WTF : Gadis Taiwan Kuruskan Badan Demi Minat Cosplay, Kini Seorang Model (9 Gambar)
Home » » WTF : Gadis Taiwan Kuruskan Badan Demi Minat Cosplay, Kini Seorang Model (9 Gambar)

WTF : Gadis Taiwan Kuruskan Badan Demi Minat Cosplay, Kini Seorang Model (9 Gambar)

5 Feb 2013 50 Comments
Kerana minat mendalam untuk menjadi seorang cosplayer,  Rolan Ajo sanggup berdiet secara extrem demi mengurangkan berat badan ke bentuk yang ideal. NO JusMate NO Alphalipid! Sekarang beliau telah menjadi cover magazine cosplay! Impian tercapai







50 comments:

  1. Motivasi untuk menguruskan berat badan..bagus usaha dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu,aq suka pemikiran ko

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. tapi muke msa dia chubby labih cute berbanding gmba dia kurus tu.. :P

    ReplyDelete
  3. macm model sarung tetek je ..tpi tetek kecik largh ..baek buat anjing gigit je ..kecik sgt ..macm tetek warga nenek ..nnti main teros kendur konek ni ..dh x dpt anak ..:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha meroyan sebab tetek awek ko kecik ke?? Kesian...

      Delete
    2. ape yg kau merepek nih setan???

      Delete
  4. eh, henset sony miro ok tak? ade sape2 yg dah pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau gila!!!!!!!!!!!

      Delete
  5. chubby bnyak air

    ReplyDelete
  6. Untuk orang atas banyak air boleh bagi PKR selangor ke eheheh

    ReplyDelete
  7. Time chubby aku nak, time kurus lagi aku nakkk... fuh, best kalau dapat nie...

    ReplyDelete
  8. kpd pukimak pukimak yg post psal hp sony pundek uw ..leyh g mampos x ..jgn nak buat pepek kat cni ..blah gampang ..weyh bodo kalo nak sgt g bli largh bodo ..setan ..sial largh jai ....

    ReplyDelete
  9. klo tetek je tinggal bsr kn syok..

    ReplyDelete
  10. terbaik ni .. susah payah dahulu ..

    ReplyDelete
  11. ketahuilah wahai dirimu syg... bahawa hanya engkau di hati ku walaupun rmai lg skandal2 aku syg.. di bawah lampu minyak tanah ini ku lafazkn kata cinta.. moga cinta kita kekal abadi.. di sebabkn kerinduan ini telah ku belasah anak2 kucing jiran kerana x dpt menanggung rindu lagi.. time ku igt akan dirimu, akan ku cabut rumput2 rumah jiran sebelah supaya perasaan rindu ini berkurangan... khas untuk mu syg.. mila kemila... eh seri melati dewi malam.. muahhh.. jumpa i d kl...

    ReplyDelete
  12. hari-hari saya rasa sangat gembira

    ReplyDelete
  13. ke mana saja ku pergi, ku terlihat wajahmu di mana2.. ak sgt merinduimu..~

    ReplyDelete
  14. peh..drpd gemuk terus jadik kurus mcm tu..hebat!
    putih mulus
    comel
    tetek je x bape jadi

    ReplyDelete
  15. wow cmne ko diet r? ajar la!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org atas aku ni confirm gemok.. Hahahah

      Delete
  16. time dia gemok lagi kiut kot.. lagi comel.. dah kurus cam nmpak tua and kecut.. huhu

    ReplyDelete
  17. saya nak anal boleh?

    ReplyDelete
  18. dah kurus seksi pulak jadinyer... time gemuk xseksi... hurm...

    ReplyDelete
  19. orang sakit atas ak nie cam vavi

    ReplyDelete
  20. well i found another pc game links and it use mediafire host.

    http://myaoworld.yolasite.com/light-pc-games.php

    i found a lots of game here. good luck.

    ReplyDelete
  21. nape cipap busuk ea???

    ReplyDelete
  22. cipap ko busuk ke? cuci dgn mulut laki kau..

    ReplyDelete
  23. fap fap fap fap

    ReplyDelete
  24. rosmah dapat kumpul duit RM24juta!! WOW!! berjimat cermat la die ni suka menabung...hanya untuk beli cincin! rasanya umur ku 300 tahun pun belum tentu dapat kumpul sbanyak tu..walaupun gaji offshore bersih ku rm4000 lebi...mane nak bayar itu..mana nak bayar kreta...media d tv pula sibuk memihak BN! manakala PR diperkotak katik kan yang menampakkan PR ni ganas...Rakyat semua bukala mata...rakyat sabah sama..bukakla mata..ingat 20 perkara! (search google)...memang dari kecil kita kena support kerajaan itu ini..sedarkah anda dari mana dapatnya duit kerajaan itu kalau bukan dari hasil rakyat?? mungkin pkrja gaji kecil kurang merasakan sengsara...tapi orang pkerja yg bergaji rm4000 ke atas setiap bulan kalau pergi offshore bole dapat sampai rm20k sebulan tapi lepas sampai d malaysia kena income tax sampai hampir rm3k siapa x sakit hati kan?? tukar kerajaan..bukan kata BN ni tak ada yg baiknya..tapi kerajaan sekarang banyak monopoli duit rakyat sedangkan PM kita seronok dapat duit beli hand bag berpuluh ribu dan sebagainya..dan paling menyakitkan hati dengan cincin Rosmah yg berharga RM24 juta!!! ulangi sekali..RM24 JUTA!!! hasil dari "menabung"nya dari kecil...Ulangi sekali..."MENABUNG" nya dari kecil... WTF mau tipu rakyat agak2 la...skrang ni rakyat semua x bodoh mcm lembu yang tau ikut saja printah..skrang ni zaman moden..sgala hal bole rujuk bukan saja d intenet,satelite segala...jadi fikirla dulu sebelum memilih...ikut contoh baik negara jiran..singapore n brunei...renungkanlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ni idop xde motivation langsung, xkan smpai umo 300 tahun, pun xley kmpol 24 juta?? haisshh.. nk ktok orang, tpi buka pekong kbodohan sndiri.. baik kau ckp, klau ko gagal, smpai mati pon kau gagal!!

      Delete
  25. ape sial la korg yg bodoh komen ni...

    ReplyDelete
  26. ko diam r spe yg bodo sgt smbang politik tu..yg psti psni jozan yg mmrintah

    ReplyDelete
  27. http://www.tagged.com/profile.html?uid=5974461567

    tlg la saye..xde prmpuan nk bg sy jilat kemaluan...

    ReplyDelete
  28. gemuk bertutup..kurus terbuka..guane?

    ReplyDelete
  29. serious x sangap lansung

    ReplyDelete
  30. Kecoh la ko org atas..ak rase ko mlncp sbbl lyn gmbo die...puih...x sangap konon..getik ak dgor

    ReplyDelete
  31. gambar no.6 tu.....LOLIPOP CHAINSAW!!!!..game tergedik di abad ini...

    ReplyDelete
  32. ni edit ni. mesti edti punye ni. korang semua mesti ingat ni gamba real kan.? ape la korang ni. x pndai. ni edit ni

    ReplyDelete
  33. waaa , cosplay Shirahoshi pun ade :D

    ReplyDelete
  34. apehal la ada org masuk bab politik ... well, gemuk mmg tak elok .. tapi utk perempuan ni lagi better dia gemuk dari kurus, sbb bila kurus aurat terdedah sana sini .. bila gemuk dia rasa malu sbb tu dia tutup badan (pakai baju) .

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri