WTF - FESYEN TERKINI HIJABI : HIJAB RAMBUT PALSU (7 GAMBAR)
Home » » WTF - FESYEN TERKINI HIJABI : HIJAB RAMBUT PALSU (7 GAMBAR)

WTF - FESYEN TERKINI HIJABI : HIJAB RAMBUT PALSU (7 GAMBAR)

7 Feb 2013 73 Comments
#Tudung paling WIN masa ini, dah preorder?




Laporan asal twitter @adibkhld dan TWT_Cintaa

73 comments:

  1. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Replies
    1. mak hang punya idea ni laa mazeer anak babi haram pukimak ooiii

      Delete
    2. woi anon lu lg pukimak! maklupuki! kahkahkah

      Delete
    3. Diam mazeer babi anak haram..pegi mampos la asyik letak iklan page ko yg xlaku2 tu..babi btl la anak haram ni

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  3. Ok gak...
    Korean style..
    Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. korean style????haiya...ikut sajalah arab saudi style....tak payah mhu ciplak org korea........ org islam ni mmg suka ciplak org korea ksn....

      Delete
  4. mak ai.. cenggini pn ad.. susah btul jd prempuan nh..

    ReplyDelete
  5. heh..style cmni.. cm lady gaga je..
    pkai tudung labuh lagi la manis..x nmpk dada..muka pun nmpk comel.. sejuk je hati

    ReplyDelete
  6. banggang macam mazeer mohamad dan enci sehinggit

    ReplyDelete
  7. bodoh baek x pyh paki la...klo ado org kek mlaysia ni paki den kahak yo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikt suka dye la. Y ko nk mlalak ni apahal?. Ko jaga pepek mak ko jela

      Delete
  8. suke3...manew nak cari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gile pe kau

      Delete
    2. cetek ilmu agama dia ni

      Delete
  9. Yg sebenarnya zamri kl da tuka nama jd encik sehinggit @ mazeer mohamad.bodo mcm babi 2 ekor khinzir nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak sokong tue bro..

      Delete
  10. nak pakai tudung buatla cara nak pakai tudung.. yang penting tutup dada, tak jarang, menepati syariat.. tak payah nak letak kain kat kepala konon2 macam rambut. bangang syialll!

    ReplyDelete
  11. Tujuan pakai tudung ialah sebab nak tutup aurat dan rambut , tapi kalau dah tudung tu dah macam rambut , sama je lah dengan tak pakai tudung , kalau pakai tudung tak semestinya kena pakai tudung labuh je , boleh je pakai shawl ke selendang ke , asalkan tutup aurat dan paling penting labuh sehingga tutup dada tu !!!

    ReplyDelete
  12. sy ada sehelai sepender seperti artis holywood pakai.. brand playboy tp ade koyak ckit.. mau lelong.. sape bid harga plg tggi akan dpt.. kondisi brg 5/10.. sesuai utk hiasan gantung di dinding.. bukak harga RM1k.. harap boleh bid sampai 1juta.. sbb nk lelong sepender dh xleh nk pakai.. TENKIU MUDAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm bengong je orang ats ni...

      Delete
    2. warna ap?

      Delete
  13. Ya Allah.. Tudung ka ni? Baik pakai wig ja terus.. X tau ke apa hukum pakai menyerupai rambut kt atas kapala? Dh mcm pwnghuni wad mental dah cam ni..

    ReplyDelete
  14. jangan promosikan tudung ni elak sekali dapat dosa

    ReplyDelete
  15. Tu bukan tudung tu kain buruk. Betul tak org bawah??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuh.. Yg lagi betul mazeer ngn en singgit tu bangang dua eko tu

      Delete
    2. Ko pn same gk. Bangangd

      Delete
    3. Org atas. Ko lagi cilaka

      Delete
  16. bek xyah pkai tudung... ni lbih kpd fesyen n kecantikan bknnye tok ttp aurat... bkn dpt pahala tp menambhkn dosa je pkai cmni..

    ReplyDelete
  17. xkisah nk pkai cmnepn n x smstnya wajib pakai tudung tapi yg pnting TUTUP AURAT n dada..

    ReplyDelete
  18. Kenapa bnyak orang sakit hati ngan mazerr dn en.shinggit...pelik? Boleh explain tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab die ade hati nak rampas mandat zamri kL

      Delete
    2. aku sayang mazeer. okay je.

      Delete
    3. Ko gay ey?? Haha

      Delete
  19. Ni buka tudung...menyampah aku tengok kalau tudung kena tutup dua bonggol dpan tu...hehehehe

    ReplyDelete
  20. TUDUNG MCM BANGANG LA SIALLLL...

    ReplyDelete
  21. pakai tudung ikut ajaran Islam, bukannye fesyen.

    ReplyDelete
  22. entah apa2 fesyen hijab skrg...lau ada yg pakai gak mmg sengal

    ReplyDelete
  23. good idea tbaekkk..

    ReplyDelete
  24. ak rase hkum pkai tdung ni same mcm pkai rmbut palsu , haram

    ReplyDelete
  25. Rasullulah kata , bersederhanalah kamu dalam apa jua perkara ... Bertudung seperti itu sudah melampaui sehinggakan menyerupai rambut palsu , kan haram hukumnya memakai rambut palsu , kite bertudung utk menutup aurat yg tertentu , ini dada masih lagi nampak ..

    ReplyDelete
  26. Sape sini awek free hair?? Cer akat tangan

    ReplyDelete
  27. Tudung ke tu macam SAMPAH ada la

    ReplyDelete
  28. eeee buruksss,

    ReplyDelete
  29. erk, thanks but no... sya slesa pkai tdung skrg

    ReplyDelete
  30. your hijab is not hair style replacement

    ReplyDelete
  31. kan kira mnmpkkan rambut gak -_-'

    ReplyDelete
  32. aku benci ngan budak yg asik nk jual benda mengarut tu...jual spender la..ape la...die ingat lawak sngt la tu...

    ReplyDelete
  33. kasi maria ozawa pakai

    ReplyDelete
  34. sakai orng yng pakai tudung berfesyen2 ,meluat aku tengok fuck off!!!!

    ReplyDelete
  35. haram hodohnye fesyen....

    ReplyDelete
  36. janji aurat tutup..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadahnye tutup aurat camtu.

      Delete
  37. mana nak dapat tudung macam tu ek??

    ReplyDelete
  38. macam alien dalam cite predator dah

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. haram la bdo
    sakai la fesyen sesat ni

    http://hati-seorang-ummi.blogspot.com/2013/01/model-tudung-menyerupai-rambut.html

    ReplyDelete
  41. fap fap fap fap!!! isap kote abg syg!!

    ReplyDelete
  42. hahahahahahah shila amzah dah pakai

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri