WTF : Gangster SeDunia Yang Patut Anda Tahu

#18+ Sarcasm!

# Aryan Brotherhood


# Mexican Mafia (La eMe)


# The Mungiki (Kenyan Mafia)





# Primeiro Comanda da Capital


# Black Guerilla Family


# La Nuestra Family


# Texas Syndicate (Texas 7)


# Mara Salvatrucha (M - 13)


# Baharom (Mat Rempit)

# Panglima Perang Malaysia

{ 82 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 11 February, 2013
saiz payudara kecil? tidak anjal? tidak
montok?
gunakanlah produk baru kami ====>

{MONtiaC}
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Boringggg, post smpah jer blog nih
ery sky ery sky 11 February, 2013
Hahaha yg 2 last mmg xleh blah... Khehehe
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
ery sky pukimak -_-''
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
melayu mana gangster.. semua pondan ckp besa ada la
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Geng bahanokharom paling digeruni..haha
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
geng fuckida xd ke gengster melayu??
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Geng keling babi 08xada ke..geng mcm puki 08..isap kote kuat anak keling babi..sowg2 pnakut..rame2 mcm paria..dey paria podah pundek lu amma lancau
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Samseng aljuburi mna? N.ajis? Tokong, mat sabun? Hadi boroi? Samseng taik kucing
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Benggggooonnggg admin......
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
hah!habis lah ko admin!!! geng2 baharom dan 'pang'lima baca post ko! Tu yang dia org kutuk post ko nie!!!
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Macai dah sampai. Macai umno.
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Hhaha. Good job admin. (y)
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Ala yg 2 last 2 apa pn xbleh..smsng kg dusun..curik buah boleh ar.meh hisap ler teluuuuuuuur aku baharom n panglima perang msia...
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
macam pukimak gangster melayu....gaya ja lebiy....baharom mana tu...cam haram jadah ja aku tengok....macam tak cukup akai...ranking dunia woo...bangsa len ke atas tu aku tak kisah...gangster pondan melayu ni aku tak ley blah.,...cakap besar ley arrr...ramai ramai berani....sorang2 tekencing beb.....puuuuuiiiii...
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Ape la ko merepek pasal tetek kat sini...........
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Woiii admin klau nak buat lawak skli pun agak-agak lh.pasal baharom tu aku tak kisah pasal panglima tu yang gua tak puas hati.
komunis n askar jepun ko tak snarai kan plak, ko tengok sebab post kau ni tak pasal2 aku emo....wakakakakaka.........
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Geng paria xada ke..paria yg kuat todi 2..mabuk je bikin ssh je..klu paria tetap paria..baru bunuh sekor anak keling smlm..mampos sudah..
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
Geng apis leng leng mane....
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
fuck perkida. fuckida! 3 line konon. gengster la sgt. phui!
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
mn2x ade je macai2x amgok nie sial tol
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Sayalah Ultramannn!!!!!!!!!! hiyarkkhhhhh
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Baharom ngn panglima malaysia mcm butoh..... X de srupa mcm gengster.... Mcm rukun tetangga ade la...... Hahahaha
Nazieh Ansyah Nazieh Ansyah 12 February, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Yang last tu... samseng UMPORNO taik kucing.... cakap besa... habuk pun tarak...
Nazrol Ezuan Ghazali Nazrol Ezuan Ghazali 13 February, 2013
terbaik!!!!!!!!!!yang last skali...sam-singgah lalu jer......
MOL.fm MOL.fm 13 February, 2013
yg 2 gambar last tu .. hiasan je semata2 .. nk bgtau .. kat mesia pon ade gangster juga .. kekekeke
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
xsuka xyah tgk...xda sapa paksa pon
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
Org pembngkang sume warak x de yang gangster
Mcm kpale btoh. Alim2 kmbng. Hrap bjangut
Telo nampak. Macai pembngkang kne nsik kangkang
Kat ambiga keling gatal kuat sex tu.
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
anom 5:51 - dendam tak kesudahan.... heheeheee..
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
WEI ORG ATS KO NI CTEE.........
................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
LANCAU LA ORANG ATS MAK KO MAEN NGAN ANJING TU DPT KO
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
sakai je,x yh la bce kt sni
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
macai umno detected !
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
yg last samseng lancau ...kalau sorang2 lari!!!..
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
pasal ape leh ad iklan kopek ea? bangang ke ape?
AnonymousAnonymous 09 March, 2013
pekida bukak buah semua gengster luar negara kecut. fuck
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
anjing pr detected.. dua2 same.. keturunan sampah
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
WEI ORG ATS KO NI CTEE.........
................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
LANCAU LA ORANG ATS MAK KO MAEN NGAN ANJING TU DPT KO
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
WEI ORG ATS KO NI CTEE.........
................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
LANCAU LA ORANG ATS MAK KO MAEN NGAN ANJING TU DPT KO
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
WEI ORG ATS KO NI CTEE.........
................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
LANCAU LA ORANG ATS MAK KO MAEN NGAN ANJING TU DPT KO
Carl Johnson Carl Johnson 31 March, 2013
mana Grove Street Family? xD
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
ape tetek-tetek nih -_-'
AnonymousAnonymous 31 March, 2013
umno tu bkn gangster..umno tu anak anjing......
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
hahaha...macai fucker
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
macai umno...anjing pr...kata kat macai umno...MACAI=Mempercayai Apasaja Cakap Anwar Ibrahim...
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
ckp mcm xde agame....
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
Orang atas aku ni semuanya bodoh bangang balol bogek..setakat cakap tapi pakai nama ANON korang semua berani laa,,kalau korang semua betul anak jantan ckap depan2 laa babe,,mati ke x tu belakang cerita janji hati puas,,,phuiiiiihhh,,,semuanya.,.,,fappp333...puiiihhhh...lancau anak harunn...aku pon pakai nama anon..apadan muka korang..
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
waahhh. ini kote ooo xde bulu ma
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
kah kah kah kah kah..
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
lembu, jaws, kijang dan platipus jugak ada masalah!!! hahahaa... macai umngok... puihhhh
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
kalo xnak skong jgn hina ulama bdohh!!,,len la ko tu agma len,,ulama pewaris nabi,sdap2 ko je duk kutuk,,sampah keyboard warrior
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
lancau pas lancau umno lancau pr..babi
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
aku rase yg due gmbr last tuh salah amek gmbr kowt??kecamne?
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
malu aku dgn org melayu sendiri. tsk3. semua mcm lembu
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
Macai umno sume bodoh , HIDUP PAS/PKR/DAP!
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
apa la korang gaduh2 ni kamu semua sama makan puki. baik kamu diam duduk di rumah layan tv dari begaduh melalak macm anjing melayu. fuck semua politik. kamu undi mana2 politik sama juga kamu hanjing .
ckp macm mana pun memang suda fakta. bila melayu di panggil Bodoh marah tapi bila melayu vs melayu? x kan bodoh. bangsa dan agama sama tapi begaduh. menyesal mama kamu lahirkan kamu bagus mama kamu buang kamu time kamu kena lahir aman juga sikit dunia....bodoh punya melayu tiada otak . Act cool pandai tapi bodoh. nak ckp racist..x juga..sebab dah fakta...nak lawan? boleh ckp je ...ckp sesuka hati korang aku ni bodoh sebab maki melayu. tapi ...fakta dia memang betul. bodoh. berlagak. act kuat. semua yang Buruk2 semua pegi tempat melayu...BOODOH LA PEGI BELAJAR LA MELAYU...BELAJAR BALIK. SIA SIA KAMU LAHIR TAPI BODOH
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
apa la korang gaduh2 ni kamu semua sama makan puki. baik kamu diam duduk di rumah layan tv dari begaduh melalak macm anjing melayu. fuck semua politik. kamu undi mana2 politik sama juga kamu hanjing .
ckp macm mana pun memang suda fakta. bila melayu di panggil Bodoh marah tapi bila melayu vs melayu? x kan bodoh. bangsa dan agama sama tapi begaduh. menyesal mama kamu lahirkan kamu bagus mama kamu buang kamu time kamu kena lahir aman juga sikit dunia....bodoh punya melayu tiada otak . Act cool pandai tapi bodoh. nak ckp racist..x juga..sebab dah fakta...nak lawan? boleh ckp je ...ckp sesuka hati korang aku ni bodoh sebab maki melayu. tapi ...fakta dia memang betul. bodoh. berlagak. act kuat. semua yang Buruk2 semua pegi tempat melayu...BOODOH LA PEGI BELAJAR LA MELAYU...BELAJAR BALIK. SIA SIA KAMU LAHIR TAPI BODOH
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
apa la korang gaduh2 ni kamu semua sama makan puki. baik kamu diam duduk di rumah layan tv dari begaduh melalak macm anjing melayu. fuck semua politik. kamu undi mana2 politik sama juga kamu hanjing .
ckp macm mana pun memang suda fakta. bila melayu di panggil Bodoh marah tapi bila melayu vs melayu? x kan bodoh. bangsa dan agama sama tapi begaduh. menyesal mama kamu lahirkan kamu bagus mama kamu buang kamu time kamu kena lahir aman juga sikit dunia....bodoh punya melayu tiada otak . Act cool pandai tapi bodoh. nak ckp racist..x juga..sebab dah fakta...nak lawan? boleh ckp je ...ckp sesuka hati korang aku ni bodoh sebab maki melayu. tapi ...fakta dia memang betul. bodoh. berlagak. act kuat. semua yang Buruk2 semua pegi tempat melayu...BOODOH LA PEGI BELAJAR LA MELAYU...BELAJAR BALIK. SIA SIA KAMU LAHIR TAPI BODOH
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
haha..kau.??act mcm samseng je..melayu ahh ni..tunjuk kuat..xda guna bro..ini semua poyo..
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
amboii..ni melayu ahh ni..xsedar diuntung..lu macam taiko je bro..kalau stakat gaduh ajak ramai2 xpyah laa..gduh pkai parang,,xpyah laa..tu semua melayu..tunjuk otai laa konon..melayu ahh tu..yang buruk semua kat melayu..mencurik,,gaduh ssama kaum..semuanya melayu..merempit semua melayu..mati kena lenyek lagi bagus..mnyusahkan orang je..
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
melayu semua lanjiau hisap punai
hidup yahudi!
-khairul singgam
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
Hahaha,GTA pon masuk ka.?
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
Hahahah..terbaik la admin..yg last tu bkn gangster..tapi macai :P
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
dah2 sume manusia sama saja, tiada yg kuat dan tiada yg setanding Allah S.W.T
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
bodo batak ko ni... pekida bkn gengster ... itu kan membawa jalan yg menegak kan islam, untuk bersatukan islam...

yg ko memandai ckp gengster tu apasal? oh ye, mesti ko ni budak sekolah, sebab tu pk cmtu...

ROFL
AnonymousAnonymous 23 September, 2013
nk cari duit lebih
hey try watch this link http://Fun4Days.Com/?share=165156
AnonymousAnonymous 23 September, 2013
macai umno detected !!! hhaaahahahh noob
isa misnan isa misnan 23 September, 2013
bodo la nk tetek plak..adoi
isa misnan isa misnan 23 September, 2013
bodo la nk tetek plak..adoi
isa misnan isa misnan 23 September, 2013
bodo la nk tetek plak..adoi
AnonymousAnonymous 23 September, 2013
panglima perang malaysia & baharom nk anjal kan tetek? kwhakwhakwhkahwa
AnonymousAnonymous 23 September, 2013
bodo sebenarnya umnongok ni,telan duit haram je tahu,haha lembuuu
AnonymousAnonymous 24 September, 2013
dua dua sama je ada macai. pr ada macai babi, umno ada macai anjing. dua dua bangang. semua sama macai
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
Bam LA Vitcha Homies CrewBam LA Vitcha Homies Crew 17 April, 2015
Garandeng Siah Anjing Goblog teh Ngacoblak Wae Heug Gelut kadinya !

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri