Serius : Lelaki Bergambar Dengan Gaya Yang Sama Dalam Semua Gambarnya (12 Gambar)

#Merantau ke seluruh dunia, snap gambar dengan expresi yang sama. #WIN!











{ 42 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 19 February, 2013
india ni 1st banyak kali .melayu dah 1st india dah 1st .cina bila lagi
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
ko 1st dgn keling ni aritu melancap kt bilik cikgu dsiplin kan? baru aku ingat..
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
kuala lumpur tak temasuk sbb kl bodoh piang!!!
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
keling pon sudah ..Paria bila lagi??..
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Kl bodoh hbs ko ore mn bkn kl tu dlm malaysia...bodo la kau ni.....bodoh2
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
ko lgi bodoh piang dr kl..
iwan iwan 20 February, 2013
Wei yg korang kutuk kl ap hal..ni mst korang ni mat endon
iwan iwan 20 February, 2013
Wei yg korang kutuk kl ap hal..ni mst korang ni mat endon
Malong Kuning Malong Kuning 20 February, 2013
tangkap gambar sendiri... paten same je..
kakak kakak 20 February, 2013
Ni kire adik bradik rosmah la nie
kakak kakak 20 February, 2013
Ni kire adik bradik rosmah la nie
MOL.fm MOL.fm 20 February, 2013
ok la tu .. merantau banyak tempat .. tapi posing sama je
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
tapi admin cam jeless jer..
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
traveling bnyk tempat..biarla dia nk posing ap pon..KAU ADA??
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Korang semua silap.dia tak travel ke mana pun dia duk kat umah n edit je pic dia kat mana2 tempat yg fia nak.
shityou shityou 20 February, 2013
hahaha senyum pun tidak
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
ambik pose sama pun jadi masalah. Lulz -_-
eeseseseeseses 20 February, 2013
banyak duit...lol
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
macha..
bnyk kali first..
bg lh org laen..
#aptb
bulan bulan 21 February, 2013
nk tergelak pun ade...hehe
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
Nik Zakiah Nik Zakiah 07 March, 2013
hehehhehee...... mmg laa sebab dia snap sendiri pic dia di setiap tmpat yg di rasa nak shoot. Yg berubah cuma kiri dan kanan shj. Itu pun mau helan kaa.....
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
mak ko tak main sekali ke -_-' bukan ke lps habis main ngan anak dia mak ko pown nak main jugak -_-'
AnonymousAnonymous 25 March, 2013
Bahan-bahan ( 3-4 org )

1 1/2 cwn beras (lbh kurang 250gm)
1 1/2 inci halia di ketuk / titik
2 sk serbuk pati ayam / 1 kiub pati ayam
300gm isi ayam / 1/4 ekor ayam
sedikit garam
1 liter air
* GARNISH *
lada merah
daun bawang n daun sup
sedikit mninyak bijan
* AKSESORI TAMBAHAN *
ikan bilis n kacang digoreng
lada jeruk
telur masin

Cara-cara

Rebus ayam hingga empuk.
Keluarkan ayam dan toskan airnya.
Air rebusan ayam jgn dibuang.
Basuh beras bersih.
Masukkan beras dlm periuk lebihan air rebusan ayam. Masak beras hingga kembang, masukkan air sikit-sikit.
** Masak bubur ikut suka lembut mcmmana kita nak
Bila bubur hampir masak masukkan halia, pati ayam dan sedikit garam.
Bubur bolehlah dihidang dgn ayam rebus tadi (siat kecil), bawang goreng, lada merah n daun sup.
Titiskan sikit dgn minyak bijan.
Selamat mencuba!
AnonymousAnonymous 11 April, 2013
stop the racism asshole. we are living in the multi-racial country and do respect other races and religion.
AnonymousAnonymous 11 April, 2013
Ini pun nak dijadikan isu hape ?
AnonymousAnonymous 22 July, 2013
thats the MAN..!!!
AnonymousAnonymous 09 August, 2013
MALAY MANYAK LANCI ..FUCK MALAY
AnonymousAnonymous 27 August, 2013
kahkahkahkahkah. ini celaka punya ayat. kahkahkah.
AnonymousAnonymous 14 October, 2013
FUCK YOU BACK IF MALAY IS FUCKED. SO DO YOU
AnonymousAnonymous 29 October, 2013
PASAL ADA SATU BANGUNAN TU BENTUK MACAM ANU?=.
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
AnonymousAnonymous 16 February, 2014
wow hebat nya dia main exposure :3
lighting pun.

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri