Serius : Inilah Remaja Paling Tinggi Di Malaysia (Gambar)

Remaja yang dipercayai manusia paling tinggi di Malaysia, Mohd. Azli Hisham Abdul. Beliau baru berumur 18 tahun. #Respect!



{ 50 comments.. read them below or add one }

Malong Kuning Malong Kuning 18 February, 2013
Mcm galah ler... anon2 yg suke buat kajian tu dr kaji pengomen kt penpatah ,baik kaji lelaki ni.. ade gak ilmu yg dpt
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 18 February, 2013
Wow.. ni blh di jd kan galah untuk petik buah durian..
Makner sakning Makner sakning 18 February, 2013
boleh main basketball nih...... Hanamichi...... hohohohoho.....
Lady GagapLady Gagap 18 February, 2013
tggi btol..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
bole wakil Harimau Malaya
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
aku kenal bdk ni,masa dia tgu spm dia keje kat spm,pelancong ramai nak take pic dgn dia
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
nape tnya cm? 18cm= 7 inci, u nak kote dia ke? wakaka
jagat rocksteady jagat rocksteady 18 February, 2013
Org melayu bodoh! Aku org melayu pi xbodoh mcm korng aku pun tinggi gk pi budak nie lagi lebih tinggi dari aku...apa2 lagi korng dah kutuk mcm2 galah lah melancap lah...sbb tu tuhan bagi korng pendek yg bodoh! Nie keistimewaan anugerah tuhan beri...klu kat luar negara tu org istemewa mcm nie dibangga2 beri komen2 yg membangga..nie xtak menjatuhkn je org istimewa mcm nie..bagi aku korng2 org melayu yg pendek2 mcm nie dilahirkn cacat!
jagat rocksteady jagat rocksteady 18 February, 2013
Org melayu bodoh! Aku org melayu pi xbodoh mcm korng aku pun tinggi gk pi budak nie lagi lebih tinggi dari aku...apa2 lagi korng dah kutuk mcm2 galah lah melancap lah...sbb tu tuhan bagi korng pendek yg bodoh! Nie keistimewaan anugerah tuhan beri...klu kat luar negara tu org istemewa mcm nie dibangga2 beri komen2 yg membangga..nie xtak menjatuhkn je org istimewa mcm nie..bagi aku korng2 org melayu yg pendek2 mcm nie dilahirkn cacat!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Galah petik rambutan kering
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
ko apsal nak emo plak...lntak dorang lah nak komen ape pon....dosa dorng biar lah dorng yg tanggung......

btul x orng bawah?????
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 18 February, 2013
betul la tu.. dia emo sbb sbnar nya dia tu bangang ababi... eh.. abadi.. wahaha
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
spm 2 keje pe?sapu pipi mama ke?
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
jagat rocksteady bodoh .. blah la ko ..semak la . .bodo bodo bodo .. die yg bodo cakap orang .. kahkahkah ,, jagat xde otk ,, hahaha
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Jagat. Nme dh cm ayam.Hahahahaha
sky sky 19 February, 2013
Asik.gado je ble nk aman nie?
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
astagfirullah..kesian pada saudara yg mengomen. itu je dlm kepala kamu
MOL.fm MOL.fm 19 February, 2013
wahhh tinggi nye.... bini dia esok .. kene panjat tangga nk cemolot .. wakakakakakkak .. nk cari yg sama tinggi .. susah gak ni .. tapi kalau taste omputih .. buleh je
Never more Never more 19 February, 2013
This comment has been removed by the author.
Never more Never more 19 February, 2013
comen atas ni aq remove sndri r bodo.
ni yg fresh punyer

https://www.youtube.com/watch?v=t3ULhmadHkg

G-Dragon Cray-On
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
relex la.asyk nk bodo2 kn org jee..

AnonymousAnonymous 19 February, 2013
fuck u org atas aku suma ni..
muka da macam babi..
perangai mcam puki...
suma brand jilat kote...
suma komen mcm fuck...
mkan taik suma org atas aku ni..
haha...
always stupid...
BABI ! ! !
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Saya ada tengok dia d temubual d selamat pg malaysia(spm) tinggi dia ni 207cm...mengalahkan box of record 205cm setakat ni(malaysia je)...tp myb dia nk tinggi lg ni sbb umur baru 18....katanya dia seorang je yg tinggi dlm keluarganya..mula meninggi start 14 thn...cita2 nk jd pemain bola keranjang profesional...dan jurutera....dia ni pljr kt uitm...
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Fuuuuuuuuuuu..... Kalah aku
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
ap la nk fuck2 org..
diri cm bgos sgt je..
pangai mcm anak luar nikah je
cian mak bapak jaga ko kan..
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
pya psal kt dia laa yg ang tu sebok pa??
aduhhh jga tepi kain org lak an..
busukk btol laaa
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Komen ini telah dipadam oleh pemilik blog
Ungu Purple Violet Ungu Purple Violet 20 February, 2013
kau ejek Melayu sedangkan kau comment dlam bhasa Melayu . apakah yg ingin kau smpaikan ?
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
budak ni blaja kat UiTM Jengka skrg.mmg slalu jd perhatian..
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
hahahaha budak campus aku, campus uitm jengka
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
wahh.. tinggi nyer.. anugerah tuhan la.. tak baik korang persendakan. btul tak orang atas? kbyakan orang melayu mmg macam ni, fikiran sempit.. pastu tau nak condemn orang jer.. sampai bila la nak maju.
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
apela ko nih.. kesian weih kat nenek dia. telan air liur je
AnonymousAnonymous 29 August, 2013
Aku ade kote besar...sape2 nk gambar ...tlefon aku
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
abah atuk nenek kau betol , bukan ke islam saling menegur ? ouh lupa , kau bukan islam ea ?
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
budak U aku nihh UITM Jengka..haha..ada hari 2 nmpak dia tgh berkawad untuk badan pertolongan cemas..mmg tggi giler..bdak2 lain semua rendah dari bahu dia..komander yg bertempik kat depan 2 pon bawah paras dada dia..aku rasa kalo dia jerit balik kat komander 2 mau terkencing teros komander 2..haha
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
baju, seluar, spender, kasut, tilam sume tmpah
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
Pelbagai Homestay D Kota Kinabalu Pelbagai Homestay D Kota Kinabalu 16 February, 2014
Pelbagai pilihan Homestay di Sabah, Harga murah, jimat dan pastinya selesa.
Jemput singgah di http://homestaykinabalu.blogspot.com/ . Terima kasih ^^

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri