Serius : Inilah Remaja Paling Tinggi Di Malaysia (Gambar)
Home » » Serius : Inilah Remaja Paling Tinggi Di Malaysia (Gambar)

Serius : Inilah Remaja Paling Tinggi Di Malaysia (Gambar)

18 Feb 2013 50 Comments
Remaja yang dipercayai manusia paling tinggi di Malaysia, Mohd. Azli Hisham Abdul. Beliau baru berumur 18 tahun. #Respect!



50 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
    2. Pelbagai pilihan Homestay di Sabah, Harga murah, jimat dan pastinya selesa.
      Jemput singgah di http://homestaykinabalu.blogspot.com/ . Terima kasih ^^

      Delete
  2. Mcm galah ler... anon2 yg suke buat kajian tu dr kaji pengomen kt penpatah ,baik kaji lelaki ni.. ade gak ilmu yg dpt

    ReplyDelete
  3. PEROGOL bertauliah18 February 2013 22:36

    Wow.. ni blh di jd kan galah untuk petik buah durian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Galah petik rambutan kering

      Delete
  4. Replies
    1. baju, seluar, spender, kasut, tilam sume tmpah

      Delete
  5. boleh main basketball nih...... Hanamichi...... hohohohoho.....

    ReplyDelete
  6. Terlebih melancap ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Astaghfirullahalazim

      Delete
    2. astagfirullah..kesian pada saudara yg mengomen. itu je dlm kepala kamu

      Delete
  7. susah nk bwk keta ni

    ReplyDelete
  8. bole wakil Harimau Malaya

    ReplyDelete
  9. aku kenal bdk ni,masa dia tgu spm dia keje kat spm,pelancong ramai nak take pic dgn dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangang lah anon ni

      Delete
    2. spm 2 keje pe?sapu pipi mama ke?

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. comen atas ni aq remove sndri r bodo.
      ni yg fresh punyer

      https://www.youtube.com/watch?v=t3ULhmadHkg

      G-Dragon Cray-On

      Delete
  10. Replies
    1. nape tnya cm? 18cm= 7 inci, u nak kote dia ke? wakaka

      Delete
    2. astagfirullah..

      Delete
  11. Org melayu bodoh! Aku org melayu pi xbodoh mcm korng aku pun tinggi gk pi budak nie lagi lebih tinggi dari aku...apa2 lagi korng dah kutuk mcm2 galah lah melancap lah...sbb tu tuhan bagi korng pendek yg bodoh! Nie keistimewaan anugerah tuhan beri...klu kat luar negara tu org istemewa mcm nie dibangga2 beri komen2 yg membangga..nie xtak menjatuhkn je org istimewa mcm nie..bagi aku korng2 org melayu yg pendek2 mcm nie dilahirkn cacat!

    ReplyDelete
  12. Org melayu bodoh! Aku org melayu pi xbodoh mcm korng aku pun tinggi gk pi budak nie lagi lebih tinggi dari aku...apa2 lagi korng dah kutuk mcm2 galah lah melancap lah...sbb tu tuhan bagi korng pendek yg bodoh! Nie keistimewaan anugerah tuhan beri...klu kat luar negara tu org istemewa mcm nie dibangga2 beri komen2 yg membangga..nie xtak menjatuhkn je org istimewa mcm nie..bagi aku korng2 org melayu yg pendek2 mcm nie dilahirkn cacat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ejek Melayu sedangkan kau comment dlam bhasa Melayu . apakah yg ingin kau smpaikan ?

      Delete
  13. ko apsal nak emo plak...lntak dorang lah nak komen ape pon....dosa dorng biar lah dorng yg tanggung......

    btul x orng bawah?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. abah atuk nenek kau betol , bukan ke islam saling menegur ? ouh lupa , kau bukan islam ea ?

      Delete
  14. PEROGOL bertauliah18 February 2013 23:34

    betul la tu.. dia emo sbb sbnar nya dia tu bangang ababi... eh.. abadi.. wahaha

    ReplyDelete
  15. jagat rocksteady bodoh .. blah la ko ..semak la . .bodo bodo bodo .. die yg bodo cakap orang .. kahkahkah ,, jagat xde otk ,, hahaha

    ReplyDelete
  16. Jagat. Nme dh cm ayam.Hahahahaha

    ReplyDelete
  17. Asik.gado je ble nk aman nie?

    ReplyDelete
  18. wahhh tinggi nye.... bini dia esok .. kene panjat tangga nk cemolot .. wakakakakakkak .. nk cari yg sama tinggi .. susah gak ni .. tapi kalau taste omputih .. buleh je

    ReplyDelete
  19. relex la.asyk nk bodo2 kn org jee..

    ReplyDelete
  20. fuck u org atas aku suma ni..
    muka da macam babi..
    perangai mcam puki...
    suma brand jilat kote...
    suma komen mcm fuck...
    mkan taik suma org atas aku ni..
    haha...
    always stupid...
    BABI ! ! !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ap la nk fuck2 org..
      diri cm bgos sgt je..
      pangai mcm anak luar nikah je
      cian mak bapak jaga ko kan..

      Delete
    2. pya psal kt dia laa yg ang tu sebok pa??
      aduhhh jga tepi kain org lak an..
      busukk btol laaa

      Delete
  21. Saya ada tengok dia d temubual d selamat pg malaysia(spm) tinggi dia ni 207cm...mengalahkan box of record 205cm setakat ni(malaysia je)...tp myb dia nk tinggi lg ni sbb umur baru 18....katanya dia seorang je yg tinggi dlm keluarganya..mula meninggi start 14 thn...cita2 nk jd pemain bola keranjang profesional...dan jurutera....dia ni pljr kt uitm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh.. tinggi nyer.. anugerah tuhan la.. tak baik korang persendakan. btul tak orang atas? kbyakan orang melayu mmg macam ni, fikiran sempit.. pastu tau nak condemn orang jer.. sampai bila la nak maju.

      Delete
  22. Fuuuuuuuuuuu..... Kalah aku

    ReplyDelete
  23. Komen ini telah dipadam oleh pemilik blog

    ReplyDelete
  24. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. apela ko nih.. kesian weih kat nenek dia. telan air liur je

      Delete
    2. gilo!!!

      Delete
  25. budak ni blaja kat UiTM Jengka skrg.mmg slalu jd perhatian..

    ReplyDelete
  26. hahahaha budak campus aku, campus uitm jengka

    ReplyDelete
  27. Aku ade kote besar...sape2 nk gambar ...tlefon aku

    ReplyDelete
  28. budak U aku nihh UITM Jengka..haha..ada hari 2 nmpak dia tgh berkawad untuk badan pertolongan cemas..mmg tggi giler..bdak2 lain semua rendah dari bahu dia..komander yg bertempik kat depan 2 pon bawah paras dada dia..aku rasa kalo dia jerit balik kat komander 2 mau terkencing teros komander 2..haha

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri