WTF : Lelaki Dibogelkan, Dibelasah, Digari Dan Dirakam Oleh 'Gadis' Bernama Measha (4 Gambar)
Home » » WTF : Lelaki Dibogelkan, Dibelasah, Digari Dan Dirakam Oleh 'Gadis' Bernama Measha (4 Gambar)

WTF : Lelaki Dibogelkan, Dibelasah, Digari Dan Dirakam Oleh 'Gadis' Bernama Measha (4 Gambar)

56 Comments
Seorang 'gadis' yang bernama Measha yang sebenarnya transeksual telah menipu lelaki dan baru-baru dia telah dihadapkan ke mahkamah. Ini kerana Measha disyaki memukul seorang lelaki dengan penyodok, bogelkan lelaki itu, garikannya serta merakamnya sebelum merompak duitnya di New Jersey. Nama sebenar Measha adalah Darnell Logan adalah seorang lelaki yang hidup sebagai 'gadis'.

#Aummm Aummm Aummmm




56 comments:

  1. Nasfu mennguasai segala..hilang pertimbangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. ho ho ho!!ingat Zamri KL doh!!mu baru lpas main kocak ngan ye x kan rindu doh kot??

      Delete
    2. hahahaha,mu nie slalu ade sampai zamri kl pun dah tk brani nk tunjuk nme ye.hahaha

      Delete
  3. shemale...ahahahahahahah!!!!

    ReplyDelete
  4. Daraiiiiiiiiii.....

    ReplyDelete
  5. O.o biar betul. Dua alam tu

    ReplyDelete
  6. Bibir Double Cheese Burger!!!

    ReplyDelete
  7. mka cam beyonce ..tp versi kene tampar kat mulut 15 kli ..euww what the face ..so disgusting ever ..yukss

    ReplyDelete
  8. Aku GAY SEJATI.tak suka pondan semua ni.anjing btol.

    ReplyDelete
  9. Takut tgk bibir..eee..

    ReplyDelete
  10. Dengan beyonce pun aku geli, apatah lagi dgn yg ni... uwekkk...

    ReplyDelete
  11. kpd pukimak pukimak yg post psal hp sony pundek uw ..leyh g mampos x ..jgn nak buat pepek kat cni ..blah gampang ..weyh bodo kalo nak sgt g bli largh bodo ..setan ..sial largh jai ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah marah sgt nmpaknye....aku beli samsung corby je la..

      Delete
    2. kau ni tgh laloq amek dadah ke apa ni...mncrut x tntu psl

      Delete
  12. org ats aku kne sampuk..

    ReplyDelete
  13. video mp4 hd, ery kne rogol ngn maknyah

    ReplyDelete
  14. bajet rihanna .. hahahahahahah

    ReplyDelete
  15. Ni encik seringgit...yg kena belasah tu si mazeer..puithhh....

    ReplyDelete
  16. ketahuilah wahai dirimu syg... bahawa hanya engkau di hati ku walaupun rmai lg skandal2 aku syg.. di bawah lampu minyak tanah ini ku lafazkn kata cinta.. moga cinta kita kekal abadi.. di sebabkn kerinduan ini telah ku belasah anak2 kucing jiran kerana x dpt menanggung rindu lagi.. time ku igt akan dirimu, akan ku cabut rumput2 rumah jiran sebelah supaya perasaan rindu ini berkurangan... khas untuk mu syg.. mila kemila... eh seri melati dewi malam.. muahhh.. jumpa i d kl...

    ReplyDelete
  17. APA KENA MULUT TU?

    ReplyDelete
  18. hari-hari saya rasa sangat gembira

    ReplyDelete
  19. mcm puki ja rupa pon ada owng lapaq sial tol

    ReplyDelete
  20. haha.. klako la baca komen korang ni.. ada yang tgh mabuk bersayang2 bagai. ada yang bagi komen cam kena sampuk.. tapi serious la.. geli siot tgk muka lelapuan nih.. dah la lelaki, ada hati lak nak jadi pompuan.. jadi laki tak emsem, jadi pompuan hodoh.. elok ko terjun bangunan je la weihhh!

    ReplyDelete
  21. gelinye... baget hot

    ReplyDelete
  22. ape y hoy nye org atas....hotdog die..hahahaaha

    ReplyDelete
  23. orang sakit atas ak cam vangang vavi puiiii

    ReplyDelete
  24. Yucks

    Bored? Wanna beat the game? Check here for new arrival. Light PC Games

    ReplyDelete
  25. muka cam babi tunggal pon ada orang sangap ke? betis cam roberto carlos.. wakaka

    ReplyDelete
  26. kt cni wa ade nk jual brg kwn wa.. DILDO terpakai ori japan made... size xxl msh ade warranty 2thn.. bru 2x pakai... brg dlm keadaan baik.. kondisi 9/10.. ade bluetooth n usb.. leh download lgu ade speaker mini pada dildo tersebut... blh didapati dlm bentuk yg biase n yg duri2... first come first serve... pls pm me.. harga bukak rm200 boleh letgo smpai jd... TENKIU MUDAH

    ReplyDelete
  27. mazeer bangsat

    ReplyDelete
  28. woi zamri kl mane g....

    ReplyDelete
  29. memang mak ngah kamu xsuke pg new jersey..aritu dia ajak pakcik pegi alaska. pakcik taknak sbab pakcik pkai kain pelikat jer.sana sjuk sgt

    ReplyDelete
  30. x payah lah nak maki dia ni .. haishh.. korng ni racist btul ==''

    ReplyDelete
  31. knp ngn bibir tuh??..bhahahaa..

    ReplyDelete
  32. berdarah kot hidung aku..hahhahah...

    ReplyDelete
  33. nk mampos. . bibir yg menakutkan wahaha. . agk2 bape inci eh

    ReplyDelete
  34. bibir cam kna inject ngan tebuan jew......
    ade gak yg trpikat..... ish3

    ReplyDelete
  35. Man: "FUCK! Now my dick so confuse!"
    hahaha....

    ReplyDelete
  36. Tebal bibir kak..kalu dye ciom molot 'bf' dye, aku rse boleh trtanggal gigi 'bf' dye uh..huhuhu

    ReplyDelete
  37. bn...bongok ngok
    bn...BODOH

    ReplyDelete
  38. pesal muke dia macam anwar ibrahim tu?wakakaka Pakatan Homo wakakakaka

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri