Serius : Lelaki Bergambar Dengan Gaya Yang Sama Dalam Semua Gambarnya (12 Gambar)
Home » » Serius : Lelaki Bergambar Dengan Gaya Yang Sama Dalam Semua Gambarnya (12 Gambar)

Serius : Lelaki Bergambar Dengan Gaya Yang Sama Dalam Semua Gambarnya (12 Gambar)

19 Feb 2013 42 Comments
#Merantau ke seluruh dunia, snap gambar dengan expresi yang sama. #WIN!











42 comments:

  1. 1st வேடி..

    ReplyDelete
    Replies
    1. india ni 1st banyak kali .melayu dah 1st india dah 1st .cina bila lagi

      Delete
    2. ko 1st dgn keling ni aritu melancap kt bilik cikgu dsiplin kan? baru aku ingat..

      Delete
    3. keling pon sudah ..Paria bila lagi??..

      Delete
    4. macha..
      bnyk kali first..
      bg lh org laen..
      #aptb

      Delete
    5. hehehhehee...... mmg laa sebab dia snap sendiri pic dia di setiap tmpat yg di rasa nak shoot. Yg berubah cuma kiri dan kanan shj. Itu pun mau helan kaa.....

      Delete
    6. stop the racism asshole. we are living in the multi-racial country and do respect other races and religion.

      Delete
    7. thats the MAN..!!!

      Delete
    8. MALAY MANYAK LANCI ..FUCK MALAY

      Delete
    9. FUCK YOU BACK IF MALAY IS FUCKED. SO DO YOU

      Delete
    10. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. kuala lumpur tak temasuk sbb kl bodoh piang!!!

    ReplyDelete
  3. forever alone...

    ReplyDelete
  4. Kl bodoh hbs ko ore mn bkn kl tu dlm malaysia...bodo la kau ni.....bodoh2

    ReplyDelete
  5. ko lgi bodoh piang dr kl..

    ReplyDelete
  6. baju pun same.

    ReplyDelete
  7. Wei yg korang kutuk kl ap hal..ni mst korang ni mat endon

    ReplyDelete
  8. Wei yg korang kutuk kl ap hal..ni mst korang ni mat endon

    ReplyDelete
  9. tangkap gambar sendiri... paten same je..

    ReplyDelete
  10. Ni kire adik bradik rosmah la nie

    ReplyDelete
  11. Ni kire adik bradik rosmah la nie

    ReplyDelete
  12. ok la tu .. merantau banyak tempat .. tapi posing sama je

    ReplyDelete
  13. tapi admin cam jeless jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkahkah. ini celaka punya ayat. kahkahkah.

      Delete
  14. traveling bnyk tempat..biarla dia nk posing ap pon..KAU ADA??

    ReplyDelete
  15. Korang semua silap.dia tak travel ke mana pun dia duk kat umah n edit je pic dia kat mana2 tempat yg fia nak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow hebat nya dia main exposure :3
      lighting pun.

      Delete
  16. ambik pose sama pun jadi masalah. Lulz -_-

    ReplyDelete
  17. banyak duit...lol

    ReplyDelete
  18. nk tergelak pun ade...hehe

    ReplyDelete
  19. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ko tak main sekali ke -_-' bukan ke lps habis main ngan anak dia mak ko pown nak main jugak -_-'

      Delete
  20. Bahan-bahan ( 3-4 org )

    1 1/2 cwn beras (lbh kurang 250gm)
    1 1/2 inci halia di ketuk / titik
    2 sk serbuk pati ayam / 1 kiub pati ayam
    300gm isi ayam / 1/4 ekor ayam
    sedikit garam
    1 liter air
    * GARNISH *
    lada merah
    daun bawang n daun sup
    sedikit mninyak bijan
    * AKSESORI TAMBAHAN *
    ikan bilis n kacang digoreng
    lada jeruk
    telur masin

    Cara-cara

    Rebus ayam hingga empuk.
    Keluarkan ayam dan toskan airnya.
    Air rebusan ayam jgn dibuang.
    Basuh beras bersih.
    Masukkan beras dlm periuk lebihan air rebusan ayam. Masak beras hingga kembang, masukkan air sikit-sikit.
    ** Masak bubur ikut suka lembut mcmmana kita nak
    Bila bubur hampir masak masukkan halia, pati ayam dan sedikit garam.
    Bubur bolehlah dihidang dgn ayam rebus tadi (siat kecil), bawang goreng, lada merah n daun sup.
    Titiskan sikit dgn minyak bijan.
    Selamat mencuba!

    ReplyDelete
  21. Ini pun nak dijadikan isu hape ?

    ReplyDelete
  22. PASAL ADA SATU BANGUNAN TU BENTUK MACAM ANU?=.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri