WTF : Dari Kayu Menjadi Sebuah Pendrive
Home » » WTF : Dari Kayu Menjadi Sebuah Pendrive

WTF : Dari Kayu Menjadi Sebuah Pendrive

11 Comments
Dari kayu, terhasil sebuah casing pendrive yang cool and style. Mari tengok cara pembikinan sebuah casing pendrive dari kayu.  (Do It Yourself)

#Boleh buat untuk projek kemahiran hidup form 3 nih.












































11 comments:

  1. kreatif weyh!

    aku nak cuba weyh!

    ade sape2 nak jual kayu second utk aku buat seni macam kat atas nih x???

    PANAS:GAMBAR NORA DANISH DICIUM!
    SADIS:PENYANYI DIKENDURI OLEH PEMINAT!
    BERITA:KESAN KOYAK PADA KEMALUAN GADIS!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko nak watpa? Dildo eh

      Delete
    2. mazeer nak buat apa lagi, nak buat dildo lh cucuk kat bontot dia...

      Delete
    3. klaka la abang mazeer ni..... ihek ihek ihek....

      Delete
    4. Padan muka ko mazeer

      Delete
  2. badan kmu bagus banget..,pasti banyak cewe yg suka dan aq slh stunya.kamu trlihat keren tanpa rasa malu sedikitpun memperlihatkan kelebihan badan yg seperti seekor belalang kurus kelaparan dimusim kering.
    i lov u guy...
    kapan kta bs making love ?,
    kmu mmbuat urat" vaginaku tegang sprti mau MUNTAH!!
    uweeekkk...puih...!!

    ReplyDelete
  3. waaaaa .. sakit jiwa nk buat ni

    ReplyDelete
  4. Boleh x berak sambil melancap?

    ReplyDelete
    Replies
    1. APA LA ko ini...? Cuba melancap tu kat balai polis...

      Delete
  5. No Fucking Licking And No Phone!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri