SEXY - ISTERI ROBIN VAN PERSIE (10 GAMBAR)

Bouchra ialah seorang warga Belanda yang berbangsa Morocco. Pasangan ini dikurniakan 2 orang cahaya maya, Shaqueel dan Dina Van Persie.

#Kuseru arsenal semua baca entri ni.







{ 36 comments.. read them below or add one }

PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 20 February, 2013
Nampak sedap.. auummmm..
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Org atas lu x yah kte sdap sgt pun...stkat btg lu tuh pompuan tuh seyum je..ade hti pg mampus la...
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
ad gmbr nmpk lawa, ade gmbr nmpk hodoh..ape benda ni..rosmah jugk yg maintain..
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
haha rosmah yg mantain?! org atas ni buta agaknya..
anonymous anonymous 20 February, 2013
lawa sey... bkn die, tpi robin van persie...huhuhuhuhu.
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Islam dia nih... tapi seksi... muslim eropah, biasa ar... harap2 rvp leh ikut bini dia n masuk islam...
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
mazeer bodoh. cute pale ko.
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
tea ais bungkus 1..ikat tepi
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
ahahahahhahahaha..!!! macam celake komen ko.haha
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Dpt aku romen dy nih sdap bhaii ... Fap3 ..
Pntat gebu ..tpi tetek kecut
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
haha.. i olls suka komen tersebut.. rosmah mmg d vassss! sape leh celen??
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Cam bangang je cerita ko......kah kah kah kah bodoh betul!!
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
orang atas aku punya atas ... GYLER SEX
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
org atas aku g gler sex,seterusnya & seterusnya..hahahha
AnonymousAnonymous 24 February, 2013
haha...citer bongok..bahaye la utk tontonan umum..boleh wat novel blue ni
fasssssfasssss 24 February, 2013
bukan rvp dh msk islam ke?
AnonymousAnonymous 27 February, 2013
Tak ah, tu kabar angin jer... bini dia jer yg muslim walaupun seksi... harap2 lepas nih rvp msk islam...
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
cesss....ada ati nak romen org..konek takat besar ibu jari x pyh..pompuan malaysia pun nak yg bsar2..apatah lg mat salih..p jolok kat nenek hang pun dia senyum..x stim lsg...puuuiii
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
ko dah nak mampos tu..
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
cam haram jer.....xleh diterima akal~
AnonymousAnonymous 02 April, 2013
babi pnye mazeer.. zamri kl pn same babi..
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
Fapfapfapfapfapfappppppppppppp.............Tegang Koteeeeee
AnonymousAnonymous 11 April, 2013
aku gila sex
aku gila sex
aku gila sex
aku gila sex
aku gila sex
aku gila sex
aku gila sex
aku gila sex
aku gila sex
aku gila sex
aku gila sex
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
aku nak cocok bontot korang sorang2 boleyyyy???
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri