SERIUS - REALITI TENTANG WANITA BERTUDUNG SEKARANG
Home » » SERIUS - REALITI TENTANG WANITA BERTUDUNG SEKARANG

SERIUS - REALITI TENTANG WANITA BERTUDUNG SEKARANG

57 Comments
#Ini adalah anda, dan anda adalah ini. New barbie doll hijabis version


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

57 comments:

  1. abes lah encik sehinggit ambil gmbr mlncp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zamri kl awal2 lg copy gmbr ni

      Delete
    2. Tp mazeer x amek sbb dye gay

      Delete
    3. tengok dan amik pengajaran, bukan tengok lepastu kutuk mengutuk!

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. 18SX:KISAH MALAM PERTAMA PENGANTIN BARU!
    WOW:PENGALAMAN PERTAMA MAIN DENGAN AWEK!
    PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!

    ReplyDelete
  3. prempuan skrang mane ade maruah

    ReplyDelete
  4. sama gak laki sekrg lg xde maruah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laki x jadi lobos macam ko la

      Delete
    2. tpi laki kote kecik, mcm laki kt ats aku.

      Delete
    3. prempuan skrang mane ade maruah ..banyak sgt yg suka buat maksiat anggap dosa to biasa2 je ,dia xtau maksiat seorang pompn hukuman di akhirat paling berat ,tp jika di jaga soleha ye ia akn di pandang sgt mulia dlm islam . pompn semua bodoh pikir nafsu je

      Delete
    4. assalamualaikum. janganlah cakap pompuan semua macam itu. anak cucu cicit kita tu confirm ke semua lelaki sampai hina perempuan macam itu? cuma segelintir je mahluk perempuan yang kureng berahlak. well said. nila setitik rosak susu sebelangga. btw, bini korang pun perempuan. kalau asyik kutuk perempuan tak rasa ke tu doa tuk anak perempuan, cucu-cucu perempuan atau isteri kita atau mak kita atau nenek kita atau oyang kita? muhasabah dulu. aku bukan apa. yang buruk tu why not kita nasihat instead of cursing without thinking to change them.. :)

      Delete
  5. da pkai cm tu,pstu nk salahkn laki x de maruah.WTF??

    ReplyDelete
  6. mazeer mohamad 4 February
    2013 01:02
    makk aihhh..
    18SX:KISAH MALAM PERTAMA
    PENGANTIN BARU!
    WOW:PENGALAMAN PERTAMA
    MAIN DENGAN AWEK!
    PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH
    DI LAMAN SOSIAL!
    Reply

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Lebih2 la plak mung ni gok

      Delete
    2. Kot panda ye la nk komen 6tg pe pn bodo, sakot batu pele mg ke bodo

      Delete
  8. dah telanjang lepas tu ery rogol tepi jalan macm anjing

    ReplyDelete
  9. Ckit2 nak majuk..abg grau je la yunk..cubit pp tu kan

    ReplyDelete
  10. Ape org atas ni nak main cubit2.. Xyah wat2 romantik la kalau dah gile sex tu

    ReplyDelete
  11. laki ke perempuan sme...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsma ..pompn to sampah hina maksiat dgn org lain kawin dgn org lain babi utan sial pye pompn bohsia jahanam .pompn zman skrg 2013 semua macm sial gila duit gila nafsu gila segla ye , ko igt laki nk kawin dgn bohsia lagi pelacur opss. sory tu pompn kotor laki nk yg baik2 je .erhmmm pompn skrg memg hina semua dh bolos lopos lubang ye ase angin je' laki2 jgn slh pilih t korg menyesal

      Delete
    2. ouhhh..pompuan smua sampah msyarakat eh??hbis tuh mak kau pompuan ke lelaki?
      don't ever think that you are the greatest one.!y beranak kan kau tuh PERRMPUAN..jaga sikit bahasa..anak kau nnti x smua laki..klau kau kata smua pompn sampah masyarakat,termasok lah anak kau ngan mak kau skali..

      Delete
  12. yg komen kt cni sume sampah..,kn orang bawah.,.,haha

    ReplyDelete
  13. ini dinamakan balut aurat bkn tutup aurat..nmpaknya makin dektlh kta pada hari kiamat..

    ReplyDelete
  14. kne rogol mule lar nk slahkan lelaki dh sndri xjga aurat booooo

    ReplyDelete
  15. Jantan klu dh nafsu mcm setan.. Pempuan pakai jubah n bju kurung longgar pun nk dirogolnya.. Ni kn lg pkai yg mcm ni.. Hurmmm

    ReplyDelete
  16. xgune tul pakai tudung...mcm sial!!

    ReplyDelete
  17. semua salah! KITA UBAH!

    ReplyDelete
  18. bagi pompuan melayu yg suka pakai seksi tu..bgus kalo tetek tu putih gebu mcm awek korea...ni tidak?? :P hahaha itemmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh. Tetek mak ko la hitam.. Da la pantat biru..haha

      Delete
  19. haha! org atas aq ni sakit. :P tu nmenye pkai tdung x ikhlas, org pompuan x wajib pkai tdung. tp wajib tutup aurat. ni gak pkai tdung tp kat bwh terdedah sana sini. org laki tgok terbeliak mate. haha! hbis dpat dosa . bkn sorang laki yg tgok. rmai der,bnyak mane la agak2 dpat dosa tu ye??? fkir2 kan dan selamat beramal ^_^

    ReplyDelete
  20. merepek meraban tergaban..baik bkk jek tudg..

    ReplyDelete
  21. Tepok skali bontot 2 tgk..kepekk! X pyh bkak pun dh bleh fap.fap.fap

    ReplyDelete
  22. bg isap kote je ppuan mcm tu bertudung tp telanjang..

    ReplyDelete
  23. ada betina sesat pulak kat sini.. dia kata "lelaki pun sama xde maruah"..

    woi betina busuk, maruah lelaki kat mana?? kat lubang cipap macam lubang cipap kau ke?? bodoh.. lobang cipap busuk kau dah kena jolok banyak lelaki, pastu nak kata lelaki xde maruah ke?? bodoh mak kau tak ajar.. kau betina yg ada lobang cipap dijolok la xde maruah.. sama macam mak kau.. puiihhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakap jgn sbrg cakap..kalau kau islam, wajib brtaubat...kalau ko dok hina semua perempuan mcm tu, baik x pyh cari pompuan jadi bini kau...mak kau bukan perempuan ke ko dok hambur semua prkataan hodoh ko tu kat mak perempuan tu...jgn maen fitnah ckp pompuan tu dh kena jolok ape mcm...kalau ko ade maruah, ko xkan mencarut mcm ni kt mana2 perempuan pun...ni la contoh lelaki x brakhlak zaman skrg...kesian aku dgn bini ko kalu ko dh kawen...kalu masih lagi mengaku islam, baik bertaubat la sebelum Allah bisukan mulut ko nnti...

      Delete
  24. 01. Dari mana datangnya cinta? dari SMS turun ke hati ..

    02. Andai kau dapat melihat hatiku, Andai saja kau dapat membaca fikiran, Betapa ruang jiwaku penuh bayangan dirimu, Menghiasi hari-hariku, Senyum dan suaramu teduhkan jiwaku, Cintailah aku dengan kesungguhanmu

    03. Kalau I boleh menyusun abjad, I nak letak U dekat dengan I

    04. Hello..U ada plaster tak?? I luka teruk sebab jatuh cinta pada U!

    05. Hello..Aku pencuri! dan aku di sini nak curi hati kau!!!

    06. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U !

    07. I nak belanja u gula-gula HACKS..faham tak ertinya?

    H- Hanya
    A- Aku
    C- Cinta
    K- Kau
    S -Seorang
    08. Luahan Cinta Ibarat Kentut, ditahan sakit, dilepas malu, dah keluar..fuhhh! Lega!!!

    09. Jika kau hidup sehingga 100 tahun, aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau..

    10. Biarlah yang dulu jadi masa laluku, dan kau menjadi masa kini serta masa depanku.

    11. Kalau cinta ibarat penyakit,aku taknak makan ubat.Biar aku merana diserang penyakit ini krn aku ingin kau tahu betapa aku mencintai kau!

    12. Org kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi setiap kali aku mendengar suaramu, aku jatuh cinta sekali lagi!

    13. Aku terasa sesuatu dihatiku.. ianya seperti bara yg kecil. Setiap kali aku melihatmu, bara ini menyala dan ia sungguh istimewa kerana AKU CINTAKAN KAU!

    14. Apakah kasih sayang perlu diucapkan? Tidak perlu. Lalu kukirim SMS ini padamu, hingga tidak perlu mengucapkannya.

    15. Andai hatimu penjara, biar aku dipenjara seumur hidupku di dalam hatimu..

    16. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    17. Aku mahu kau tahu aku menyintaimu setulus hati..bukan hipokrit.. bukan cinta palsu..bukan ada kepentingan.. Ini adalah cinta tanpa syarat.. Aku begitu menyintaimu…

    18. Cinta akan hilang jika diambil org. Cinta akan mati jika digenggam rapi. Bagaimana harusku memegangmu? Apa perluku meneruskan atau melepaskan?

    19. Betapa indah pun perkataan, tak boleh sama utk menyatakan cintaku padamu..

    20. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    21. Cintaku bukan ibarat kertas, Cintaku adalah bara yg sentiasa menyala dan semakin marak ditiup kerinduan padamu…

    22. Jika mencintaimu satu kesalahan..biar aku bersalah. Cintaku padamu sangat kuat dan akan kuperjuangkan hidup ini demimu..

    23. Cinta kita banyak ranjau. Tapi percayalah ia tidak sedikit pun mengurangkan cintaku padamu… Kau adalah insan teristimewa dalam hidupku

    24. Aku tak dapat hidup tanpamu… kerana kaulah nyawaku..

    25. Jika cinta itu dicukai.. aku lah pembayar cukai paling tinggi!

    26. Mencintaimu adalah perkara terindah yg pernah berlaku dalam hidupku. Mana mungkin aku melupakanmu seumur hidupku. Kaulah kekasihku yg pertama dan terakhir.

    27. Air mata kerana sahabat 1 pengorbanan, Air mata kerana ibu bapa 1penghormatan, Air mata kerana kekasih 1penyesalan, Air mata kerana Allah 1 keberkatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro kalau paste artikel kat cni bwat blog sdiri la

      Delete
  25. Aku gersan tgk pompuan brbaju kurung..pkai ketat2..peh...doggy syok2..

    ReplyDelete
  26. Pakai cmni,bila lelaki usha sikit...nk marah2 ? "KILL YOURSELF"

    ReplyDelete
  27. lelaki sekarang mane ada yg ori lg... mmg lelaki sekarang xde maruah puuuuiiihhh......

    ReplyDelete
  28. BITCH DETECTED

    ReplyDelete
  29. doakn la supaya diorg berubah.xguna maki2 perempuan. semua sndri tau kn akal prmpuan hany 1 n nafsu perempuan 9. nafsu mereka pda fesyen sgt kuat. why not korg yg laki ni gunakan akal korg yg 9 tu utk nshatkn n doakan mereka diberi petunjuk. aurat ni semua bermula dri rumah, jd kamu lelaki sebagai ayah, abang, adik, suami tegur la anak2 kamu, adik kakak kamu n isteri kamu untuk menutup aurat.

    ReplyDelete
  30. eleh.. nk maki ckp depan2 je la.. ni sume poyo! compare harga ladies toiletries kt tesco, giant n carrefour (aeon).. senang tgok kt mane murah.. leh soh awek2 korg jimat.. click je nama sy

    ReplyDelete
  31. kopek cikgu aku besar gila... geram aku tengok

    ReplyDelete
  32. org komen kt atas nie smua mcm haram pelaq.....hahaha bodoh bahlul

    ReplyDelete
  33. x perlu lah nak menghina smua pompuan...btw..mak korang pon pompn..kakk korg pon pompuan...kalau korang ckp smua pompn mcm tuh termasok skli lah sedara korng...
    kalau nak menegor pon tegur lah dengan cara y behemah...korang tuh pon dilahirkan oleh seorang PEREMPUAN..Perkataan y korang cakap tuh mggambarkan korang jgk..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri