WTF : Gangster SeDunia Yang Patut Anda Tahu
Home » » WTF : Gangster SeDunia Yang Patut Anda Tahu

WTF : Gangster SeDunia Yang Patut Anda Tahu

11 Feb 2013 81 Comments
#18+ Sarcasm!

# Aryan Brotherhood


# Mexican Mafia (La eMe)


# The Mungiki (Kenyan Mafia)





# Primeiro Comanda da Capital


# Black Guerilla Family


# La Nuestra Family


# Texas Syndicate (Texas 7)


# Mara Salvatrucha (M - 13)


# Baharom (Mat Rempit)

# Panglima Perang Malaysia

81 comments:

  1. saiz payudara kecil? tidak anjal? tidak
    montok?
    gunakanlah produk baru kami ====>

    {MONtiaC}

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape la ko merepek pasal tetek kat sini...........

      Delete
    2. pasal ape leh ad iklan kopek ea? bangang ke ape?

      Delete
    3. ape tetek-tetek nih -_-'

      Delete
    4. admin bodoh

      Delete
    5. bodo la nk tetek plak..adoi

      Delete
    6. bodo la nk tetek plak..adoi

      Delete
    7. bodo la nk tetek plak..adoi

      Delete
    8. panglima perang malaysia & baharom nk anjal kan tetek? kwhakwhakwhkahwa

      Delete
    9. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Boringggg, post smpah jer blog nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsuka xyah tgk...xda sapa paksa pon

      Delete
    2. sakai je,x yh la bce kt sni

      Delete
    3. macai umno detected !

      Delete
    4. anjing pr detected.. dua2 same.. keturunan sampah

      Delete
    5. hahaha...macai fucker

      Delete
    6. macai umno...anjing pr...kata kat macai umno...MACAI=Mempercayai Apasaja Cakap Anwar Ibrahim...

      Delete
    7. lembu, jaws, kijang dan platipus jugak ada masalah!!! hahahaa... macai umngok... puihhhh

      Delete
    8. Lembu-lembu pas.

      Delete
    9. malu aku dgn org melayu sendiri. tsk3. semua mcm lembu

      Delete
    10. Macai umno sume bodoh , HIDUP PAS/PKR/DAP!

      Delete
    11. apa la korang gaduh2 ni kamu semua sama makan puki. baik kamu diam duduk di rumah layan tv dari begaduh melalak macm anjing melayu. fuck semua politik. kamu undi mana2 politik sama juga kamu hanjing .
      ckp macm mana pun memang suda fakta. bila melayu di panggil Bodoh marah tapi bila melayu vs melayu? x kan bodoh. bangsa dan agama sama tapi begaduh. menyesal mama kamu lahirkan kamu bagus mama kamu buang kamu time kamu kena lahir aman juga sikit dunia....bodoh punya melayu tiada otak . Act cool pandai tapi bodoh. nak ckp racist..x juga..sebab dah fakta...nak lawan? boleh ckp je ...ckp sesuka hati korang aku ni bodoh sebab maki melayu. tapi ...fakta dia memang betul. bodoh. berlagak. act kuat. semua yang Buruk2 semua pegi tempat melayu...BOODOH LA PEGI BELAJAR LA MELAYU...BELAJAR BALIK. SIA SIA KAMU LAHIR TAPI BODOH

      Delete
    12. macai umno detected !!! hhaaahahahh noob

      Delete
    13. dua dua sama je ada macai. pr ada macai babi, umno ada macai anjing. dua dua bangang. semua sama macai

      Delete
  3. Hahaha yg 2 last mmg xleh blah... Khehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg last samseng lancau ...kalau sorang2 lari!!!..

      Delete
    2. haha..kau.??act mcm samseng je..melayu ahh ni..tunjuk kuat..xda guna bro..ini semua poyo..

      Delete
    3. dah2 sume manusia sama saja, tiada yg kuat dan tiada yg setanding Allah S.W.T

      Delete
  4. ery sky pukimak -_-''

    ReplyDelete
  5. melayu mana gangster.. semua pondan ckp besa ada la

    ReplyDelete
  6. Geng bahanokharom paling digeruni..haha

    ReplyDelete
  7. geng fuckida xd ke gengster melayu??

    ReplyDelete
  8. Geng keling babi 08xada ke..geng mcm puki 08..isap kote kuat anak keling babi..sowg2 pnakut..rame2 mcm paria..dey paria podah pundek lu amma lancau

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii..ni melayu ahh ni..xsedar diuntung..lu macam taiko je bro..kalau stakat gaduh ajak ramai2 xpyah laa..gduh pkai parang,,xpyah laa..tu semua melayu..tunjuk otai laa konon..melayu ahh tu..yang buruk semua kat melayu..mencurik,,gaduh ssama kaum..semuanya melayu..merempit semua melayu..mati kena lenyek lagi bagus..mnyusahkan orang je..

      Delete
  9. BLOG BODO NI..

    ReplyDelete
  10. Samseng aljuburi mna? N.ajis? Tokong, mat sabun? Hadi boroi? Samseng taik kucing

    ReplyDelete
    Replies
    1. ckp mcm xde agame....

      Delete
    2. kalo xnak skong jgn hina ulama bdohh!!,,len la ko tu agma len,,ulama pewaris nabi,sdap2 ko je duk kutuk,,sampah keyboard warrior

      Delete
  11. Benggggooonnggg admin......

    ReplyDelete
  12. hah!habis lah ko admin!!! geng2 baharom dan 'pang'lima baca post ko! Tu yang dia org kutuk post ko nie!!!

    ReplyDelete
  13. Macai dah sampai. Macai umno.

    ReplyDelete
  14. Hhaha. Good job admin. (y)

    ReplyDelete
  15. Ala yg 2 last 2 apa pn xbleh..smsng kg dusun..curik buah boleh ar.meh hisap ler teluuuuuuuur aku baharom n panglima perang msia...

    ReplyDelete
  16. macam pukimak gangster melayu....gaya ja lebiy....baharom mana tu...cam haram jadah ja aku tengok....macam tak cukup akai...ranking dunia woo...bangsa len ke atas tu aku tak kisah...gangster pondan melayu ni aku tak ley blah.,...cakap besar ley arrr...ramai ramai berani....sorang2 tekencing beb.....puuuuuiiiii...

    ReplyDelete
  17. Woiii admin klau nak buat lawak skli pun agak-agak lh.pasal baharom tu aku tak kisah pasal panglima tu yang gua tak puas hati.
    komunis n askar jepun ko tak snarai kan plak, ko tengok sebab post kau ni tak pasal2 aku emo....wakakakakaka.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. WEI ORG ATS KO NI CTEE.........
      ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"
      LANCAU LA ORANG ATS MAK KO MAEN NGAN ANJING TU DPT KO

      Delete
  18. Geng paria xada ke..paria yg kuat todi 2..mabuk je bikin ssh je..klu paria tetap paria..baru bunuh sekor anak keling smlm..mampos sudah..

    ReplyDelete
  19. Geng apis leng leng mane....

    ReplyDelete
  20. fuck perkida. fuckida! 3 line konon. gengster la sgt. phui!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo batak ko ni... pekida bkn gengster ... itu kan membawa jalan yg menegak kan islam, untuk bersatukan islam...

      yg ko memandai ckp gengster tu apasal? oh ye, mesti ko ni budak sekolah, sebab tu pk cmtu...

      ROFL

      Delete
  21. mn2x ade je macai2x amgok nie sial tol

    ReplyDelete
    Replies
    1. WEI ORG ATS KO NI CTEE.........
      ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"
      LANCAU LA ORANG ATS MAK KO MAEN NGAN ANJING TU DPT KO

      Delete
    2. waahhh. ini kote ooo xde bulu ma

      Delete
  22. Sayalah Ultramannn!!!!!!!!!! hiyarkkhhhhh

    ReplyDelete
  23. Baharom ngn panglima malaysia mcm butoh..... X de srupa mcm gengster.... Mcm rukun tetangga ade la...... Hahahaha

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Yang last tu... samseng UMPORNO taik kucing.... cakap besa... habuk pun tarak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. WEI ORG ATS KO NI CTEE.........
      ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"
      LANCAU LA ORANG ATS MAK KO MAEN NGAN ANJING TU DPT KO

      Delete
  26. macai detected..

    ReplyDelete
    Replies
    1. WEI ORG ATS KO NI CTEE.........
      ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"
      LANCAU LA ORANG ATS MAK KO MAEN NGAN ANJING TU DPT KO

      Delete
  27. terbaik!!!!!!!!!!yang last skali...sam-singgah lalu jer......

    ReplyDelete
  28. yg 2 gambar last tu .. hiasan je semata2 .. nk bgtau .. kat mesia pon ade gangster juga .. kekekeke

    ReplyDelete
  29. Org pembngkang sume warak x de yang gangster
    Mcm kpale btoh. Alim2 kmbng. Hrap bjangut
    Telo nampak. Macai pembngkang kne nsik kangkang
    Kat ambiga keling gatal kuat sex tu.

    ReplyDelete
  30. anom 5:51 - dendam tak kesudahan.... heheeheee..

    ReplyDelete
  31. pekida bukak buah semua gengster luar negara kecut. fuck

    ReplyDelete
  32. mana Grove Street Family? xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,GTA pon masuk ka.?

      Delete
  33. umno tu bkn gangster..umno tu anak anjing......

    ReplyDelete
  34. Orang atas aku ni semuanya bodoh bangang balol bogek..setakat cakap tapi pakai nama ANON korang semua berani laa,,kalau korang semua betul anak jantan ckap depan2 laa babe,,mati ke x tu belakang cerita janji hati puas,,,phuiiiiihhh,,,semuanya.,.,,fappp333...puiiihhhh...lancau anak harunn...aku pon pakai nama anon..apadan muka korang..

    ReplyDelete
  35. kah kah kah kah kah..

    ReplyDelete
  36. lancau pas lancau umno lancau pr..babi

    ReplyDelete
  37. aku rase yg due gmbr last tuh salah amek gmbr kowt??kecamne?

    ReplyDelete
  38. apa la korang gaduh2 ni kamu semua sama makan puki. baik kamu diam duduk di rumah layan tv dari begaduh melalak macm anjing melayu. fuck semua politik. kamu undi mana2 politik sama juga kamu hanjing .
    ckp macm mana pun memang suda fakta. bila melayu di panggil Bodoh marah tapi bila melayu vs melayu? x kan bodoh. bangsa dan agama sama tapi begaduh. menyesal mama kamu lahirkan kamu bagus mama kamu buang kamu time kamu kena lahir aman juga sikit dunia....bodoh punya melayu tiada otak . Act cool pandai tapi bodoh. nak ckp racist..x juga..sebab dah fakta...nak lawan? boleh ckp je ...ckp sesuka hati korang aku ni bodoh sebab maki melayu. tapi ...fakta dia memang betul. bodoh. berlagak. act kuat. semua yang Buruk2 semua pegi tempat melayu...BOODOH LA PEGI BELAJAR LA MELAYU...BELAJAR BALIK. SIA SIA KAMU LAHIR TAPI BODOH

    ReplyDelete
  39. apa la korang gaduh2 ni kamu semua sama makan puki. baik kamu diam duduk di rumah layan tv dari begaduh melalak macm anjing melayu. fuck semua politik. kamu undi mana2 politik sama juga kamu hanjing .
    ckp macm mana pun memang suda fakta. bila melayu di panggil Bodoh marah tapi bila melayu vs melayu? x kan bodoh. bangsa dan agama sama tapi begaduh. menyesal mama kamu lahirkan kamu bagus mama kamu buang kamu time kamu kena lahir aman juga sikit dunia....bodoh punya melayu tiada otak . Act cool pandai tapi bodoh. nak ckp racist..x juga..sebab dah fakta...nak lawan? boleh ckp je ...ckp sesuka hati korang aku ni bodoh sebab maki melayu. tapi ...fakta dia memang betul. bodoh. berlagak. act kuat. semua yang Buruk2 semua pegi tempat melayu...BOODOH LA PEGI BELAJAR LA MELAYU...BELAJAR BALIK. SIA SIA KAMU LAHIR TAPI BODOH

    ReplyDelete
  40. melayu semua lanjiau hisap punai
    hidup yahudi!
    -khairul singgam

    ReplyDelete
  41. Hahahah..terbaik la admin..yg last tu bkn gangster..tapi macai :P

    ReplyDelete
  42. nk cari duit lebih
    hey try watch this link http://Fun4Days.Com/?share=165156

    ReplyDelete
  43. bodo sebenarnya umnongok ni,telan duit haram je tahu,haha lembuuu

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri