SEXY : Tiffany SNSD dan Skirt Merah yang Menawan (9 Photos)
Home » » SEXY : Tiffany SNSD dan Skirt Merah yang Menawan (9 Photos)

SEXY : Tiffany SNSD dan Skirt Merah yang Menawan (9 Photos)

12 Feb 2013 81 Comments
Kenal Tiffany SNSD? Beliau merupakan seorang ahli kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal di Korea Selatan. Gambar di bawa diambil semasa beliau bertemu dengan Presiden Negaranya kerana mereka dipilih menjadi Ambassador untuk mempromosikan Pelancongan Negara mereka. 

#Aummmmm









81 comments:

  1. Cmner leh selesa gitu? Hadoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Duli sy ade awek mcm nie.. Tiap2.hari sy dating.. Tp kami dh pts sejak jiran dia beli seko kucing parsi.. Makcik dia beli sugar glider.. Pak abu pon ke bandar dgn anaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak ko anjing

      Delete
    2. bapak ko lak babi

      Delete
    3. dua2 sial

      Delete
    4. ko pon babi jugak....semua kat sini babi kecuali aq sorang je...wakaka

      Delete
    5. ko pon babi jugak..bahlol....babi nye siottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!

      Delete
  3. Admin .. awak msti SONE kann ! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alya nganga mulut cpt nk pancut niii .. ahhhhh~~~

      Delete
    2. dffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

      Delete
  4. Arghh, gambar ni mmg mengancam sia.

    ReplyDelete
  5. Mmg ssh nk jge awek2 srupe gitu.. Dh le pakainye gitu2 je.. Baek pilih pakat2 mcm Najwa Latif.. Sopan skit pakaiannye.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @bro najwa latif xreti hormat bapak lak..lg susah.

      Delete
    2. Tau takpe.anak derhaka !!!

      Delete
    3. ko nak ckp dier tak hormat bapa.. ko tau ke situasi sbnr.. badigol sood punya org.

      Delete
    4. abis tu kau tau ke? senang je panggil orang badigol sood.. aptb kau ni

      Delete
    5. gaduh la korang, bkn najwa latif mai sini bg duit kat hampa. hahahaha. bodoh

      Delete
    6. Bangang hape, nak wat bini cari ar camni... najwa latip ape barang, xcantik... wat pakai buang jer... bahang burit, tinggal....

      Delete
  6. muat x kote aku dalam lubang dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn nak perasan lah ko babi.....bukannye tiffany hwang nak kat kau pun.....kote dahlah kecik.....pegi mampus lah kau....org yg gila seks mcm kau ni ptt d bunuh dri awal agar jenayah perogolan x berulang........aq harap2 snsd x suka buat persembahan kat malaysia...bukan snsd jer...aq nak suma artis kpop x suka buat persembahan kat malaysia.....tgk mcm wonder girls...mereka dpaksa pakai bu kurung...x patut2....amin.....

      Delete
    2. aptb la kau ni.. muslim sangat la kau bila maki-maki orang?

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  7. Org ats ni bngang mak ko pnah makan tose?

    ReplyDelete
  8. kote org atas halus cm lidi...celah idung muat lgi..

    ReplyDelete
  9. lawa sialll..fap fap fap!

    ReplyDelete
  10. Yang last tu comel . Tiffany fighting !!!

    ReplyDelete
  11. Errr...kote ku wat hal lagiiiii! !!

    ReplyDelete
  12. baru je lpas main ngan dia ni....main ape????? main masak2 lah....wakakakaka....

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. cibai mazeer!!! xda benda lain asyik promo blog die jer!! puiii!!!

      Delete
  14. admin minat K-POP...mohon zamri kl bersuara..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape zamri kl tuh~
      anti kpop tegar k???
      x minat k-pop sbb minat justin bieber kan...

      Delete
    2. Justine beber tu anak hanjing tau tak... yg minat pun bangang sial babi beruk setan menatang iblis pukimak pale butuh...

      Delete
  15. aram tull....

    ReplyDelete
  16. bulu jembut k0mp0m lebat

    ReplyDelete
  17. cunnya tiffany.. dia kacukan la...

    ReplyDelete
  18. cantik..loike,,,comer je dia,,hee

    ReplyDelete
  19. law btol2 tgok seyes xda slera..(puke)
    http://penpatah.blogspot.com/2012/10/serius-rupa-snsd-sunny-dan-tiffany.html

    ReplyDelete
  20. Isap burit best ni... Bdk ats ni gerenti lancap dpn screen...

    ReplyDelete
  21. ^ x kotor ke? kah3 bangang

    ReplyDelete
  22. http://www.youtube.com/watch?v=TUn89WeOhxA&feature=endscreen&NR=1

    ReplyDelete
  23. Ahhh yeeahhh ahhh !!! Dah pancut dpan screen.masuk la ko neraka la tiffany.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg nie mcam pntt !

      Delete
  24. nampak sopan je ... kot atas katil mesti ganas ni

    ReplyDelete
  25. ak baru lepas fap dye...oklah perfrmnce nye...

    ReplyDelete
  26. cute nye Tiffany .. Daebak ~ Fighting ~ :D

    ReplyDelete
  27. dah was2 tgk muka artis korean nie.. takut plastik!

    ReplyDelete
  28. plastik2 pun, tak lah plastik bodoh yang macam artis barat buat, diorang buat plastik jadi cantik, yang lain2 macam lahanat.

    ReplyDelete
  29. www.seksiwife.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. best main nga tiffany..die penah isap kote aku aku masukkan kote aku dlm puki die..oh yeah babe...fapfap

    ReplyDelete
  31. kalau cina busuk , korea busuk tak ? hmmm :P

    ReplyDelete
  32. fap fap fap fap ahhhhh

    ReplyDelete
  33. Skirt Tu Sbnarnya ada sluar kt dlm .. Suba tngok btol2 .. Hadeh korand ni .

    ReplyDelete
  34. Dah kena doggy dah Tiffanny ni... =)

    http://i.imgur.com/P1fdLIL.gif

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... manyak syok orr...

      Delete
  35. ni kalau jolok jubor pastu pancut dalam...perghh...suam gile rse due,,,pastu suruh die jilat konek....fapfapfap....

    ReplyDelete
  36. semua kat atas tu bodoh.........

    ReplyDelete
  37. Semua kat sini perogol

    ReplyDelete
  38. islam gila!!!!islam banyak nafsu!!! islam suka hasut org kristian kuar agama!!! islam agama plg jahil d dunia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x syg mulut... mintak2 ko kena panah petir
      AMIN....

      org bwh tolong amin kan cukup 100x

      Delete
    2. ko pun aku harap2 kene petir ft puting beliung

      Delete
    3. aku harap kau kne petir ft puting beliung ft lava ft mati katak

      Delete
  39. fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  40. *****************************************
    Download Torrent Guna IDM
    *****************************************

    Kaki download games?
    kaki download movies?
    kaki download lagu?

    bosan fail2 hosting seperti hotfile, rapidshare, zippyshare?
    Link kerap mati/dead?
    banyak file part-part?
    kena join part movie file (.part1, .part2, .001, .002)?
    part/file corrupt?
    tiada premium akaun?
    tak boleh resume dalam IDM?
    bosan menunggu?


    kini tidak lagi dengan torrent seedbox. download torrent guna IDM. Server US yang sangat laju! terus siap boleh guna direct link dalam IDM.

    download game, movie puas2. tanpa had!

    ?Apa Service Yg Saya Offer

    Saya offer service seedbox. Service ini membolehkan anda mendownload semua fail2 torrent sama ada movie/games/application/music/ebook atau apa sahaja fail torrent melalui direct link/http download. Jadinya lebih mudah tanpa anda perlu download dan tunggu lama2 guna bittorrent client macam utorrent apabila guna internet anda sendiri yang lembab.

    Anda menyewa 1 server di US yang internetnya berkelajuan tinggi dan server ini yang akan mendownload fail2 torrent untuk anda dengan lajunya. Dan bila torrent sudah siap, fail tersebut anda boleh download ke pc rumah anda guna internet di rumah. Laju internet di rumah, maka lajulah ia.

    ?Kelebihan Seedbox

    - ISP Malaysia block segala bittorrent client. Download guna streamyx, maxis, digi, celcom ke tak boleh/kena block/throttled/tak laju
    - anda tidak memerlukan pc anda on 24jam untuk download torrent. komputer tutup pun, torrent anda boleh download di server yang 24jam on
    - tak perlu hosting2 lain seperti mediafire, rapidshare, hotfile yang buang masa, kena ada premium, banyak2 part (kena join file) kalau nak download

    ?terdapat pelbagai pilihan pakej untuk anda
    Maklumat lanjut, harga, pakej, FAQ dll : http://bit.ly/dtgi_seedbox

    ?Cara nak beli

    1. pilih pakej yang anda minat
    2. buat bayaran
    3. setelah bayaran diterima, saya akan setup server anda
    3. detail seedbox akan dihantar melalui email anda. Anda perlu bagi email anda, username dan password anda untuk seedbox

    *****************************************
    Sebarang pertanyaan, info, sila PM kami
    sekarang di sini ---> http://on.fb.me/15dIRc0 untuk respon segera
    *****************************************

    ReplyDelete
  41. Dulu, aku pun ada awek, tapi dah putus sebab dia kaki bebal, marah tanpa sebab. kalau baju dia kedut, habis dia nak marah.. kadang sebab dia rasa nak terkencing, dia maki pak guard tanpa sebab... ada satu hari tue, dia tersepak batu... dia marah sangat.. then dia marah aku napa aku x alih batu 2 masa dia bejalan.. pastu dia geram teroz dia kata. AKU BENCI SAMA KAU.. wuwuwuwuwu~ sedih =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. gila sedih sial kau nie .. bodo bodo jew ..

      Delete
  42. Bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  43. NIE KONSERT LAGU LA ADMIN!!! BUKAN PROMOSI YANG ADMIN CAKAP! ADMIN DAYUS~

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri