WTF : Iklan Orang Gemuk Yang WTF
Home » » WTF : Iklan Orang Gemuk Yang WTF

WTF : Iklan Orang Gemuk Yang WTF

28 Comments
#Gym, disitulah tempat untuk si gemuk. Underweight? Kesian....




28 comments:

  1. Replies
    1. saya ada menjuai gigi unta. gigi ni pernah dignakan oleh bobo untuk menghasilkan video terbaru beliau. di jamin halal. warranty diberikan selama anda boleh menahan kentut. kentut cair, kentut berlubang, kentut terberak adalah dikecualikan. majulah sukan untuk negara

      Delete
    2. Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

      Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
      Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

      Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
      Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

      Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

      Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
      Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

      Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
      Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. sy ade menjual dildo yg telah patah.. tp dh di repair, di gam n masking tape d sekeliling.. msh boleh pakai lg tp kne perlahan2.. nk jual dgn harga mcm bru beli dulu.. rm250.. yg berminat sila pm sy.. ok tenkiu mudah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh abadi mane yg nak jual dildo tuh

      Delete
  3. nmpk sgt MENGANJING org gemuk. haish depa manusia jugak. rasanya tak perlulah nk buat mcm tu skali. apa la -.-

    ReplyDelete
  4. paham2 lah wakakaka

    ReplyDelete
  5. rosmah dapat kumpul duit RM24juta!! WOW!! berjimat cermat la die ni suka menabung...hanya untuk beli cincin! rasanya umur ku 300 tahun pun belum tentu dapat kumpul sbanyak tu..walaupun gaji offshore bersih ku rm4000 lebi...mane nak bayar itu..mana nak bayar kreta...media d tv pula sibuk memihak BN! manakala PR diperkotak katik kan yang menampakkan PR ni ganas...Rakyat semua bukala mata...rakyat sabah sama..bukakla mata..ingat 20 perkara! (search google)...memang dari kecil kita kena support kerajaan itu ini..sedarkah anda dari mana dapatnya duit kerajaan itu kalau bukan dari hasil rakyat?? mungkin pkrja gaji kecil kurang merasakan sengsara...tapi orang pkerja yg bergaji rm4000 ke atas setiap bulan kalau pergi offshore bole dapat sampai rm20k sebulan tapi lepas sampai d malaysia kena income tax sampai hampir rm3k siapa x sakit hati kan?? tukar kerajaan..bukan kata BN ni tak ada yg baiknya..tapi kerajaan sekarang banyak monopoli duit rakyat sedangkan PM kita seronok dapat duit beli hand bag berpuluh ribu dan sebagainya..dan paling menyakitkan hati dengan cincin Rosmah yg berharga RM24 juta!!! ulangi sekali..RM24 JUTA!!! hasil dari "menabung"nya dari kecil...Ulangi sekali..."MENABUNG" nya dari kecil... WTF mau tipu rakyat agak2 la...skrang ni rakyat semua x bodoh mcm lembu yang tau ikut saja printah..skrang ni zaman moden..sgala hal bole rujuk bukan saja d intenet,satelite segala...jadi fikirla dulu sebelum memilih...ikut contoh baik negara jiran..singapore n brunei...renungkanlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn jadi bebal la kesian aq tgok ko slame ko duduk malaysia ni ko pnah kene rusuhan ke pnah nk mkn pn susah ke wei jgn jdi katak bwah tempurung la buka la minda tu sikit jgn idup mcm zaman kominis...

      Delete
    2. Org ats ak ni bahalol..hahaha..

      Delete
    3. dye cuba nak ckap gaji dye BANYAK...tu je

      Delete
    4. Die ajak rosmah kongkek tapi xdapat. sebab tu die burukkan rosmah kat sini.. Ngeh3

      Delete
    5. rosmah najib anak haram...terang2 bapa najib jd hidagan liwat utk tentera2 jepun,lg nk sanjung ptuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii razak dgn anak haram dia najib bole pegi neraka..kingkek ngn haiwan haramjadah.... korang melayu2 yg ade pendidikan pn bodoh yg amat sebab jilat ponggong najib, anwar pn same jgk bodoh...... anwar najib bekas kongkek dgn mahdair mamak bajingan anak setan....... buka mata melayu, xkn korang nk melayu ilang kt dunia...kalo mcm nilh pemikiran korang, xkn hidup lama kaum melayu ni...

      Delete
  6. org atas aku ni meroyan nak kawen dgn rosmah x dapat skang rosmah da pakai botox baru sebok ngimpit..

    ReplyDelete
  7. iklan klakar mcm ni pn xpaham? tu la otak tu dungu sgt

    ReplyDelete
  8. knpe cipap tembam ea???

    ReplyDelete
  9. aku minat kat mazeer.

    ReplyDelete
  10. tak baik betul la .. kecian .. aku pon gemok gak

    ReplyDelete
  11. aku nak batang besar n panjang... siapa ada ciri2 tersebut dipersilakan utk cuck lubang saya yg gersang ni....

    ReplyDelete
  12. Org atas aku ni da kene rogol beramai ramai

    ReplyDelete
  13. penyokong anwar jubo takde otak!

    ReplyDelete
  14. Pulokk dah????

    ReplyDelete
  15. Batang aku besar dan panjang lagi nikmat..jadi ada sesiapa yg nk?

    ReplyDelete
  16. saya ada menjuai gigi unta. gigi ni pernah dignakan oleh bobo untuk menghasilkan video terbaru beliau. di jamin halal. warranty diberikan selama anda boleh menahan kentut. kentut cair, kentut berlubang, kentut terberak adalah dikecualikan. majulah sukan untuk negara

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri