WTF : Adegan Movie Yang Tak Masuk Akal

#Ini adegan dari movie Filipina, situasi dimana peluru hanya tinggal satu. How to kill 2 bird in 1 shot?











{ 57 comments.. read them below or add one }

sye anak mazeer mohamadsye anak mazeer mohamad 11 February, 2013
saya ada jumpe rmbut doraemon kt blakang rumah sye mlm tdi.mmg psti tu la rmbot doraemon.spe2 yg nk beli sile call sye.hrge boleh dirunding.start dri rm 150.spe yg cium bau rmbut doraemon nie dpt pgi ke mase silam.TENGKIU MUDAH MUAH.
ery sky ery sky 11 February, 2013
Hahaha.belah peluru.pakai.pisau.ke.. Adoi.mcm2..
power rangers warna pink power rangers warna pink 11 February, 2013
saya pula ada jumpa orang gila yang nak jual rambut doremon. dia duk kat atas saya sekarang.
power kaabahpower kaabah 11 February, 2013
Semua org atas ni gila
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Ekin sayang sangat pada abang Hisyam..
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Dia potong peluru tu guna pisau.. Itu pasal dua dua bleh mati eheh
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Hai sye ade jual bilah kipas pensonic..kalo nk plis pm
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Hai sye ade jual penarik wifi booster dan penarik beca booster..kalo nk plis semayang hajat
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Mazeer dengan sehengget anak seposen.
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
al-arqam ngn pas sama giler
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
aku ade jual alat yg boleh menyulitkan alat.... sape nak , boleh bagi kfc atau ayam golek...
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Aku ada jual tangan untuk tampar korang yang semua diatas nie sapa nak lima ringgit jak...
gemok hitam pendek gemok hitam pendek 11 February, 2013
hai ad tak awek yg sudi kwen ngan ak, inbox je k.
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
hai,saye ade jual buku untuk korang baca supaya cepat PANDAI....Klu berminat boleh gi kedai buku:)
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
tolong ar disable komen, yg komen banyak otak biol hahaha
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Kalau beli tgn yg ada jari tengah je dpt discount tak?
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
aah..semua komen banyak otl biol..termasuk yg ats ni..haha
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Fara rindu bf Fara..
dah dua bulan dia tinggalkan fara macam tu saja.
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
fenomena biasa.. komen merepek2.. ish2.. tengok nnti di bawah.. pasti ada lagi yg merepek2...
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
1+1=2 kan korang?? tlg aq wei.. aq x siap lgie kje skola lgie nie wei!!
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
hahaha komen nea plg bodoh
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
bangang abadi...
ni sume poyo
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
sy ade menjual taik unta.masih panas. sekilo sepuloh hengget. tempek di muka bleh buat masker sebelum tdo.
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Apa yang penting dalam hidup saya nak buat macam mana nak buat macam mana nak buat macam mana nak buat macam tu ke dalam borang permohonan untuk mendapatkan rawatan di hospital itu adalah untuk memberi laluan yang tidak pernah terfikir bahawa dia akan buat lagi nak beli barang yang kita nak buat macam mana nak buat
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
saye ade menjual pisau seperti dalam gambaq di atas, sape nak boleh bg saye burger Carl's Junior
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Gaban tau musti respek!
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
org giler tu giler kah?...
MOL.fm MOL.fm 13 February, 2013
kalah omputih wooo .. hahahahah hebat melampau tu
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Sape nk topi yg dipakai oleh hero tu,sila call,sms,wassup di no 999.harga leh nego..majulah sukan untk negara
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
hahaha jap2 yg aku tau doreamon x de rambut
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
anjing kurap sekali bagi
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
pe jadahlaa budak bangang ni post..ni kompem jnis xde kwan ni..
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
doremon kan botak...ahaha
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
kisah pulak aku dengan drama petang2 ko ni
hisyamhisyam 10 April, 2013
Abang pon sayang kan kamu
Bf faraBf fara 10 April, 2013
Kau yg tingal kn aku fara
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
meh sini kt abg..teman abg dlm bilik
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
lan..bagi no teksi kt aku..aku nk g pasar ni
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
mak cik die.. la tembak cam tu
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
bapak ko kawan ngan anjing
plug karanplug karan 24 September, 2013
Penembak tu sambut birthday dia hari2. Sebab tu beliau hebat bermain dgn pisau.
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
dia belah peluru guna pisau..
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
Apak dia mati tercekik komik doraemon kot... pariapa punya wolang!
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
peluru tngal satu?.. abis tu gelang kat tangan dia tu bukan ke peluru.. yg p merepek tembak pisau peluru teblah tu wat pe.. MEREPEK
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
apebende nye lahaiiiii
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
nak tunjuk skill le tu bang..1 peluru 2 tumbang..16 peluru..lu sendiri kira la..jimat belanja haha
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri