WTF : Bahasa Malaysia Yang Hancur Tahap Babi
Home » » WTF : Bahasa Malaysia Yang Hancur Tahap Babi

WTF : Bahasa Malaysia Yang Hancur Tahap Babi

100 Comments
#My eye! My brain! Sikit lagi kena heart attack.

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

100 comments:

  1. jenis tak sekolah budak ni... tu yg tak pandai nak menulis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala bapak ko..

      Delete
    2. menyampah btul, sakit mata memandang, lagi sakit bila tengok ejaan dia, nak baca pun malas... -_-

      Delete
    3. mgkin die rse bhasa die pkai ni comel sgt..haha..bg la skit kat die..ala comeeyyll nyeww bhaseww.. hish!! skit mlut nk myebut..

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. niey utact otho nhamew nyew! haish, berjangkit pulak.

    ReplyDelete
  3. rase macam nak tampar je, aku bace pon pewnin!! ehh, tew ovew pulew... hahahha

    ReplyDelete
  4. awyart macump powwkeymart, mewmawlue kans mewlaryue jeaw ...

    ReplyDelete
  5. Kalau adik aku ni,memg teruk kene pijak dgn aku...

    ReplyDelete
  6. putus urat lidah...

    ReplyDelete
  7. gambar suda diedit tpi tiada yg prasan , tulah membabi buta jew hina org dn itu mmg sifat smula jdi org mlayu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. *jew*? *JEW*?? kau ke bdk pmpuan tu? Hahahahahaha

      Fuck you.

      Delete
    2. hahahaha kena2 betoi paa dy betina tu

      Delete
  8. Dato Seri Najib11 February 2013 07:03

    Maka dengan ini, undilah barisan nasional.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lg la sial haram jadah nye ayat!! =p

      Delete
    2. Kepala HOTAK KAU POndan Babi

      Delete
  9. Nik Aziz Nik Mat11 February 2013 07:22

    Hok Aloh Demo...

    ReplyDelete
  10. sewellllll......

    ReplyDelete
  11. bongoks la dak ni..ak da macam budak tadika baru nk blaja membaca je gamaknye ble bace ap die tulis..deym!!

    ReplyDelete
  12. apa jadah la ayat nie...

    ReplyDelete
  13. -xxx xxx xxx xxx
    -13 tahun
    -sekolah dekat xxx xxx
    -rumah dekat xxx
    -suka mee bandung
    -minum milo ais je
    -bukan budak sombong
    -slalu happy bila dia happy
    -and lagi satu..!!
    -jgn ngada2 skt kn hati aku
    -aku..!
    -idup msti kena ade kat tgn sentiase
    -kena msg my hubby and kwn2, klu x msg sesaat, bosan gile and nnt aku sedih sorg2 sbb dorg dah xigt kat aku lg
    idup msti kena ade laptop sentiase
    -klu x, adush..!! Xboleh idup loh. Hak3
    -aku plg xsuka tgk klu org bwk sikat ke mne2
    -cam org batak je..aduh..!! Pelik2
    -aku ni jenis yg mudah menangis bila dilukai
    -msuk bilik, kunci pintu, nangis sorg and sepahk bilik tu utk lpskn geram..hek3..baik x perangai aku??

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca yg ni laju ja 1minit dah abeh...yg gmbr tu 5minit bru abeh

      Delete
    2. ko pon paham ke??? memang ko dgn dia sejenis ni

      Delete
    3. baru paham yang x di satu habuk pon x paham

      Delete
    4. mrm haram....ni rupanya mksd die....10 minit bc xphm2 lg...adeh..

      Delete
    5. td suku je dpt baca... handai tol ko translate . yg kat gambo tu lg genius bahasa melayu dye.. cam ci tol..

      Delete
  14. tak cerdik punya budak....

    ReplyDelete
  15. BM die ni msti -100%

    ReplyDelete
  16. Ini semua poyoo...

    ReplyDelete
  17. Ayat orang mengada2..=,=

    ReplyDelete
  18. pergh! tahap babi.. babi level 99.haha

    ReplyDelete
  19. memalukan !!

    ReplyDelete
  20. salah planet budak nie...

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Undilah PKR

    ReplyDelete
  23. isyk..ayat yang memeningkan kepala...

    ReplyDelete
  24. ni lah ayat budak2 sekarang sungguh jijik..ayat najis

    ReplyDelete
  25. Spesis alien mana nie

    ReplyDelete
  26. Ayat dia mcm nk kene tumbuk brtubi tubi secara bramai ramai...kalau satu kmpung lgi bgus....ape kate org bwh??

    ReplyDelete
  27. Hmm..btul jgk tuu!!

    ReplyDelete
  28. Macam siiiiiaaaaallll

    ReplyDelete
  29. Ni bkn per die nk mntk kene penmpor, kene sedas dua bru sedar.... Silap2 lps tmpor ckp arab pn reti kng..... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. keluar la bhasa sepanyol dia kang pengsan plak..cmne ntah bhasa sepanyol dia tukar ikut pndek lidah dia..haha

      Delete
  30. Kk rilexs bro yg kat ats2 tu.. Meh bli sayo makcik dlu.. Harga bleh dirunding..

    ReplyDelete
  31. Aku baca xsmpi stengah dah meleleh darah kat idong

    ReplyDelete
  32. setan ! apa koe ckap bangsat ? fuck off ! sakai anjing btol !

    ReplyDelete
  33. Wah,aq mau tau skolah mana dia pergi.

    ReplyDelete
  34. hai awek, ak nk bkenalan

    ReplyDelete
  35. kalo orang ni nak chatting ngan aku , aku rela layan beruk yang pakcik aku bela utk petik kelapa =.=

    ReplyDelete
  36. boleh x lancap ketika berak

    ReplyDelete
  37. BOLEH......AKU TENGOK BAPAKK KO LANCAP KETIKA BERAK BANYAK AIR BAPAKK KO.....

    ReplyDelete
  38. betul tu.. bapak ko lancap sambil mak ko berak pun boleh.. kua je taik mak ko, bapak ko jolok terus.. pastu dapat la ko.. wassalam.

    ReplyDelete
  39. Siap mengeja aku bila baca apa yang dia taip tu.

    ReplyDelete
  40. MATI lagi baik!!~huh. ayat macam tahi.....

    ReplyDelete
  41. Dia layak jadi cikgu BM hancur tahap BABI. Stupid Gai-ers.

    ReplyDelete
  42. ak ambik mase sejam nk abiskn ayat die..bodo!

    ReplyDelete
  43. khjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunub
    khjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunub

    ReplyDelete
  44. Budak otak senget....

    ReplyDelete
  45. aduwh..cakiet palew bilew bacew ayart dye!!!!hakhakhak

    ReplyDelete
  46. stress aku dgn budak ni -,-

    ReplyDelete
  47. celah mane la budak ni belajar BM ni...argghhh....

    ReplyDelete
  48. nie bdk yg jnis nux mkn penmpr kowt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko pun ada iras2 alien gak nih... sekeh pale kang...

      Delete
  49. 1 Malaysia, 1 bahtera...berganding bahu..Harus berjaya!

    ReplyDelete
  50. Tak boleh baca pun o.O

    ReplyDelete
  51. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  52. apa kebanganglah dia taip nie..!!
    ek gi mati je..

    ReplyDelete
  53. aku fikirkan cakap je pelat .. menaip pon boleh pelat juga yer

    ReplyDelete
  54. sakit jiwa dan lidah betul!!

    ReplyDelete
  55. ape bahasa laa kau guna ni wehh ?? cikgu ko aja cmni ke ?? heyy pegi sek balik laa bedol..buat malu kaum laa...

    ReplyDelete
  56. tahaappppppppppppppp babi++

    ReplyDelete
  57. Suruh skolah taknak.sikit nak jadi penyanyi.

    ReplyDelete
  58. apa dia tulis tu ???
    xpaham langsung

    ReplyDelete
  59. RESEPI TELUR MASAK KICAP


    Bahan-bahan ( 1 hidangan )

    6 biji telur-goreng mata kerbau
    1 sb sos tiram
    2 sb sos cili
    Kicap manis-saya suka guna yg kicap udang
    kayu manis,bunga lawang,cengkih,buah pelaga
    1 biji bawang besar-hiris
    4 ulas bwg putih-mayang halus
    Halia
    1 @ 2 batang cili merah-belah 4 memanjang
    Minyak secukupnya
    Sedikit air
    Cara-cara

    Panaskan minyak,masukkan bhn tumis,kacau dan biarkan sehingga layu .
    Masukkan kicap manis,sos cili,sos tiram dan sedikit air.Biarkan seketika.
    Bila kuah dh mendidih dan agak pekat sedikit kering,tuangkan kuah ke dalam pinggan yg berisi telur.

    ReplyDelete
  60. ape lancau dia ckp ney...
    ney klaw adik aku, dah lma mkn kaki...

    ReplyDelete
  61. memang tahap babi

    ReplyDelete
  62. mane ade bahasa malaysia..tu bahasa lain ar

    ReplyDelete
  63. ni babi baru nk belajr mengeja n beckp!! puihh at mukew bekali2,perosak bngsa!!!

    ReplyDelete
  64. menangiss cikgu BM bace ni,,;)

    ReplyDelete
  65. kanak2 ribena erk ni ?

    ReplyDelete
  66. Ko faham tak orang atas.. satu habuk aku tak faham apa yang dia tulis...

    ReplyDelete
  67. Bahasa Malaysia ke budak tu tulis?

    ReplyDelete
  68. knapa anon6699 bleh plak translate hahh..!! punya susah mo paham bhasa alien nih.. ko senang je translate bagi org lain paham.. huhu.. same spesis kamurang nih tau

    ReplyDelete
  69. bahasa babi apakah ini..

    ReplyDelete
  70. AKU X DPT BACE... TENSION TOL

    ReplyDelete
  71. ape ke bangang nye budak nih..

    ReplyDelete
  72. PANTAT Korang semua memekak je macam PONDAN MONYET BABI!!!

    ReplyDelete
  73. Budak perempuan je yg suka tulis cmni. Konon ala2 manja la tu. Jgn marah dia, nnti dia nanes.. nanes? Jijik aku membacanya..

    ReplyDelete
  74. muntah hijau biru aku baca .. geli siot bahasa dia.. mak dia hantaq pi sekolah mana la nehh...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri