WTF : 25 Gambar Objek Harian Di Bawah Mikroskop Yang Sangat Pelik Dan Menyeramkan
Home » » WTF : 25 Gambar Objek Harian Di Bawah Mikroskop Yang Sangat Pelik Dan Menyeramkan

WTF : 25 Gambar Objek Harian Di Bawah Mikroskop Yang Sangat Pelik Dan Menyeramkan

19 Feb 2013 35 Comments
#Serius memang sangat pelik dan seram bila dilihat-lihat balik.

Berus Maskara



Bulu Berus Gigi
 


Benang Pada Bahagian Mata Jarum
 

Bulu Mata Manusia Yang Dizoom 50 Kali
 

Butiran Kopi Segera
 

Coklat
 

Hard Disk Komputer
 

Darah Beku 

Flos Gigi Yang Telah Digunakan
 

Debu Yang Dibesarkan 22 Juta Kali
 

Garam dan Lada Hitam
Permukaan CD
Gula Kasar dan Gula Halus
 

Jahitan Luka Pada Badan Seekor Anjing
 

Jersi Bola Sepak
 

Kapilari Darah Yang TerpecahBahagian Kepala Seekor Kutu Pada Badan Manusia

 

Kutu Pada Badan Kucing
 

Lalat
 

Larva Seekor Langau
 

Pelekat Velcro
 

Permukaan Piring Hitam Yang Dibesarkan 1000 Kali
 

Setem Yang Terkoyak
 

Tahi Telinga Pada Pencungkil Telinga
 

Tahi Telinga
 

Tali GitarSumber dari Top Design Mag

35 comments:

  1. Binatang2 kecik dah mcm alien aq tgok..

    INFO : Bahaya Kepak Ayam Pada Perempuan
    Video : INI Baru Betul JANTAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. sperm x de ke?
      teringin tgok cmne rupe minuman tonik i tuuu

      Delete
    2. gile..eww...

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Wah da ade peringatan..huhu..

    ReplyDelete
  3. haha.. semart la.. cam mna kalau cipap d zoom beratus2 kali?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. try zoom cipap mak ko dlu la..

      Delete
    2. ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
    3. Kote ko dizoom beratus juta kali pun masih takleh nampak! sebab dah memang ko takdak kote! sebabtu ko pi letak gambar kote kat sini

      Delete
  4. Pastu zoom cipap mak ko pastu mak ko lak..pastu. soh mak ko kongkek ngan babi lak.,mesti best kn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. woiiii anjing ko blah lah jangan nak menyemak je kat sini....puiiiiihhh

      SIAL ko babi!!!!!!

      Delete
  5. Kutu kucibg smart btl.. dah mcmpakai baju satria...

    ReplyDelete
  6. Fuyoo....smart gambar2 tu semua...

    jom --->>> http://iss-life.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. benda2 kecik mcm ni .. kalau menakutkan plak ..

    ReplyDelete
  8. bodoh bangang kot....!! sampai
    xleh nak pikiaq... aku dalam
    keadaan macam nih pon tau
    nak seronok...!! bleh plak
    tinggal aku dalam keadaan
    macam nih.. ada otak pikiaqqq
    la sama... jgn nak
    menyusahkan org lain..org
    ada anak bini nak kena bela..,
    bagi makan... tau nak
    seronok... bagus la...., sampai
    tak pikiaq perasaan orang
    lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh bangang kot....!! sampai
      xleh nak pikiaq... aku dalam
      keadaan macam nih pon tau
      nak seronok...!! bleh plak
      tinggal aku dalam keadaan
      macam nih.. ada otak pikiaqqq
      la sama... jgn nak
      menyusahkan org lain..org
      ada anak bini nak kena bela..,
      bagi makan... tau nak
      seronok... bagus la...., sampai
      tak pikiaq perasaan orang
      lain.

      Delete
    2. Anonymous19 February 2013 12:44
      bodoh bangang kot....!! sampai
      xleh nak pikiaq... aku dalam
      keadaan macam nih pon tau
      nak seronok...!! bleh plak
      tinggal aku dalam keadaan
      macam nih.. ada otak pikiaqqq
      la sama... jgn nak
      menyusahkan org lain..org
      ada anak bini nak kena bela..,
      bagi makan... tau nak
      seronok... bagus la...., sampai
      tak pikiaq perasaan orang
      lain.

      Reply
      Replies

      Anonymous19 February 2013 19:07
      bodoh bangang kot....!! sampai
      xleh nak pikiaq... aku dalam
      keadaan macam nih pon tau
      nak seronok...!! bleh plak
      tinggal aku dalam keadaan
      macam nih.. ada otak pikiaqqq
      la sama... jgn nak
      menyusahkan org lain..org
      ada anak bini nak kena bela..,
      bagi makan... tau nak
      seronok... bagus la...., sampai
      tak pikiaq perasaan orang
      lain.

      Delete
  9. kene gigit kutu kucing mmg gatal gile n lmbat nak sembuh.. benci kutu!!!

    ReplyDelete
  10. Ouviram do Ipiranga as margens plácidas
    De um povo heróico o brado retumbante,
    E o sol da Liberdade, em raios fúlgidos,
    Brilhou no céu da Pátria nesse instante.

    Se o penhor dessa igualdade
    Conseguimos conquistar com braço forte,
    Em teu seio, ó Liberdade,
    Desafia o nosso peito a própria morte!

    Ó Pátria amada,
    Idolatrada,
    Salve! Salve!

    Brasil, um sonho intenso, um raio vívido,
    De amor e de esperança à terra desce,
    Se em teu formoso céu, risonho e límpido,
    A imagem do Cruzeiro resplandece.

    Gigante pela própria natureza,
    És belo, és forte, impávido colosso,
    E o teu futuro espelha essa grandeza.

    Terra adorada
    Entre outras mil
    És tu, Brasil,
    Ó Pátria amada!

    Dos filhos deste solo
    És mãe gentil,
    Pátria amada,
    Brasil!

    Para tebing tenang Ipiranga didengari
    teriakan gemilang orang heroik
    dan dalam sinar bersinar, matahari kebebasan
    bersinar di langit di tanah air kita saat ini.

    Jika jaminan kesetaraan ini
    kita semua oleh tangan yang kuat kami,
    di pangkuanmu, O kebebasan,
    dada kami akan mencabar kematian itu sendiri!

    O yang tercinta,
    tanah air yang diidolakan,
    Sambut, sambut!

    Brazil, sebuah mimpi mendedah, sebuah sinar hidup
    cinta dan harapan turun ke bumi
    jika dalam mu indah, tersenyum dan langit cerah
    gambar dari (Salub (Selatan) bersinar gemerlapan.

    Gergasi dengan alam Mu sendiri,
    Engkau yang indah seni, Engkau kuat, seorang raksasa yang berani,
    dan cermin masa depan-Mu kebesaran-Mu.

    Negara yang tercinta
    antara seribu lain
    engkau, Brazil,
    O tanah air tercinta!

    Untuk anak-anak negara ini
    engkau seorang ibu lembut,
    tanah air tercinta,
    Brazil!
    undi pkr!!!!

    ReplyDelete
  11. bodo punyer orang atas,atas,atas,atas, da sasau, entah marah kat sape entah. . bodo yang teramat,
    tapi macam tak logic je gambar 2 nih. . ade yang betol, ade yang tak, BOOOO
    takkan darah ijau+biru[kotak2]?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu darah beku, permukaan kulit darah putih yang menutupi darah merah dari memancut keluar dari tubuh manusia

      Delete
  12. mcm photoshop pown ade...

    ReplyDelete
  13. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  14. korang semua ni bnyk makan taik la... perangai cam celaka sume.. eh tapi kalo taik bawah mikroskop camne la agaknye kn..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri