SEXY - LISA KELLY : SI PEMANDU TRAK ICE ROAD TRUCKERS (9 GAMBAR)
Home » » SEXY - LISA KELLY : SI PEMANDU TRAK ICE ROAD TRUCKERS (9 GAMBAR)

SEXY - LISA KELLY : SI PEMANDU TRAK ICE ROAD TRUCKERS (9 GAMBAR)

21 Feb 2013 24 Comments
Siri Ice Road Truckers di saluran History. Lisa Kelly (31) berasal dari Michigan dan sebelum memandu trak di Alaska bekerja sebagai pemandu bas sekolah. By best female driver out there! LOL




Laporan asal PopTower

24 comments:

  1. aku dah jolok dah minah ni wahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. babi pnye mazeer!!!

      Delete
  3. kebodohan mazeer nyata terserlah

    ReplyDelete
  4. ohhh minah ni..aku dah tgk dah cite ice road trucker tu..mmg minah ni minah kering..bwk truck tepi lereng bukit selamber dedek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. deadliest road.

      Delete
  5. No Fucking Licking And No Phone!

    ReplyDelete
  6. Inilah barisan kita
    Yang ikhlas berjuang
    Siap sedia berkorban
    Untuk ibu pertiwi

    Sebelum kita berjaya
    Jangan harap kami pulang
    Inilah sumpah pendekar kita
    Menuju medan bakti

    Andai kata kami gugur semua
    Taburlah bunga di atas pusara
    Kami mohon doa
    Malaysia berjaya
    Semboyan telah berbunyi
    Menuju medan bakti

    ReplyDelete
  7. Lama xlayan ice road road trucker... dulu xpenah miss... berani gila pompuan nih wlupun antara skill mmndu trlemah... perhh, tgk pompuan nih dlm ice road trucker pun aku bole stim... cantik...

    ReplyDelete
  8. kalau driver mcm lawa kene ati2 .. kot ngah tonggeng2 tu .. ade yg datang doggie .. masalah lain plak

    ReplyDelete
  9. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  10. kat irt deadlist road, minah ni yg bwk truck, aku yg gigil.. berani btl die bwk truck kt lereng2 bukit ngan gaung.. perrggghhh hati kering tul...

    ReplyDelete
  11. aku yang ajar dia memandu tu..korang apa tau...

    ReplyDelete
  12. x best barang x besar

    ReplyDelete
  13. thats my wife... go honey

    ReplyDelete
  14. Melayu semua macam bodoh. takde adab. damn fuck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawla bodo muke mcm tapir hidung senget mata juling ad hati na komen asl xpuas hati???

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri