WTF : Manusia 'Terbang' Kini Berleluasa Di Serata Dunia (9 Gambar)
Home » » WTF : Manusia 'Terbang' Kini Berleluasa Di Serata Dunia (9 Gambar)

WTF : Manusia 'Terbang' Kini Berleluasa Di Serata Dunia (9 Gambar)

32 Comments
#Do you think this is magic? POYO!! Mari aku bukakan anda peti segala rahsia! OPEN PANDORA BOX!





Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

32 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. pic no.7 tu lelaki ke pompuan?? Pakaian sperti pompuan..tpi ade janggut hahaha

    ReplyDelete
  3. ok aku xpham..org ats blh tlong jels kan x??

    ReplyDelete
  4. Die ddok ats platform la,,,

    ReplyDelete
  5. 01. Dari mana datangnya cinta? dari SMS turun ke hati ..

    02. Andai kau dapat melihat hatiku, Andai saja kau dapat membaca fikiran, Betapa ruang jiwaku penuh bayangan dirimu, Menghiasi hari-hariku, Senyum dan suaramu teduhkan jiwaku, Cintailah aku dengan kesungguhanmu

    03. Kalau I boleh menyusun abjad, I nak letak U dekat dengan I

    04. Hello..U ada plaster tak?? I luka teruk sebab jatuh cinta pada U!

    05. Hello..Aku pencuri! dan aku di sini nak curi hati kau!!!

    06. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U !

    07. I nak belanja u gula-gula HACKS..faham tak ertinya?

    H- Hanya
    A- Aku
    C- Cinta
    K- Kau
    S -Seorang
    08. Luahan Cinta Ibarat Kentut, ditahan sakit, dilepas malu, dah keluar..fuhhh! Lega!!!

    09. Jika kau hidup sehingga 100 tahun, aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau..

    10. Biarlah yang dulu jadi masa laluku, dan kau menjadi masa kini serta masa depanku.

    11. Kalau cinta ibarat penyakit,aku taknak makan ubat.Biar aku merana diserang penyakit ini krn aku ingin kau tahu betapa aku mencintai kau!

    12. Org kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi setiap kali aku mendengar suaramu, aku jatuh cinta sekali lagi!

    13. Aku terasa sesuatu dihatiku.. ianya seperti bara yg kecil. Setiap kali aku melihatmu, bara ini menyala dan ia sungguh istimewa kerana AKU CINTAKAN KAU!

    14. Apakah kasih sayang perlu diucapkan? Tidak perlu. Lalu kukirim SMS ini padamu, hingga tidak perlu mengucapkannya.

    15. Andai hatimu penjara, biar aku dipenjara seumur hidupku di dalam hatimu..

    16. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    17. Aku mahu kau tahu aku menyintaimu setulus hati..bukan hipokrit.. bukan cinta palsu..bukan ada kepentingan.. Ini adalah cinta tanpa syarat.. Aku begitu menyintaimu…

    18. Cinta akan hilang jika diambil org. Cinta akan mati jika digenggam rapi. Bagaimana harusku memegangmu? Apa perluku meneruskan atau melepaskan?

    19. Betapa indah pun perkataan, tak boleh sama utk menyatakan cintaku padamu..

    20. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    21. Cintaku bukan ibarat kertas, Cintaku adalah bara yg sentiasa menyala dan semakin marak ditiup kerinduan padamu…

    22. Jika mencintaimu satu kesalahan..biar aku bersalah. Cintaku padamu sangat kuat dan akan kuperjuangkan hidup ini demimu..

    23. Cinta kita banyak ranjau. Tapi percayalah ia tidak sedikit pun mengurangkan cintaku padamu… Kau adalah insan teristimewa dalam hidupku

    24. Aku tak dapat hidup tanpamu… kerana kaulah nyawaku..

    25. Jika cinta itu dicukai.. aku lah pembayar cukai paling tinggi!

    26. Mencintaimu adalah perkara terindah yg pernah berlaku dalam hidupku. Mana mungkin aku melupakanmu seumur hidupku. Kaulah kekasihku yg pertama dan terakhir.

    27. Air mata kerana sahabat 1 pengorbanan, Air mata kerana ibu bapa 1penghormatan, Air mata kerana kekasih 1penyesalan, Air mata kerana Allah 1 keberkatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 aku myampah baca menatang nih..tp smpai ayat part yg last skali tu aku stuju sgt..respect!!

      Delete
  6. ahhh xpaham la aku.. undi je la bn kalo ssh sgt...

    ReplyDelete
  7. org sakit/gila je yg undi lembu

    ReplyDelete
  8. kalau taknak huru hara, undilah BN

    ReplyDelete
  9. owhhh mcm ni .. faham la aku

    ReplyDelete
  10. Wow amazing

    Bored? Wanna beat the game? Check here for new arrival. Light PC Games

    ReplyDelete
  11. mcm kelentit semua gmbar tu....

    ReplyDelete
  12. meh tgk cnim.. Http://kakishare.tk/tube8.php

    ReplyDelete
  13. Orang bodoh je yang wat keje sume ni....haha

    ReplyDelete
  14. kt cni wa ade nk jual brg kwn wa.. DILDO terpakai ori japan made... size xxl msh ade warranty 2thn.. bru 2x pakai... brg dlm keadaan baik.. kondisi 9/10.. ade bluetooth n usb.. leh download lgu ade speaker mini pada dildo tersebut... blh didapati dlm bentuk yg biase n yg duri2... first come first serve... pls pm me.. harga bukak rm200 boleh letgo smpai jd... TENKIU MUDAH

    ReplyDelete
  15. Mu ni asik nk jual brg aje. Jual kote xnak?

    ReplyDelete
  16. gitu rupenye.. kne tipu idup2 la selama nie..hampehhh..

    ReplyDelete
  17. one dildo pleaz the spiky one...

    ReplyDelete
  18. Bn lg ke parit..tahi!semua poyo silap undi kte sama2 kne jwap..

    ReplyDelete
  19. mazeer dan encik sehinggit bangsat anjing

    ReplyDelete
  20. ape kena mengena dgn undi2 politik lak ni...korang ni semua mmg pencacai politik la..kepala otak dah rosak ekna cuci dengan pemimpin politik korang..org melayu mmg minat sgt politik..rosak dowh pemikiran bangsa kita

    ReplyDelete
  21. Org atas aku nie tau duduk malaysia... Tp taktau apa itu pentingnya politik...

    ReplyDelete
  22. korang tak cukup gam..bila dah time chakra ke 6 bukak hahhaaha

    ReplyDelete
  23. INI SEMUA POYO!!!

    ReplyDelete
  24. Aku x nak mengundi taun ni.

    ReplyDelete
  25. platfrom ape plak?? kn tangn yg pegang tu..jauh plak tu..details la wei..gapo2 pong undilah pas..

    ReplyDelete
  26. adoi ak malas la nk komen2 nie..ak bukan suke komen3 nie.. ak komen sebb kucing ak jew...... lau x ak x komen

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri