WTF : Kelebihan Orang Yang Bercouple
Home » » WTF : Kelebihan Orang Yang Bercouple

WTF : Kelebihan Orang Yang Bercouple

10 Feb 2013 54 Comments
#Sini kita senaraikan apa yang boleh dan tidak boleh. Couple? Petuih!

54 comments:

  1. HAHA yang post ni confirm tak pernah couple. KOT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. forever alone...hahahaha

      Delete
    2. yang kat atas aq nie x pernah belajar agama ke ?

      Delete
    3. well said bro! well said! xblaja agama ka~~

      Delete
  2. saiz payudara kecil? tidak anjal? tidak
    montok?
    gunakanlah produk baru kami ====>

    {MONtiaC}

    ReplyDelete
  3. kebodohan org post ni makin mnyerlah..couple skg bejilat2 lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha lg siot

      Delete
    2. "couple skg bejilat2" tu xtkut dosa dan neraka......

      Delete
  4. sape yg post ni cerdik. yg couple tu bodoh. post ni ckp tentang 'boleh' dlm islam. so walaupon couple tu jilat2 ke tu haram. -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. saka suka komen anda!!
      ^.^

      Delete
  5. Saya ada sejenis alat direka sndri.. Di buat dr
    kayu kayan yg berkualiti tinggi.. Alat untuk cebok selepas berak.. Anda cuma perlu ketok kpale anda dgn alat ini secara automatik tahi anda akan hlg begitu saja.. Boleh di dapati dlm 2 model.. Berminat pm sy utk harga yg terbaik.. RM4000 1 set.. Tengkiu mudah..
    Ade ape2 mslh email sy : mangkukjamban@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. bab raba2 sampai menghasil kan anak mcm benda sama jak..aha..

    ReplyDelete
  7. kawn biasa - feeling pendam
    couple - feeling blh diluahkn
    married - setiap masa ley luahkn hehe :)

    ReplyDelete
  8. Couple sma jer ngan da kahwin zman skg nie,tp tu la durank lupa nak nikah. Ish3. Tu la tranformasi abad skg. Sungguh mengejutkan.

    ReplyDelete
  9. aku sungguh pelik dngn orang islam zaman skang ni? islam dlm diri tu cam sarung stokin ka? bila dah x pakai campak camtu je? bende yg dilarang makin disuka, yg paling aku pelik makin disokong lagi tu. bertambah pelik lagi siap tokok tambah lgi, konon2 nak kasi gempak la. biar aku tanya korang, dah kuat sngt ke tahan api kat dlm dunia ni? pui!! pigi daaaa, asap cerek air pun belum tentu bleh tahan. insaf2 la slagi Allah Taala bg nafas ni, skang yg muda banyak mati dr tua. fikir la baik2. maut x kenal usia bang/kak oi~

    ReplyDelete
  10. Uiii, punya panas org kat atas ne... Ish3... Jgan tlampau srius le, nnti srius memakan diri..... Eheheheeh. Skg nak nasihat org kena pkai cara halus. Cara kacar camna pown xder mkna nya. Makin btambah kes x snonoh ader la. Peace! Ngeh ngeh ngeh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa nak halusnya brader.. kalau nasihat lembut lembut pun orang buat tak tahu je.. kena sentap sikit baru orang ingat HIDUP MATI SYURGA NERAKA. DOSA PAHALA... bagi aku takda la kasar sangat brader katt atas tulis. YANG comment biadab(lucah) tu lagi parah... takda pula orang kata kasar. apa comment macam itu penuh adab dan tatasusila ka? phuiii

      Delete
    2. kalau tak dibasmi dan tak ditegur. macam mana kes2 macam itu nak dibendung.. tu gunanya JAIS, JAKIM semua.. tak kan nak nasihat memanjang.. beri hukuman yang sepantasnya je kalau tak makan nasihat ni.. macam mak bapak nasihatkan anak.. tu la lebih kurang..

      Delete
    3. haa,,betah la korang..nanti ada masa,aku baca.okay :)

      Delete
  11. aum aum aum.......mane mazeer ehh????

    ReplyDelete
  12. No Fucking Licking and no Phone!

    ReplyDelete
  13. aku sdang main sabun ngan awek aku :D
    Jeles ke ?? :P
    sorilah bawah umur kay hahah

    ReplyDelete
  14. awek aku ajk untuk mengongkek dirinya mlm nie...tgh study skill utk dpraktikalkan.. ahhhhhhhhhhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  15. trending mazeer lak skrg...zamri kl semakin dilupakan..huhu

    ReplyDelete
  16. apa pulak x boleh, semua ni bole buat,
    nk peluk, cium, sex tu semua bole,
    tapi jgn kantoi aje la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu r makhluk paling bodoh dalam muka bumi

      Delete
  17. sebenarnya admin alone =))

    ReplyDelete
  18. BECAUSE COUPLE IS A STAGE BEFORE MARRIAGE THATS WHY

    ReplyDelete
  19. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pehal dia ni?
      komen panjang lebar maki hamun..
      lepak la bro,,kalau kau tegur..orang tak nak layan..
      it's okay..teguran kau tu bagus..
      tapi tak cantik la kalau kau balas balik dengan maki hamun tu..
      itu dakwah mengikut emosi dan perasaan sebenarnya.jadilah orang yang bijak dalam menyampaikan ilmu berguna serta berkata-kata..
      okay eh geng..haha

      Delete
    2. kau ni.. masalah family kau pi settle kan sendiri. jangan post kat sini.. ingat orang suka ka? kalau tensen pi amik wudhuk. bila masa aku nampak orang yang post stress ni berdakwah? tak langsung. dia cakap nasihat dia nasihat orang orang tak nak dengar tu je kot. orang bukan islam pun nasihat orang islam.. so kalau nak kutuk orang yang berdakwah. berlapik lapik sikit broo. tengok dulu. dia ni dakwah macam mana. kalau lepaskan marah tu bukan dakwah namanya itu lepaskan tekanan. bukan tibai je.

      Delete
  20. drpd couple2 nie, baik kita fap fap~~

    ReplyDelete
  21. post ni pasal hukum hakam. kalau kapel memang tak boleh la wat semua2 tu. pempuan biasanya nak kapel sbb nak sokongan sosial. nak lelaki dengar, faham, dan tolong dia. tapi masalahnyer lelaki bukan jenis nak dengan sangat, nak faham sangat. tolong tu insya Allah ada.

    bila pikir2 balik, kapel atau tak kapel, takde beza. ada orang nak kapel tu sebab on the way nak nikah. kalau dia sangat jaga batas, mesej pun beberapa sms sehari je. tu pun nak tanya khabar, sihat ke tak, nak tahu perkembangan diri. takper rasanya. tapi ada ke yang buat camtu?

    entahlah... ini pandangan aku yang naif dalam hidup. wallahualam~

    ReplyDelete
  22. awwwwww.. compare harga ladies toiletries kt tesco, giant n carrefour (aeon).. senang tgok je kt mane murah.. leh soh awek2 korg jimat skit.. click je nama sy

    ReplyDelete
  23. aq slalu wt ngn awex aku :/

    ReplyDelete
  24. sila padam senarai ni.. bahaya nie, boleh terpesong akidah. couple tu haram. . semua tak boleh.

    ReplyDelete
  25. Couple boleh carik lain, esok tukar2 pun boleh.. Hahahaha!

    ReplyDelete
  26. Bercouple Untuk hanya bermain-main >.< "Haram"

    Aku Bercouple kerna Aku berniat akan Menikahinya nanti, Bukan sekadar bersuka-suka...

    ReplyDelete
  27. islam itu indah dan unik... senang nak fahami.. tapi manusia yang merumitkannya~ Ingatlah.. dunia hanya pinjaman... istighfar byk2~

    ReplyDelete
  28. Hmmm....kurg satu lg kelebihan....senang dapat dose....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri