WTF : Bukti Samurai Dapat Memotong Peluru Pistol
Home » » WTF : Bukti Samurai Dapat Memotong Peluru Pistol

WTF : Bukti Samurai Dapat Memotong Peluru Pistol

29 Comments
Isao Mashii, seorang samurai modern yang mempunyai bakat melampau dalam seni samurai kerana beliau berjaya memotong peluru dalam kelajuan 200mph dengan jarak 70 kaki.Untuk membuktikan bahasa Isao Mashii dapat memotong peluru, aksi beliau dirakam dalam bentuk slow motion sebanyak 250 kali bagi membolehkan pergerakkan beliau dirakam dengan lebih detail. 

#Asians....




Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

29 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. sye anak mazeer mohamad11 February 2013 02:24

    saya ada jumpe rmbut doraemon kt blakang rumah sye mlm tdi.mmg psti tu la rmbot doraemon.spe2 yg nk beli sile call sye.hrge boleh dirunding.start dri rm 150.spe yg cium bau rmbut doraemon nie dpt pgi ke mase silam.TENGKIU MUDAH MUAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite lak ade pocket doraemon..lagi power..boleh pegi mase silan anytime,anywhere :3

      Delete
    2. kite pon ada telinga doraemon yang ilang sejak dia lahir...sapa² nak beli boleh la oder kat saya melalui mudah...rege boleh nego sampai dapat...TENGKIU MUDAH MUAH.

      Delete
    3. kite ade doraemon,sapa2 nak beli bleh order k..

      Delete
  3. x gempak lg.. acctualy pisau butter tu pun boleh potong peluru..

    ReplyDelete
  4. snang sgt...

    ReplyDelete
  5. dengar cite mazeer dah kahwin ngan nenek negro...betul ke????
    mohon penjelasan orang bawah......

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..aku pergi majlis nye

      Delete
    2. aku lah mak andam untuk nenek negro tu...nanti aku post gambar time tgh mekap ok.

      Delete
  6. yer betul org atas.. dy kawen dgn nenek negro..dh lame dh kawen.. dh ade anak pon.. name anak dy encik sehengget

    ReplyDelete
  7. Ha..ha..ha..ha..ha tergelak aku baca pasal gosip mazeer nih........!

    >>>>Fesyen Mengerikan

    >>>>Tarian Tampa Latiahan

    ReplyDelete
  8. mazeer mazerr..like madafaka! ptuihh

    ReplyDelete
  9. Saya ada semangkuk taik yg baru lahir dari bontot saya.. taik ini unik kerana ia berbentuk piramid, kdg2 ia tersenyum.. siapa berminat, boleh pm saya.. (serious buyer only) tq mudah~

    ReplyDelete
  10. Saya Die hard fan Mazeer, please send me a girl, so i can having sex

    ReplyDelete
  11. hitokiri battousai

    ReplyDelete
  12. apa sebut2 nama aku ni woi!(mazeer)

    ReplyDelete
  13. sya ada simpan spongebob btol kat umah sya..slma ni dia hidup kt dlm buah nanas dlm akuarium blkg umah...tpi dia kta nk kluar sbb nk jmpak kwn2 dia patrick ngan encik crab..spa2 ad jmpak kwn2 dia tlong pm sya..please

    ReplyDelete
  14. kaw kaw .. boleh potong eh benda kecik mcm tu.. silap2 lalat pon leh sunatkan ni

    ReplyDelete
  15. Saya ada simpan koko tok abah kat rumah,,koko ni boleh menguasai dunia.sesiapa yang berminat untuk mengusai dunia boleh call saya di 0123456789 untuk membeli koko,harga boleh dirunding,terima kasih!

    ReplyDelete
  16. nama dia Machi Isao.. ~_~ salah sorang pengamal Iaido

    ReplyDelete
  17. hey try watch this link http://Fun4Days.Com/?share=165156

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri