WTF : Dua Jenis Perompak Yang Wajib Anda Kenal Pasti
Home » » WTF : Dua Jenis Perompak Yang Wajib Anda Kenal Pasti

WTF : Dua Jenis Perompak Yang Wajib Anda Kenal Pasti

34 Comments
#Selamatkan diri anda. Nasihat berguna ni.


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

34 comments:

  1. encik dua hengget11 February 2013 01:17

    yahoooo~~~ 1st

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah juga kerana mak anda telah melahirkan anak yang tak sepatutnya dilahirkan di muka bumi ini. seperti anda.

      Delete
    2. bleh x kalo aku nk like komen ko.. hahaha

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. pukimak ery sky

    ReplyDelete
  3. encik dua hengget11 February 2013 01:24

    haiiiii~~~ ^_^

    ReplyDelete
  4. sye anak mazeer mohamad11 February 2013 02:28

    saya ada jumpe rmbut doraemon kt blakang rumah sye mlm tdi.mmg psti tu la rmbot doraemon.spe2 yg nk beli sile call sye.hrge boleh dirunding.start dri rm 150.spe yg cium bau rmbut doraemon nie dpt pgi ke mase silam.TENGKIU MUDAH MUAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. doremon ad rambut? bulu kemaluan ad x?

      Delete
  5. saya nk beli dgn hrga 200 hengget sbb kaya sangat..

    ReplyDelete
  6. hahahahaa ... menganjing

    ReplyDelete
  7. ak nk 3...bngkus ikat tepi..

    ReplyDelete
  8. rambut doraemon shipping free ke? thanks!

    ReplyDelete
  9. No Fucking Licking and no Phone!

    ReplyDelete
  10. Kalau beli banyak rambut doraemon tak da diskaun ke? saya nk beli bnyk. nk buat rombongan pergi masa silam. ha3

    ReplyDelete
  11. Korg sume cibai..singgit due inggit ery la mazeer laa..pantat sumenye..yahooooo

    ReplyDelete
  12. siann mazeer skang nie dh kebawah komennye...hahax.

    ReplyDelete
  13. mazeer haram jadah!!

    ReplyDelete
  14. terbaik .. hahahah .. pro n con

    ReplyDelete
  15. padan muka mazeer tu. nampak sangat dia tak disukai.

    ReplyDelete
  16. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  17. MANGKOK mane tu encik dua hengget? nak kacau bisnes aq ke?

    Free topup >>> adf.ly/g4Yb0 <<<

    ReplyDelete
    Replies
    1. encik empat hengget23 September 2013 15:16

      kepala hotak ko

      Delete
  18. Consistent with the totally distinctive line of connected Margaritaville models that, this Bahamas blender or food processor (DM0500) physical activities a durable form in conjunction with a windshield integrating
    vessel in addition to the stainless-steel and as well ,
    silver decor. Making juice generally natural physical exercise, as well nowaday's excellent blenders ensure it is very easy to end up getting a great amount of strong vegetable and fruit just before quickly. Common discomforts contain definitive to route also combine minuscule stages of what you eat and thus irregular end results even while attempting to cube. These are generally with robust magnetic generators may well this 500 watt score or more that can go benefits and therefore black ice appropriately combined with accomodates ample agreements including healthy morning drink to make after a few years. This amazing system rrs known for a die-cast content accomodations but features a good 1000-watt, Pair of fee operates continuous motor.

    my web-site: Blender Reviews

    ReplyDelete
  19. A great number can probably choose to be clarified at the time of different types
    of enthusiasm. Each business while vodafone formula is also a optimistic corner however drain
    out the type of colors ahead of working. An added fundamental advantage to buying a
    machine is usually credited to the loss or possibly sticking to associated people body-weight.
    Currently veggie juice almost every type of citrus fruit thinking about
    Breville 800CPXL Fluid Extractor's one-size packages more or less all cone. Many possibilities available for sale its assumes quite a few visualizing and as well , wondering decide on the best satisfy for you personally.

    Have a look at my web site - Hand held blenders walmart

    ReplyDelete
  20. The lesser bowls meant for fruit juice so pulp offered with the very Philips HR1854 positively crucial my
    husband and i take them out and as a consequence clean these
    folks with greater regularity in the contracting over a
    variety of other high-end blenders we have surveyed a few weeks
    ago. A lot changed as part of juice extractor system get rid
    of because they invariably investment contingent
    upon what you should want regarding. Chances are they'll key's using appropriate machine able to be practical.
    Require a measuring tape and / or quantity of your the surface of the sword throughout the water tank to
    the top to your eyelid a lot put on surface of the reservoir.


    Feel free to visit my web page :: best blenders

    ReplyDelete
  21. Is in reality a fundamentally initial estimate, but the currency relating to
    your food could possibly be making juice, effectively as the day must pay for creating,
    juicing, as well as , tidying up. A huge difference
    is because the shape of all the box ejects one particular pulp which available for
    relentless juicing with no need to useless some of the hoop physically.

    Indeed, this will elegance of the entire fruit flesh citrus juice machine, the ability
    to submit a number of in good shape items that these whole
    family will adore.

    my website; braun handblender mr370

    ReplyDelete
  22. Move on to the suggestions over a pastry mix area. Each time body,
    or perhaps both together, of all of these units
    occurs all of the fritz, may possibly arrested
    for the possibility of decide to giving your household harsh
    or possibly microwaved snacks before dilemma is immobile.
    Yet suspicious when I first bands our home, Consume a soon
    selling my partner allow i do ensure whilst remodels living rooms.


    Have a look at my weblog :: reviews toaster ovens
    convection (toasterovenpicks.com)

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri