WTF : Dari Kayu Menjadi Sebuah Pendrive

Dari kayu, terhasil sebuah casing pendrive yang cool and style. Mari tengok cara pembikinan sebuah casing pendrive dari kayu.  (Do It Yourself)

#Boleh buat untuk projek kemahiran hidup form 3 nih.












































{ 11 comments.. read them below or add one }

mazeer mohamad mazeer mohamad 09 February, 2013
kreatif weyh!

aku nak cuba weyh!

ade sape2 nak jual kayu second utk aku buat seni macam kat atas nih x???

PANAS:GAMBAR NORA DANISH DICIUM!
SADIS:PENYANYI DIKENDURI OLEH PEMINAT!
BERITA:KESAN KOYAK PADA KEMALUAN GADIS!
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
badan kmu bagus banget..,pasti banyak cewe yg suka dan aq slh stunya.kamu trlihat keren tanpa rasa malu sedikitpun memperlihatkan kelebihan badan yg seperti seekor belalang kurus kelaparan dimusim kering.
i lov u guy...
kapan kta bs making love ?,
kmu mmbuat urat" vaginaku tegang sprti mau MUNTAH!!
uweeekkk...puih...!!
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Ko nak watpa? Dildo eh
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
mazeer nak buat apa lagi, nak buat dildo lh cucuk kat bontot dia...
MOL.fm MOL.fm 09 February, 2013
waaaaa .. sakit jiwa nk buat ni
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Boleh x berak sambil melancap?
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
APA LA ko ini...? Cuba melancap tu kat balai polis...
AnonymousAnonymous 10 February, 2013
klaka la abang mazeer ni..... ihek ihek ihek....
AnonymousAnonymous 16 March, 2013
No Fucking Licking And No Phone!

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri