WTF : Akibat Putus Cinta Dan Buat Bekas Teman Wanita Marah (4 Gambar)

Seorang lelaki telah memutuskan cinta dengan seorang gadis, and When All Hell Breaks Loose bersedialah. Sedih giler, CD Original nih bukan cikai punya.




{ 32 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 22 February, 2013
bgong btol ksi aku lg baek..
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aduh sayang nye....cd2 ku..
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
pergh... game Blur pun die hentam... baek bagi aku...
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
cd jadi mangsa...kesian kat cd tuh...:p
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
sue for property damage
amien_alucard amien_alucard 22 February, 2013
ok lah dia bengang kt cd tu..
daripada bunuh diri ngan hancurkan barang umah ngan hancur xbox360
ngan bunuh orang...lg teruk..
cd bleh beli lg..nyawa tak bleh beli lg..
GROLIER'S EAGLE TEAM GROLIER'S EAGLE TEAM 22 February, 2013
ak pernah buat!!!! wahahaha... ku jahanamkan gitar karen kesayangan mamat tu dengan hammer dan menghentak ke lantai macam konsert rock!!! yeeaaaahhh!!! all hell break loosssseeeeee!!!!!
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
apsal ko x main mak kau?....
bodoh la kau ni!!!!!!....
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
mana cd porno dia?...
itachi kazuya itachi kazuya 24 February, 2013
>.< ,kill the fucking girl!!!!!!!!
MOL.fm MOL.fm 26 February, 2013
err.... frust menonggeng tu ..
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
ni semua kerja pondan
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
awek dia cd game tu ke ??
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
Bukan CD ori ni... cover pun kertas je.. CD pirate Xbox memang mcm ni...
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
Beri la kat aku! Bangang! Biarla ku men game tu...Bodoh babi siot gila
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
pirate x pirate.....bkn kter ex aku...awek aku buat gini pun aku shoot kpla die.... pergh....
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
pergh.....cd tu la nyawa aku....
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
nsb bkn aku yg kne.....klau kne la, mmg aku dh pch kn muka minah ni smcmna gitar tu pch..... #Worth It
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
hahahaaaa bodoh gler..
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
cd ori la kwn ...tgk la btl-2~ ^^
AnonymousAnonymous 18 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri