SEXY - RUPA STACIE ORRICO SEKARANG (6 GAMBAR)
Home » » SEXY - RUPA STACIE ORRICO SEKARANG (6 GAMBAR)

SEXY - RUPA STACIE ORRICO SEKARANG (6 GAMBAR)

29 Comments
Stacie Orrico (27), penyanyi muda yang pernah menghiburkan kita dan berduet dengan Too Phat di MTV Asia suatu ketika dahulu. Selepas dilepaskan dari kontrak oleh syarikat rakaman beliau Stacie bersara dari dunia muzik dan kembali ke kampung untuk menjadi pelayan restoran milik keluarga beliau. Tahun ini beliau kembali dengan album Jazz.




Laporan asal Facebook Stacie Orrico

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

29 comments:

  1. Wow.. Cun mcm nenek aku..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Fap!fap!Fap!fap!Fap!fap!Fap!fap!Fap!fap!Fap!fap!Fap!fap!Fap!fap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://ref.megastoon.com/sms.php?share=58636 nah link horny untuk si kaki fap2 macam ko enjoy

      Delete
  3. Pengenalan Ringkas SkyeTV • Biz SkyeTV ialah TV Online dan Program Affiliate (ini bukan Syarikat Astro ye, tiada Channel Prima, Ria, Warna dsbnya) Ini SkyeTV. Jangan salah faham. • Ada internet, so boleh layan cerita. • Untuk permulaan anda akan dapat 23 channel HD sperti HBO, ESPN, Discovery dan banyak lagi. • Pada masa yang sama Syarikat buat Program Affiliate untuk anda jana income. • Memang income sangat tinggi, silap2 boleh jadi jutawan. • Hanya RM50 anda boleh jana sehingga RM300K dalam masa 3bulan sahaja malah lebih lagi. • SkyeTV bukan aktiviti jual beli tetapi sewa menyewa Business Tool yang sangat canggih. Secure Ewallet seperti Internet Banking. • Yang dasyat dalam Biz SkyeTV ni ialah Business Tool nya (Office Online) terlalu canggih sebab ada Robot yang akan bekerja untuk anda tanpa sebarang gaji. • Sekiranya mahu dapatkan RM300K dalam masa 3bulan, anda wajib perkenalkan kepada 4 prospek yang paid. 4 orang sahaja... Selepas tu anda boleh relex. Sebab Robot yang akan buat kerja untuk anda pula melalui viral marketing yang sangat canggih dan auto promosi landing page ke seluruh rangkaian social anda. Waktu itu anda Cuma tengok akaun SkyeTV duit masuk je tanpa henti2. • SkyeTV bukan sistem unilevel tetapi Sistem Reverse 2up Hybrid 2.0 yang mana mampu menjana pendapatan sehingga infinity dan memudahkan network marketer menjalankan perniagaan. • Yang bestnya ialah (recycle income) maintain sewa sever dan bisnes tool RM50 setiap 2bulan sekali yang mana auto lock by sistem tak perlu bayar cash. Anda akan dapat RM40.00 dari setiap downline anda. Kalau anda ada 100 orang downline maka income pasif anda untuk setiap 2bulan sekali RM4,000 tapi kalau anda ada 1000 orang downline maka income pasif anda setiap 2bln sekali RM40,000! Itu tidak termasuk komisen insentif upline RM2.50 setiap tajaan downline bawahan anda. Wah! kaya! Memang dasyat sebab hanya 4 orang sahaja yang perlu anda taja dan selebihnya Robot yang uruskan. • Ingat! anda hanya perlu bekerja dengan mencari 4 orang prospek sahaja! Selepas tu baru boleh anda relex. Isk mudahnya. ANTARA KELEBIHAN SKYeTV: 1. Link URL anda adalah laman pemasaran program anda. (soon) 2. Aplikasi eWallet utk pgurusan kemasukkan komisen & pendaftaran TUNAI HARIAN (Real Time Basis) 3. Aplikasi pmasaran automatik sepenuhnya (AUTORESPONDER Viral Marketing via Facebook) 4. Percuma Tv Internet 23 channel: 5. Debit kad (Mastercard) (Incoming Add On) 6. Dari nilai RM50 itu, 15% iaitu sebyk RM7.50 adalah Administration Cost(utk syarikat). 80% iaitu sebyk RM40.00 adalah Direct Referral Comission(utk anda) dan lagi 5% iaitu sebyk RM2.50 adalah Insentive Leadership(utk Upline). 7) Maintain RM50 setiap 2 bulan sekali (akan ditolak dr e- wallet). Tapi kite akn dpt 80% drpnyer bernilai RM40.00 dari setiap direct downline kite. Kalo kite ade 100org downline maka income pasif kite tuk setiap 2bln skali RM4,000 tp kalo ade 1000org downline maka income pasif kite setiap 2bln skali RM40,000! Termasuk juge RM2.50 bg setiap downline di bawah direct downline anda dr Insentive Leadership. Darablah berapa ramai yg ada dgn RM2.50 tu. Kemasukan komisen sebegini akan BERULANG setiap 2 bulan sekali dr tarikh pendaftaran setiap ahli dan berterusan sampai bila2. Nilainyer akan bertambah sbb jumlah direct downline juge mungkin akan bertambah dr masa ke semasa...WOW! Lihat plan biz ni: Potensi pdptn di bwh adalah berdasarkan pendaftaran minima 4org utk layak memperolehi komisen yg berterusan.t

    ReplyDelete
  4. Pengenalan Ringkas SkyeTV • Biz SkyeTV ialah TV Online dan Program Affiliate (ini bukan Syarikat Astro ye, tiada Channel Prima, Ria, Warna dsbnya) Ini SkyeTV. Jangan salah faham. • Ada internet, so boleh layan cerita. • Untuk permulaan anda akan dapat 23 channel HD sperti HBO, ESPN, Discovery dan banyak lagi. • Pada masa yang sama Syarikat buat Program Affiliate untuk anda jana income. • Memang income sangat tinggi, silap2 boleh jadi jutawan. • Hanya RM50 anda boleh jana sehingga RM300K dalam masa 3bulan sahaja malah lebih lagi. • SkyeTV bukan aktiviti jual beli tetapi sewa menyewa Business Tool yang sangat canggih. Secure Ewallet seperti Internet Banking. • Yang dasyat dalam Biz SkyeTV ni ialah Business Tool nya (Office Online) terlalu canggih sebab ada Robot yang akan bekerja untuk anda tanpa sebarang gaji. • Sekiranya mahu dapatkan RM300K dalam masa 3bulan, anda wajib perkenalkan kepada 4 prospek yang paid. 4 orang sahaja... Selepas tu anda boleh relex. Sebab Robot yang akan buat kerja untuk anda pula melalui viral marketing yang sangat canggih dan auto promosi landing page ke seluruh rangkaian social anda. Waktu itu anda Cuma tengok akaun SkyeTV duit masuk je tanpa henti2. • SkyeTV bukan sistem unilevel tetapi Sistem Reverse 2up Hybrid 2.0 yang mana mampu menjana pendapatan sehingga infinity dan memudahkan network marketer menjalankan perniagaan. • Yang bestnya ialah (recycle income) maintain sewa sever dan bisnes tool RM50 setiap 2bulan sekali yang mana auto lock by sistem tak perlu bayar cash. Anda akan dapat RM40.00 dari setiap downline anda. Kalau anda ada 100 orang downline maka income pasif anda untuk setiap 2bulan sekali RM4,000 tapi kalau anda ada 1000 orang downline maka income pasif anda setiap 2bln sekali RM40,000! Itu tidak termasuk komisen insentif upline RM2.50 setiap tajaan downline bawahan anda. Wah! kaya! Memang dasyat sebab hanya 4 orang sahaja yang perlu anda taja dan selebihnya Robot yang uruskan. • Ingat! anda hanya perlu bekerja dengan mencari 4 orang prospek sahaja! Selepas tu baru boleh anda relex. Isk mudahnya. ANTARA KELEBIHAN SKYeTV: 1. Link URL anda adalah laman pemasaran program anda. (soon) 2. Aplikasi eWallet utk pgurusan kemasukkan komisen & pendaftaran TUNAI HARIAN (Real Time Basis) 3. Aplikasi pmasaran automatik sepenuhnya (AUTORESPONDER Viral Marketing via Facebook) 4. Percuma Tv Internet 23 channel: 5. Debit kad (Mastercard) (Incoming Add On) 6. Dari nilai RM50 itu, 15% iaitu sebyk RM7.50 adalah Administration Cost(utk syarikat). 80% iaitu sebyk RM40.00 adalah Direct Referral Comission(utk anda) dan lagi 5% iaitu sebyk RM2.50 adalah Insentive Leadership(utk Upline). 7) Maintain RM50 setiap 2 bulan sekali (akan ditolak dr e- wallet). Tapi kite akn dpt 80% drpnyer bernilai RM40.00 dari setiap direct downline kite. Kalo kite ade 100org downline maka income pasif kite tuk setiap 2bln skali RM4,000 tp kalo ade 1000org downline maka income pasif kite setiap 2bln skali RM40,000! Termasuk juge RM2.50 bg setiap downline di bawah direct downline anda dr Insentive Leadership. Darablah berapa ramai yg ada dgn RM2.50 tu. Kemasukan komisen sebegini akan BERULANG setiap 2 bulan sekali dr tarikh pendaftaran setiap ahli dan berterusan sampai bila2. Nilainyer akan bertambah sbb jumlah direct downline juge mungkin akan bertambah dr masa ke semasa...WOW! Lihat plan biz ni: Potensi pdptn di bwh adalah berdasarkan pendaftaran minima 4org utk layak memperolehi komisen yg berterusan.t

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yg ko merepek ni, syaitoonn!!!

      Delete
  5. Kepala butuh FUCK MLM LA LANCAU!BABi!

    ReplyDelete
  6. Dato Seri Najib10 February 2013 07:31

    Maka dengan ini, undilah barisan nasional.

    ReplyDelete
  7. Saya ada sejenis alat direka sndri.. Di buat dr kayu kayan yg berkualiti tinggi.. Alat untuk cebok selepas berak.. Anda cuma perlu ketok kpale anda dgn alat ini secara automatik tahi anda akan hlg begitu saja.. Boleh di dapati dlm 2 model.. Berminat pm sy utk harga yg terbaik.. RM400 1 set.. Tengkiu mudah..

    ReplyDelete
  8. john parker meroyan.. kena virus kencing babi!

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Mazeer babi kt mne2 jek ade si sial ni..promote2..

      Delete
  10. SANGAP
    #TeamSANGAP

    ReplyDelete
  11. Kau tunduk..sembunyikan wajah...hanya kau impianku nurul ashikin ahmad azmi...

    ReplyDelete
  12. woi bongok kawen je la xyah la jiwang2 kat sini..

    ReplyDelete
  13. Najib bongok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jiran ak nme najib..ko kutuk jiran ak ea..ak gtaw mak die..

      Delete
  14. Hyde bodoh mcm nurul ashikin ahmad azmi

    ReplyDelete
  15. Dari dulu aku ghairah tgk dia nih... sekarang pun masih mngghairahkan... stim woo... dh nk tua pun masih cntik...

    ReplyDelete
  16. Nuar jubur besar kahkahkah haktuihhh!!!

    ReplyDelete
  17. Anwar Berahi m : saya tarik kulit

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri