WTF : Kenikmatan Seorang Lelaki [+18] (Gambar)
Home » » WTF : Kenikmatan Seorang Lelaki [+18] (Gambar)

WTF : Kenikmatan Seorang Lelaki [+18] (Gambar)

3 Feb 2013 124 Comments
#Ahhh Ahhh Ahhhh Puih!

124 comments:

  1. Replies
    1. fuck u mazeer

      Delete
    2. sape nk tarik konek aku leh contact 018-4445444

      Delete
    3. babi 2 no ak cibai!!

      Delete
    4. hahhahahha

      Delete
    5. mesti ade awek yang stim tgok gambar ni.. terpancut2 air pepek die.. wakakaka

      Delete
    6. bahaha..bale2..

      Delete
    7. fikiran tu kena jaga sikit.. apalah hamba Allah nie..

      Delete
    8. Dapatkan Resepi Terkini dari CHEF BLOGGER!

      Delete
    9. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. kira nikmat juga tu.....nikmat mencabut cendawan..lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://adf.ly/W6aJw bkak link nie untuk mengetahui rahsia melambatkan ejakulasi berserta panduan ebook bergambar cara menusuk yang menghasilkan SQUIRT bagaikan pili bomba x KAHWIN LAGI JANGAN MEMANDAI NK KLIK 18SX

      Delete
  3. hahah...siot je

    ReplyDelete
  4. Nikmat apa sik gini. Tidak nikmat jikalau tiada nafsu, gitu la. Gue gak faham

    ReplyDelete
    Replies
    1. kok nya bisa gimana kamu boleh sesat?

      Delete
    2. ngomong2 nya begitu

      Delete
  5. Org paking atas tu mcm pukimak ja.same mcm singgit pukimak babi tu.

    ReplyDelete
  6. Paloiii admin tok

    ReplyDelete
  7. Mazer juga yg prtama mmg mamat fap fap nih kesian ko dude

    ReplyDelete
  8. zamri kl apa ni

    ReplyDelete
  9. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rase mcm kenal je style org yg meluahkan perasaan ni..name ko juliana abdul wahab ke?hahahahahhahaahh.. kalau btol, memang malang nasib ko ngadu kat sini..lagi malang sebab ko kawen dgn jantan berok x gune mcm laki ko tu..x sangka blh terbace tulisan2 x puas hati ko ni..akakaakkaakakaakkaak..

      Delete
    2. burit hg xsedap dah kot..haha

      Delete
    3. Hahahah luahan hati!!!!!!

      Delete
    4. Woi bengong...hg kankang kt siam bleh duit bnyak

      Delete
    5. jumla kongkek..

      Delete
    6. tak beranak2 lg ke ? asik bc menda yg sama ja..adooiiiyyaaaii..hang tak payah la cut n paste kat mn2 lg..p ngadu kat Allah ja noo..

      Delete
    7. gersang...

      Delete
    8. kang aku tangan jugak anon ni kang..
      ko buat malu kaum anon je anon..
      ~raja anon malaya~

      Delete
    9. Pantat hang terkopak kot.... Mai aku terajang boret hg...

      Delete
    10. maafkan abang sayang.abang lemah

      Delete
  10. admin tlg buat blog lagi satu.. blog untuk org mluahkn prasaan.. utk golongan yg ad masalah rumahtangga..tingkap..pintu.. sume boleh mngadu kt situ..

    ReplyDelete
  11. wakakaka..mampoih! wat tempat lepas perasaan lak..rajin tol tulis karangan

    ReplyDelete
  12. Atas ni pantun ea?

    ReplyDelete
  13. ade sedara dia kt atas tu kot...

    ReplyDelete
  14. ni semua poyo..

    ReplyDelete
  15. ape yang die belember tu..haha

    ReplyDelete
  16. Pucok dia xnaik. Tu dia marah los perasaan.. Hahha

    ReplyDelete
  17. Nak jadi kaya contact aku..

    ReplyDelete
  18. hahahaaha!! ngek btul la

    ReplyDelete
  19. Aku gay.suka btol tgk ingatkn kote tadi.fap fap fap dulu

    ReplyDelete
  20. OK CERITA NYA ADA ORANG EMO DALAM NI WTFFF

    ReplyDelete
  21. tak paham laaa aku dengan hampa semua...
    sekoq2 macam pelaq...

    ReplyDelete
  22. wakakakakaak .. cendawan upernye

    ReplyDelete
  23. semue jntan xbergune...

    ReplyDelete
  24. 1 malam tu i ingatkn cendawan, eh2 cmne cndawan ade atas katil..i swicth on lmpu tgk mazeer pnye btg......~

    ReplyDelete
  25. anon tue salah tmpat nk luahkan perasaan ke. panjang berjela tulih nye.. haha.. xde kena mengena dgn gmba di atas hahah

    ReplyDelete
  26. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH MCM2 KORANG NIE

    ReplyDelete
  27. lpas perasaan la plak...

    ReplyDelete
  28. karangan oh karangan.. semak!!

    ReplyDelete
  29. kelakar ar muka cartoon tu . hahaha

    ReplyDelete
  30. malaysian book of record jilat pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. puiii,,hambar..kecik betol

      Delete
  31. zamri kl sudah mari, zamri the best, vote u....

    ReplyDelete
  32. huk aloh..ko ke zamri kl yg org dok kecoh2 tu?aku ingatkan blogger mane la femes sgt..hahah.. 5 hours non stop?ko sedut air kencing skali ke?aakkakkakakakkk..

    ReplyDelete
  33. Bini admin ke tu? Hhaahhaha

    ReplyDelete
  34. Free games. no fees no regestration

    http://myaoworld.yolasite.com/light-pc-games.php

    ReplyDelete
  35. Cabut cendawan pun stim? Bijak admin enable anonymous..brtambah2 laju traffiknye..hahah

    ReplyDelete
  36. Yg atas aku semua babi-babi...

    ReplyDelete
  37. Ei... mie na.. Babi la ko ni..

    ReplyDelete
  38. hahaha niat nk baca komen gambar atas tu je skali yg vavi pun ada.. apa punya sengal da...

    ReplyDelete
  39. admin tahap WWTF...bodoh...sial la...aku tumbok muke ko...

    ReplyDelete
  40. So misleading picture LOL

    Bored? Wanna beat the game? Check here for new arrival. Light PC Games

    ReplyDelete
  41. butuh pak hangpa

    ReplyDelete
  42. pengomen no. 10 tu dri komen2 lpas lgi nmpak komen x puas aty die slalu ada.. please la, salah tmpat nk luahkan prasaan. x puas aty pi jmpa kaunselor ke, dr skit jiwa ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bajet xada bang nk jmpe kaunselor bagai....luah kt sni je la haha

      Delete
  43. -_- cendawan je~

    ReplyDelete
  44. Perempuan musibat mcm ko mmg patut dikawenkan dgn jantan berok mcm laki ko skang...mase sblm kawen nk suka dgn lelaki yg macho, byk duit, ada keta, pandai amek hati, pndai bercerita, skang amek ko betina sundal, x nk lelaki yg naek moto, selekeh, x de klas..rasakan penangan laki yg kononnye 'sayang' sgt...hahaha...padan muka utk kau dan keluarga kau..hahhaaa...

    ReplyDelete
  45. zamri kl... mari lah lick pussy saya... dah lama x dpt ni... sedap tu kena lick pastu kena ngan batang... tambah sedap nya... kalau batang besar n panjang tu mmg best sgt2... sapa batang panjang n besar saya nak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh cini klo nk...0179776758

      Delete
  46. hampa tulis apa nie butoh pak hang.....

    ReplyDelete
  47. ko laki ke perempuan org atas?? x nak ke org yg offer pepek tu?? aku nak.. kalo aku dapat aku henjut kuat2, hentak dlm2, pancut kat dalam... aku nyonyot tetek dia sampai lebam2.. aku jilat pepek dia puas2

    ReplyDelete
  48. sibuk je.. jelous la tu... kalau nak, mari lah main ngan saya... saya sedia untuk anda henjut atau buat apa saja.... i want sex...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 0179776758..baik punya btang.ihihihi

      Delete
  49. kenja nar org nok mengomen kat ctok eh....eeewww

    ReplyDelete
  50. nanggg kenjarrtt....aduh...rosakkkk....
    soranggg ada masalah ngn family....
    sorangg mslah ngn laki....
    ada lg...msalah pussy miang...
    yg len plak mlyan.....ahahaha

    ReplyDelete
  51. pepek julie ok gak......hahaha

    ReplyDelete
  52. comment kt atas semua cam cilaka. haha

    ReplyDelete
  53. Maka dengan ini, undilah barisan nasional.

    ReplyDelete
  54. pakcik tanam cendawan alas dgn kain pelikat je..tumbuh gak.bagi basah2, memang dia tumbuh dgn elok

    ReplyDelete
  55. aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex
    aku gila sex

    ReplyDelete
  56. admin lu mmg terbaik....dorang sume ni yang retard sangat xleh terima joke

    ReplyDelete
  57. butoh mazeerkotelancau mohamad......blog macam taik haram nak promote..blog ko ni atok ko sesuai la bace.....heiii panas betol la aku ni...eiiiii rase macam nak bagi je...nok harom...pelaq haram jadah...semalam dah la ku x makan lapar...semalam nye lagi pon x makan..semalam lagi pon aku x makan ..semalam dan semalam pon aku x makan..heiiiii susah la aku nak cakap dngan ko ni...argggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh sial la jai

    ReplyDelete
  58. arghghhhhhhhhh,,,,semalam xdapat arini xdap.....tensionnyeeeeeee..sial la jai.....hodoiiiiiiiiiiiiiiii......haram jadah betol la..arghhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  59. student? nak buat duit sampingan? setakat rm100-200 seminggu tu takde hal la. jom baca dulu -----> http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=8990jack

    ReplyDelete
  60. Walaupun aku x kenal anon2 kat atas ni semua tp aku tahu korang semua org melayu..sebab?suka mencarut,suka maki hamun..janganlah memalukan bangsa sendiri k...

    ReplyDelete
  61. nyum3..nyott2..nyott.. isap tetek

    ReplyDelete
  62. seronok kot cabut cendawan
    ce korang try
    ma...ma...ma...macam gampang

    ReplyDelete
  63. Wei,korang memang xleh harap la...aq dh kawen 2 kali pon korang nk isap kote aq ...come on la..aq dh kawen anak 17 weih..bg la aq maen ngan isteri aq dlu..ishh,aq tau la aq hensem cam Aaron Aziz tp xyah la sampai nk rogol aq...korang ni bangang la..aq nk rogol isteri aq pon xleh...wei,aq tau la kote aq besar..kalo masok pussy ko memang rabak la...ko nyer boobs pon kecik..ade nipples je..harap muke je comeii..kalo nk wat sex ngan aq call la..ni gi umah aq wat lesbian ngan isteri aq..kalo aq nk join ko x kasi..ad
























































































































































































    uihhh

    ReplyDelete
  64. bodonye korg smua ni..bangang tahap gaban..

    ReplyDelete
  65. dah lame x rasa batang masuk kat cipap..gatal rasany..eemm...nak rasa batang besar pulk..sape kat cnie yg bolh tlong puaskan sye..tp xnak lah yg ganas2..x best..dan ade x yg bolh wat sye puas..sye susah nak klimaks.. klau gentel bijik sndiri mmg klimaks..pleaasse....x tahan sangt nie..

    ReplyDelete
  66. ingat kan apa cendawan je

    ReplyDelete
  67. eyiewww.. xsuke ler kite pic2 cam niew..

    ReplyDelete
  68. 0126678092 awek pandai asah batang..sdap wa ckp lu..nma dia NAD..kol la klu korg nk..blh share2...peace

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu bukan no. kakak hang ka.. ahahahahaha... bodo bangang..

      Delete
  69. amboi hampa semua kalau bab ini bukan main ramai dok komen..cuba kalau bab2 ilmu atau agama..hmm hampeh boleh kira dengan jari..puiiiiii

    ReplyDelete
  70. assalam semua .. korang support la blog baru keluar ni .. memang awesomerblog kat sini semua ade ..lawak,informasi, Islam dan macam2 lagi

    dan

    blog ini juga menawar kan untuk mana2 blog yang nk news feed dia terpapar kat blog ni ..dengan beberapa syarat yang amat ringan ..

    kalau nk tauk news feed blog korang kat blog ni hantar

    -url blog
    -nama blog

    ke azimpauzi@gmail.com

    dan nnti anda di kehendaki memasangkan banner blog ni ..

    harap korang tolong la publish blog ni

    dan nanti akan ade news2 baru ..

    dan siapa ade idea untuk logo sila berikan .. hihi ..logo

    http://awesomerblogr.blogspot.com/2013/09/assalam-dah-hai-pembukaan-blog-baru.html

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri