SEXY - ANAK EMINEM DULU VS SEKARANG (6 GAMBAR)

#Beliau kini berusia 16 tahun. yep, 16 tahun.





Laporan asal EnStarz

{ 52 comments.. read them below or add one }

ery sky ery sky 13 February, 2013
Cepatnye besar.. Mkn baja ke?
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Yumm....sdpnye dpt jilat itu tetek
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Perhhh. Klau aku tau da besar mcm nieh. Aku pecah kan dara die awal2. Baeekkk tuuu..arggh
ifzuh ifzuh 13 February, 2013
sume gila sex..astaghfirullahal'azim
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
ko pun sama la.. cakap cam alim prangai cam setan
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
nak kahwin ngan dielah
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
msti selalu kene pam ngan negro ni tu cepat besar.....
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Harap2 die msuk islam . Bole ak kahwin ngn die
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
argh..tidak...!!!nak jugak!!
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
hahahaha...ang jelez ka
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
nape cipap berair ea??
MOL.fm MOL.fm 13 February, 2013
lawonye .. ahahahahaha ..
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
DUNIA NK KIAMAT DAH. TAUBAT LA HMM
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
MCM MUKA DEDY LAA..TP DIA SUKA SENYUM DEDI SLALU MASAM..HEHE
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Bodoh.. Mazerr bodoh tak abis2 lgi nak promo ko pnye blog..
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Nie klau berdiri sama2 ngan eminem mesti org salah sgka dia nie girlfriend eminem.....haha
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Orang atas GAY
Orang bawah Gila Babi
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
ye betul kata orang atas aku kena penyakit gila babi yang menyebabkan aku jadi pedo, kalau tau la aku rogol lama dah masa dia kecil, by the way, I am pedo
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
otak ko tu mmg pikir bende kotor je ke???
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
astaghfirullahalazim....banyak2 mengucap...kita tak tau bila kita mati...
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
ade ke org yg jeles kat org gila seks ni???!!!
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
ko kenal ke anonymous sume ni sape???cakap cam kenal!!!!
Dr Hani Dr Hani 14 February, 2013
amin...harap2 la kan...
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
amin...amin...amin... aku amin-kan la doa ko kan~
abu garcia abu garcia 14 February, 2013
semua ni poyo!termasuk aku sekali tak ketinggalan!poyo rono kelempong aceh!
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
kenape kt blog ni org suke komen lucah2. admin please do something !!
Dr Hani Dr Hani 14 February, 2013
aku cadangkan admin supaya tak pyh buat anonymous untuk komen...
Fox_crewFox_crew 15 February, 2013
amin .. tapi bab kahwin tu aq tak terima sbab AQ NK KAHWIN NGAN DIA DULU LOL .. XD
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
jantan bila nmpk bnde2 mcm ni mula jd sakai beruk gila sex . JANTAN ZAMAN SEKARANG !
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
mulut mmg x sah kan kalau tak menyumpah-seranah...cakap org beruk la....ko rase ko tu manusia sangat ke???ko lebih teruk dari beruk...syaitan bertopengkan manusia!
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
aku pelik kenapa kat semua entri,mesti anonymous2 semua menyumpah seranah dan cakap bende yang tak sepatutnya...
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
eminem versi pompuan ni bole tahan jugak ye
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
jantan skrng sme mcm ayam !!! x de kualiti !!!
nurul afifah farhanah rozali nurul afifah farhanah rozali 21 February, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
kalau aku tahu ko macam ni... awal2 lagi aku dah pecahkan dara awek ko..
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
sini aku buat kt awek ko punya bangsat!!!..
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
gambar ayam makan gajah ada tak
karnain karnain 25 September, 2013
syok baca komen kat sini..jumpa mcm2 jenis orang.....http://storniaga.blogspot.com/
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri