WTF - MK1M : MAKANAN KUCING 1MALAYSIA?

#Kini kucing turut menerima kesan dari keikhlasan 1malaysia. Syukur!

Laporan asal @Ronasina

{ 64 comments.. read them below or add one }

Azeerul Mifzal Azeerul Mifzal 15 February, 2013
Petrol 1 Malaysia belum lagi. 1 liter RON 97 = RM1
Ada bran Pok Jib?
Farid Rahmin Farid Rahmin 15 February, 2013
DSN minat kucing. . .tak salah ada gambar die. . .mana ada 1MALAYSIA kat bungkusan tu. . .
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
LISTEN! LISTEN! LISTEN! Kucing pun ada masalah tu.. Sebab tu Pak Jib bagi MK1M.. Nak kurangkan masalah kucing.. Nanti adalah MA1M dengan MB1M...
MOL.fm MOL.fm 15 February, 2013
ok pe .. kucing pon dapat .. hahahaha
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Lancau sape???lancau kau potong boleh buat makanan kucing 1 malaysia. Ade bran ka???
sky sky 15 February, 2013
Mcm2 ble dh nk pru nie..hahaha
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
tu pun nak jadi isu?
tu pun nak salahkan BN?
cakap orang² BN macai,
abis orang² yang bukan BN socai la,
tau socai tu apa?
gi tanya cina² DAP, korang kan sekutu dengan DAP,
bangang betul orang² melayu sekarang yang sekutu dengan DAPig
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Yaaa.... aku sokong.....
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Betul.. bibir najib pink mcm babi.. dah puas main ngn altantuya.. pegi transfer pepek dia dengan bibir najib
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Citer ko ikut sdp bibir pink ko je.. dh mcm babi...
anon6699 anon6699 15 February, 2013
Da basi la bro. Slowpoke btl.
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
aku sokong jgk lh....wei kalo xske makanan kcing ni jgn duk malaysia lah ok!
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Aku Mak Temah:- Kucing Mak Temah dah nak beranak, tak lama lagi dapat cucu le.. Tak sabor nye.. Mmmm
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
sape bidannya yg nak sambut kelahiran anak kucing tu???? mak temah ker???
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Kucing aku senyum lepas dia baca entry ni kuat2 depan aku...
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
X abes2 najib nk cri publisiti.. Nk tadbir negara dh xmampu curi perhatian ngn benda2 mcm nie.. Bnda remeh temeh...
boy_puchong boy_puchong 15 February, 2013
ini pon nak jd isu ke?adehhh..x pham btol la
boy_puchong boy_puchong 15 February, 2013
dah nama pon pembangkang,membangkang jela keje nyer yop
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
laa korg ni najib bg mknan kuin pon jd isu..kucin tu pun kn salah satu bntang kesayagn nabi die pon kne idup..abis korg yg pokai xde duit tpi bli kucin mampu ke nk bli mknan tuk kucin korg..byk ckp..BN bg duit korg sapu gak...sembang lebih beb..pastu dh dpt cuci tgan je..hahaahaha
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
biar laa die nk buat pic die..die yg buat mkan kucin tu xkn nk wat gmbr anuar plak...boooo..hahahahaha
boy_puchong boy_puchong 15 February, 2013
x yah nak ckp nak tadbir x mampu la..PKR sampah rumah aku pon xnak angkat..dah 2 bulan..sbb ape?xnak smbung contract dgn city waste disposal,kroni katenye..itu bru WTF!!!
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
assalamualaikum wahai umat islam..sedarlah kalian,bahawa dia yang bergelar perdana menteri kita ini merupakan seorang kafir yang bertopengkan muslim..disebalik wajah tersebut,terdapat sebuah perbuatan keji dengan mencampurkan makanan kucing tersebut dengan daging babi,maka jatuh haramlah kepada kalian yang memegang makanan tersebut..perbuatan terkutuk ini adalah untuk menyesatkan umat islam sekalian..usah sekali percaya dengan habuan dan tipu muslihat kerajaan pusat..
Ziemal Ziemal 15 February, 2013
raih undi kat kucing pulakk ke?
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Anon atas aku ni mesti sekolah sampai darjah 5 je, eh eh, tinggi sangat tu, mesti sampai darjah 2 je sebab tu cakap ikut sedap mulut. Well, how did u know the ingredient was mix up with pork? Sesungguhnya,dosa memfitnah itu adalah lebih besar daripada dosa membunuh. Well,in case u are a good muslim,u shouldn't say that he is 'kafir' kita hamba allah mana boleh jatuh hukum senang2 hati nak cakap orang tu kafir ke tak. Kau tentu kau masuk syurga? If u don't like the way he lead our country, express it during the election. Not here,
u stupid dumbness!
boy_puchong boy_puchong 16 February, 2013
waalaikumsalam..ko ni ckp ada gaya org alim2,tp cara ko judge seseorg 2,men tembak je kan..mane ko tau ada babi??klu setakat binatang x sembelih 2 logik lg r..agak2 r klu nak membangkang pon,Allah bg akal utk menilai,bkn utk menfitnah..bwk2 la ngucap dr sebok ckp org len kafir
boy_puchong boy_puchong 16 February, 2013
sparuh org mmg kje nak membangkang je kan..klaka plak aku tgk
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Boy puchong ni mesti dah dapat kengkangan rosmah kan.. tu dia backup tu.. pepek rosmah ketat lg ke?
farn tart farn tart 16 February, 2013
Alaa ko bkn isi mnyak pkai ron 97 pn..pkai ex5 jek..
farn tart farn tart 16 February, 2013
Pkr...hahaha...klka laa...ahli2 die sume men hantam blkg
farn tart farn tart 16 February, 2013
Klu korg nk taw..najib suke kucing..
farn tart farn tart 16 February, 2013
Nth cm bodo jek..poyo2alim...nth2 die tu yg kapiaq
farn tart farn tart 16 February, 2013
Ketat sket dr pepek mak ko laa...pepek mak ko btol air mineral tu slmbe je die hadap
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
hidup BN..hidup UMNO.. pembangkang2 ni ckp blkg brani la.. bila kerajaan bg bantuan,semua tersengih..siap salam ape semua.. sama mcm kt org bwh umah aku.. kutuk BN ape semua.. last2 semlm org2 BN dtg umah nk serahkn baucher BR1M,semua senyum,siap peluk lg org2 BN..phuuuiiiii.. BN terus maju..undilah BN..
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
klu ron 97 RM 1 ,
mmg terbaik lah !
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
bodo r korg sume
org ats n bwh pon sme ja
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
bila mau buat?
P1M = Petrol 1 Malaysia..
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
X slh nk wat mknn kucing 1Malaysia...air tin 1M ke, pampers 1M ke, tayar beskal 1M ke...tp...perlu ke bubuh gambo PM skali??? haishh...smue bnde nk bubuh muke dia...
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
ahaks!spender 1M pown buh gambaq dia noh :P
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
ahahahahahaaa...sokong...pasni arnab, anjing, hamster dan lain2 haiwan akan merasa makanan 1M...undian pasti bertmbah!!!!
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Bodanyer pembangkang.. bagi slah.. xbagi lgi slah...
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
puiiiiiiiiiiiii......
blagak alim tp tuduh org kafir...mcm haram
pukimak butohpak babi sial cilaka jahanam bodo bengap
naharommmmmmmmmmmmmmm
puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
kau sapa nak ckp mcm tu?? ahli kimia ke smpai tau makanan tu ade babi ke tak?! atau kau prgi makan skali then baru ckp ada babi dlm ni nih! kat kkawasan Kota bharu ni penuh pompuan melayu seksi, laki tunjuk jari tgh kau tau tak! NIK AZIZ kau buat ape????? sampai kan PSY pon dianggap pompuan, mesti tutup aurat la konon! kat KB ni belambak orang telanjang! lebih buruk dari KL!
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
sokong UMNO kalau sayang agama dan bangsa! sokong PR kalau nak malaysia jadi negara kristian!
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
selepas memakan ubat jamu ramuan pak awang, saya kini menjadi lebih kuat dan bertenaga di dalam aktiviti seharian saya. dahulunya saya yang kurus dan tidak bermaya tetapi kini saya mampu mengangkat 10 orang gadis muda dan berdara dengan hanya sebelah tangan sahaja.. bukan itu saja, malahan saya mampu terbang ke mana saja saya suka. inilah kesan daripada jamu pak awang.. jamu terbaik abad ini.. Belum Cuba Belum Tahu.. cepat! smentara pak awang masih hidup.
Rm 90 sekotak (10 tablet)
pengedar sekitar moscow dan karachi diperlukan
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Dasar pengikut anuar al bontoty wal juburi memang suke membangkang dan main blakang...
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Ko ✗ tgk bontot mak dia lg... Asik kene doggy ngan anuar al jubury... Lagi rabak....hehehe
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
bukan stakat btol air..tin susu besar,tin milo,kepala pun blh gk..hahahhahaahhahaha
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
alahaiii labu...sah2 pak awang bagi kau mkn muntah jin...hahahahhahahahahaha
bengong...
boy_puchong boy_puchong 16 February, 2013
pahal la plak anon yg kutuk aku 2..pe kait plak ngan rosmah ni,adeh..dah xde modal kehape??kikiki XD
boy_puchong boy_puchong 16 February, 2013
blkg 2 aku x tau la,tp klu hentam mmg power,kje x power..hahaha XD
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Dia x tau ke fitnah itu sngt bsr dosanya
AnonymousAnonymous 17 February, 2013
Korang sume mmg poyo poyooooooooooooooo......wakakakaaa :D
AnonymousAnonymous 13 April, 2013
Cam sakai cter ko ni haha wtf
AnonymousAnonymous 30 September, 2013
itu makanan najib lhoo...

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri