WTF : Bahasa Malaysia Yang Hancur Tahap Babi

#My eye! My brain! Sikit lagi kena heart attack.

{ 100 comments.. read them below or add one }

Amer Amer 11 February, 2013
jenis tak sekolah budak ni... tu yg tak pandai nak menulis...
power rangers warna pink power rangers warna pink 11 February, 2013
niey utact otho nhamew nyew! haish, berjangkit pulak.
azhar@pacatazhar@pacat 11 February, 2013
rase macam nak tampar je, aku bace pon pewnin!! ehh, tew ovew pulew... hahahha
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
awyart macump powwkeymart, mewmawlue kans mewlaryue jeaw ...
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Kalau adik aku ni,memg teruk kene pijak dgn aku...
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
gambar suda diedit tpi tiada yg prasan , tulah membabi buta jew hina org dn itu mmg sifat smula jdi org mlayu ..
Dato Seri NajibDato Seri Najib 11 February, 2013
Maka dengan ini, undilah barisan nasional.
Nik Aziz Nik MatNik Aziz Nik Mat 11 February, 2013
Hok Aloh Demo...
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
bongoks la dak ni..ak da macam budak tadika baru nk blaja membaca je gamaknye ble bace ap die tulis..deym!!
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
apa jadah la ayat nie...
anon6699 anon6699 11 February, 2013
-xxx xxx xxx xxx
-13 tahun
-sekolah dekat xxx xxx
-rumah dekat xxx
-suka mee bandung
-minum milo ais je
-bukan budak sombong
-slalu happy bila dia happy
-and lagi satu..!!
-jgn ngada2 skt kn hati aku
-aku..!
-idup msti kena ade kat tgn sentiase
-kena msg my hubby and kwn2, klu x msg sesaat, bosan gile and nnt aku sedih sorg2 sbb dorg dah xigt kat aku lg
idup msti kena ade laptop sentiase
-klu x, adush..!! Xboleh idup loh. Hak3
-aku plg xsuka tgk klu org bwk sikat ke mne2
-cam org batak je..aduh..!! Pelik2
-aku ni jenis yg mudah menangis bila dilukai
-msuk bilik, kunci pintu, nangis sorg and sepahk bilik tu utk lpskn geram..hek3..baik x perangai aku??
Manaki Manaki 11 February, 2013
tak cerdik punya budak....
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
BM die ni msti -100%
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
*jew*? *JEW*?? kau ke bdk pmpuan tu? Hahahahahaha

Fuck you.
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Ayat orang mengada2..=,=
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
pergh! tahap babi.. babi level 99.haha
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
salah planet budak nie...
Muslihin Mustapa Muslihin Mustapa 11 February, 2013
This comment has been removed by the author.
Anuar IbrahimAnuar Ibrahim 11 February, 2013
Undilah PKR
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
isyk..ayat yang memeningkan kepala...
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
ni lah ayat budak2 sekarang sungguh jijik..ayat najis
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Spesis alien mana nie
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Ayat dia mcm nk kene tumbuk brtubi tubi secara bramai ramai...kalau satu kmpung lgi bgus....ape kate org bwh??
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Macam siiiiiaaaaallll
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Ni bkn per die nk mntk kene penmpor, kene sedas dua bru sedar.... Silap2 lps tmpor ckp arab pn reti kng..... Huhu
Mak.minahMak.minah 11 February, 2013
Kk rilexs bro yg kat ats2 tu.. Meh bli sayo makcik dlu.. Harga bleh dirunding..
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Aku baca xsmpi stengah dah meleleh darah kat idong
maha deathmaha death 11 February, 2013
Lg la sial haram jadah nye ayat!! =p
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
setan ! apa koe ckap bangsat ? fuck off ! sakai anjing btol !
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Wah,aq mau tau skolah mana dia pergi.
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
hai awek, ak nk bkenalan
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
kalo orang ni nak chatting ngan aku , aku rela layan beruk yang pakcik aku bela utk petik kelapa =.=
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
boleh x lancap ketika berak
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
BOLEH......AKU TENGOK BAPAKK KO LANCAP KETIKA BERAK BANYAK AIR BAPAKK KO.....
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
betul tu.. bapak ko lancap sambil mak ko berak pun boleh.. kua je taik mak ko, bapak ko jolok terus.. pastu dapat la ko.. wassalam.
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Siap mengeja aku bila baca apa yang dia taip tu.
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
MATI lagi baik!!~huh. ayat macam tahi.....
Fafa Fafa 12 February, 2013
Dia layak jadi cikgu BM hancur tahap BABI. Stupid Gai-ers.
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
ak ambik mase sejam nk abiskn ayat die..bodo!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
khjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunub
khjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunubkhjvvbytfkmjngkbcjcnjcvkjn gbcfcjfngkvmkjhvm vgc fcncbf d jffcfyc fc vtyvityvnivoybgouigbougyvnnyugouygonoyuvnunub
Ayu SabrinaAyu Sabrina 12 February, 2013
Budak otak senget....
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
aduwh..cakiet palew bilew bacew ayart dye!!!!hakhakhak
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
stress aku dgn budak ni -,-
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
celah mane la budak ni belajar BM ni...argghhh....
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
nie bdk yg jnis nux mkn penmpr kowt
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
1 Malaysia, 1 bahtera...berganding bahu..Harus berjaya!
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Tak boleh baca pun o.O
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
hahahaha kena2 betoi paa dy betina tu
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
baca yg ni laju ja 1minit dah abeh...yg gmbr tu 5minit bru abeh
Cheida_Mymee Cheida_Mymee 13 February, 2013
This comment has been removed by the author.
amien_alucard amien_alucard 13 February, 2013
apa kebanganglah dia taip nie..!!
ek gi mati je..
MOL.fm MOL.fm 13 February, 2013
aku fikirkan cakap je pelat .. menaip pon boleh pelat juga yer
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Ko pun ada iras2 alien gak nih... sekeh pale kang...
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
sakit jiwa dan lidah betul!!
asrori ahmad asrori ahmad 17 February, 2013
ape bahasa laa kau guna ni wehh ?? cikgu ko aja cmni ke ?? heyy pegi sek balik laa bedol..buat malu kaum laa...
AnonymousAnonymous 17 February, 2013
tahaappppppppppppppp babi++
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
keluar la bhasa sepanyol dia kang pengsan plak..cmne ntah bhasa sepanyol dia tukar ikut pndek lidah dia..haha
AnonymousAnonymous 24 February, 2013
Suruh skolah taknak.sikit nak jadi penyanyi.
AnonymousAnonymous 24 February, 2013
apa dia tulis tu ???
xpaham langsung
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
RESEPI TELUR MASAK KICAP


Bahan-bahan ( 1 hidangan )

6 biji telur-goreng mata kerbau
1 sb sos tiram
2 sb sos cili
Kicap manis-saya suka guna yg kicap udang
kayu manis,bunga lawang,cengkih,buah pelaga
1 biji bawang besar-hiris
4 ulas bwg putih-mayang halus
Halia
1 @ 2 batang cili merah-belah 4 memanjang
Minyak secukupnya
Sedikit air
Cara-cara

Panaskan minyak,masukkan bhn tumis,kacau dan biarkan sehingga layu .
Masukkan kicap manis,sos cili,sos tiram dan sedikit air.Biarkan seketika.
Bila kuah dh mendidih dan agak pekat sedikit kering,tuangkan kuah ke dalam pinggan yg berisi telur.
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
ape lancau dia ckp ney...
ney klaw adik aku, dah lma mkn kaki...
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
ko pon paham ke??? memang ko dgn dia sejenis ni
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
mane ade bahasa malaysia..tu bahasa lain ar
sahabat selamanya sahabat selamanya 08 March, 2013
baru paham yang x di satu habuk pon x paham
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
ni babi baru nk belajr mengeja n beckp!! puihh at mukew bekali2,perosak bngsa!!!
Nur Hidayati Nur Hidayati 08 March, 2013
menangiss cikgu BM bace ni,,;)
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
kanak2 ribena erk ni ?
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
Ko faham tak orang atas.. satu habuk aku tak faham apa yang dia tulis...
OmegaOmega 09 March, 2013
Bahasa Malaysia ke budak tu tulis?
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
knapa anon6699 bleh plak translate hahh..!! punya susah mo paham bhasa alien nih.. ko senang je translate bagi org lain paham.. huhu.. same spesis kamurang nih tau
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
mrm haram....ni rupanya mksd die....10 minit bc xphm2 lg...adeh..
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
bahasa babi apakah ini..
Aniki Aniki 10 April, 2013
menyampah btul, sakit mata memandang, lagi sakit bila tengok ejaan dia, nak baca pun malas... -_-
tulisan hati tulisan hati 10 April, 2013
mgkin die rse bhasa die pkai ni comel sgt..haha..bg la skit kat die..ala comeeyyll nyeww bhaseww.. hish!! skit mlut nk myebut..
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
AKU X DPT BACE... TENSION TOL
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
ape ke bangang nye budak nih..
AnonymousAnonymous 11 April, 2013
Kepala HOTAK KAU POndan Babi
AnonymousAnonymous 11 April, 2013
PANTAT Korang semua memekak je macam PONDAN MONYET BABI!!!
plug karanplug karan 24 September, 2013
Budak perempuan je yg suka tulis cmni. Konon ala2 manja la tu. Jgn marah dia, nnti dia nanes.. nanes? Jijik aku membacanya..
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
td suku je dpt baca... handai tol ko translate . yg kat gambo tu lg genius bahasa melayu dye.. cam ci tol..
AnonymousAnonymous 28 September, 2013
muntah hijau biru aku baca .. geli siot bahasa dia.. mak dia hantaq pi sekolah mana la nehh...
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri