SEXY : Tiffany SNSD dan Skirt Merah yang Menawan (9 Photos)

Kenal Tiffany SNSD? Beliau merupakan seorang ahli kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal di Korea Selatan. Gambar di bawa diambil semasa beliau bertemu dengan Presiden Negaranya kerana mereka dipilih menjadi Ambassador untuk mempromosikan Pelancongan Negara mereka. 

#Aummmmm









{ 81 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Cmner leh selesa gitu? Hadoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Duli sy ade awek mcm nie.. Tiap2.hari sy dating.. Tp kami dh pts sejak jiran dia beli seko kucing parsi.. Makcik dia beli sugar glider.. Pak abu pon ke bandar dgn anaknya..
Alya Ellyana Alya Ellyana 12 February, 2013
Admin .. awak msti SONE kann ! ^^
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Arghh, gambar ni mmg mengancam sia.
BroBro 12 February, 2013
Mmg ssh nk jge awek2 srupe gitu.. Dh le pakainye gitu2 je.. Baek pilih pakat2 mcm Najwa Latif.. Sopan skit pakaiannye.. Hehe..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
muat x kote aku dalam lubang dia?
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Org ats ni bngang mak ko pnah makan tose?
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
kote org atas halus cm lidi...celah idung muat lgi..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
lawa sialll..fap fap fap!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Yang last tu comel . Tiffany fighting !!!
Faris Myra Faris Myra 12 February, 2013
Errr...kote ku wat hal lagiiiii! !!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
@bro najwa latif xreti hormat bapak lak..lg susah.
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
baru je lpas main ngan dia ni....main ape????? main masak2 lah....wakakakaka....
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
admin minat K-POP...mohon zamri kl bersuara..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
bulu jembut k0mp0m lebat
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
cunnya tiffany.. dia kacukan la...
senora bell senora bell 12 February, 2013
cantik..loike,,,comer je dia,,hee
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
law btol2 tgok seyes xda slera..(puke)
http://penpatah.blogspot.com/2012/10/serius-rupa-snsd-sunny-dan-tiffany.html
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Isap burit best ni... Bdk ats ni gerenti lancap dpn screen...
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
^ x kotor ke? kah3 bangang
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
http://www.youtube.com/watch?v=TUn89WeOhxA&feature=endscreen&NR=1
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Tau takpe.anak derhaka !!!
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Ahhh yeeahhh ahhh !!! Dah pancut dpan screen.masuk la ko neraka la tiffany.
MOL.fm MOL.fm 13 February, 2013
nampak sopan je ... kot atas katil mesti ganas ni
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
cibai mazeer!!! xda benda lain asyik promo blog die jer!! puiii!!!
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
ak baru lepas fap dye...oklah perfrmnce nye...
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
cute nye Tiffany .. Daebak ~ Fighting ~ :D
Rania Rania 17 February, 2013
dah was2 tgk muka artis korean nie.. takut plastik!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
plastik2 pun, tak lah plastik bodoh yang macam artis barat buat, diorang buat plastik jadi cantik, yang lain2 macam lahanat.
AnonymousAnonymous 24 February, 2013
sape zamri kl tuh~
anti kpop tegar k???
x minat k-pop sbb minat justin bieber kan...
AnonymousAnonymous 28 February, 2013
www.seksiwife.blogspot.com
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
best main nga tiffany..die penah isap kote aku aku masukkan kote aku dlm puki die..oh yeah babe...fapfap
AnonymousAnonymous 26 March, 2013
ko nak ckp dier tak hormat bapa.. ko tau ke situasi sbnr.. badigol sood punya org.
AnonymousAnonymous 27 March, 2013
kalau cina busuk , korea busuk tak ? hmmm :P
AnonymousAnonymous 27 March, 2013
jgn nak perasan lah ko babi.....bukannye tiffany hwang nak kat kau pun.....kote dahlah kecik.....pegi mampus lah kau....org yg gila seks mcm kau ni ptt d bunuh dri awal agar jenayah perogolan x berulang........aq harap2 snsd x suka buat persembahan kat malaysia...bukan snsd jer...aq nak suma artis kpop x suka buat persembahan kat malaysia.....tgk mcm wonder girls...mereka dpaksa pakai bu kurung...x patut2....amin.....
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
abis tu kau tau ke? senang je panggil orang badigol sood.. aptb kau ni
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
aptb la kau ni.. muslim sangat la kau bila maki-maki orang?
AnonymousAnonymous 06 April, 2013
fap fap fap fap ahhhhh
Cheon Hyun-Seung Cheon Hyun-Seung 07 April, 2013
Skirt Tu Sbnarnya ada sluar kt dlm .. Suba tngok btol2 .. Hadeh korand ni .
AnonymousAnonymous 07 April, 2013
Dah kena doggy dah Tiffanny ni... =)

http://i.imgur.com/P1fdLIL.gif
AnonymousAnonymous 07 April, 2013
hahaha... manyak syok orr...
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
gaduh la korang, bkn najwa latif mai sini bg duit kat hampa. hahahaha. bodoh
Dzulqarnaen Dzulqarnaen 10 April, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
ni kalau jolok jubor pastu pancut dalam...perghh...suam gile rse due,,,pastu suruh die jilat konek....fapfapfap....
AnonymousAnonymous 14 April, 2013
semua kat atas tu bodoh.........
AnonymousAnonymous 15 April, 2013
Semua kat sini perogol
AnonymousAnonymous 28 April, 2013
islam gila!!!!islam banyak nafsu!!! islam suka hasut org kristian kuar agama!!! islam agama plg jahil d dunia...
AnonymousAnonymous 31 May, 2013
ko pon babi jugak....semua kat sini babi kecuali aq sorang je...wakaka
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
x syg mulut... mintak2 ko kena panah petir
AMIN....

org bwh tolong amin kan cukup 100x
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
ko pun aku harap2 kene petir ft puting beliung
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
*****************************************
Download Torrent Guna IDM
*****************************************

Kaki download games?
kaki download movies?
kaki download lagu?

bosan fail2 hosting seperti hotfile, rapidshare, zippyshare?
Link kerap mati/dead?
banyak file part-part?
kena join part movie file (.part1, .part2, .001, .002)?
part/file corrupt?
tiada premium akaun?
tak boleh resume dalam IDM?
bosan menunggu?


kini tidak lagi dengan torrent seedbox. download torrent guna IDM. Server US yang sangat laju! terus siap boleh guna direct link dalam IDM.

download game, movie puas2. tanpa had!

?Apa Service Yg Saya Offer

Saya offer service seedbox. Service ini membolehkan anda mendownload semua fail2 torrent sama ada movie/games/application/music/ebook atau apa sahaja fail torrent melalui direct link/http download. Jadinya lebih mudah tanpa anda perlu download dan tunggu lama2 guna bittorrent client macam utorrent apabila guna internet anda sendiri yang lembab.

Anda menyewa 1 server di US yang internetnya berkelajuan tinggi dan server ini yang akan mendownload fail2 torrent untuk anda dengan lajunya. Dan bila torrent sudah siap, fail tersebut anda boleh download ke pc rumah anda guna internet di rumah. Laju internet di rumah, maka lajulah ia.

?Kelebihan Seedbox

- ISP Malaysia block segala bittorrent client. Download guna streamyx, maxis, digi, celcom ke tak boleh/kena block/throttled/tak laju
- anda tidak memerlukan pc anda on 24jam untuk download torrent. komputer tutup pun, torrent anda boleh download di server yang 24jam on
- tak perlu hosting2 lain seperti mediafire, rapidshare, hotfile yang buang masa, kena ada premium, banyak2 part (kena join file) kalau nak download

?terdapat pelbagai pilihan pakej untuk anda
Maklumat lanjut, harga, pakej, FAQ dll : http://bit.ly/dtgi_seedbox

?Cara nak beli

1. pilih pakej yang anda minat
2. buat bayaran
3. setelah bayaran diterima, saya akan setup server anda
3. detail seedbox akan dihantar melalui email anda. Anda perlu bagi email anda, username dan password anda untuk seedbox

*****************************************
Sebarang pertanyaan, info, sila PM kami
sekarang di sini ---> http://on.fb.me/15dIRc0 untuk respon segera
*****************************************
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
Dulu, aku pun ada awek, tapi dah putus sebab dia kaki bebal, marah tanpa sebab. kalau baju dia kedut, habis dia nak marah.. kadang sebab dia rasa nak terkencing, dia maki pak guard tanpa sebab... ada satu hari tue, dia tersepak batu... dia marah sangat.. then dia marah aku napa aku x alih batu 2 masa dia bejalan.. pastu dia geram teroz dia kata. AKU BENCI SAMA KAU.. wuwuwuwuwu~ sedih =(
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
ko pon babi jugak..bahlol....babi nye siottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
Bangang hape, nak wat bini cari ar camni... najwa latip ape barang, xcantik... wat pakai buang jer... bahang burit, tinggal....
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
Justine beber tu anak hanjing tau tak... yg minat pun bangang sial babi beruk setan menatang iblis pukimak pale butuh...
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
alya nganga mulut cpt nk pancut niii .. ahhhhh~~~
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
aku harap kau kne petir ft puting beliung ft lava ft mati katak
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
gila sedih sial kau nie .. bodo bodo jew ..
AnonymousAnonymous 11 October, 2013
dffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
AnonymousAnonymous 11 October, 2013
Bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AnonymousAnonymous 12 October, 2013
NIE KONSERT LAGU LA ADMIN!!! BUKAN PROMOSI YANG ADMIN CAKAP! ADMIN DAYUS~
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri