SEXY : Gadis Tatu Yang Menakutkan Dari Rusia (5 Gambar)

#I'm sexy and i know it!







{ 23 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Lalu depan aq kompen aq bg penyepak..mcm haram..

PANAS : Lagi Kisah Malam Pengantin baru(18++)
Hazirah Jayloe Hazirah Jayloe 20 February, 2013
Salam...tumpang lalu..boleh tolong follow semula..thank you in advance~ nice blog though~
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
tak ni bini ko. apela bini sendiri pon tak kenal.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Muke dia nmpak mcm lelaki je. Cube tgk btl2.Tu bkn pmpuan la admin.Ke admin suke bapuk?
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
itu bibir ke pelipat kaki..?hak2
MOL.fm MOL.fm 21 February, 2013
lelaki ke pompan ? ke bapok? hahaha
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
ye ye je aku baca citer ko kan....bodos...wkwkkwkkw
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
pergh gersang sial bile tgok minah ni.. rasa nak melancap
Malong Kuning Malong Kuning 21 February, 2013
jijik gilerrrrrr... pppuuuuiiihhhhhhhh.....
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
transgender??? clown??
pki wig...
pe motif dy pki lip color cmtu??
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
waah lu banyak pailang aar pompuan..wa pun sudah goyang maa...ini mcm lu boleh berlakon sama syamsul yusof dlm KL Gangster 2!!
AnonymousAnonymous 01 March, 2013
ni binatang ke binatang ni?cam binatang je aku tengok
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
Cam mengkarung dah rupa ee..
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
err...
apa kes ngan bibir dia tu?
xkn bibir pn pkai tatoo gak kot...
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
Bangsat punye admin kaw gi download gmbr hantu bibir ni buwat ap
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
kalau la minah ni nak bj aku secara percuma pon aku taknak.. ehh org kat atas aku ni bangang lahh!!
CORRE1310 CORRE1310 03 October, 2013
nasib baik aku x pengsan.....
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri