WTF : Bahasa Malaysia Yang Hancur Tahap Babi
Home » » WTF : Bahasa Malaysia Yang Hancur Tahap Babi

WTF : Bahasa Malaysia Yang Hancur Tahap Babi

11 Feb 2013 100 Comments
#My eye! My brain! Sikit lagi kena heart attack.

100 comments:

  1. jenis tak sekolah budak ni... tu yg tak pandai nak menulis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala bapak ko..

      Delete
    2. menyampah btul, sakit mata memandang, lagi sakit bila tengok ejaan dia, nak baca pun malas... -_-

      Delete
    3. mgkin die rse bhasa die pkai ni comel sgt..haha..bg la skit kat die..ala comeeyyll nyeww bhaseww.. hish!! skit mlut nk myebut..

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. niey utact otho nhamew nyew! haish, berjangkit pulak.

    ReplyDelete
  3. rase macam nak tampar je, aku bace pon pewnin!! ehh, tew ovew pulew... hahahha

    ReplyDelete
  4. awyart macump powwkeymart, mewmawlue kans mewlaryue jeaw ...

    ReplyDelete
  5. Kalau adik aku ni,memg teruk kene pijak dgn aku...

    ReplyDelete
  6. putus urat lidah...

    ReplyDelete
  7. gambar suda diedit tpi tiada yg prasan , tulah membabi buta jew hina org dn itu mmg sifat smula jdi org mlayu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. *jew*? *JEW*?? kau ke bdk pmpuan tu? Hahahahahaha

      Fuck you.

      Delete
    2. hahahaha kena2 betoi paa dy betina tu

      Delete
  8. Maka dengan ini, undilah barisan nasional.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lg la sial haram jadah nye ayat!! =p

      Delete
    2. Kepala HOTAK KAU POndan Babi

      Delete
  9. Hok Aloh Demo...

    ReplyDelete
  10. sewellllll......

    ReplyDelete
  11. bongoks la dak ni..ak da macam budak tadika baru nk blaja membaca je gamaknye ble bace ap die tulis..deym!!

    ReplyDelete
  12. apa jadah la ayat nie...

    ReplyDelete
  13. -xxx xxx xxx xxx
    -13 tahun
    -sekolah dekat xxx xxx
    -rumah dekat xxx
    -suka mee bandung
    -minum milo ais je
    -bukan budak sombong
    -slalu happy bila dia happy
    -and lagi satu..!!
    -jgn ngada2 skt kn hati aku
    -aku..!
    -idup msti kena ade kat tgn sentiase
    -kena msg my hubby and kwn2, klu x msg sesaat, bosan gile and nnt aku sedih sorg2 sbb dorg dah xigt kat aku lg
    idup msti kena ade laptop sentiase
    -klu x, adush..!! Xboleh idup loh. Hak3
    -aku plg xsuka tgk klu org bwk sikat ke mne2
    -cam org batak je..aduh..!! Pelik2
    -aku ni jenis yg mudah menangis bila dilukai
    -msuk bilik, kunci pintu, nangis sorg and sepahk bilik tu utk lpskn geram..hek3..baik x perangai aku??

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca yg ni laju ja 1minit dah abeh...yg gmbr tu 5minit bru abeh

      Delete
    2. ko pon paham ke??? memang ko dgn dia sejenis ni

      Delete
    3. baru paham yang x di satu habuk pon x paham

      Delete
    4. mrm haram....ni rupanya mksd die....10 minit bc xphm2 lg...adeh..

      Delete
    5. td suku je dpt baca... handai tol ko translate . yg kat gambo tu lg genius bahasa melayu dye.. cam ci tol..

      Delete
  14. BM die ni msti -100%

    ReplyDelete
  15. Ini semua poyoo...

    ReplyDelete
  16. Ayat orang mengada2..=,=

    ReplyDelete
  17. pergh! tahap babi.. babi level 99.haha

    ReplyDelete
  18. salah planet budak nie...

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Undilah PKR

    ReplyDelete
  21. isyk..ayat yang memeningkan kepala...

    ReplyDelete
  22. ni lah ayat budak2 sekarang sungguh jijik..ayat najis

    ReplyDelete
  23. Spesis alien mana nie

    ReplyDelete
  24. Ayat dia mcm nk kene tumbuk brtubi tubi secara bramai ramai...kalau satu kmpung lgi bgus....ape kate org bwh??

    ReplyDelete
  25. Hmm..btul jgk tuu!!

    ReplyDelete
  26. Macam siiiiiaaaaallll

    ReplyDelete
  27. Ni bkn per die nk mntk kene penmpor, kene sedas dua bru sedar.... Silap2 lps tmpor ckp arab pn reti kng..... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. keluar la bhasa sepanyol dia kang pengsan plak..cmne ntah bhasa sepanyol dia tukar ikut pndek lidah dia..haha

      Delete
  28. Kk rilexs bro yg kat ats2 tu.. Meh bli sayo makcik dlu.. Harga bleh dirunding..

    ReplyDelete
  29. Aku baca xsmpi stengah dah meleleh darah kat idong

    ReplyDelete
  30. setan ! apa koe ckap bangsat ? fuck off ! sakai anjing btol !

    ReplyDelete
  31. Wah,aq mau tau skolah mana dia pergi.

    ReplyDelete
  32. hai awek, ak nk bkenalan

    ReplyDelete
  33. kalo orang ni nak chatting ngan aku , aku rela layan beruk yang pakcik aku bela utk petik kelapa =.=

    ReplyDelete
  34. boleh x lancap ketika berak

    ReplyDelete
  35. BOLEH......AKU TENGOK BAPAKK KO LANCAP KETIKA BERAK BANYAK AIR BAPAKK KO.....

    ReplyDelete
  36. betul tu.. bapak ko lancap sambil mak ko berak pun boleh.. kua je taik mak ko, bapak ko jolok terus.. pastu dapat la ko.. wassalam.

    ReplyDelete
  37. Siap mengeja aku bila baca apa yang dia taip tu.

    ReplyDelete
  38. MATI lagi baik!!~huh. ayat macam tahi.....

    ReplyDelete
  39. Dia layak jadi cikgu BM hancur tahap BABI. Stupid Gai-ers.

    ReplyDelete
  40. ak ambik mase sejam nk abiskn ayat die..bodo!

    ReplyDelete
  41. khjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunub
    khjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunub

    ReplyDelete
  42. Budak otak senget....

    ReplyDelete
  43. aduwh..cakiet palew bilew bacew ayart dye!!!!hakhakhak

    ReplyDelete
  44. stress aku dgn budak ni -,-

    ReplyDelete
  45. celah mane la budak ni belajar BM ni...argghhh....

    ReplyDelete
  46. nie bdk yg jnis nux mkn penmpr kowt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko pun ada iras2 alien gak nih... sekeh pale kang...

      Delete
  47. 1 Malaysia, 1 bahtera...berganding bahu..Harus berjaya!

    ReplyDelete
  48. Tak boleh baca pun o.O

    ReplyDelete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  50. apa kebanganglah dia taip nie..!!
    ek gi mati je..

    ReplyDelete
  51. aku fikirkan cakap je pelat .. menaip pon boleh pelat juga yer

    ReplyDelete
  52. sakit jiwa dan lidah betul!!

    ReplyDelete
  53. ape bahasa laa kau guna ni wehh ?? cikgu ko aja cmni ke ?? heyy pegi sek balik laa bedol..buat malu kaum laa...

    ReplyDelete
  54. tahaappppppppppppppp babi++

    ReplyDelete
  55. Suruh skolah taknak.sikit nak jadi penyanyi.

    ReplyDelete
  56. apa dia tulis tu ???
    xpaham langsung

    ReplyDelete
  57. RESEPI TELUR MASAK KICAP


    Bahan-bahan ( 1 hidangan )

    6 biji telur-goreng mata kerbau
    1 sb sos tiram
    2 sb sos cili
    Kicap manis-saya suka guna yg kicap udang
    kayu manis,bunga lawang,cengkih,buah pelaga
    1 biji bawang besar-hiris
    4 ulas bwg putih-mayang halus
    Halia
    1 @ 2 batang cili merah-belah 4 memanjang
    Minyak secukupnya
    Sedikit air
    Cara-cara

    Panaskan minyak,masukkan bhn tumis,kacau dan biarkan sehingga layu .
    Masukkan kicap manis,sos cili,sos tiram dan sedikit air.Biarkan seketika.
    Bila kuah dh mendidih dan agak pekat sedikit kering,tuangkan kuah ke dalam pinggan yg berisi telur.

    ReplyDelete
  58. ape lancau dia ckp ney...
    ney klaw adik aku, dah lma mkn kaki...

    ReplyDelete
  59. memang tahap babi

    ReplyDelete
  60. mane ade bahasa malaysia..tu bahasa lain ar

    ReplyDelete
  61. ni babi baru nk belajr mengeja n beckp!! puihh at mukew bekali2,perosak bngsa!!!

    ReplyDelete
  62. menangiss cikgu BM bace ni,,;)

    ReplyDelete
  63. kanak2 ribena erk ni ?

    ReplyDelete
  64. Ko faham tak orang atas.. satu habuk aku tak faham apa yang dia tulis...

    ReplyDelete
  65. Bahasa Malaysia ke budak tu tulis?

    ReplyDelete
  66. knapa anon6699 bleh plak translate hahh..!! punya susah mo paham bhasa alien nih.. ko senang je translate bagi org lain paham.. huhu.. same spesis kamurang nih tau

    ReplyDelete
  67. bahasa babi apakah ini..

    ReplyDelete
  68. AKU X DPT BACE... TENSION TOL

    ReplyDelete
  69. ape ke bangang nye budak nih..

    ReplyDelete
  70. PANTAT Korang semua memekak je macam PONDAN MONYET BABI!!!

    ReplyDelete
  71. Budak perempuan je yg suka tulis cmni. Konon ala2 manja la tu. Jgn marah dia, nnti dia nanes.. nanes? Jijik aku membacanya..

    ReplyDelete
  72. muntah hijau biru aku baca .. geli siot bahasa dia.. mak dia hantaq pi sekolah mana la nehh...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri