SEXY - LISA KELLY : SI PEMANDU TRAK ICE ROAD TRUCKERS (9 GAMBAR)

Siri Ice Road Truckers di saluran History. Lisa Kelly (31) berasal dari Michigan dan sebelum memandu trak di Alaska bekerja sebagai pemandu bas sekolah. By best female driver out there! LOL




Laporan asal PopTower

{ 24 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku dah jolok dah minah ni wahahahha
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
kebodohan mazeer nyata terserlah
Anan Azri Anan Azri 21 February, 2013
ohhh minah ni..aku dah tgk dah cite ice road trucker tu..mmg minah ni minah kering..bwk truck tepi lereng bukit selamber dedek!
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
No Fucking Licking And No Phone!
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Inilah barisan kita
Yang ikhlas berjuang
Siap sedia berkorban
Untuk ibu pertiwi

Sebelum kita berjaya
Jangan harap kami pulang
Inilah sumpah pendekar kita
Menuju medan bakti

Andai kata kami gugur semua
Taburlah bunga di atas pusara
Kami mohon doa
Malaysia berjaya
Semboyan telah berbunyi
Menuju medan bakti
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Lama xlayan ice road road trucker... dulu xpenah miss... berani gila pompuan nih wlupun antara skill mmndu trlemah... perhh, tgk pompuan nih dlm ice road trucker pun aku bole stim... cantik...
MOL.fm MOL.fm 21 February, 2013
kalau driver mcm lawa kene ati2 .. kot ngah tonggeng2 tu .. ade yg datang doggie .. masalah lain plak
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
Malong Kuning Malong Kuning 21 February, 2013
kat irt deadlist road, minah ni yg bwk truck, aku yg gigil.. berani btl die bwk truck kt lereng2 bukit ngan gaung.. perrggghhh hati kering tul...
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku yang ajar dia memandu tu..korang apa tau...
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
x best barang x besar
AnonymousAnonymous 12 March, 2013
thats my wife... go honey
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
babi pnye mazeer!!!
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
Melayu semua macam bodoh. takde adab. damn fuck!
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
Kawla bodo muke mcm tapir hidung senget mata juling ad hati na komen asl xpuas hati???
AnonymousAnonymous 18 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri