WTF - BAHASA MSHITELAYUS YANG SELALU DIGUNAKAN
Home » » WTF - BAHASA MSHITELAYUS YANG SELALU DIGUNAKAN

WTF - BAHASA MSHITELAYUS YANG SELALU DIGUNAKAN

28 Comments
#This is MSHITELAYUS! Enjoys



28 comments:

  1. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. npew dgn ko ni,cer cte dgn detail lg...

      Delete
    2. Hang ni pasai apa?dlm ni pun hang nak buka rahsia kita adik beradik..ok..aku taw aku salah..pinjam duit hang x byr balik..janganla sampai hang nk adu dlm blog ni..malu mak pak kita..aku tau lama pinjam..aku kata ada duit aku byr balik..la ni aku dah ada duit..mai kat umah aku..amik hutang hang ni.........20 sen.......pi beli eskrem....hhahahaha....

      Delete
    3. Syg,abg slh,abg tau abg xptut buat mcm ni kat syg..abg mintak pluang kali ke 23 tlg la maafkn abg..dh2,jom tdo ye syg,mlm ni syg tonggeng ye,abg nk main bontot syg..jomla.

      Delete
    4. Dan2 wat baek plak! Hang x pyh nk sruh aku tonggeng2 la!! Aku tgh bunting nk branak nih..kang tonggeng2 terberanak gane? Laki x guna!! Tang sangap hg mai cri aku! Hak puihh kat lobang hidong hang!! Jantan x guna! Menci2.!!

      Delete
    5. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. nape nie org atas.. meh citer ngan aku meh.. cian nyer dia

    ReplyDelete
  3. npe ngan org atas 2,gile ke? Sian dgn dia..

    ReplyDelete
  4. adoi la..trend bru ke ap ni wat luah prasaan kt comment..

    ReplyDelete
  5. Sabarlah wahai orang atas. Kalau tak puas hati ngn sedara hampa tu ajak table talk. Senang.

    ReplyDelete
  6. kesian awk..sy nk jd suami awk..tgglkan no hp awk sini ok..

    ReplyDelete
  7. babi la. aku penat2 bagi duit kat kau, kau pegi abes duit kat club. kau ingat aku ni cop duit kau? puki pun rabak ada hati nak luah perasaan kat sini. babi la kau ni. kau yang habiskan duit tu, pastu nak salahkan aku. aku x hingin satu sen dari kau la. setakat duit haram kau tu, aku x luak 1 sen pun. aku pun ada bisnes maju la. kau je yg sngaja nk malukan diri kau... dasar puki babi x guna

    ReplyDelete
  8. org paling ats sekali,sila tmpil ke balai polis behampiran tok memberi keterangan yg lengkap berserta bukti2 yg kukuh..sekian,bye2

    ReplyDelete

  9. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.
    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....
    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!
    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdek dialog lain ke kak... Aku dh hafal skrip ang tu..

      Delete
    2. Copy n paste.

      Delete
  10. anokharrom. hutang lame pun nak kcoh. nah pantet aku

    ReplyDelete
  11. Aku xkisah komen ngadu2 yg aku benci ade jer mazer tu nsb bek partner die sehinggit xda

    ReplyDelete
  12. Hg dtg aloq setaq kpala ku putaq..(untuk yg gado kt ats)

    ReplyDelete
  13. No Fucking Licking and no
    Phone!

    ReplyDelete
  14. yg lawan komen n romen lagi lawak dari isi blog... untung la admin...

    ReplyDelete
  15. hahaha! hal rumahtngga pun nk dibawa sampai ke sini haaaa~

    ReplyDelete
  16. 10 perkara yang saya tahu pasal awak.
    1. Awak baca text ni..
    2. Awak manusia..
    3. Awak tak dapat sebut huruf 'p' kalau bibir awak tak bersentuh..
    4. Awak baru saja try buat..
    6. Awak ketawa sendiri..
    7. Awak senyum dan awak tak perasan no.5 takda..
    8. Awak cek kalau ada tu no.5..
    9. Awak ketawa sendiri sambil tersenyum..
    10. Awak mahu share text ni supaya kawan2 awak kena sekali
    awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak
    awak awak awak awak awak awak
    1. Awak mmg malas untuk membaca semua perkataan di atas..
    2. Awak tak perasan saya ada tulis awek..
    3. Awak terus cari perkataan awek, sebenarnya takde pon.
    4. Awak sudah terkena! :D
    5. Awak share la biar kawan2 pulak terkena. Takkan nak terkena seorang je.. :P

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri