WTF - KALENDER BRA PAKAIAN DALAM WANITA OLEH FHM (5 GAMBAR)
Home » » WTF - KALENDER BRA PAKAIAN DALAM WANITA OLEH FHM (5 GAMBAR)

WTF - KALENDER BRA PAKAIAN DALAM WANITA OLEH FHM (5 GAMBAR)

5 Feb 2013 52 Comments
Di Jerman, majalah FHM menghasilkan kalender yang unik menggunakan tali bra. Tarikh pada kalender ditetapkan dengan mengalihkan lokasi tali bra. Kalender ini bukan sahaja berfungsi sebagai kalender, if u know what i mean.



Laporan asal ServicePlan

52 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. bagi awek ak mesti dya ska ni ..tpi camne kalo peluh banyak sgt ..x rosak ke kelendar uw ..awek aq ni dh largh kuat peluh kat bahagian tetek ..kang londeh lak nnti ..anybody please help me ..from sedapp

    ReplyDelete
  3. suh awek ko ltak tisu bnyak2 kat tetek

    ReplyDelete
  4. soh awek ko buang tetek dia..xde function pon tetek awek ko tu..buat bahan je dengan orng mcam ko ni..cacat orang malysia skrang ni..aduh..fail fail fail

    ReplyDelete
  5. Tempah pampers utk tetek... mgkn berkesan kot..

    ReplyDelete

  6. henset sony miro ok tak? ade sape2 yg dah pakai?

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Ery, belikan mak satu!

      Delete
    2. Ayah pn nk gk ery

      Delete
    3. Nenek pn nk 1 ery...

      Delete
    4. Makcik pn nk gak ery!!

      Delete
  8. mcm2 la .. plak pasal bra pon leh jadi kalendar .. wakakaka

    ReplyDelete
  9. ni bagi mak ery sky pun sedap niii :D

    ReplyDelete
  10. ketahuilah wahai dirimu syg... bahawa hanya engkau di hati ku walaupun rmai lg skandal2 aku syg.. di bawah lampu minyak tanah ini ku lafazkn kata cinta.. moga cinta kita kekal abadi.. di sebabkn kerinduan ini telah ku belasah anak2 kucing jiran kerana x dpt menanggung rindu lagi.. time ku igt akan dirimu, akan ku cabut rumput2 rumah jiran sebelah supaya perasaan rindu ini berkurangan... khas untuk mu syg.. mila kemila... eh seri melati dewi malam.. muahhh.. jumpa i d kl...

    ReplyDelete
  11. BABI ANJING LA MAKHKLUK YG TNYE ENSET SONY URGH~~ BABI!

    ReplyDelete
  12. hari-hari saya rasa gembira sangat

    ReplyDelete
  13. 01. Dari mana datangnya cinta? dari SMS turun ke hati ..

    02. Andai kau dapat melihat hatiku, Andai saja kau dapat membaca fikiran, Betapa ruang jiwaku penuh bayangan dirimu, Menghiasi hari-hariku, Senyum dan suaramu teduhkan jiwaku, Cintailah aku dengan kesungguhanmu

    03. Kalau I boleh menyusun abjad, I nak letak U dekat dengan I

    04. Hello..U ada plaster tak?? I luka teruk sebab jatuh cinta pada U!

    05. Hello..Aku pencuri! dan aku di sini nak curi hati kau!!!

    06. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U !

    07. I nak belanja u gula-gula HACKS..faham tak ertinya?

    H- Hanya
    A- Aku
    C- Cinta
    K- Kau
    S -Seorang
    08. Luahan Cinta Ibarat Kentut, ditahan sakit, dilepas malu, dah keluar..fuhhh! Lega!!!

    09. Jika kau hidup sehingga 100 tahun, aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau..

    10. Biarlah yang dulu jadi masa laluku, dan kau menjadi masa kini serta masa depanku.

    11. Kalau cinta ibarat penyakit,aku taknak makan ubat.Biar aku merana diserang penyakit ini krn aku ingin kau tahu betapa aku mencintai kau!

    12. Org kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi setiap kali aku mendengar suaramu, aku jatuh cinta sekali lagi!

    13. Aku terasa sesuatu dihatiku.. ianya seperti bara yg kecil. Setiap kali aku melihatmu, bara ini menyala dan ia sungguh istimewa kerana AKU CINTAKAN KAU!

    14. Apakah kasih sayang perlu diucapkan? Tidak perlu. Lalu kukirim SMS ini padamu, hingga tidak perlu mengucapkannya.

    15. Andai hatimu penjara, biar aku dipenjara seumur hidupku di dalam hatimu..

    16. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    17. Aku mahu kau tahu aku menyintaimu setulus hati..bukan hipokrit.. bukan cinta palsu..bukan ada kepentingan.. Ini adalah cinta tanpa syarat.. Aku begitu menyintaimu…

    18. Cinta akan hilang jika diambil org. Cinta akan mati jika digenggam rapi. Bagaimana harusku memegangmu? Apa perluku meneruskan atau melepaskan?

    19. Betapa indah pun perkataan, tak boleh sama utk menyatakan cintaku padamu..

    20. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    21. Cintaku bukan ibarat kertas, Cintaku adalah bara yg sentiasa menyala dan semakin marak ditiup kerinduan padamu…

    22. Jika mencintaimu satu kesalahan..biar aku bersalah. Cintaku padamu sangat kuat dan akan kuperjuangkan hidup ini demimu..

    23. Cinta kita banyak ranjau. Tapi percayalah ia tidak sedikit pun mengurangkan cintaku padamu… Kau adalah insan teristimewa dalam hidupku

    24. Aku tak dapat hidup tanpamu… kerana kaulah nyawaku..

    25. Jika cinta itu dicukai.. aku lah pembayar cukai paling tinggi!

    26. Mencintaimu adalah perkara terindah yg pernah berlaku dalam hidupku. Mana mungkin aku melupakanmu seumur hidupku. Kaulah kekasihku yg pertama dan terakhir.

    27. Air mata kerana sahabat 1 pengorbanan, Air mata kerana ibu bapa 1penghormatan, Air mata kerana kekasih 1penyesalan, Air mata kerana Allah 1 keberkatan.

    ReplyDelete
  14. Mazeer puithhhhhhhh...ada je mana2 komen poyo ko tu..en seringgit dah kurang dah..ko je lebih..bekali2 lg la aq puithhh kt ko mazeer!!!

    ReplyDelete
  15. saya pon hari hari rasa gembira pabila mendengar deruan ombak yg memecah kesunyian alam....

    ReplyDelete
  16. aku tanye je la oi..toksah la nak marah2..lempang kang!

    ReplyDelete
  17. Pukimak luu laa.. zamri KL mana?

    ReplyDelete
  18. zamri kl anak didik anwar...

    ReplyDelete
  19. anon yg komen byk2 adalah babi tunggal.. setuju x org bawah?

    ReplyDelete
  20. Orang atas macam biskut poyoo , biskut poyo tu ape?

    ReplyDelete
  21. dah xde keje guna tali bra. xtau nk ckap ape daaaaa

    ReplyDelete
  22. woi budak hp sony!!! pegi kedai la woi kalau nak tya psal henset!! aku panggil zamri kl kang baru terkucil hang

    ReplyDelete
  23. saye zamri kl..panggil saye zam je..

    ReplyDelete
  24. well i found another pc game links and it use mediafire host.

    http://myaoworld.yolasite.com/light-pc-games.php

    i found a lots of game here. good luck.

    ReplyDelete
  25. org atas..atas aku bodoh...ank hram...nk men game g ar cc..nie tmpat tuk mncarut je...sial la...ptuiiiiiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko la yang bodoh tak tahu nikmat main game. mesti kecik2 ko miskin sampai tak kenal game. kesia ko yer. mak bapak ko kerja apa sampai ko miskin tak kenal game. pelacur ker?

      Delete
  26. Org atas aku ank babi

    ReplyDelete
  27. kt cni wa ade nk jual brg kwn wa.. DILDO terpakai ori japan made... size xxl msh ade warranty 2thn.. bru 2x pakai... brg dlm keadaan baik.. kondisi 9/10.. ade bluetooth n usb.. leh download lgu ade speaker mini pada dildo tersebut... blh didapati dlm bentuk yg biase n yg duri2... first come first serve... pls pm me.. harga bukak rm200 boleh letgo smpai jd... TENKIU MUDAH

    ReplyDelete
  28. nak yg baru punya dildo ada tak? yang baru blm dipakai, jenis yang ada duri2 tu.... nak size yg paling besar.... siapa ada batang besar angkat tangan

    ReplyDelete
  29. saya nak kalendar ni satu, blh pakai trs bra tu.. tapi saiz cup D ok... da hbs bln atau tarikh boleh buka terus n bg hisap tetek..

    ReplyDelete
  30. Budak hp sony...beli je laa hp tu klo ko nak..

    ReplyDelete
  31. Aku ade masalah peribadi la...

    ReplyDelete
  32. sapa nj cium kentut aku....angkat tangan!!!!!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri