SERIUS - KLINIK BERSALIN DI INDIA (12 GAMBAR)

Mari melihat gamabr perjalanan Anguri (26) seorang wanita dari Madya Pradesh untuk melahirkan seorang bayi. Mari menitis air mata dan respect pada ibu masing2.

#Dalam dunia ni ada satu wanita yang aku amat sayang, iaitu IBU aku.







Laporan asal REUTERS

{ 35 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 23 February, 2013
1st!!! kat bawah ni sume keling..
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
kat bawah aku semua suka jilat cipap india..hahaha
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
org ats ni smua bodoh bahalol ckp cm 2,,korg 2 lahir dari mna/.?dari batang pokok?anjing yg c lahir korg 2,,lngsung tk tw pngorbanan ibu lahirkn korg kt dunia ni,,,mulut cm sial ja..
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
org yg tkde pengetahuan, mgkn lahir tk beribu bapa kot atau anak haram, sbb tu ckp cmtu.
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
apa yg ko merepek ni setan...tak reti hormat org ke...?
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
Sah la si tukang comment yg tu terencat akal. Maybe dia status anak yg tak saf taraf
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
hargailah ibu anda....
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
Orang yng suka sgt melucah agaknya lahir sbg anak luar nikah...sebab tu mereng sgt...xpun kategori anak yg mak pak dia xbaca bismillah ms buat dia..tu yg xsnonoh...
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
Hormatilah ibu bapa kamu sementara mereka ada....dan ingatlah wahai adik2 surga di bawah telapak kaki ibu...fikir2kan lah
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
yang komen bukan2 tu beranak ikut mana la agaknye..nak racist tak beragak..
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
cakap macam takde otak je..xde otak ek?
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
hahaha...tergelak aku bace...
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
hahaha..cipap india ape barang....cipap melayu la best....putih...lembut...comel...hahahha
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
btl tu....org2 kt atas mmg bodoh. sume x tau menghargai pengorbanan seorang ibu.
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
depa keluaq ikut kepala paip la tue...!!!
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
ni sekor lg anak haram...
AnonymousAnonymous 24 February, 2013
"Pengorbanan Seorang Ibu"....mana2 bangsa pun sama je...Bab Ibu pun nak racist jugak ke...
MOL.fm MOL.fm 25 February, 2013
pening aku tgk .. arghhhh ..
AnonymousAnonymous 28 February, 2013
Allah sedang memerhati apa yg anda cakap baik yg anda luahkan atau yg anda rahsiakan....ingat tu..!!!
AnonymousAnonymous 28 February, 2013
bodo btol la org yg mengomen kat ats page nie..... tau melepas je cakap ..... ketahuilah kamu juga keluar dari sana .. klu tak dri sana mana kau nak hidup ...bongok.....ko kuar dari batang kayu ke
ole.ole. 01 March, 2013
Mengikut kajian pemerhatian dan kesihatan Malaysia,
hampir 90 peratus cipap/pepek melayu adalah berwarna gelap

sumber :http/pkm.gov.my
AnonymousAnonymous 05 March, 2013
klau ak ckap mak bapak kau slalu isap cipap org mesti ko marahkan???hormati org skeliling arr bodoh,jgan main trus terjah jer,ada otak pikir,jgan letak kat kaki...
AnonymousAnonymous 05 March, 2013
betul...org kat atas aku sume gila burit
AnonymousAnonymous 06 March, 2013
mgkin ayah die yg isap tu yg dye cmni tu
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
bodonya..ko ni memang x reti bersyukur..astafirullahalazim
AnonymousAnonymous 23 May, 2013
kau tau ke apa makna keling tu???jgn tau ckp je...
AnonymousAnonymous 18 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri