WTF : BAHASA MALAYSIA PALING CILAKA ABAD INI
Home » » WTF : BAHASA MALAYSIA PALING CILAKA ABAD INI

WTF : BAHASA MALAYSIA PALING CILAKA ABAD INI

10 Feb 2013 117 Comments
#Mohon semua cikgu-cikgu di bawah IPG letak jawatan. Naharommmm

117 comments:

  1. Replies
    1. bohaso supoti ino sorupo macom burit pari.. nate berok tul la hahahaha....

      Delete
    2. so,ape kaitan ngan cikgu?dorang bukan pakai ni kt dlm exam pon.....xyah nk salahkan ckgu la,kt luar org slalu guna dielek negeri masing2....org xpakai pun bhasa melayu full cam yg masok periksa tuh.....

      Delete
    3. ahh propa la lu...yg nk melantun lebey2 ape hal?

      Delete
    4. sehinggit pale burik mu....puki betol pui!!

      Delete
    5. Saya sudah terkena.Anda bile lagi? Link yang paling bangang.

      Delete
    6. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. sial la ko suh cikgu letak jwtan.. abes sapa nk ajar anak ko nanti? tukang kebun? guard?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh lg seko propa...dia punya site,,dia punya blog..dia punya pasal la nk letak title ape pon..yg nk melantun gak nape ntah?buduh bin stupid

      Delete
  3. 2nd.....encik sehinggit pukimak kau!!!!!!

    ReplyDelete
  4. ko no 3 la bodoh! org atas ko no 2

    ReplyDelete
  5. lek2 jngn la gduh.. nombor je kot..

    #No.5# :)

    ReplyDelete
  6. Fuck, knape censored kn nme die.

    ReplyDelete
  7. ohh seriously. dafug is this shit?

    ReplyDelete
  8. macam najis ja sy bca bahasa tu =-=

    ReplyDelete
  9. pakcik dulu tulis jawi je..cikgu Ali (arwah) garang orgnye..

    ReplyDelete
  10. berkerut kerut dahi aku

    ReplyDelete
  11. mantab..bnyak gak masa terbuang baca tulisan sebegini...fuh

    ReplyDelete
  12. macam shilanat bila membacanya..

    ReplyDelete
  13. berejam nak hadam sume ni.. aish! macam2

    ReplyDelete
  14. aku tension betul orang ngada2 terlampau ni

    ReplyDelete
  15. ambil sejam jgk tafsir mksud bahasa dorg nie wehh... mengah anak mata aku tngok.. mcm )(*&^%$#@!

    ReplyDelete
  16. pakcik pun tak paham dngn sejujurnya

    ReplyDelete
  17. Apabila Alien BerFacebook.. inilah jadi nye.. ha3

    ReplyDelete
  18. xpaham lor..mcm haremmmmmm

    ReplyDelete
  19. Rasa mcm budak drjh 1 je nk baca ...tgagap2 aku nk ngeja & pahamkan ayat yg dia taip tu.

    ReplyDelete
  20. giler babi lah puye bahasa.... alien dari planet namek kot

    ReplyDelete
  21. -_- nie namanya mangkuk berayun 10 tiang.. mak bapa hantar sekolah, tapi ini la jadinya... kima sial...

    ReplyDelete
  22. nape cikgu lak yg knel letak jwtan?...

    ReplyDelete
  23. alien communicate ngan human... whoaa...

    ReplyDelete
  24. bahasa pew la nie... rase nyeq alien pon xpaham ape dye tulis 2... wakakakka

    ReplyDelete
  25. Worr, nilahhh bahasa orang gile cume die2 je faham..
    haha

    ReplyDelete
  26. anak pakcik kassim11 February 2013 at 03:07

    Abah... Mak suruh beli ikan nk wat masak kicap...

    ReplyDelete
  27. admin stimm ballll

    ReplyDelete
  28. Bahasa planet of the ape

    ReplyDelete
  29. La.. Maksud ayat si dua bangang abadi tu senang jer..mintak penampau 3, terajang 8, bungkus ikat tepi..

    ReplyDelete
  30. Welcome to the earth.....

    ReplyDelete
  31. sedih yer dpt kawan begini..............

    ReplyDelete
  32. gelinyer aku bace... huahua

    ReplyDelete
  33. Sume komen atas ak ni cam cibai nokhorom

    ReplyDelete
  34. Komen ko pn sme cm nokharooomm...

    ReplyDelete
  35. ni x sekolah ni

    ReplyDelete
  36. ini suma anjing anjing ajning anjing.....
    bangang punya bahasa, anjing pon lg anjing daripada anjing la anjing

    ReplyDelete
  37. hahaha nak nokharoom, nokharoom everywhere

    ReplyDelete
  38. yang komen2 ni pon tak tengok bahasa depa agaknya..hahaha

    ReplyDelete
  39. Lahai bodohnya korang ni

    ReplyDelete
  40. nme laki tuh nmpk cm "hazeeq farhan"

    ReplyDelete
  41. dehhheeekkk????

    ReplyDelete
  42. apa plk kena mengena dgn cikgu2 di bwh IPG?

    ReplyDelete
  43. tesembuq ayaq liuq aku kat screen laptop(tersembur air liur aku kat screen laptop)

    ReplyDelete
  44. susah nk bace...mcm ni lah remaja skrang...x reti gune bahasa...

    ReplyDelete
  45. Bebelik lidah aku bace

    ReplyDelete
  46. Budak ni slalu kne rotan dulu..sbb bodo sgt xleh diajar..

    ReplyDelete
  47. bahasa Hanjing ni...bodoh berejam kot nak faham ..

    ReplyDelete
  48. Planet of the Apes punya makhluk

    ReplyDelete
  49. FAIL BM NI.. tol tak

    ReplyDelete
  50. bodoh punye bhase. lugaaarrr.. puiihh! gedik je lebih.

    ReplyDelete
  51. buhtoh!!!bahasa org asli mana ni??

    ReplyDelete
  52. confirm org Sarawak .. -_-
    FYI !! Aku Juga org Sarawak :P

    ReplyDelete
  53. Seperti syaitan sahaja!

    ReplyDelete
  54. wei anak babi ape lu tulis ni...!!!

    ReplyDelete
  55. NIE BUDAK YG GAGAL BM KAT SKOLAH AKU NIE..TAKDE APE PON..TP SIBUK NAK MENGGATAL NGN JANTAN..

    ReplyDelete
  56. bahasa budak tu tinggi daaaa ..

    ReplyDelete
  57. lawak sampai aku tergelak sampai senak perut... what this shit?? translate please.

    ReplyDelete
  58. budak2 bengap ni punya keja..anjing plak disalahkan..ciannn~

    ReplyDelete
  59. aku dah tua ke bahase diorang pelik?

    ReplyDelete
  60. Sedih aku tgk melayu mcm ni..

    ReplyDelete
  61. bagi makan penampar je kat budak nie,,,, buat malu bangsa je....

    ReplyDelete
  62. kepala ak trus jadik senget bace bahasa alien ni

    ReplyDelete
  63. ni semua merosakkan bahasa melayu kita....... rosak bahasa hilang identiti kita

    ReplyDelete
  64. Budak macam ni bagi kaki je. Nak eja pun tak reti. Buang masa aku je baca.

    ReplyDelete
  65. BABI KO MAZEER

    ReplyDelete
  66. bahase mcm celake,,,mmbazir je ckgu bm dye ajr,ujung2 gne bahase rojak,klo org pham x pe,ni mcm sial,satu hbuk pon x pham

    ReplyDelete
  67. ni b.gedik ~ if u want to know ..
    zman sekarang ~
    fham2 je la ... = v ="

    ReplyDelete
  68. eiii nak salahkan cikgu2 pla..apasal nie??yg awak nie sapa yg didik klau bkn cikgu..x mengenang jasa langsung..sedih ngan kenyataan awk nie..sorry to say..

    ReplyDelete
  69. aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesiannya aku tengok sahabat aku sorang ni.... aku ada cara macam nak jadikan ko baik dan tidak gila sex.... ko pergi beli lighter atau mancis , lepas tu , api tu ko nyalakan atau api tu ko letakkan dekat jari kee atau dekat telinga kee atau dekat alat sulit ko.... kalau tak boleh tahan rasa sakit api yg membakar kat alat sulit ko tu , macam agakye yee rasa sakit kena bakar dgn api neraka ?

      Delete
    2. cepat2 lah kawen....ko nak buat apa pon boleh bila dah kawen

      Delete
  70. Terbaik dari Ladang ternak agaknya wakaka

    ReplyDelete
  71. tak payah tutup nama dia. sebar je kesampahan ini

    ReplyDelete
  72. bahasa babi !! eeee baik xpayah pegi skolah cmni

    ReplyDelete
  73. woooooooi ...sape nak makan pizza hut free .... aku belanja

    ReplyDelete
  74. "ngox"= ngok...knelaa ngan bangang tu

    ReplyDelete
  75. minta org y menlantun tu belajar pemahaman

    ReplyDelete
  76. dafuq???hell i will fap that gurl.....fap!

    ReplyDelete
  77. siapakah cikgu yang mengajarkan admin perkataan NAHAROMMMM tu???
    Bahasa Melayu ke tu?????

    ReplyDelete
  78. WTF.. wat is this.. gile nie berbulu mulut ak bce..

    ReplyDelete
  79. Balerr.. nak gangren mulut aku baca.. hahaha :D

    ReplyDelete
  80. subhannallah...

    ReplyDelete
  81. macam haram jadah...xpaham sepatah haram..

    ReplyDelete
  82. oyes
    ah
    ah
    ah
    ah
    ah
    oyeeees
    oh terpancut sudah

    ReplyDelete
  83. apa kena mengena cikgu bm dgn masalah diatas..kt skolah x belajar benda benda mcm nih

    ReplyDelete
  84. Saya sudah terkena.Anda bile lagi? Link yang paling bangang.

    ReplyDelete
  85. Hah?! Sialll aku x leh translet code bahasa diorang ni!

    ReplyDelete
  86. 10min masa diperlukan,payah gile nak paham. Mungkin keypad/keyboard dia tak cukup huruf/angka? hahaha

    ReplyDelete
  87. nak salahkan guru laa plk . habis , kalau anak sendiri yg type mcm tuh . nak suru jugak cikgu letak jawatan ? biasa lah , manusia zaman sekarang . asyik menuding jari pada orang lain .

    just a word :)

    ReplyDelete
  88. bahase indon yg gedik...wqwqwqwqwkwkwkwk

    ReplyDelete
  89. hahahaha. budak skang ni. benda senang nak susahkan. senegt2 mulut aku nak baca. lambat otak aku nak cerna. babik la. hahaha

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri