SEXY : Fesyen Kim Kardashian Yang 'Menyeksakan' Kandungan Membuat Ramai Marah (3 Gambar)
Home » » SEXY : Fesyen Kim Kardashian Yang 'Menyeksakan' Kandungan Membuat Ramai Marah (3 Gambar)

SEXY : Fesyen Kim Kardashian Yang 'Menyeksakan' Kandungan Membuat Ramai Marah (3 Gambar)

18 Feb 2013 61 Comments
Kim Kardashian mengambil gambar dengan fesyen yang sangat WTF semasa mengandung. Apa kata anda?



61 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. bapak ko babi...

      Delete
    2. babi bapak kau

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. PEROGOL bertauliah18 February 2013 at 22:29

    Nyonyot sedap ni... aummm

    ReplyDelete
  4. bgi free pon aku x nak......
    klu jiniper lopes aku nak lah.......


    HIDUP MAZEER!!!!!

    ReplyDelete
  5. abis.. ramai yg pegi tandas pas tgok gmbrni..

    ReplyDelete
  6. org bawah fap fap ops terpancut! haha

    ReplyDelete
  7. Ye...pancut kt idong kau

    ReplyDelete
  8. Aku dah tau dah bentuk cipap dia camne~

    ReplyDelete
  9. Hahaha. Bodoh.


    Hidup Mazeer!! ZamriKL mana ah? Mesti dia suka.

    ReplyDelete
  10. fap fap .. stim2 ,, mazeer kena liwat .. zamri kl liwat die ,,

    ReplyDelete
  11. mari melancap...gna colgate...sejuk panas...

    ReplyDelete
  12. Mst best nih time bt sex dgn bdk nih.tp syg kite org mlyu x ckp power kot....x sampai ke pusat time msk....mst die x syokk time main.....

    ReplyDelete
  13. Eeeer sape bapak budak tuuu???

    ReplyDelete
  14. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg, senah kt burkina faso ni.. jage ank kite baik2 ye..

      Delete
    2. abang nak kawin lagi la..

      Delete
    3. kau nak tibai sapa? Tetibe je emo kat sini? Ke dari tanjung rambutan baru dapat internet? lalala~

      Delete
  15. GILA ker Anon 10:49 tuuu...merepek jer...???!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 哈阿海 跌 電話 個iler 拉啊啊圖u

      Delete
  16. kesian.. Kim Kardashian dia gemok lah skrng! ni lah klu orng tak tau perkembangan dunia. Dia boleh dikatakan bercuti dan dia takkan buat photoshot sehingga dia bersalin. kesian lain kali tengok E!news!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpayah nak E news sangat lah utk pkembangan kapir
      tengok al-kuliah lg bagus

      Delete
    2. hahaha....ak sokong ko org atas.....padan muka anon 12:56...ini semua dunia sahaja

      Delete
    3. entah,bodoh sgt

      Delete
  17. die g main golf, ank bini kt uma die tgalkan.. smpai ati abg wat senah mcm ni, senah nak kua dr uma ni.. senah da xthan lg.. itu antara alasan yg terakhir dari mulut beliau yg dikatakan lari mninggalkan anak2 ke burkano faso untuk menyokong pasukan tersebut di final piala negara-negara afrika.. tengkiu mudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. 森啊哈 電話 桑阿婆 可?。。。。。買 kite 發票 發票 發票

      Delete
    2. ape kne mngena kim kardaashian ngan senah???

      Delete
    3. kim ngn senah kn spupu...xtau ke?

      Delete
  18. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
  19. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha lawak gila babi la

      Delete
  20. .............................................._¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  21. Sama seperti dalam keadaan tidak dapat dielakkan Selamat malam ni aku tak tau nak cakap pasal dia tak nak buat cam mana aku tau kau ni tak tau apa yang aku tak tau nak buat apa pun aku rasa tak perlu nak nafi sana sini mcm ni. ...hehe I was just wondering how the system to be a good day at work in a new one by one of the day of work for the use the information contained in this email in the UK for the next few days of receiving this newsletter for London and I have a good time in my job is going well for the first time in the UK and Ireland for your business needs a lot to be able and the rest is the best way of life in general practice and I will be in a few days

    ReplyDelete
    Replies
    1. wey SIAL....ko diam la BABI!!!

      Delete
  22. dh ko knpe anon 10:51 bawak2 bertaubat la weh..stakat citer rekaan kau tu baek kau g selawat n istighfar byk2 ,ade jugak faedah..

    ReplyDelete
  23. nak pujuk wife main batang lain plak..www.seksiwife.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. di sini kita dapat melihat komen2 yang melebihi tahap bangang yang dilimitkan

    ReplyDelete
  25. SY ADE MESYUARAT NI

    ReplyDelete
  26. mantap gan infonya ... sukses terussssssssss?

    ReplyDelete
  27. alamak terlambat, tertinggal bas.

    ReplyDelete
  28. rase nak sepak jer sekor-sekor kat atas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sepak kau babi kau

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri