WTF : Bila Gambar Leonardo DiCaprio Diphotoshopkan
Home » » WTF : Bila Gambar Leonardo DiCaprio Diphotoshopkan

WTF : Bila Gambar Leonardo DiCaprio Diphotoshopkan

32 Comments
Gambar asal sebenarnya diambil tyme Leo membuat pengambaran filem "Inception". Ini gambar original Leo semasa dalam beliau diset pengambaran filem "Inception". Klakar la dia ni.


Ini hasilnya selepas diphotoshopkan. COOL++






































Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

32 comments:

  1. badan kmu bagus banget..,pasti banyak cewe yg suka dan aq slh stunya.kamu trlihat keren tanpa rasa malu sedikitpun memperlihatkan kelebihan badan yg seperti seekor belalang kurus kelaparan dimusim kering.
    i lov u guy...
    kapan kta bs making love ?,
    kmu mmbuat urat" vaginaku tegang sprti mau MUNTAH!!
    uweeekkk...puih...!!

    ReplyDelete
  2. orang atas aku gila n sangap..pegi mampus

    ReplyDelete
  3. sampai kat petaling street .. hahahahah

    ReplyDelete
  4. Kalo urat vagina tgg sumbat la dgn jentolak bahlol.. Bodo bangang indon nie.. Nk stim2 g main dgn pokok la.. Sumbat batu pon boleh dlm puki kau tuuuu... Xpon spanar hidup pon boleh.. Kalo nk best lagi sumbat tayar kereta kebal.. Kalo nk lg lg best sumbat semua sekali one shot.. Sial la puiiiii... Kimak anjinggg indon...

    ReplyDelete
  5. Boleh x bercakap smbil batuk?

    ReplyDelete
  6. Aq dh berak tpi rse nk trberak lgi..

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHA DULU KINI DAN NANTI SELAMANYA BANGANG ABADI!! HAHAHA LOL XD

    ReplyDelete
  8. sial punya indon!!

    ReplyDelete
  9. vangang avavi.... vongoks.

    ReplyDelete
  10. mcm aram...lawak gilaa..hahaaaa

    ReplyDelete
  11. dekat pasar pon ade kelakar lah...siap awek tengok lagi..hahaha

    ReplyDelete
  12. apsal leher dia?\

    ReplyDelete
  13. INI SEMUA POYO...!!!

    ReplyDelete
  14. lawak nk mampos,sekali dgn peter parker 2 kelakar..

    ReplyDelete
  15. cam siooot..

    ReplyDelete
  16. hahahaha..so funny!!!1

    ReplyDelete
  17. Yo Leo, you stole my move!

    You sure?

    Damn sure. *Walks like Leo*



    best thing ever XD

    ReplyDelete
  18. leo pegi pasar la shial! hahaaha! msti carik murtabak ni

    ReplyDelete
  19. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    abg zambri kl kembali... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
  20. Bang leo g bazar ramadon..cri kueh akok kedut

    Regards,
    Shalini
    Admin jr.

    ReplyDelete
  21. bongok la admin nih!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri