WTF : Apabila Awek Punk Pakai Tudung (2 Gambar)
Home » » WTF : Apabila Awek Punk Pakai Tudung (2 Gambar)

WTF : Apabila Awek Punk Pakai Tudung (2 Gambar)

19 Feb 2013 27 Comments
#Muslimah versi punk?


27 comments:

  1. விரும்புகின்றனர் WTF

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian mazeer..blok xda org nk gi tgk...

      Delete
    2. bapak ayat tamil panjang gile...jwapan mlayu WTF melakukan WTF?

      Delete
    3. selang satu dri ats..mlayu otak-otak kau! tgk muke dh tau

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Haha..br nak berubah..rmbut keras lg..xleh potong..hehee

    Wanita Mati Terminum Air Mani Lelaki Tua

    ReplyDelete
  3. Dosa seorang wanita yang tidak menutup aurat dan melakukan maksiat tidak ditanggung olehnya seorang sahaja. Tetapi beliau turut mengheret puluhan orang lain yang akan menanggung dosa bersamanya. Adakalanya si wanita ini berkata:

    ‘Aku tidak menutup aurat itu aku punya pasal la! Bukan aku menyusahkan kamu pun!’

    Sebenarnya beliau silap! Dek kerana dirinya yang tidak menutup aurat, beliau telah membuatkan orang-orang yang bertanggungjawab mendidik dan menjaganya turut menanggung dosa. Siapakah orang-orang itu? Mereka ialah:

    Suaminya.
    Ayahnya.
    Saudara lelakinya.
    Anak lelakinya.

    Keempat-empat golongan lelaki ini perlu bertanggungjawab memikul beban dosa yang dibuat oleh seorang wanita. Adakah ini dikatakan tidak menyusahkan?

    Itu baru sebahagian. Mereka yang disenaraikan di atas adalah orang-orang yang perlu ‘bertanggungjawab’, belum termasuk orang-orang lain yang ‘terlibat’. Di bawah ini saya senaraikan pula orang-orang lain yang terlibat kerana dosa seorang wanita:

    Sahabat

    Sahabat yang menyuruh, mencadangkan dan yang dijadikan contoh untuk seorang wanita membuka aurat perlu menanggung dosa yang sama seperti wanita yang membuka aurat.

    Sahabat yang tidak menegur juga perlu menanggung dosa kerana tidak menyampaikan amanah dari Allah. Telah dinyatakan bahawa kita perlu membuat teguran dalam peringkat:

    Tegur dengan tangan jika terdaya.
    Tegur dengan mulut jika terdaya.
    Benci di dalam hati. Dan ini adalah selemah-lemah iman.

    Jika tidak menegur kita sekurang-kurangnya perlu merasa benci di dalam hati. Bukankah hal ini menyusahkan orang lain?

    Orang yang melihat

    Sesiapa sahaja yang melihat dengan syahwat dan ghairah akan menanggung dosa penglihatan dan dosa hati. Setiap mata yang memandang walaupun hanya sehelai rambut akan membuatkan si wanita itu bertambah dosa berlipat kali ganda.

    Jurufoto

    Jurufoto yang mengambil gambar wanita bukan mahramnya yang tidak menutup aurat adalah berdosa. Dosanya akan bertambah apabila menyebarkan gambar itu dalam majalah, internet dan seumpamanya.

    Penerbit surat khabar, majalah, blog dan sebagainya.

    Mana-mana sahaja media yang memaparkan aurat wanita adalah berdosa. Tengok saja penulis blog gosip, majalah, surat khabar dan sebagainya. Semuanya dipenuhi dengan gambar-gambar wanita yang tidak menutup aurat. Kesemua orang ini menanggung dosa disebabkan oleh wanita yang tidak menutup aurat.

    Penjual/ penyebar

    Orang yang menjual majalah, gambar-gambar dan sesiapa sahaja yang menyebarkan gambar wanita yang tidak menutup aurat dalam FB, Tagged, Friendster, Myspace dan sebagainya turut menanggung dosa. Dalam Islam, apa sahaja yang haram adalah haram untuk dijual dan disebarkan.

    Pembeli/ pembaca

    Orang yang membeli dan membaca turut menanggung dosa. Sesiapa yang menyumbang dan memberi sokongan untuk kejayaan mereka-mereka yang mendedahkan aurat ini akan menerima saham dosa masing-masing. Kerana disebabkan merekalah golongan-golongan yang tidak menutup aurat ini semakin bangga dengan dosa-dosa mereka.

    Inilah antara orang yang akan menanggung dosa kerana seorang wanita yang tidak menutup aurat. Tidak cukupkah senarai ini menjelaskan bahawa betapa perbuatan tidak menutup aurat itu akan menyusahkan orang lain? Itu belum termasuk orang-orang yang melihat dengan ghairah sehingga menyebabkan mereka berniat untuk merogol, mencarut, memaki-hamun, mengumpat tentang keburukan bentuk tubuh wanita itu dan banyak lagi kesan buruk yang perlu ditanggung disebabkan sikap sombong seorang wanita yang tidak menutup aurat.

    ReplyDelete
  4. Haram jadah.. baik x pyh pki klo camtu.

    ReplyDelete
  5. WTF - PELAKON AMERICAN PIE DULU VS SEKARANG
    WTF - PELAKON HOME IMPROVEMENT DULU VS SEKARANG
    INFO - ANJING VS MANUSIA (2 BAHAGIAN)
    WTF - TWEET TERBAIK HARI INI #1 - PIKOR DAN PAS
    SEXY - EMILIA CLARKE (5 GAMBAR)
    WTF : Apabila Awek Punk Pakai Tudung (2 Gambar)
    Cool : "Optimus G Pro", Telefon Pintar Dengan Skri...
    OMG : [Video] Misteri Lebih 100,000 Ekor Ikan Lumb...
    OMG : Cara Membuat Landak Masak Lemak Cili Api (5 ...
    Serius : Lelaki Bergambar Dengan Gaya Yang Sama Da...
    OMG : Telinga Manusia Gergasi? (3 Gambar)
    OMG : Berhati-hati Semasa Beli Samsung Galaxy S3, ...
    WTF : 25 Gambar Objek Harian Di Bawah Mikroskop Ya...
    COOL : Bangunan Terbesar Di Dunia Bakal Dibuka Di ...
    Sadis : Kisah Sedih Budak 6 Tahun Yang Tinggal Seo...
    COOL : 10 Contoh Resume Kreatif Dan Gempak
    MENGERIKAN! Bunyi Jeritan Dikeluarkan Bintang Apab...
    COOL : Skuter Eletrik Yang Boleh Dilipat Menjadi B...
    WTF : Iklan Teh Yang Sangat Seram Dan Menakutkan
    WTF : Wanita Paling Menyeramkan Hari Ini
    WTF : Ayah Bertukar Menjadi Seorang Perempuan
    OMG : Meet Jose Mujica, President Paling Miskin Di...
    COOL : Komponen Eletronik Dijadikan Seni
    WTF : Video Sedih Shila Amzah Yang Di Parody
    WTF :Tangan Gergasi Terbentuk Di Awan
    WTF : Punca Sebenar Kejadian Meteor Di Russin
    WTF : Stail Rambut Lelaki Yang Sangat #Gay (2 Gamb...
    WTF : Model Remaja Taiwan Selepas VS Sebelum MakeU...
    SEXY : Fesyen Kim Kardashian Yang 'Menyeksakan' Ka...
    WTF : Trolling Roomate Paling Mantap Pada Hari Val...
    Serius : Inilah Remaja Paling Tinggi Di Malaysia (...
    OMG : Besi Berkarat Yang Enak Dimakan(9 Gambar)
    WTF : Gambar Sniper Israel Sedang Sasarkan Senapan...
    INFO : Inilah Gambar Yang Memenangi World Press Ph...
    WTF : (VIDEO) Bibik Indonesia Lambung Dan Campak B...
    WTF : Sekitar Banjir Kilat Teruk Melanda IOI Pucho...
    BODOH - KAYA TETAPI TAK ADA OTAK
    COOL - PEJABAT AGENSI PENGIKLANAN OGILVY AND MATHE...
    SADIS - ANAK-ANAK KECIL DI PENJARA ARGENTINA
    FAKTA - 10 JENIS GANJA TERBAIK YANG BOLEH ANDA HIS...
    WTF- THE ROCK KETIKA BERUMUR 15 TAHUN
    SEXY : Gambar Hot Tiz Zaqyah Dengan Gaun Lutsinar
    OMG : [Video] Helikopter Terhempas Ketika Penggamb...
    WTF : Jangan Mudah Percaya Dengan Iklan Di Interne...
    Serius : Bateri Berkuasa Nuklear Yang Dapat Bertah...
    COOL : "USB 2 USB", Pindah Data Tanpa Menggunakan ...
    Cool : Kedai Gambar 3D Pertama Di Dunia (4 Gambar)...
    Pelik : "Lamprey", Spesis Belut Yang Disangka Makh...
    Kaya : Rosyam Nor Beli Kereta Mclaren MP4-12? (2 G...
    Cool : "Epiphany One Puck", Caj Handphone Mengguna...
    OMG : Trend Terkini, 'Tatu' Khas Untuk Anjing Sema...
    Serius : Cara Memindah Kerusi Dengan Porsche 997 C...
    INFO : SENARAI PEMAIN BOLA SEPAK PALING PANTAS DI ...
    WTF - SIRI MANGA HENTAI KINI DIFILEMKAN
    COOL - APABILA MARIO DAN GTA DIGABUNGKAN : KARYA A...
    WTF : BAHASA ENGLISH PALING WTF HARI INI
    COOL - NAILYMPICS GADIS OLIMPIK UNTUK REKAAN KUKU ...
    COOL - PROJEK KERETAPI AL HARAMAIN : KERETAPI HALA...
    SEXY - SELEB HOLLYWOOD DAN KEMBAR MEREKA (8 GAMBAR...
    Cool : Tasik Turkana, Tasik Terbesar Di Padang Pas...
    Info : 16 Fakta Menarik Mengenai Bayi (Gambar)
    SERIUS : Meteor Jatuh Di Chelyabinsk, Russia, 500 ...
    WTF : Coco Brown, Pelakon Porno Yang Bakal Jadi An...
    Sejarah : Ibnu Al-Haitam, Pencipta Kamera Pertama ...
    Cool : Restoran Yang Menggunakan Robot Sebagai Pel...
    COOL - ARTE S : SEBUAH KONDO UNIK DI BUKIT GAMBIR ...
    WTF - MK1M : MAKANAN KUCING 1MALAYSIA?
    WTF : [Video] Remaja Tingkatan 1 Ditangkap Khalwat...
    OMG : "Lena Highway", Lebuh Raya Paling Teruk Di D...
    OMG : [Latest] Remaja 19 Tahun Bunuh Diri Di Berja...
    Kaya : Mansion Berharga $12 Juta Milik Rihanna Di ...
    Info : 5 Sebab Shisha Lebih Bahaya Dari Rokok (Gam...
    OMG : Ikan Tuna Termahal Di Dunia Berharga RM2.2 J...

    ReplyDelete
  6. Apekah kebangangan ini????!!!!!
    StreeSSSSssss

    ReplyDelete
  7. Tak kesah lah macam maner sekali pun..yang penting die masih lagi menutup aurat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PEROGOL bertauliah20 February 2013 at 02:55

      Tutup aurat jadah nya camni.. dah mcm celaka je.. ni patut d terajang je... wahaha

      Delete
    2. INI BUKAN DH TTUP AURAT, INI DH JDI LAIN. MNA BLEH TUDUNG MYERUPAI RMBUT, HARAM!

      INI DIKIRA MGHINA ISLAM DH TAU...

      Delete
    3. tak tau hukum jgn nak pandai2 haram/halal...
      yg pandai pasal hukum pn blh tersasar...

      Delete
    4. Xbole la nak tiru-tiru..
      Haram..

      Delete
  8. "Gangnam Style"

    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Najeneun ttasaroun inganjeogin yeoja
    Keopi hanjanui yeoyureul aneun pumgyeok inneun yeoja
    Bami omyeon simjangi tteugeowojineun yeoja
    Geureon banjeon inneun yeoja

    Naneun sanai
    Najeneun neomankeum ttasaroun geureon sanai
    Keopi sikgido jeone wonsyat ttaerineun sanai
    Bami omyeon simjangi teojyeobeorineun sanai
    Geureon sanai

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo hey geurae baro neo hey

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo hey geurae baro neo hey

    Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh

    Jeongsukhae boijiman nol ttaen noneun yeoja
    Ittaeda sipeumyeon mukkeotdeon meori puneun yeoja
    Garyeotjiman wenmanhan nochulboda yahan yeoja
    Geureon gamgakjeogin yeoja

    Naneun sanai
    Jeomjanha boijiman nol ttaen noneun sanai
    Ttaega doemyeon wanjeon michyeobeorineun sanai
    Geunyukboda sasangi ultungbultunghan sanai
    Geureon sanai

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

    Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh

    Ttwineun nom geu wie naneun nom
    Baby, baby
    Naneun mwol jom aneun nom

    Ttwineun nom geu wie naneun nom
    Baby, baby
    Naneun mwol jom aneun nom
    You know what I'm saying

    Oppa Gangnam Style
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh
    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh

    Oppa Gangnam Style

    ReplyDelete
  9. punk pon pakai tudung .. nampak .. hahahahahaha

    ReplyDelete
  10. ni bkn bgol unta da ni, ni otromen taro...

    ReplyDelete
  11. "Because just wearing a hijab is too mainstream"

    ReplyDelete
  12. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha cite lawak tapi terbaikk

      Delete
  13. Naneun namja eobsi jal sara
    Geureoni jasini eobseumyeon
    Nae gyeote ojireul ma
    Naneun hamburo nal an para
    Waenyamyeon nan

    I don’t need a man I don’t need a man (What?)
    I don’t need a man I don’t need a man (jinjja)
    I don’t need a man I don’t need a man (jeongman)
    I don’t need a man I don’t need a man
    Naneun namja eobsi jal jal sara

    Nae doneuro bangse da nae
    Meokgo sipeun geo sa meokgo otdo sa ipgo
    Chungbunhajin anchiman manjokhal jul ara
    Geuraeseo nan nareul saranghae (hey)

    Bumonimui yongdon nae
    Doncheoreom sseugo sipji anha naiga manha
    Son beolliji annneun ge dangyeonhan geo anya
    Geuraeseo nan naega tteotthteotae (hey)

    Boy don’t say
    Naega chaenggyeojulge naega akkyeojulge No No
    Boy don’t play jinjihage ol ge animyeon

    Naneun namja eobsi jal sara
    Geureoni jasini eobseumyeon
    Nae gyeote ojireul ma
    Naneun hamburo nal an para
    Waenyamyeon nan

    I don’t need a man I don’t need a man (What?)
    I don’t need a man I don’t need a man (jinjja)
    I don’t need a man I don’t need a man (jeongmal)
    I don’t need a man I don’t need a man
    Naneun namja eobsi jal jal sara

    Jallan cheneun andwae ttan
    Deseoneun tonghalji mollado neomankeum nado
    Jallajin anhatjiman jasingameun neomchyeo
    Geuraeseo nan nareul saranghae (hey)

    Nae himeuro salge ttan
    Aecheoreom bumonim jal manna namja jal manna
    Pyeonhage saneun geo gwansimi eobseo
    Geuraeseo nan naega tteotthteotae (hey)

    Boy don’t say
    Naega neoui mirae nareul mitgo gidae No No
    Boy don’t play nareul jonjunghal ge animyeon

    Naneun namja eobsi jal sara
    Geureoni jasini eobseumyeon
    Nae gyeote ojireul ma
    Naneun hamburo nal an para
    Waenyamyeon nan

    I don’t need a man I don’t need a man (What?)
    I don’t need a man I don’t need a man (jinjja)
    I don’t need a man I don’t need a man (jeongmal)
    I don’t need a man I don’t need a man
    Naneun namja eobsi jal jal sara

    Maeil achim iljjik ireonaseo harujongil bappaseo
    Bap han kki jedaero mot meogeo
    Hajiman naega johaseo han iriya doniya
    Jakjiman da nae ttamiya
    Namja chinguga sajun banji aniya

    Nae cha nae ot naega beoreoseo san geoya
    Jeokgeum neoko bumonim
    Yongdon deurigo naseo san geoya
    Namja mitgo nolda namja
    Tteonamyeon eotteokhal geoya
    Ireon naega bureowo?
    Bureoumyeon jin geoya

    Naneun namja eobsi jal sara
    Geureoni jasini eobseumyeon
    Nae gyeote ojireul ma
    Naneun hamburo nal an para
    Waenyamyeon nan

    I don’t need a man I don’t need a man (What?)
    I don’t need a man I don’t need a man (jinjja)
    I don’t need a man I don’t need a man (jeongmal)
    I don’t need a man I don’t need a man
    Naneun namja eobsi jal jal sara

    ReplyDelete
  14. Pale gangnam style ko! Pi main jauh jauh -.-

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri