WTF : Iklan Orang Gemuk Yang WTF

#Gym, disitulah tempat untuk si gemuk. Underweight? Kesian....




{ 28 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 08 February, 2013
sy ade menjual dildo yg telah patah.. tp dh di repair, di gam n masking tape d sekeliling.. msh boleh pakai lg tp kne perlahan2.. nk jual dgn harga mcm bru beli dulu.. rm250.. yg berminat sila pm sy.. ok tenkiu mudah..
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
nmpk sgt MENGANJING org gemuk. haish depa manusia jugak. rasanya tak perlulah nk buat mcm tu skali. apa la -.-
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
rosmah dapat kumpul duit RM24juta!! WOW!! berjimat cermat la die ni suka menabung...hanya untuk beli cincin! rasanya umur ku 300 tahun pun belum tentu dapat kumpul sbanyak tu..walaupun gaji offshore bersih ku rm4000 lebi...mane nak bayar itu..mana nak bayar kreta...media d tv pula sibuk memihak BN! manakala PR diperkotak katik kan yang menampakkan PR ni ganas...Rakyat semua bukala mata...rakyat sabah sama..bukakla mata..ingat 20 perkara! (search google)...memang dari kecil kita kena support kerajaan itu ini..sedarkah anda dari mana dapatnya duit kerajaan itu kalau bukan dari hasil rakyat?? mungkin pkrja gaji kecil kurang merasakan sengsara...tapi orang pkerja yg bergaji rm4000 ke atas setiap bulan kalau pergi offshore bole dapat sampai rm20k sebulan tapi lepas sampai d malaysia kena income tax sampai hampir rm3k siapa x sakit hati kan?? tukar kerajaan..bukan kata BN ni tak ada yg baiknya..tapi kerajaan sekarang banyak monopoli duit rakyat sedangkan PM kita seronok dapat duit beli hand bag berpuluh ribu dan sebagainya..dan paling menyakitkan hati dengan cincin Rosmah yg berharga RM24 juta!!! ulangi sekali..RM24 JUTA!!! hasil dari "menabung"nya dari kecil...Ulangi sekali..."MENABUNG" nya dari kecil... WTF mau tipu rakyat agak2 la...skrang ni rakyat semua x bodoh mcm lembu yang tau ikut saja printah..skrang ni zaman moden..sgala hal bole rujuk bukan saja d intenet,satelite segala...jadi fikirla dulu sebelum memilih...ikut contoh baik negara jiran..singapore n brunei...renungkanlah...
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
jgn jadi bebal la kesian aq tgok ko slame ko duduk malaysia ni ko pnah kene rusuhan ke pnah nk mkn pn susah ke wei jgn jdi katak bwah tempurung la buka la minda tu sikit jgn idup mcm zaman kominis...
audyaro audyaro 08 February, 2013
Bodoh abadi mane yg nak jual dildo tuh
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
org atas aku ni meroyan nak kawen dgn rosmah x dapat skang rosmah da pakai botox baru sebok ngimpit..
Norlie Norlie 08 February, 2013
iklan klakar mcm ni pn xpaham? tu la otak tu dungu sgt
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
knpe cipap tembam ea???
bapak ko laabapak ko laa 08 February, 2013
Org ats ak ni bahalol..hahaha..
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
aku minat kat mazeer.
MOL.fm MOL.fm 08 February, 2013
tak baik betul la .. kecian .. aku pon gemok gak
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
aku nak batang besar n panjang... siapa ada ciri2 tersebut dipersilakan utk cuck lubang saya yg gersang ni....
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
dye cuba nak ckap gaji dye BANYAK...tu je
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
Org atas aku ni da kene rogol beramai ramai
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
Die ajak rosmah kongkek tapi xdapat. sebab tu die burukkan rosmah kat sini.. Ngeh3
AnonymousAnonymous 09 February, 2013
penyokong anwar jubo takde otak!
AnonymousAnonymous 10 February, 2013
Batang aku besar dan panjang lagi nikmat..jadi ada sesiapa yg nk?
AnonymousAnonymous 21 September, 2013
rosmah najib anak haram...terang2 bapa najib jd hidagan liwat utk tentera2 jepun,lg nk sanjung ptuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii razak dgn anak haram dia najib bole pegi neraka..kingkek ngn haiwan haramjadah.... korang melayu2 yg ade pendidikan pn bodoh yg amat sebab jilat ponggong najib, anwar pn same jgk bodoh...... anwar najib bekas kongkek dgn mahdair mamak bajingan anak setan....... buka mata melayu, xkn korang nk melayu ilang kt dunia...kalo mcm nilh pemikiran korang, xkn hidup lama kaum melayu ni...
AnonymousAnonymous 21 September, 2013
saya ada menjuai gigi unta. gigi ni pernah dignakan oleh bobo untuk menghasilkan video terbaru beliau. di jamin halal. warranty diberikan selama anda boleh menahan kentut. kentut cair, kentut berlubang, kentut terberak adalah dikecualikan. majulah sukan untuk negara
AnonymousAnonymous 21 September, 2013
saya ada menjuai gigi unta. gigi ni pernah dignakan oleh bobo untuk menghasilkan video terbaru beliau. di jamin halal. warranty diberikan selama anda boleh menahan kentut. kentut cair, kentut berlubang, kentut terberak adalah dikecualikan. majulah sukan untuk negara
YuyuZulaika.Blogspot.Com YuyuZulaika.Blogspot.Com 21 September, 2013
Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri