WTF - GWEN STACY SUDAH GEMOK (5 GAMBAR)

Bryce Dallas Howard, pelakon yang melakonkan watak Gwen Stacy di dalam francais Spiderman asal kini sudah gemok. Sangat sadis melihatnya.





Laporan asal DailyMail

{ 25 comments.. read them below or add one }

The Prince of Destiny The Prince of Destiny 20 February, 2013
dia jgk belakun dlm twilight 2 utk watak VICTORIA utk
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
tu maksudnya dya bahagia dgn husbandnya.... hahaaa
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Wei biar btl wei asal jd mcn wei...a...........tidak..... baby knp jd mcn ny baby...........
Malong Kuning Malong Kuning 20 February, 2013
sekali berubah btl dah.. dia punya bumper... pehhh... lipat2 woo... hahahaha....
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
DULU AKU KURUS KEDING! SEKARANG BADAN AKU PON DAH MACAM NI DAH,,,AKU RASA TEKANAN SANGAT....AKU PUN TAK TAHU KENAPA BADAN AKU CEPAT GEMUK CAM NI!... SEDANGKAN AKU REHAT KAT UMAH BARU SETAHUN,,, :-{
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
ko plak mcm tong gas wakakaka.
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
pihak berkuasa perlu mengambil tindakan kerana swmua yang terjadi tidak dapat dibendung berdasarkan fakta pihak lawan yang berlainan jantina ditandas rumah sebelah..phuiiii!!
Puddin Puddin 20 February, 2013
dia gemuk sebab mengandung laa.. ape de hal..
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
tea ais satu bungkus..ikat tepi
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Xper...lepas nie dia buat liposuction...terus slim blik..
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
rasanya dia bahagia..positif bebbb
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
james bond james bond 07 March, 2013
org ats ni masok air ke ape?
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
tapi dia tetap npk comel je,..
AnonymousAnonymous 18 May, 2013
pale buto ko bahagia
ko igt dia bahagia ke jd gemuk?
AnonymousAnonymous 18 May, 2013
burik mak ko dia nmpk comel
mata ko buta ke ap x reti beza antara huduh ngan comel?
bodoh piang nk mampos
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
wooii nsik kukus ad x..??
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
teh ais tara, vara ais ada
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri