WTF : Malaysia Diserang Ratusan Zombi Awal Pagi Tadi Di Kuala Lumpur (12 Gambar)
Home » » WTF : Malaysia Diserang Ratusan Zombi Awal Pagi Tadi Di Kuala Lumpur (12 Gambar)

WTF : Malaysia Diserang Ratusan Zombi Awal Pagi Tadi Di Kuala Lumpur (12 Gambar)

127 Comments

Malaysia Diserang Ratusan Zombi Awal Pagi Tadi Di Kuala Lumpur.


Untuk kali pertama di Asia Tenggara, Larian Zombi telah diadakan dengna jayanya di Kuala Lumpur. Seramai 150 orang telah mendaftar untuk menjadi zombi dan mereka perlu menangkap 1,000 orang sukarelawan. Jadi tujuan utama larian ini adalah untuk menangkap seberapa ramai orang sebelum mereka melepasi garisan penamat. Kiranya zombie ni perlu tangkap orang awam supaya orang awam tu jadi zombie, ke canne?

#Tak paham aku game ni.











127 comments:

  1. Replies
    1. lol outdated la ko ni... zombie run mmg da popular da dgn zombie fans

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Wakaka zombie malaysia tak makan otak,tp makan bihun,betol tak anon bawah?

    ReplyDelete
  3. betul tu anon atas.. hahahah!!!

    btw, ni program zombie run malaysia lah.. cer google.. best gak program ni..

    ReplyDelete
  4. Nak wujudkan zombie kampung pisang ke

    ReplyDelete
  5. Bangang btol bt menda xde faedah.. Ikt budaya barat la nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pk positif kan larian tu sihat tubuh bdn. Budaya pki sexy, nyanyi merapu kpop ko xnk tgur lak? Loser gler

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. die ingat die je y betol. orang mcm ni la y meruntuhkan bangsa. memecah belahkan kaum. phtuiiii!!

      Delete
    4. kau tapayah na pukimak sangat lah perangai, tak tahu ape ape tiba tiba na cakap macam tu. susah kalau duduk rumah je keje, ta tahu ape yang jadi kat luar.

      *betul tak anon bawah ?

      Delete
  6. benda mcm ni x keluarkan pun fatwa dah terang2 tak ada faedah... kalau benda lain berhimpun haram la apa la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bnde cm nie utk ksihatan.... Bodoh gak ko nie.....

      Delete
    2. ko ni mst pro pembangkang kn?? ptot la bodo. cube ko cite ape y x faedah? kte pandai sangat.

      Delete
    3. nie senaman la boddo

      Delete
  7. Ni strategi nk bagi orang bersenam. kalau ade tema, orang mesti la tertarik nak join. Xde la ramai yg obese nanti. Anon atas ni pessimistic sgt, fikiran xbrkembang gamaknye.

    ReplyDelete
  8. tak berfaedah kepala nenek ko..ni senaman..ko tau mengangkang tgk blue je...

    ReplyDelete
  9. Diorang buat ni utk charity.. Byk peserta masuk, termasuk dari luar negara..Org bangang mcm korang je kata tak faedah..

    ReplyDelete
  10. strategi yg bijak untuk menarik org ramai bersukan..tahniah kpd penganjur..LIHAT DARI SUDUT POSITIF OKEY :)

    ReplyDelete
  11. Hahaha zombie Malaysia terbaik

    ReplyDelete
  12. ntah mendelah org melayu nie..bodoh yg tramat..pelik2 je..bajet nk tiru org barat..wei noob..aq kte bodoh marah kang..babi sungguh sape yg pegi wt bnde bodoh cm babi nie..lahanat..ini salah umno ! salah bn !! wt bnde bazir duit rakyat ! celake umno celake bn !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa kna mngna ngan umno??
      WTF!!!!

      Delete
    2. kn aku da ckp, otak pembangkang ni mmg bodo la.. ape kne mengena dengan umno?

      Delete
    3. Der,bhase 2 elok skit,cm ni ke ko nk tnjukkn,der ak pn pro pas,tp jgn ar smpai m'babikn org...ko ingt ko yg ciptakn mnusia ke,ko ingt ko yg tentukn mnusia 2 babi,cm 2...kite klu nk hijau d putrajaya cbe ar rpt dgn diorng n knlkn tujuan kte...jgn ar bodo sombong sgt..please!!buka ckit pemikiran ko..

      Delete
    4. Hahahaha...si bodo besuara memg cm tu...lawak2...klau lyan kan makin bodo plak die...hahaha

      Delete
    5. macai detected !

      Delete
    6. Kau ialah orang yang paling bodoh , bangang , bebal , lahanat , pukimak dll yg prnah aku jumpe....

      Delete
  13. nk brsenam dlm rumahpun blh brsenam. masalah skrg tiru budaya kolot barat (yahudi).. "
    aku tiru nick je" wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis tu yang ko pakai bj tshirt, sluar jeans bagai tu x tiru budaya barat plak? x pyah sembang la wei klu ko x pkai, lps ni ko kluar rumah pkai bju melayu ek,, br timur...

      Delete
    2. Haha,t'baik pnye...anon atas ni reply ayt cun gk...haha,sembng bikin malu diri sdri ar,btul 2,skunk ni semua bnda ikut brat,klu x smpai ble pn xmaju,hri2 gne mesin basuh,ak dh xnmpk org timur basuh kt sungai...hahahaha,bodonye siape ckp tiru budaya barat sdangkn diorng pn tiru barat n gunekn brangn barat...hahaha

      Delete
    3. aku tak pakai barang barat. aku pakai barang asia.pakai samsung,fujitsu,hitachi.ngeh2

      Delete
    4. Too bad bro, brg dlm dia byk western yg buat.

      Delete
  14. For healthness purpose :D

    x ada faedah ?

    tgk Juara lagu etc etc tu bru la x ada faedah.

    ReplyDelete
  15. org ats vongok...

    ReplyDelete
  16. Bsenam 2 xslh, coz tok ksihatn..juz kne tngok la cre cm ne dorg wat... Mybe dorg nk trik org rmai tok wat sme. Cme cre 2 je xkne... Law nk tgur 2, xpyh la nk mki2. 2 lgi trok dr bdya brat

    ReplyDelete
  17. ne kesan lynas ne...

    ReplyDelete
  18. bayangkan dalam kumpulan yg nyama zombie tu mmg carnibal..x ke mampus org yg dorg tangkap tu -__-

    ReplyDelete
  19. zombie ke badut?

    ReplyDelete
  20. Bangang... zombie run pun x tau... google la baca sendiri... app dari android... xkan la korang x pernah dgr... jgn jd katak bawah tempurung.

    ReplyDelete
  21. kalo perang zombie lawan manusia lagi best,,gune nerf.haaaa acano lak cadangan hang awang bawah? xD

    ReplyDelete
  22. Macam sial banat!!!!!

    ReplyDelete
  23. Saya nak join gak!! Enmmm.. abang mana nak daftar?

    ReplyDelete
  24. Event ni unique! mcm mana aku boleh tak taw? kalau x, dah join dah ni sbb aku peminat The Walking Dead :D

    BTW,
    tiada apa pun yang berkaitan dengan politik dalam artikel ni. ape masalah org yg timbulkan hal politik kat atas tu?

    agak2 kalau...
    - dia kene gigit dgn anjing pun, disalahkan politik.
    - awek/bini minta putus/cerai pun disalahkan politik.
    - dia rasa pening pun, disalahkan politik.

    dll.

    think before u talk.
    be a boy with a mind, a man with an attitude, and a guy with class, noob.

    kita tak perlu jadi katak dibawah tempurung kalau dikatakan copycat event luar. cuba fikirkan kalau kita ibarat katak dibawah tempurung; airport, perlabuhan kapal semua takde. tak ke mcm bodoh. last2 rakyat Malaysia semua dok kangkang menggosok.

    bak kata Rahim R2:"RUGI JADI ORANG KALAU TAK PAKAI AKAL".

    Ada benda kita boleh ikut, ada benda kita tak boleh ikut. itu gunanya akal yang dikurniakan. untuk apa? BERFIKIR... bagus... pandai pun.

    Assalamualaikum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Take my respect! Take it!

      Delete
    2. Yess..agreed with u.eveyone should take it as a positive way.Adios !

      Delete
  25. kan bagus perang gn zombie leh bawak parang....

    ReplyDelete
  26. yang memaki ini adalah duit kerajaan kau tu bodoh tahap dewa. berdosa menaburkan FITNAH. im the one organizer. Kita x guna mana2 fund , and xd duit kerajaan langsung. Tlg la kalau awk nak undi mana2 pun awak punya suka. Semua fund dr our club and from participant jugak. Kita carik sendiri sponspor. Perangai tau menunding jari. selidik dulu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa..rasakan.cik organizer bg je mereka2 yg suka mgutuk tanpa bfikir ni br das2..

      Delete
  27. org melayu yang kini dah semakin sesat agama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manusia pling bangang ialah kau...

      Delete
  28. tu la masalah kaki condemn ni. dia fikir orang lain takde duit simpanan sendiri ke? dia fikir semua nk dr kerajaan. itulah jenis org yg goyang kaki harap bantuan je. takde usaha. phui!

    come on lah.. betul kata org atas; rugi jd org kalau tak pakai akal. nk kata xpakai otak, haiwan pun ada otak. cuma akal je yg xde

    ReplyDelete
  29. est comment ever to read lol on the whole thing....

    By,
    One of the Zombies

    ReplyDelete
  30. Langsung takde faedah.

    ReplyDelete
  31. spe ckp bende ni tak faedah, rugi, buang masa tu.. fikir balik. bende ni utk kesihatan, berlari sume. ade faedah.. daripd kau ddk dkt rumah goyang kaki tgk blue tu lg le tak faedah. ade yg ckp ikut budaya barat? wei, tolong la, kau keluar pkai jeans kn? penah mkn western kn? so? kau tak ikut budaya barat? haha, aku bkn ape, ade org ckp tak gune otak. cbe la fikir dulu sebelum ckp ok? :) peace

    ReplyDelete
  32. Sumer bodo...nak bersenam takyah jadi zombie...

    ReplyDelete
  33. keep calm and call Leon and Chris.
    they'll definitely finish them!!!

    ReplyDelete
  34. zombie kmpg mna nie?kmpg pisang ke?hehe

    ReplyDelete
  35. zombie kg pisang join sekali ke

    ReplyDelete
  36. yang cakap meniru2 tu pon bodoh sebenarnya
    DALAM KEHIDUPAN HANGPA X PERNAH MENIRU KA
    manusia itu satu peniru yang hebat..
    stupid

    ReplyDelete
  37. pebende ntah dorg nie.. tapi zombie yg makan bihun tu mbuke mate aku bahwe x semue zombie makan otak je.. keh3..

    ReplyDelete
  38. keje bodoh...nk tiru kapir.....bnyk cara senaman lain tp nk jugak tiru kapir.....ni mmesti otak umno yg kapir...bodoh umno bodoh....

    ReplyDelete
  39. Tema zombie tu utk nak tarik minat sume org utk join skali. Fikir bia la lua kotak, jgn dok fikir dlm kotak, sikit2 politik, sikit2 barat. Dah korang tu gune produk dorg pe kejadahnye, for those ckp tiru barat bagai tu, korg taya la gune mozilla firefox, chrome, p buad browser sndri then gune.

    ReplyDelete
  40. org atas2 yg gadoh pasal keje bodoh zombie run ini adalah bodoh.. sapa setuju angkat tangan..

    ReplyDelete
  41. mkn mihun goreng beb zombie...haha

    ReplyDelete
  42. akhirnya... zamri kl kembali....

    ReplyDelete
  43. asal la rmai sngat org malaysia pendek akal..
    cmne la malaysia nk maju cmni..
    cian2..
    ish22...

    ReplyDelete
  44. X phm..knapa stiap post perlu ada kritikan yg negative.semak lar dgn komen2 yg nk kondem org je..

    ReplyDelete
  45. Lepas ni buat larian pakai spender...kah kah kah....boleh kan...atas nama senaman...kah kah kah

    ReplyDelete
  46. fuck politik.......hari2 politik......otak politik......lg bgos otak blue drpd otak politik!!!!!!!!!hahahahah

    ReplyDelete
  47. Patut la MELAYU masih ditindas oleh bangsa lain sbb yg komen2(masuk campur hal politik n kata tak berfaedah) mmg ternyata nampak kekurangan celik minda. Aku nak reply komen diorang pun rasa malu sbb nk bertekak dgn mereka2 ini macam membodohkan diri. Baca setiap komen2 bodoh tu pun dan menjatuhkan tahap IQ aku. Sekian.

    Èdlin Rizal the Chucky Zombie

    ReplyDelete
  48. hahahaha hanya otak sempit je yg cakap aktiviti ni xd faedah..ni aktiviti kesihatan..bertemakan zombie..lau xd tema org akan bosan. simple punya keterangan dan senang nak dipahami..lau tak paham pegi jilat jalan raya sampai otak tu tak sempit

    ReplyDelete
  49. Alamak... hantu jepon bawak geng.....

    ReplyDelete
  50. mksd ak yg pendek akal td bkn org yg buat aktvt ni..
    tp org yg komen2 -ve ni..
    ble la na maju..
    ish22..
    cian2..

    ReplyDelete
  51. Yaaa Eddie! I second that! :D

    Fraja Beha the Pocahontas Zombie.

    ReplyDelete
  52. x salah pun kita ikut barat....ustaz pun dah pesan...selagi benda x melanggar agama...benda nie pun x melanggar agama....cuba ckp mana yang melanggar agama...islam itu mudah...jgn rumitkan...itu just tema...bukan sentuh2x pun...cuba lah berfikiran waras sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku setuju. kalau bnda tu x memudarat kan dan x trkeluar dari landasan agama, kita boleh ambek sbgai contoh dan panduan.

      Delete
  53. Bodoh je...klu nk lari utk kesihatan pun xyah nk mekap mcm zombi bagai..bodoh cm org kt bwh aku ni ha..

    ReplyDelete
  54. dgn cre ni bleh jdi kan event tu lebih mnarik.. jgn fkir nk cari salah org je.. mmg byk cara klau nk bersenam pon.. tp diorang nk buat tema mcm ni.. salah satu care gak tu.. smbil bersenam sambil mlepaskan stress.. boleh bgithu x sape yg ckap event ni bodoh bgithu brp rmai org kat malaysia ni pergi bersenam kat taman?? brp ramai yg jogging petg2?? boleh bgthu x?? klau bab nk jatuhkan kerajaan cepat plak berkumpul.. siap ade yg kutuk2 mgutuk lgi.. hampa semua bleh apa asyik kutuk je.. x b'faedah langsung.. asyik cari salah org je keje... renung2 kan lah...

    ReplyDelete
  55. aku rasa benda ni bagus...
    sebab aku sendiri join...
    cuba korang pikir dalam ni aku kena lari dari zombi ni kalau kena tangkap tuu aku x tau laa ape jadi sebab aku selalu terlepas. & ni x de kena mengena dengan mana2 parti politik (jangan nk tuduh UMNO, PAS, BEBAS, GERAKAN, MCA, MIC pulak!)then, aku nampak bukan aje melayu, tapi cina, india, mat salih, minah salih, pon join tau!!! & aku nak tanya kat siapa yg kata benda ni "TAK BERFAEDAH" jom heboh, AJL, konsert merdeka tuh berfaedah kee??? tolong jawab!

    ReplyDelete
  56. di unisza dah buat benda ni . 22hb12 taun lepas. tapi biasa la, tahap universiti ja, kendian kali pertama pulak.

    ReplyDelete
  57. Weh, korang perasan tak Melayu je yang kecoh lebih? Perasan? Melayu je yang nak negative. Melayu je nak relate everything with politics. MELAYU ONLY. Stop whatever you're doing, this is just making us Malays look disgusting and you expect other races to respect us with this kind of attitude? Melayu sesama Melayu pun tahu nak menjatuhkan diri sendiri, nak harapkan orang lain nak menaikkan kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. you have my respects

      Delete
  58. Wah rmai nye wkil rkyat dlm ni dari dun mane ni ea...skrng ni politik da jdi mengarut psal beg la, psal org mati dlm blai polis, psal zombie pun nak dipertkaikan? x malu ke kat adk2 yg bace sume ni?



    ReplyDelete
  59. Bukan zombie je ADA masalah....

    ReplyDelete
  60. Zombie pon pakai demokrasi ka ahhahaha

    ReplyDelete
  61. Zombie yg mkn mihun tu dah kwn blm?? Blh kenal??

    ReplyDelete
  62. pemikiran biar matang dan terbuka .. semua nya ade reasons tersendiri kenapa nk buat even mcm ni .. kadang2 kite tak tiru tapi adaptasi je .. kite ubah la agar nmpk ketimuran nye .. bila lah rakyat malaysia nak maju kalau pemikiran sempit .. think positively .. setiap perkara ade baik , ade buruk nye .. bukan semua benda melibat kn politik sebenar nye .. tak kira lah kite dari belah mane sebenar nye kene bersatu padu .. bersaing boleh tapi biar secara sihat ... jgn saling fitnah memfitnah antara satu sama lain... kn nnti boleh pecah belah kn negara kite yg merdeka ni .... hargai perjuangan org lama yg nk merdeka kn negara demi generasi baru mereka .. ni tidak .. kite seolah-olah tidak menghargai diorg .. pikir lah sebaik baik nya .. ini hanya lah pendapat .. rasa hati ... chill ok malaysians :) because i am proud to be malaysian .. saya bangga jadi anak malaysia .... ^.^

    ReplyDelete
  63. alamak boikot mcd ikut zombie pulak...

    ReplyDelete
  64. tepuk dada tny selera. tk pyh nk kutuk2. dia bukan paksa korang joint pun... ssh le kalu itu tk boleh, ini tk boleh...

    ReplyDelete
  65. Haha..politik...xpe la nnti dorg yg kritik ni buat event main sontot belakang lettew...itu xpe.. Itu x western.. Itu pandai agaknye.. Yg event mcm ni dosa..mcmni bodoh..haha..korg wat event larian menyontot sedunie ye..haha..

    Semua perkara nak di politik kan..haishh.. Teruk korang ni..

    **weh jgn menempurung bersama katak-bak kata salam

    ReplyDelete
  66. baik buat running man malaysia kat situ

    ReplyDelete
  67. daripada buat larian zombie tu , lebih baik buat tarian poco poco lagi senang...bangang....

    ReplyDelete
  68. pemikiran yang sempit sapa komen negatif.. padahal jeles tak dapat join. ce korang create event tarik orang ramai, pakai duit sendiri.. mampu ker? kalu rasa hebat sangat laa.. bila ade yg create event mcm ni.. kau bawak sepanduk ke ape ke..kau pergi bantah.. ade berani ker? kalau nak cakap pasal tiru budaya barat. macam kau ikot budaya timur, ikot sunnah nabi tak? kalau kau ikot sunnah nabi, ikot budaya timur gua respect lu laa.. yg duk kutuk2 ni kerja ape wei? lau keje pejabat tu. pakai baju kemeje, seluar slack bukan ikot barat ke? ce pergi kerja kau pakai kain pelekat bju melayu ker ape? yang create event larian ni pun dia buat open untuk semua kaum tak kata islam or orang melayu wajib masuk kn.. kalau cara pemakaian tu atas diri sendiri.. tak perlu nak tuding kat yg create event ni..

    ReplyDelete
  69. ha ha ha ha..!!
    ntah apa2 lah yg permikiran negatif..
    pastu masukkan pasal politik..ntah apa2 ntah..
    cubalah comment tu jgn masukkan pasal politik..
    best sangat ke masukkan politik tu?!
    bangga sangat ngan politik tu..
    event nie best sangat2..kenapa lah aku tak tau event nie..

    ReplyDelete
  70. kalo la betol2 ade zombie...eeii takot..
    =p

    ReplyDelete
  71. pakcik mmang tak takut dgn zomba zombi ni. cuma pakcik agak berhati-hati ketika mncangkul tanah..tkut tercangkul mayat plak

    ReplyDelete
  72. bagus nie....korang dpt sokongan padu aku ^^

    bleh aku bwak shotgun tak? mcm black ops

    ReplyDelete
    Replies
    1. bwk geng2 dri resident evil pun ok gak!!!

      Delete
  73. ooo nih aq penah pergi..
    tapi aq pegi tuh yang lanun nyer

    ReplyDelete
  74. aku rasakan, mmg kreatif kalau dibuat event cmni.
    kalau kita buat event sekreatif ni, konfem banyak yg akan join.
    rakyat makin sihat, seronok pun seronok.
    tua muda boleh join.
    kalau korang buat lagi tahun depan, nak join!!!

    ReplyDelete
  75. anak muda, kalau nk buat tu bgtau awal2 ye. pakcik dulu gila menembak. tak pasal2 anak2 muda yg belakon ni kena rejam pluru penaboq pakcik

    ReplyDelete
  76. begitulah flashback saya..

    ReplyDelete
  77. Double tap klo nak bg zombie mati.. hahaha..

    ReplyDelete
  78. mazeer babi.,i fucking hate you!!!!!!dah2 la wei duk promote blog bangang ko tu,,ak naek menyampah ngn tajuk artikel babi ko tu,,

    ReplyDelete
  79. apa sal otak org melayu sekarang kolot.. asyik fikir negative je... diorang xtau nie untuk menarik minat org yg jarang bersukan.. supaya seronok berlari.. ni x asyik fikir benda2 yg dalam kurungan hahaha dasar kolot

    ReplyDelete
  80. ape lh dorang buat tu...sementara itu pak samad meyedari perbuatan mazeer dan sahabat baik nye mamat yg kelihat gay di tepi tong sampah besar di lorong haji taib....tibe tibe lori sampah nk kutip smpah di situ....mazeer dan mamat berlari anak kerana takut kantoi dgn pengutip sampah itu...suddenly...mazeer terpijak semut dan terjatuh gaung....mamat pon terjun ke gaung untung menyelamat kan mazeer....tanpa di sedari mazeer bertukar jadi superman dan terbang meninggalkan mamat yg sudah mati jatuh gaung...mazeer pon terbang lh setinggi tinggi nye di langit...tibe tibe mazeer terhantuk di satelit dan terjatuh di tong sampah haji taib....pengutip sampah iitu pon mengutip mayat mazeer yg sudah menjadi bangkai dn mengupload gmbar mazeer yg mati terbogel di facebook....selapas itu PSY trlihat gambar itu dan ingin dtg ke malaysia..........to be continue...SAY NO TO umno.....

    ReplyDelete
  81. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  82. Kejatuhan Islam akan terus terjadi dengan umatnya berbalah sesama sendiri. Sesungguhnya, jalinan silaturrahim perlu ada dalam kalangan umat Islam. Sedih tengok komen-komen negatif.

    ReplyDelete
  83. sume bodoh ikot budaya barat.pastu soh buka pemikiran ..bebal tahap dewaaaa ..lahanatttt!

    ReplyDelete
  84. org atas semua org barat. aku org islam ngehhh3..

    ReplyDelete
  85. pelik aku dgn melayu sekarang..tgk satu satu event dr macam2 sudut...tgk ape baik ape buruk sebelum berkata apa2...pikir dulu...jgn sampai apa yg dikatakan menampakkan kebodohan sendiri..cuba jgn libatkan politik dlm semua benda..sikit2 politik..sikit2 politik..open your mind la wei...sedih aku tgk melayu cuba menjatuhkan bangsa melayu sendiri..

    ReplyDelete
  86. bagus wat acara cmni....bg org2 yg malas nak senam tp minat crite zombie2 ni msti tertarik nak ikut...spe minat THE WALKING DEAD angkat kaki g jogging!! wkwkwk

    ReplyDelete
  87. bengong laaa.. menda bese je pun. pebenda melayu ni emo sangat? pk tah ape2.. dari blog, ke youtube, fesbuk.. sume nak bahas. ce lyn je.. bukan ape pon pic kt atas tuh.. bangang. arghhhhh xtahan dah aku.. menda kcik jd besar

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri