WTF - GWEN STACY SUDAH GEMOK (5 GAMBAR)
Home » » WTF - GWEN STACY SUDAH GEMOK (5 GAMBAR)

WTF - GWEN STACY SUDAH GEMOK (5 GAMBAR)

25 Comments
Bryce Dallas Howard, pelakon yang melakonkan watak Gwen Stacy di dalam francais Spiderman asal kini sudah gemok. Sangat sadis melihatnya.





Laporan asal DailyMail

25 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. ko plak mcm tong gas wakakaka.

      Delete
  3. dia jgk belakun dlm twilight 2 utk watak VICTORIA utk

    ReplyDelete
  4. tu maksudnya dya bahagia dgn husbandnya.... hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. pale buto ko bahagia
      ko igt dia bahagia ke jd gemuk?

      Delete
  5. Wei biar btl wei asal jd mcn wei...a...........tidak..... baby knp jd mcn ny baby...........

    ReplyDelete
  6. sekali berubah btl dah.. dia punya bumper... pehhh... lipat2 woo... hahahaha....

    ReplyDelete
  7. DULU AKU KURUS KEDING! SEKARANG BADAN AKU PON DAH MACAM NI DAH,,,AKU RASA TEKANAN SANGAT....AKU PUN TAK TAHU KENAPA BADAN AKU CEPAT GEMUK CAM NI!... SEDANGKAN AKU REHAT KAT UMAH BARU SETAHUN,,, :-{

    ReplyDelete
  8. pihak berkuasa perlu mengambil tindakan kerana swmua yang terjadi tidak dapat dibendung berdasarkan fakta pihak lawan yang berlainan jantina ditandas rumah sebelah..phuiiii!!

    ReplyDelete
  9. dia gemuk sebab mengandung laa.. ape de hal..

    ReplyDelete
  10. tea ais satu bungkus..ikat tepi

    ReplyDelete
    Replies
    1. teh ais tara, vara ais ada

      Delete
  11. Xper...lepas nie dia buat liposuction...terus slim blik..

    ReplyDelete
  12. rasanya dia bahagia..positif bebbb

    ReplyDelete
  13. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  14. ok la 2 byk air =)

    ReplyDelete
  15. org ats ni masok air ke ape?

    ReplyDelete
  16. tapi dia tetap npk comel je,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. burik mak ko dia nmpk comel
      mata ko buta ke ap x reti beza antara huduh ngan comel?
      bodoh piang nk mampos

      Delete
  17. wooii nsik kukus ad x..??

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri