WTF - BIEBER ADAKAH INI DUCK FACE EDISI LELAKI? (9 GAMBAR)
Home » » WTF - BIEBER ADAKAH INI DUCK FACE EDISI LELAKI? (9 GAMBAR)

WTF - BIEBER ADAKAH INI DUCK FACE EDISI LELAKI? (9 GAMBAR)

63 Comments
#Kesemua gambar Justin sejak dua menjak ini memaparkan ekspresi muka yang macam bangang di bawah. FAK!



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

63 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Justin bavi!! Kafir lakhanat!!

    ReplyDelete
  3. apa xkena ngn dia xtaw org bnci..pelik aku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab dia mmg dilahirkan utk dibenci... org2 bongok cam ko jer yg minat... huh, bangang abadi... merosakkan muzik betullaa, ptuihh!!!

      Delete
    2. ko lg la bodoh...mne de Allah jadi kan org tuk dibenci...tah2 dlm diam ko minat die kan...ko tu pling bangang abadi tahap dewa...

      Delete
    3. Sbb dye bodo,banggang,tonggong,bahalol,tolol. Gay mcm ko la sbb tu la rmai org benci dye. Bodoo

      Delete
    4. mang bodo cm sial tahap maksima

      Delete
    5. sebab dia pernh ckp yang dia xsuka agama kita , agama islam . Hanya sebab tu ja diperlukan .

      Delete
    6. ouh..time kasih en.anon 8 march skrg sya sudah tau..now i hate bieber..

      Delete
    7. ehh boleh bgtau siket bile mase dyer bencikan islam .. bukti ..?? well sorry im not a belieber -,-

      Delete
    8. korang sume babi...fuck bieber

      Delete
    9. kesian kt korg argue tanpa sbb..nak argue bndA2 ni buat ap..dia makin kaya kite??mmg x ada apa2 la kan?

      Delete
    10. Haha, bangang betol org yg minat babir nih... nak2 org islam...

      Delete
  4. melayu dan Islam katanya.. tp menghina tak berhenti.. oh melayu..jatuh maruah mu...

    ReplyDelete
  5. Jus tin bibir

    ReplyDelete
  6. Jus tin bibir

    ReplyDelete
  7. Dato Seri Najib10 February 2013 07:33

    Maka dengan ini, undilah barisan nasional.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sokong dato. Hahaha

      Delete
  8. Saya ada sejenis alat direka sndri.. Di buat dr kayu kayan yg berkualiti tinggi.. Alat untuk cebok selepas berak.. Anda cuma perlu ketok kpale anda dgn alat ini secara automatik tahi anda akan hlg begitu saja.. Boleh di dapati dlm 2 model.. Berminat pm sy utk harga yg terbaik.. RM400 1 set.. Tengkiu mudah..

    ReplyDelete
  9. babi babi babi ohhhh like babi babi babi.....

    ReplyDelete
  10. mcm muka encik sehinggit la...

    ReplyDelete
  11. Weyhh mazeer.. Igt muka hang ensam ka..?? Lu pnya muka dh la hancorr BODOH..!! Tak dak level la nk bndingkan lu ngan justin tu DODOL..

    ReplyDelete
  12. tak habis2 dgn perkataan kafir, hina bangsa dan agama orang lain pun berdosa juga weh

    ReplyDelete
  13. btul ke yg dia nih gay???
    org bawah tolong jwb...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X la..dia lesbian.

      Delete
  14. angkat tangan sapa berdiri KOTE tengok gmbr Jus Tin Bibir nie!!! jangan tipuuu!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kot kote ko yg berdiri...hahahahhaa....

      Delete
  15. bdk bibir nie ksi zamri kl ok ler

    ReplyDelete
  16. zulhilmi ahmad stim -_-

    ReplyDelete
  17. KO RANG TU YG BODOH DIA TU HANSOME TAU KORANG G CAKAP DIA WTF APESAL ?
    BODH BLOG NIE TUTUP JE LARH!!











    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoi sial... xyah nk backup sgtlah... ko tau tak, yg bnci mnatang ni 5kali ganda dari yg minat... sbb mnatang nih mmg ditakdrkan utk dihina, dicaci, dikeji dan dilahanatkan...

      Delete
    2. Biarlah Justin ni idop aman.Tak serik ke menghina orang?Nabi kita sendiri pun suap orang kafir buta.

      Delete
    3. Wei rozi dye x knal pn ko.. Wat pe ko nk sgat puja dye.. Dye da kutuk islam pn ko nk puja dye lg.? Ko ni kapir ke islam. Ha? Nk. Sgat puja org kafir tu, esk2 dkat padang mashar ko pg cri dye eh

      Delete
  18. aku tak faham dengan blog ni .bab mengutuk mmg no 1 . aku tengok bieber ni elok je . takda pulak dia kacau korang . dia buat muka macam tu pun nak WTF ke ? korang tu yang suka tambah dosa . lagi 1 , owner blog ni mmg tak reti semak dulu before post ehh ? TYPO punyela banyak ! ni lah dia, mengata orang je tau .kesalahan sendiri tak nampak . :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. justin bieber x knal korang pun yg korang sbuk2 dok kutuk die.. bazir air liur je...

      Delete
    2. Eh, ada gak org sial melalak kt sini... admin dah lama guna wtf utk kbnyakan gmbar... kena kt hnjing nih, terus ko melatah... haha, jenis bangang abadi betullah ko ni...

      Delete
    3. Haha, ko nih laki ke pompuan... biasa pompuan lah yg bckup2 nih... xtahu la klu ko nih lelaki, mmg bodoh yg tramat lah... klu pompuan jom jadik awek aku...

      Delete
    4. Pernah rase air terjun?

      Delete
    5. Sape suruh ko clik blog ni. Babiii ko ngan justin bibir sme je baabiii

      Delete
    6. kesiankan takda orang nak ajar kauorang beradab . :)

      Delete
    7. Xbazir airliur, xlenguh tangan mnaip... seronok rasa ade ar...

      Delete
  19. tukar kerajaan!

    ReplyDelete
  20. 2 org awek sebelah dia tu .. anytime je nk bogel lau JB tu nk

    ReplyDelete
  21. Org ats nie mesti bogel bile JB suroh

    ReplyDelete
  22. ayuh2 kite ramai2 undi BN dan Umno..hidop Umno....

    ReplyDelete
    Replies
    1. K.O umno K.O bn....undilah pas yang memperjuangkan agama dan bangsa...takbir

      Delete
  23. Orang atas ni sesat.

    ReplyDelete
  24. Alamak.. Mmg npk sgt la admin mmg xsuke mamat nih.. Sy ni suke x, xsuke pon x.. Tp kire mamat ni cute la gak..tp yg xsuke ni mmg maki abes2 nape? Ape le salah dia kat korg2 nih... Haishhhh..

    ReplyDelete
  25. justin bieber yg bongok niey da hina islam pun kowang masih sokong dye ek. kafir lakhnat niey da hina agama islam. still lgy nk sokong. apew pun tak bley. aku tak faham betul la ngan kowang niey

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb dorg terlalu taksub dgn die, smpi hina islam pown msh nk pertahankan.....

      Delete
  26. justin bieber before he become a singer he is just an ordinary boy...but becoz of god giving him a talent more and more people hate him..becoz he is now famous...glamour...and u know what..to all the people out there that hate him..actually u r jealous of his talent..his very special talent that have been given by god almighty..HIS VOICE..HIS VOICE THAT MADE HIM OF WHAT HE IS NOW...FROM ZERO TO SOMETHING.." BECOZ HE WAS BORN TO BE SOMEBODY AINT NOTIN GONNA STOP HIM' we all got our specialty given by god y dont we use it who knows u might be famous like he do...so stop judging,hating,jerking others becoz of their talent while u got notin...(i may not a fan of him but JUST AN ADVICE) GOD NEVER TEACH US TO HATE OTHERS.. INFECT HE WANT US TO LOVE EACH OTHER AND DO SOMETIN THAT MAKE UR FRIENDS AND FAMILY PROUD OF U....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek eleh beriye lah dia ni ..nyampah pulak aku.ni mst pngikut tegar justin bibik ni

      Delete
    2. oh god, please use proper english. ni mesti ca ya nun alif. kwn cayanunalif aku byk speaking beterabor mcm kau nih, mostly i tell you.

      Delete
  27. klu benci or tak suke skalipun, tak pyh lah nak maki2, gune ayat2 yg tak elok. tambah dosa. just amik iktibar je jgn jd mcm dia. peace.

    ReplyDelete
  28. dasar lelaki pedengki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dasar pompuan bangang... minat ar metallica ke, cromok ke, dark tranquillity ke, cradle of filth ke, dll...

      Delete
  29. kakashi oppa..takyah speaking sgtla...as a matter of fact....its IN FACT...bukan infect..

    ReplyDelete
  30. Bodoh yang Amat Peminat Bibir neh

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri