SEXY : Fesyen Kim Kardashian Yang 'Menyeksakan' Kandungan Membuat Ramai Marah (3 Gambar)

Kim Kardashian mengambil gambar dengan fesyen yang sangat WTF semasa mengandung. Apa kata anda?



{ 61 comments.. read them below or add one }

Malong Kuning Malong Kuning 18 February, 2013
Woww... stim tgk gunung die..
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 18 February, 2013
Nyonyot sedap ni... aummm
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
bgi free pon aku x nak......
klu jiniper lopes aku nak lah.......


HIDUP MAZEER!!!!!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
abis.. ramai yg pegi tandas pas tgok gmbrni..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
org bawah fap fap ops terpancut! haha
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Ye...pancut kt idong kau
kirko kirko 18 February, 2013
Aku dah tau dah bentuk cipap dia camne~
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Hahaha. Bodoh.


Hidup Mazeer!! ZamriKL mana ah? Mesti dia suka.
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
fap fap .. stim2 ,, mazeer kena liwat .. zamri kl liwat die ,,
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
mari melancap...gna colgate...sejuk panas...
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Mst best nih time bt sex dgn bdk nih.tp syg kite org mlyu x ckp power kot....x sampai ke pusat time msk....mst die x syokk time main.....
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Eeeer sape bapak budak tuuu???
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
GILA ker Anon 10:49 tuuu...merepek jer...???!!!
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
kesian.. Kim Kardashian dia gemok lah skrng! ni lah klu orng tak tau perkembangan dunia. Dia boleh dikatakan bercuti dan dia takkan buat photoshot sehingga dia bersalin. kesian lain kali tengok E!news!
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
die g main golf, ank bini kt uma die tgalkan.. smpai ati abg wat senah mcm ni, senah nak kua dr uma ni.. senah da xthan lg.. itu antara alasan yg terakhir dari mulut beliau yg dikatakan lari mninggalkan anak2 ke burkano faso untuk menyokong pasukan tersebut di final piala negara-negara afrika.. tengkiu mudah
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
abg, senah kt burkina faso ni.. jage ank kite baik2 ye..
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
森啊哈 電話 桑阿婆 可?。。。。。買 kite 發票 發票 發票
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
哈阿海 跌 電話 個iler 拉啊啊圖u
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
xpayah nak E news sangat lah utk pkembangan kapir
tengok al-kuliah lg bagus
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
hahaha....ak sokong ko org atas.....padan muka anon 12:56...ini semua dunia sahaja
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
abang nak kawin lagi la..
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!
hafizatul sufiah yaacob hafizatul sufiah yaacob 20 February, 2013
ape kne mngena kim kardaashian ngan senah???
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
.............................................._¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Sama seperti dalam keadaan tidak dapat dielakkan Selamat malam ni aku tak tau nak cakap pasal dia tak nak buat cam mana aku tau kau ni tak tau apa yang aku tak tau nak buat apa pun aku rasa tak perlu nak nafi sana sini mcm ni. ...hehe I was just wondering how the system to be a good day at work in a new one by one of the day of work for the use the information contained in this email in the UK for the next few days of receiving this newsletter for London and I have a good time in my job is going well for the first time in the UK and Ireland for your business needs a lot to be able and the rest is the best way of life in general practice and I will be in a few days
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
kau nak tibai sapa? Tetibe je emo kat sini? Ke dari tanjung rambutan baru dapat internet? lalala~
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
haha lawak gila babi la
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
dh ko knpe anon 10:51 bawak2 bertaubat la weh..stakat citer rekaan kau tu baek kau g selawat n istighfar byk2 ,ade jugak faedah..
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
kim ngn senah kn spupu...xtau ke?
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
nak pujuk wife main batang lain plak..www.seksiwife.blogspot.com
AnonymousAnonymous 03 March, 2013
di sini kita dapat melihat komen2 yang melebihi tahap bangang yang dilimitkan
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
SY ADE MESYUARAT NI
AnonymousAnonymous 11 April, 2013
wey SIAL....ko diam la BABI!!!
obat lupus obat lupus 16 April, 2013
mantap gan infonya ... sukses terussssssssss?
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
alamak terlambat, tertinggal bas.
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
rase nak sepak jer sekor-sekor kat atas.
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
aku sepak kau babi kau
muhammad iqbal muhammad iqbal 07 October, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri