WTF : Ayah Bertukar Menjadi Seorang Perempuan
Home » » WTF : Ayah Bertukar Menjadi Seorang Perempuan

WTF : Ayah Bertukar Menjadi Seorang Perempuan

26 Comments
John Ozimek, 54 tahun, merupakan bekas IT Consultant dan juga bekas pelajar Oxford University. Tash, anak perempuan John Ozimek akhirnya mengakui bahawa bapanya telah bertukar jantina menjadi seorang perempuan. Walaupun dalam amsa yang sama masih memiliki seorang ibu. Hell yeah..

Beliau menjalani pembedahan transsexual dan menyuntik beberapa jenis hormon bagi membolehkan diri beliau menjadi seperti wanita sebenar. Kini Bapanya bukan lagi John Ozimek tetapi Jane Fae.

#Ibu fap fap fap ibu. LOL














Dipetik dari : DailyMail

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

26 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. 1st நான் நேசிக்கிறேன் fap fap

    ReplyDelete
  3. omg ,, bodoh bodoh bodoh ,, betul x orang paling bawah sekali .. bukan bawah aku ,,

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. inilah muka mazeer kalo korang nak tau.

      Delete
    2. pehal gadis melayu hamil anak negro >> ?? wkakakkakkkakaka

      Delete
  5. keji...muhahaha...yang mana satu nak panggil mak ye

    ReplyDelete
  6. Auuuwww geli mok

    ReplyDelete
  7. giler babas atau lebih sinonim digelar babi babas (babi hutan) merupa haiwan yang bijak bersekolah dan sering kali mendapat kputusan D- ketika peperiksaan mnengah tinggi,walau bagaimanapun nama nya sering kali di war-warkan di arena sukan ini.

    ReplyDelete
  8. gila meroyan merujuk kpd knyataan org atas yg suka sgt dgn binatang haram BABI

    ReplyDelete
  9. Jijik giler... byk btl yg nk jd pondan kat dunia zaman skrg ni.. dunia akhir zaman..

    ReplyDelete
  10. hahahahahah .. cemana lak ni .. hahahahahahaha

    ReplyDelete
  11. Ouviram do Ipiranga as margens plácidas
    De um povo heróico o brado retumbante,
    E o sol da Liberdade, em raios fúlgidos,
    Brilhou no céu da Pátria nesse instante.

    Se o penhor dessa igualdade
    Conseguimos conquistar com braço forte,
    Em teu seio, ó Liberdade,
    Desafia o nosso peito a própria morte!

    Ó Pátria amada,
    Idolatrada,
    Salve! Salve!

    Brasil, um sonho intenso, um raio vívido,
    De amor e de esperança à terra desce,
    Se em teu formoso céu, risonho e límpido,
    A imagem do Cruzeiro resplandece.

    Gigante pela própria natureza,
    És belo, és forte, impávido colosso,
    E o teu futuro espelha essa grandeza.

    Terra adorada
    Entre outras mil
    És tu, Brasil,
    Ó Pátria amada!

    Dos filhos deste solo
    És mãe gentil,
    Pátria amada,
    Brasil!

    Para tebing tenang Ipiranga didengari
    teriakan gemilang orang heroik
    dan dalam sinar bersinar, matahari kebebasan
    bersinar di langit di tanah air kita saat ini.

    Jika jaminan kesetaraan ini
    kita semua oleh tangan yang kuat kami,
    di pangkuanmu, O kebebasan,
    dada kami akan mencabar kematian itu sendiri!

    O yang tercinta,
    tanah air yang diidolakan,
    Sambut, sambut!

    Brazil, sebuah mimpi mendedah, sebuah sinar hidup
    cinta dan harapan turun ke bumi
    jika dalam mu indah, tersenyum dan langit cerah
    gambar dari (Salub (Selatan) bersinar gemerlapan.

    Gergasi dengan alam Mu sendiri,
    Engkau yang indah seni, Engkau kuat, seorang raksasa yang berani,
    dan cermin masa depan-Mu kebesaran-Mu.

    Negara yang tercinta
    antara seribu lain
    engkau, Brazil,
    O tanah air tercinta!

    Untuk anak-anak negara ini
    engkau seorang ibu lembut,
    tanah air tercinta,
    Brazil!
    undi pkr!!!!

    ReplyDelete
  12. Ake Mak Temah:- No plat keta Mak Temah PKR ****. Agak2 tahun ni parti mana menang??? Mmmm..

    ReplyDelete
  13. nombr keta mak temah yg sebenarnya ialah PKR L055...

    ReplyDelete
  14. Aku ni tgh letih..duduk tengah kat tangga..dorang senang2 je kt atas dgn kt bawah..igt aku ni xde perasaan ke ape..letih tau x wat keje mcm ni..cuba korang duk tgh tgk letih ke x...fedup la mcm ni.. I hate u...

    ReplyDelete
  15. Keletihan merupakan 1 petanda dimana anda mungkin mengalami sindrom yang digelar seksual abuse gejala sampingan juga boleh dikaitkan dgn memakan tauhu, cara untuk menyekat pengaliran sindrom- sila guna kondom ketika menbuat perhubungan persaudaraan adalah penting.....

    #pesanan menteri kesihatan anon#

    ReplyDelete
  16. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  17. BAPAK AH!!!!....geli siot!!!....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri