SEXY - ANAK EMINEM DULU VS SEKARANG (6 GAMBAR)
Home » » SEXY - ANAK EMINEM DULU VS SEKARANG (6 GAMBAR)

SEXY - ANAK EMINEM DULU VS SEKARANG (6 GAMBAR)

13 Feb 2013 52 Comments
#Beliau kini berusia 16 tahun. yep, 16 tahun.





Laporan asal EnStarz

52 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Cepatnye besar.. Mkn baja ke?

    ReplyDelete
  3. Yumm....sdpnye dpt jilat itu tetek

    ReplyDelete
    Replies
    1. otak ko tu mmg pikir bende kotor je ke???

      Delete
    2. sini aku buat kt awek ko punya bangsat!!!..

      Delete
  4. Atas aku ni gile sex

    ReplyDelete
  5. Perhhh. Klau aku tau da besar mcm nieh. Aku pecah kan dara die awal2. Baeekkk tuuu..arggh

    ReplyDelete
    Replies
    1. astaghfirullahalazim....banyak2 mengucap...kita tak tau bila kita mati...

      Delete
    2. kalau aku tahu ko macam ni... awal2 lagi aku dah pecahkan dara awek ko..

      Delete
  6. sume gila sex..astaghfirullahal'azim

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...ang jelez ka

      Delete
    2. ade ke org yg jeles kat org gila seks ni???!!!

      Delete
  7. ko pun sama la.. cakap cam alim prangai cam setan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko kenal ke anonymous sume ni sape???cakap cam kenal!!!!

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. nak kahwin ngan dielah

    ReplyDelete
  9. msti selalu kene pam ngan negro ni tu cepat besar.....

    ReplyDelete
  10. Harap2 die msuk islam . Bole ak kahwin ngn die

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin .. tapi bab kahwin tu aq tak terima sbab AQ NK KAHWIN NGAN DIA DULU LOL .. XD

      Delete
  11. argh..tidak...!!!nak jugak!!

    ReplyDelete
  12. nape cipap berair ea??

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. gambar ayam makan gajah ada tak

      Delete
  14. DUNIA NK KIAMAT DAH. TAUBAT LA HMM

    ReplyDelete
  15. MCM MUKA DEDY LAA..TP DIA SUKA SENYUM DEDI SLALU MASAM..HEHE

    ReplyDelete
  16. Bodoh.. Mazerr bodoh tak abis2 lgi nak promo ko pnye blog..

    ReplyDelete
  17. Nie klau berdiri sama2 ngan eminem mesti org salah sgka dia nie girlfriend eminem.....haha

    ReplyDelete
  18. gila sex la hang ni

    ReplyDelete
  19. Orang atas GAY
    Orang bawah Gila Babi

    ReplyDelete
  20. ye betul kata orang atas aku kena penyakit gila babi yang menyebabkan aku jadi pedo, kalau tau la aku rogol lama dah masa dia kecil, by the way, I am pedo

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...amin...amin... aku amin-kan la doa ko kan~

      Delete
  21. Ini semua poyo....

    ReplyDelete
  22. semua ni poyo!termasuk aku sekali tak ketinggalan!poyo rono kelempong aceh!

    ReplyDelete
  23. kenape kt blog ni org suke komen lucah2. admin please do something !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku cadangkan admin supaya tak pyh buat anonymous untuk komen...

      Delete
    2. beruk kau ni

      Delete
    3. mulut mmg x sah kan kalau tak menyumpah-seranah...cakap org beruk la....ko rase ko tu manusia sangat ke???ko lebih teruk dari beruk...syaitan bertopengkan manusia!

      Delete
  24. jantan bila nmpk bnde2 mcm ni mula jd sakai beruk gila sex . JANTAN ZAMAN SEKARANG !

    ReplyDelete
    Replies
    1. jantan skrng sme mcm ayam !!! x de kualiti !!!

      Delete
  25. aku pelik kenapa kat semua entri,mesti anonymous2 semua menyumpah seranah dan cakap bende yang tak sepatutnya...

    ReplyDelete
  26. eminem versi pompuan ni bole tahan jugak ye

    ReplyDelete
  27. syok baca komen kat sini..jumpa mcm2 jenis orang.....http://storniaga.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri