WTF - FESYEN TERKINI HIJABI : HIJAB RAMBUT PALSU (7 GAMBAR)

#Tudung paling WIN masa ini, dah preorder?




Laporan asal twitter @adibkhld dan TWT_Cintaa

{ 73 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Ok gak...
Korean style..
Hahaha..
Yazid Yahaya Yazid Yahaya 07 February, 2013
mak ai.. cenggini pn ad.. susah btul jd prempuan nh..
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
heh..style cmni.. cm lady gaga je..
pkai tudung labuh lagi la manis..x nmpk dada..muka pun nmpk comel.. sejuk je hati
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
banggang macam mazeer mohamad dan enci sehinggit
sahanif sahanif 07 February, 2013
bodoh baek x pyh paki la...klo ado org kek mlaysia ni paki den kahak yo
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
suke3...manew nak cari?
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Yg sebenarnya zamri kl da tuka nama jd encik sehinggit @ mazeer mohamad.bodo mcm babi 2 ekor khinzir nih
ery sky ery sky 07 February, 2013
Gler ke pe fesyen cmni...
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
nak pakai tudung buatla cara nak pakai tudung.. yang penting tutup dada, tak jarang, menepati syariat.. tak payah nak letak kain kat kepala konon2 macam rambut. bangang syialll!
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Tujuan pakai tudung ialah sebab nak tutup aurat dan rambut , tapi kalau dah tudung tu dah macam rambut , sama je lah dengan tak pakai tudung , kalau pakai tudung tak semestinya kena pakai tudung labuh je , boleh je pakai shawl ke selendang ke , asalkan tutup aurat dan paling penting labuh sehingga tutup dada tu !!!
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
sy ada sehelai sepender seperti artis holywood pakai.. brand playboy tp ade koyak ckit.. mau lelong.. sape bid harga plg tggi akan dpt.. kondisi brg 5/10.. sesuai utk hiasan gantung di dinding.. bukak harga RM1k.. harap boleh bid sampai 1juta.. sbb nk lelong sepender dh xleh nk pakai.. TENKIU MUDAH
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Ya Allah.. Tudung ka ni? Baik pakai wig ja terus.. X tau ke apa hukum pakai menyerupai rambut kt atas kapala? Dh mcm pwnghuni wad mental dah cam ni..
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Mcm bengong je orang ats ni...
Bangah Ak Bangah Ak 07 February, 2013
jangan promosikan tudung ni elak sekali dapat dosa
audyaro audyaro 07 February, 2013
Tu bukan tudung tu kain buruk. Betul tak org bawah??
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Betul tuh.. Yg lagi betul mazeer ngn en singgit tu bangang dua eko tu
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Ikt suka dye la. Y ko nk mlalak ni apahal?. Ko jaga pepek mak ko jela
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Ko pn same gk. Bangangd
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
bek xyah pkai tudung... ni lbih kpd fesyen n kecantikan bknnye tok ttp aurat... bkn dpt pahala tp menambhkn dosa je pkai cmni..
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
xkisah nk pkai cmnepn n x smstnya wajib pakai tudung tapi yg pnting TUTUP AURAT n dada..
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Kenapa bnyak orang sakit hati ngan mazerr dn en.shinggit...pelik? Boleh explain tak?
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Ni buka tudung...menyampah aku tengok kalau tudung kena tutup dua bonggol dpan tu...hehehehe
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Org atas. Ko lagi cilaka
audyaro audyaro 07 February, 2013
Sebab die ade hati nak rampas mandat zamri kL
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
TUDUNG MCM BANGANG LA SIALLLL...
Khalis Aiman Khalis Aiman 07 February, 2013
pakai tudung ikut ajaran Islam, bukannye fesyen.
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
entah apa2 fesyen hijab skrg...lau ada yg pakai gak mmg sengal
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
ak rase hkum pkai tdung ni same mcm pkai rmbut palsu , haram
Adniy Adniy 07 February, 2013
Rasullulah kata , bersederhanalah kamu dalam apa jua perkara ... Bertudung seperti itu sudah melampaui sehinggakan menyerupai rambut palsu , kan haram hukumnya memakai rambut palsu , kite bertudung utk menutup aurat yg tertentu , ini dada masih lagi nampak ..
Mus Ca Mus Ca 07 February, 2013
This comment has been removed by the author.
audyaro audyaro 07 February, 2013
Sape sini awek free hair?? Cer akat tangan
Manaki Manaki 07 February, 2013
fesyen cm tu pun ada k.....
AnonymousAnonymous 07 February, 2013
Tudung ke tu macam SAMPAH ada la
peaceNOwarpeaceNOwar 07 February, 2013
eeee buruksss,
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
aku sayang mazeer. okay je.
anonymous anonymous 08 February, 2013
erk, thanks but no... sya slesa pkai tdung skrg
icka Lavi da Loca icka Lavi da Loca 08 February, 2013
your hijab is not hair style replacement
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
kan kira mnmpkkan rambut gak -_-'
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
aku benci ngan budak yg asik nk jual benda mengarut tu...jual spender la..ape la...die ingat lawak sngt la tu...
Niesa Zar Niesa Zar 08 February, 2013
Xsalah ke dlm Islam mcm ni?
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
kasi maria ozawa pakai
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
sakai orng yng pakai tudung berfesyen2 ,meluat aku tengok fuck off!!!!
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
haram hodohnye fesyen....
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
jadahnye tutup aurat camtu.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
mana nak dapat tudung macam tu ek??
AnonymousAnonymous 24 March, 2013
macam alien dalam cite predator dah
M Nas M Nas 24 March, 2013
This comment has been removed by the author.
M Nas M Nas 24 March, 2013
haram la bdo
sakai la fesyen sesat ni

http://hati-seorang-ummi.blogspot.com/2013/01/model-tudung-menyerupai-rambut.html
AnonymousAnonymous 24 March, 2013
mak hang punya idea ni laa mazeer anak babi haram pukimak ooiii
AnonymousAnonymous 25 March, 2013
fap fap fap fap!!! isap kote abg syg!!
AnonymousAnonymous 30 March, 2013
korean style????haiya...ikut sajalah arab saudi style....tak payah mhu ciplak org korea........ org islam ni mmg suka ciplak org korea ksn....
AnonymousAnonymous 18 September, 2013
cetek ilmu agama dia ni
AnonymousAnonymous 15 October, 2013
woi anon lu lg pukimak! maklupuki! kahkahkah
AnonymousAnonymous 15 November, 2013
Diam mazeer babi anak haram..pegi mampos la asyik letak iklan page ko yg xlaku2 tu..babi btl la anak haram ni
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
nurul fakhriah nurul fakhriah 10 February, 2014
hahahahahahah shila amzah dah pakai

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri