SEXY - ISTERI ROBIN VAN PERSIE (10 GAMBAR)
Home » » SEXY - ISTERI ROBIN VAN PERSIE (10 GAMBAR)

SEXY - ISTERI ROBIN VAN PERSIE (10 GAMBAR)

36 Comments
Bouchra ialah seorang warga Belanda yang berbangsa Morocco. Pasangan ini dikurniakan 2 orang cahaya maya, Shaqueel dan Dina Van Persie.

#Kuseru arsenal semua baca entri ni.







36 comments:

  1. Replies
    1. Fapfapfapfapfapfappppppppppppp.............Tegang Koteeeeee

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. mazeer bodoh. cute pale ko.

      Delete
    2. babi pnye mazeer.. zamri kl pn same babi..

      Delete
  3. PEROGOL bertauliah20 February 2013 02:42

    Nampak sedap.. auummmm..

    ReplyDelete
  4. Org atas lu x yah kte sdap sgt pun...stkat btg lu tuh pompuan tuh seyum je..ade hti pg mampus la...

    ReplyDelete
  5. ad gmbr nmpk lawa, ade gmbr nmpk hodoh..ape benda ni..rosmah jugk yg maintain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahhahahaha..!!! macam celake komen ko.haha

      Delete
    2. haha.. i olls suka komen tersebut.. rosmah mmg d vassss! sape leh celen??

      Delete
  6. haha rosmah yg mantain?! org atas ni buta agaknya..

    ReplyDelete
  7. lawa sey... bkn die, tpi robin van persie...huhuhuhuhu.

    ReplyDelete
  8. Islam dia nih... tapi seksi... muslim eropah, biasa ar... harap2 rvp leh ikut bini dia n masuk islam...

    ReplyDelete
  9. tea ais bungkus 1..ikat tepi

    ReplyDelete
  10. Dpt aku romen dy nih sdap bhaii ... Fap3 ..
    Pntat gebu ..tpi tetek kecut

    ReplyDelete
    Replies
    1. aram tak dak akai

      Delete
    2. cesss....ada ati nak romen org..konek takat besar ibu jari x pyh..pompuan malaysia pun nak yg bsar2..apatah lg mat salih..p jolok kat nenek hang pun dia senyum..x stim lsg...puuuiii

      Delete
  11. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko dah nak mampos tu..

      Delete
    2. cam haram jer.....xleh diterima akal~

      Delete
  12. Cam bangang je cerita ko......kah kah kah kah bodoh betul!!

    ReplyDelete
  13. orang atas aku punya atas ... GYLER SEX

    ReplyDelete
  14. org atas aku g gler sex,seterusnya & seterusnya..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...citer bongok..bahaye la utk tontonan umum..boleh wat novel blue ni

      Delete
  15. bukan rvp dh msk islam ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ah, tu kabar angin jer... bini dia jer yg muslim walaupun seksi... harap2 lepas nih rvp msk islam...

      Delete
  16. aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex

    ReplyDelete
  17. aku nak cocok bontot korang sorang2 boleyyyy???

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri