WTF : Akibat Putus Cinta Dan Buat Bekas Teman Wanita Marah (4 Gambar)
Home » » WTF : Akibat Putus Cinta Dan Buat Bekas Teman Wanita Marah (4 Gambar)

WTF : Akibat Putus Cinta Dan Buat Bekas Teman Wanita Marah (4 Gambar)

21 Feb 2013 32 Comments
Seorang lelaki telah memutuskan cinta dengan seorang gadis, and When All Hell Breaks Loose bersedialah. Sedih giler, CD Original nih bukan cikai punya.




32 comments:

  1. Replies
    1. Jaga-jaga sesiapa yang nak pakai Samsung note s3!
      3 fakta tersorok tentang SAMSUNG GALAXY NOTE S 3!

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. bgong btol ksi aku lg baek..

    ReplyDelete
  3. aduh sayang nye....cd2 ku..

    ReplyDelete
  4. pergh... game Blur pun die hentam... baek bagi aku...

    ReplyDelete
  5. cd jadi mangsa...kesian kat cd tuh...:p

    ReplyDelete
  6. Bodo Sial!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. sue for property damage

    ReplyDelete
  8. ok lah dia bengang kt cd tu..
    daripada bunuh diri ngan hancurkan barang umah ngan hancur xbox360
    ngan bunuh orang...lg teruk..
    cd bleh beli lg..nyawa tak bleh beli lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh.....cd tu la nyawa aku....

      Delete
  9. ak pernah buat!!!! wahahaha... ku jahanamkan gitar karen kesayangan mamat tu dengan hammer dan menghentak ke lantai macam konsert rock!!! yeeaaaahhh!!! all hell break loosssseeeeee!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nsb bkn aku yg kne.....klau kne la, mmg aku dh pch kn muka minah ni smcmna gitar tu pch..... #Worth It

      Delete
  10. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ni sihat x?

      Delete
    2. tak mana kot

      Delete
    3. apsal ko x main mak kau?....
      bodoh la kau ni!!!!!!....

      Delete
    4. hahahaaaa bodoh gler..

      Delete
    5. stim aku bace

      Delete
  11. mana cd porno dia?...

    ReplyDelete
  12. >.< ,kill the fucking girl!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. err.... frust menonggeng tu ..

    ReplyDelete
  14. ni semua kerja pondan

    ReplyDelete
  15. awek dia cd game tu ke ??

    ReplyDelete
  16. Bukan CD ori ni... cover pun kertas je.. CD pirate Xbox memang mcm ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cd ori la kwn ...tgk la btl-2~ ^^

      Delete
  17. Beri la kat aku! Bangang! Biarla ku men game tu...Bodoh babi siot gila

    ReplyDelete
  18. pirate x pirate.....bkn kter ex aku...awek aku buat gini pun aku shoot kpla die.... pergh....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri