SERIUS - KLINIK BERSALIN DI INDIA (12 GAMBAR)
Home » » SERIUS - KLINIK BERSALIN DI INDIA (12 GAMBAR)

SERIUS - KLINIK BERSALIN DI INDIA (12 GAMBAR)

23 Feb 2013 35 Comments
Mari melihat gamabr perjalanan Anguri (26) seorang wanita dari Madya Pradesh untuk melahirkan seorang bayi. Mari menitis air mata dan respect pada ibu masing2.

#Dalam dunia ni ada satu wanita yang aku amat sayang, iaitu IBU aku.







Laporan asal REUTERS

35 comments:

  1. 1st!!! kat bawah ni sume keling..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau tau ke apa makna keling tu???jgn tau ckp je...

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. kat bawah aku semua suka jilat cipap india..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yg ko merepek ni setan...tak reti hormat org ke...?

      Delete
    2. astagfirullah

      Delete
    3. cakap macam takde otak je..xde otak ek?

      Delete
    4. hahaha...tergelak aku bace...

      Delete
    5. klau ak ckap mak bapak kau slalu isap cipap org mesti ko marahkan???hormati org skeliling arr bodoh,jgan main trus terjah jer,ada otak pikir,jgan letak kat kaki...

      Delete
    6. mgkin ayah die yg isap tu yg dye cmni tu

      Delete
    7. bodonya..ko ni memang x reti bersyukur..astafirullahalazim

      Delete
  3. org ats ni smua bodoh bahalol ckp cm 2,,korg 2 lahir dari mna/.?dari batang pokok?anjing yg c lahir korg 2,,lngsung tk tw pngorbanan ibu lahirkn korg kt dunia ni,,,mulut cm sial ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu....org2 kt atas mmg bodoh. sume x tau menghargai pengorbanan seorang ibu.

      Delete
    2. depa keluaq ikut kepala paip la tue...!!!

      Delete
    3. betul...org kat atas aku sume gila burit

      Delete
  4. org yg tkde pengetahuan, mgkn lahir tk beribu bapa kot atau anak haram, sbb tu ckp cmtu.

    ReplyDelete
  5. Sah la si tukang comment yg tu terencat akal. Maybe dia status anak yg tak saf taraf

    ReplyDelete
  6. hargailah ibu anda....

    ReplyDelete
  7. Orang yng suka sgt melucah agaknya lahir sbg anak luar nikah...sebab tu mereng sgt...xpun kategori anak yg mak pak dia xbaca bismillah ms buat dia..tu yg xsnonoh...

    ReplyDelete
  8. Hormatilah ibu bapa kamu sementara mereka ada....dan ingatlah wahai adik2 surga di bawah telapak kaki ibu...fikir2kan lah

    ReplyDelete
  9. yang komen bukan2 tu beranak ikut mana la agaknye..nak racist tak beragak..

    ReplyDelete
  10. hahaha..cipap india ape barang....cipap melayu la best....putih...lembut...comel...hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengikut kajian pemerhatian dan kesihatan Malaysia,
      hampir 90 peratus cipap/pepek melayu adalah berwarna gelap

      sumber :http/pkm.gov.my

      Delete
  11. ni sekor lg anak haram...

    ReplyDelete
  12. "Pengorbanan Seorang Ibu"....mana2 bangsa pun sama je...Bab Ibu pun nak racist jugak ke...

    ReplyDelete
  13. pening aku tgk .. arghhhh ..

    ReplyDelete
  14. Allah sedang memerhati apa yg anda cakap baik yg anda luahkan atau yg anda rahsiakan....ingat tu..!!!

    ReplyDelete
  15. bodo btol la org yg mengomen kat ats page nie..... tau melepas je cakap ..... ketahuilah kamu juga keluar dari sana .. klu tak dri sana mana kau nak hidup ...bongok.....ko kuar dari batang kayu ke

    ReplyDelete
  16. serius sakit.!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri