WTF - IKLAN UBAT KETAT MALAYSIA YANG WTF
Home » » WTF - IKLAN UBAT KETAT MALAYSIA YANG WTF

WTF - IKLAN UBAT KETAT MALAYSIA YANG WTF

6 Feb 2013 91 Comments
#Seriously aku tak faham apa yang hendak disampaikan, can someone explain this titts?


Laporan asal Twitter Ramadhan_Z

91 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Apa la bongok sgt ko ni.. tu pun xphm..dah tentu la dia pomot benda alah tu..mangkok tingkat tol.

    ReplyDelete
  3. Sebab anda perlu Mandi Wajib

    Bertemu dia khitan atau bersetubuh (masuknya zakar sehingga terbenam kepalanya ke dalam faraj).
    Keluar mani walaupun sedikit.
    Mati melainkan mati syahid.
    Keluar haid bagi perempuan.
    Keluar nifas (darah yang keluar mengiringi bayi ketika perempuan bersalin).
    Wiladah atau melahirkan anak.

    ReplyDelete
  4. sebenarnye...dragonball ade 7 bijik semuanye..

    ReplyDelete
  5. bodo apa kau sial atas nii . cte dragonball , pantat mak kau

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantat mak dia buku beruban hahaha

      Delete
  6. Dalam 7 biji tu, satu bertuka jadi kelentit hahahaha... sbb tu doraemon datang sebab na tukarkn balik pakai mesin masa, tp kekadang pintu kemana sahaja rosak, so giant buli la nobita

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi nobita mati, jadi doremon patah balik guna mesin masa sebab goku sakit perut, minyak angin tak boleh guna isi angin tayar motor sebab takut nanti hujan...

      Delete
    2. Pas hujan goku. Pergi jalan ngan nobita. Giant x ley nk buli nobita sbb ad goku..giant mara,lalu pgil dye. Patrick star. Goku menangis ketakutan, patrick tmbk goku. Pastu cium. Doremon dtang blik. Akhir jumpa mazeer.mazeer y bodo kulum pele doremon. Dyeorg hdup bhagia hgga ke jenjang pelamin

      Delete
    3. Pastu pi mampos...

      Delete
  7. 01. Dari mana datangnya cinta? dari SMS turun ke hati ..

    02. Andai kau dapat melihat hatiku, Andai saja kau dapat membaca fikiran, Betapa ruang jiwaku penuh bayangan dirimu, Menghiasi hari-hariku, Senyum dan suaramu teduhkan jiwaku, Cintailah aku dengan kesungguhanmu

    03. Kalau I boleh menyusun abjad, I nak letak U dekat dengan I

    04. Hello..U ada plaster tak?? I luka teruk sebab jatuh cinta pada U!

    05. Hello..Aku pencuri! dan aku di sini nak curi hati kau!!!

    06. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U !

    07. I nak belanja u gula-gula HACKS..faham tak ertinya?

    H- Hanya
    A- Aku
    C- Cinta
    K- Kau
    S -Seorang
    08. Luahan Cinta Ibarat Kentut, ditahan sakit, dilepas malu, dah keluar..fuhhh! Lega!!!

    09. Jika kau hidup sehingga 100 tahun, aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau..

    10. Biarlah yang dulu jadi masa laluku, dan kau menjadi masa kini serta masa depanku.

    11. Kalau cinta ibarat penyakit,aku taknak makan ubat.Biar aku merana diserang penyakit ini krn aku ingin kau tahu betapa aku mencintai kau!

    12. Org kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi setiap kali aku mendengar suaramu, aku jatuh cinta sekali lagi!

    13. Aku terasa sesuatu dihatiku.. ianya seperti bara yg kecil. Setiap kali aku melihatmu, bara ini menyala dan ia sungguh istimewa kerana AKU CINTAKAN KAU!

    14. Apakah kasih sayang perlu diucapkan? Tidak perlu. Lalu kukirim SMS ini padamu, hingga tidak perlu mengucapkannya.

    15. Andai hatimu penjara, biar aku dipenjara seumur hidupku di dalam hatimu..

    16. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    17. Aku mahu kau tahu aku menyintaimu setulus hati..bukan hipokrit.. bukan cinta palsu..bukan ada kepentingan.. Ini adalah cinta tanpa syarat.. Aku begitu menyintaimu…

    18. Cinta akan hilang jika diambil org. Cinta akan mati jika digenggam rapi. Bagaimana harusku memegangmu? Apa perluku meneruskan atau melepaskan?

    19. Betapa indah pun perkataan, tak boleh sama utk menyatakan cintaku padamu..

    20. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    21. Cintaku bukan ibarat kertas, Cintaku adalah bara yg sentiasa menyala dan semakin marak ditiup kerinduan padamu…

    22. Jika mencintaimu satu kesalahan..biar aku bersalah. Cintaku padamu sangat kuat dan akan kuperjuangkan hidup ini demimu..

    23. Cinta kita banyak ranjau. Tapi percayalah ia tidak sedikit pun mengurangkan cintaku padamu… Kau adalah insan teristimewa dalam hidupku

    24. Aku tak dapat hidup tanpamu… kerana kaulah nyawaku..

    25. Jika cinta itu dicukai.. aku lah pembayar cukai paling tinggi!

    26. Mencintaimu adalah perkara terindah yg pernah berlaku dalam hidupku. Mana mungkin aku melupakanmu seumur hidupku. Kaulah kekasihku yg pertama dan terakhir.

    27. Air mata kerana sahabat 1 pengorbanan, Air mata kerana ibu bapa 1penghormatan, Air mata kerana kekasih 1penyesalan, Air mata kerana Allah 1 keberkatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abang jiwang boleh la pakai produk kt atas tu wakakaka... goku bg diskaun CNY lai

      Delete
  8. walaupon ape yg terjadi jgn lupa untuk melancap 5x sehari.. anda akan sentiasa cergas.. ape pon jgn lupa undi umno... hidup umno...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang sakit : kw kuat mlancap smpai jdik mcm tu ke? Haha. Pmbngang2

      Delete
    2. jgn lupa kalau lancap pakai lah detol untk buang taik palat hahaha

      Delete
    3. Jangan lupa undi Pakatan Rakyat (DAP, Keadilan & PAS... Hidup Ambiga... leh main depan belakang..

      Delete
  9. dragonball da xde.. pikor da musnahkan

    ReplyDelete
  10. Boboi Boy ajak Goku lawan,tp Tok abah pn sebok nk main lwn2 gak...

    ReplyDelete
  11. Hye , saye zamri kl

    ReplyDelete
  12. lol ... gelak guling2 baca komen ... wakakakakaka ...

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. What what? The what ?

      Delete
  14. Patamon dtg utk jinakan tok abah supaye boboiboy dpt blawan dgn goku. Tp nobita idup blk...

    ReplyDelete
  15. nobita hdup blik tp kena bnuh plak dgn goku sbb dia kutuk boboiboy pkai topi senget..

    ReplyDelete
  16. Goku sakit perut balik sbb mkn julap smlam.mintak tlg Doraemon pkai mesin masa,tp mesin masa ada kt bengkel tgh repair

    ReplyDelete
  17. banyak dah iklan mcm ni .. hurmmmm .. mcm makin lama makin seronok buat product yg asasnya untuk hal rumah tangga ..

    ReplyDelete
  18. Pikachu pon dtg tlg doraemon baiki mesin masa tuh dgn kejutan elektrik nyerr.....goku gembira...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patutlah rambut goku cmtu... mati2 igt pkai tancho...

      Delete
  19. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha


    aku nak cirit.

    aku nak kincit.

    aku nak pancut.

    ReplyDelete
  20. apenye babi la korang comment ni.... mcm xsekolah je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pergi sekolah, mesti pakai "tak" bukan "x"... nampak tak permainan dia ? Hahaha

      Delete
    2. Org atas aku bodoh..mana ada tak 'tidak' ade la..nampak sgt lg tak sekolah..hihi

      Delete
    3. Kau pun tidak sekolah juga. Ejaan orang mcm ni la 'orang' bukan 'org'. Bodoh macam lembu la

      Delete
    4. kau pun bangang juga.bukan 'ejaan orang' tapi 'ejaan perkataan orang'.mungkin kau ni lagi bodoh dari lembu?

      Delete
    5. orang di atas juga ada kemungkinan tidak pergi ke sekolah. Kerana melalui ayatnya di atas, kita dapat melihat kesalah tiada jarak selepas titik noktah. Oleh kerana dia terlalu sibuk memarahi orang lain serta memengatakan orang di atasnya bodoh macam lembu. Adakah kerana dia juga seekor lembu seperti orang di atasnya? mungkin juga dia seekor lembu yang kekurangan kasih sayang? tiada siapa yang mengetahui kebenarannya.

      saya tahu anda sibuk mencari kesalahan di dalam ayat saya di atas. anda sudah jumpa atau tidak kesalahan saya itu? bersyukurlah jika anda telah jumpa kesalahan ejaan saya itu. Tahniah saya ucapkan..
      Jika tidak jumpa..anda juga mungkin tidak ke sekolah atau mungkin juga anda tidak tahu apa itu sekolah..

      Delete
  21. Ubat atas ni bole buat ubat cirit, sempitkn burit, goku sumbat bola ketujuh sempitkn burit yg cirit, sbb tu smpai skrg nobita nangis sbb giant suruh cri bola tu..rupanya kt burit goku.... doremon pnh menyamar jadi bola kelapan tp salah colour...

    ReplyDelete
  22. ni laa melayuu....skit2 nk jamu....bangang abadi

    ReplyDelete
  23. Bengong2 je komen korang kat atas ni... Hadoi tetiba datang lak doraemon...

    ReplyDelete
  24. doremon pon kene tangkap dengan pokeball..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn kna tgkap dgn pokeball.tpi kna tgkp ngn jais sbb berkhalwat ngn sizuka.

      Delete
  25. lucu korg tbekkkk hahahauahuahaha

    ReplyDelete
  26. sume publish bende xde kena mengena un title ..kowang sume kekurangan zat besi ke ..bodo btol ..komen pki otak largh bodo ..x lawak langsung komen kowang sume ..nak muntah pukimak aq bace ..kalo nak tips2 cinta ke ..cartoon2 bodo ke ..lu p cita kat lu punya mak bodo ..xde otak ..sial lar jai ..:@

    ReplyDelete
    Replies
    1. la puki mak ko y muntah.Bkan puki ko. Y ko nk marah nape. G la jilat jubo mak ko..hahaha, bodo

      Delete
  27. lu nk marah knape? lu da xde idea dah la..nk maki2 orang apahal? lu ni mmg anak anjing la bro..

    ReplyDelete
  28. Duhai kekasih hati..
    Dimanakah kau berada..
    Lelah hati ini mencarimu..
    Janganlah kau bersembunyi lagi dibalik blog ini..
    Kerana dsini banyak monyet-monyet yang sedang memperhatikan kita..

    ReplyDelete
  29. Ntah... Titibe je nk maki mrh org.. lu 2 yg bodo. Otak letak kt kelentit cirit goku. Xde pn kt sni tulis utk nk komen2 t'tentu je. Bangang bodo punye org. Ptut nye goku xptut bnuh nobita, tp goku patut bnuh org sakit jiwe dn gile bodo ni d bantu oleh tiong man..

    ReplyDelete
  30. on9 facebook smbil berak pon best jgak kan..??

    ReplyDelete
  31. eh knape aq lpas mkan je knyang erk.. ap sbabnye..?

    ReplyDelete
  32. Ko tanya lah perut kau

    ReplyDelete
  33. iklan rare namanye
    haha

    ReplyDelete
  34. kt cni wa ade nk jual brg kwn wa.. DILDO terpakai ori japan made... size xxl msh ade warranty 2thn.. bru 2x pakai... brg dlm keadaan baik.. kondisi 9/10.. ade bluetooth n usb.. leh download lgu ade speaker mini pada dildo tersebut... blh didapati dlm bentuk yg biase n yg duri2... first come first serve... pls pm me.. harga bukak rm200 boleh letgo smpai jd... TENKIU MUDAH

    ReplyDelete
  35. akhirnya goku mati masuk syurga kerajaan langit.. boboiboy maseh dok lawan dgn doraemon utk dapatkn dragonball, dragonball ada 9 bijik semuanya..

    ReplyDelete
  36. To be continued

    ReplyDelete
  37. bodo yg kat ats sume ..xde otak ..aha

    ReplyDelete
  38. perghhh mkin ekstrim iklan ubt kuat nie...

    ReplyDelete
  39. Pastu goku hdup lagi.. Jumpa ngan mazer pastu dyeorg da same2 jatuh hati.. Mazer kapel ngan goku. Pastu doremon dngki ngan goku.. Mazer ganti dragon ball dgan tlur dye. Pastu goku menang. Goku hdup bhagia dgan goku.. The end

    ReplyDelete
  40. pastu kamen rider faiz & kaizer datang nak meleraikan pergaduhan...

    ReplyDelete
  41. tibe2 aku komen plak

    ReplyDelete
  42. lalu aku datang dgn muke selamber mencabut semua "plug2" berkenaan sehingga pitam pc... muehehehe...

    ReplyDelete
  43. miahahaaaa... terbaek korg sume... senak perut baca komen..... yg baca komen jgn stress la... org nk komen... layan jelh..pe mslh ko.... hahaa

    ReplyDelete
  44. Kesian masing2 dah gila.ni la anak melayu...suka byk mengarut...mengarut mmg kau 1..pastu nk kutuk org..pls jadi matang...jgn nk mengarut bykk...jgn nk ckp tu x guna otak..

    ReplyDelete
  45. tetek besar best klau dpat nyoyot nyam nyam

    ReplyDelete
  46. skarang abg smpai 6round henjut ayang tiap2 mlm..abg ade ckp burit ayang syok begetah getah skrg..

    ReplyDelete
  47. bergetah2 jgn curang dgn suami dah la.. btol x lahanat2 semua?

    ReplyDelete
  48. org ats aq ni mati pucuk

    ReplyDelete
  49. wei korang sume dah berak ari ni?

    ReplyDelete
  50. 0193452197 no gro untuk di kongkek

    ReplyDelete
  51. wowwwwwwa aku da call td....bro btol la leh bwk kongkek.......

    ReplyDelete
  52. 0122434487 - nadirah no bini orang yang leh di kongkek....... pandai isap konek......gersang selalu.....boleh isap konek korang dalam2 smpai sume masuk mult walaupn kotek korang 10 inci......n leh pancut air mani dalam mulut...die akan telan smpai abis......

    ReplyDelete
  53. http://static-fhg.met-art.com/media/9A60F49B6CF4366489D9521E8286F54E/w_ED44E33DE79B64940D2A006660FFE7DC.jpg

    ReplyDelete
  54. selepas itu, sizuka pula bertanya kepada patrick star mengenai pokemon yang seringkali mencuri pokeball untuk diberikan kepada doraemon..namun patrick star membisu kerana hidungnya telah hilang dimakan goku..goku pula berkata apakah aku yang berdosa??? tolong sambung orang yang berada di bawah aku..jangan lupa gunakan bahasa yang penuh,dikhuatiri nanti akan dilabel sebagai tidak bersekolah..

    ReplyDelete
  55. tetek aku besar.. sapa nak hisap angkat tangan... aku nak batang besar n panjang.... nyaman tu main dgn batang besar panjang.... kalau nak bw kawan main ngan aku pun blh sbb aku selalu berangan nak main dgn 2-3 org laki sekaligus.. tp nak yg panjang n besar2 ok.... tak tahan ni... cepat la

    ReplyDelete
    Replies
    1. kote abg 10 inchi, licin baru lepas cukur, nak isap pm okay syg? ;)

      Delete
  56. http://www.tagged.com/profile.html?uid=5974461567

    tlg la saye..xde prmpuan nk bg sy jilat kemaluan...

    ReplyDelete
  57. atas aku ni gila sex

    ReplyDelete
  58. jilat sy punya... sampai puas2

    ReplyDelete
  59. ape ke bangang seme ni

    ReplyDelete
  60. Wah sayangku yang ketat,abang hari2 melekat

    ReplyDelete
  61. 0173973987 awek cun

    ReplyDelete
  62. nak batang besar.... .jom la

    ReplyDelete
  63. eleh yg ade ckp dulu mcm lohong keretapi pon ade

    ReplyDelete
  64. akhir cerita..doreamon pon kawin..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri