WTF : BAHASA ENGLISH PALING WTF HARI INI
Home » » WTF : BAHASA ENGLISH PALING WTF HARI INI

WTF : BAHASA ENGLISH PALING WTF HARI INI

16 Feb 2013 26 Comments
#Apa yang cuba disampaikan WOI!

26 comments:

  1. 1st எனக்கு அது பிடிக்காது

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. ni mcm perumpamaan kot..haha...dlu tme skolah aku ada gk blaja ayat2 ingeris pelik2 mcm ni...tp aku lupa perkataan apa..org yg mahir je yg tahu ni... :) xtw la..yg lbh pakar,,,sila jwb...hehe..

    ReplyDelete
  3. GOOGLE translate...
    google knows everything...
    khakhkahkhkahhaka

    ReplyDelete
  4. macam ubat tikus punya instruction je

    ReplyDelete
  5. orng bawah bangang.......

    ReplyDelete
  6. orang atas tau aku bangang, orang bawah lak? nak join jadi bangang tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org atas tu abah kau, org bwh plak omak kau.

      Delete
  7. tikus romantik hidup malam
    gagah menawan
    nasib dalam perjalanan
    ke atas raksasa pelik
    sedih dan sedih dan sedih!mati

    ReplyDelete
  8. Hahaha ntah pape la yg cube di smpaikn 2..

    ReplyDelete
  9. Google... Google everywhere..

    ReplyDelete
  10. Ape la x fhm langsung.btul x org di bwh?

    ReplyDelete
  11. pukimak ko orng atas....

    ReplyDelete
  12. Org atas fap fap fap

    ReplyDelete
  13. Ini semua poyo..

    ReplyDelete
  14. mohon mazeer mohamad translate ayt atas tu..

    ReplyDelete
  15. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  16. IS THIS a poem or what...i get blur when i read it..then i decide..its not a poem either...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri