WTF : Adegan Movie Yang Tak Masuk Akal
Home » » WTF : Adegan Movie Yang Tak Masuk Akal

WTF : Adegan Movie Yang Tak Masuk Akal

57 Comments
#Ini adegan dari movie Filipina, situasi dimana peluru hanya tinggal satu. How to kill 2 bird in 1 shot?











Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

57 comments:

  1. Replies
    1. dia belah peluru guna pisau..

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. sye anak mazeer mohamad11 February 2013 02:32

    saya ada jumpe rmbut doraemon kt blakang rumah sye mlm tdi.mmg psti tu la rmbot doraemon.spe2 yg nk beli sile call sye.hrge boleh dirunding.start dri rm 150.spe yg cium bau rmbut doraemon nie dpt pgi ke mase silam.TENGKIU MUDAH MUAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak ko anjing

      Delete
    2. anjing kurap sekali bagi

      Delete
    3. pe jadahlaa budak bangang ni post..ni kompem jnis xde kwan ni..

      Delete
    4. doremon kan botak...ahaha

      Delete
    5. bapak ko kawan ngan anjing

      Delete
    6. Apak dia mati tercekik komik doraemon kot... pariapa punya wolang!

      Delete
  3. Hahaha.belah peluru.pakai.pisau.ke.. Adoi.mcm2..

    ReplyDelete
  4. saya pula ada jumpa orang gila yang nak jual rambut doremon. dia duk kat atas saya sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha jap2 yg aku tau doreamon x de rambut

      Delete
  5. Semua org atas ni gila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al-arqam giler..

      Delete
    2. al-arqam ngn pas sama giler

      Delete
    3. org giler tu giler kah?...

      Delete
  6. Ekin sayang sangat pada abang Hisyam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abang pon sayang kan kamu

      Delete
    2. abg tipu!!!!!!!!!

      Delete
  7. aduh gatai anu

    ReplyDelete
  8. Dia potong peluru tu guna pisau.. Itu pasal dua dua bleh mati eheh

    ReplyDelete
  9. Hai sye ade jual bilah kipas pensonic..kalo nk plis pm

    ReplyDelete
  10. Hai sye ade jual penarik wifi booster dan penarik beca booster..kalo nk plis semayang hajat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha komen nea plg bodoh

      Delete
  11. Mazeer dengan sehengget anak seposen.

    ReplyDelete
  12. aku ade jual alat yg boleh menyulitkan alat.... sape nak , boleh bagi kfc atau ayam golek...

    ReplyDelete
  13. Aku ada jual tangan untuk tampar korang yang semua diatas nie sapa nak lima ringgit jak...

    ReplyDelete
  14. hai ad tak awek yg sudi kwen ngan ak, inbox je k.

    ReplyDelete
  15. hai,saye ade jual buku untuk korang baca supaya cepat PANDAI....Klu berminat boleh gi kedai buku:)

    ReplyDelete
  16. tolong ar disable komen, yg komen banyak otak biol hahaha

    ReplyDelete
  17. Kalau beli tgn yg ada jari tengah je dpt discount tak?

    ReplyDelete
  18. aah..semua komen banyak otl biol..termasuk yg ats ni..haha

    ReplyDelete
  19. Fara rindu bf Fara..
    dah dua bulan dia tinggalkan fara macam tu saja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kisah pulak aku dengan drama petang2 ko ni

      Delete
    2. Kau yg tingal kn aku fara

      Delete
    3. meh sini kt abg..teman abg dlm bilik

      Delete
  20. fenomena biasa.. komen merepek2.. ish2.. tengok nnti di bawah.. pasti ada lagi yg merepek2...

    ReplyDelete
  21. 1+1=2 kan korang?? tlg aq wei.. aq x siap lgie kje skola lgie nie wei!!

    ReplyDelete
  22. haha... giler

    ReplyDelete
  23. bangang abadi...
    ni sume poyo

    ReplyDelete
  24. sy ade menjual taik unta.masih panas. sekilo sepuloh hengget. tempek di muka bleh buat masker sebelum tdo.

    ReplyDelete
  25. Apa yang penting dalam hidup saya nak buat macam mana nak buat macam mana nak buat macam mana nak buat macam tu ke dalam borang permohonan untuk mendapatkan rawatan di hospital itu adalah untuk memberi laluan yang tidak pernah terfikir bahawa dia akan buat lagi nak beli barang yang kita nak buat macam mana nak buat

    ReplyDelete
  26. saye ade menjual pisau seperti dalam gambaq di atas, sape nak boleh bg saye burger Carl's Junior

    ReplyDelete
  27. Gaban tau musti respek!

    ReplyDelete
  28. kalah omputih wooo .. hahahahah hebat melampau tu

    ReplyDelete
  29. Sape nk topi yg dipakai oleh hero tu,sila call,sms,wassup di no 999.harga leh nego..majulah sukan untk negara

    ReplyDelete
  30. lan..bagi no teksi kt aku..aku nk g pasar ni

    ReplyDelete
  31. mak cik die.. la tembak cam tu

    ReplyDelete
  32. Penembak tu sambut birthday dia hari2. Sebab tu beliau hebat bermain dgn pisau.

    ReplyDelete
  33. peluru tngal satu?.. abis tu gelang kat tangan dia tu bukan ke peluru.. yg p merepek tembak pisau peluru teblah tu wat pe.. MEREPEK

    ReplyDelete
  34. apebende nye lahaiiiii

    ReplyDelete
  35. nak tunjuk skill le tu bang..1 peluru 2 tumbang..16 peluru..lu sendiri kira la..jimat belanja haha

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri