WTF - MK1M : MAKANAN KUCING 1MALAYSIA?
Home » » WTF - MK1M : MAKANAN KUCING 1MALAYSIA?

WTF - MK1M : MAKANAN KUCING 1MALAYSIA?

15 Feb 2013 64 Comments
#Kini kucing turut menerima kesan dari keikhlasan 1malaysia. Syukur!

Laporan asal @Ronasina

64 comments:

  1. Petrol 1 Malaysia belum lagi. 1 liter RON 97 = RM1
    Ada bran Pok Jib?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, gempak !

      Delete
    2. Alaa ko bkn isi mnyak pkai ron 97 pn..pkai ex5 jek..

      Delete
    3. klu ron 97 RM 1 ,
      mmg terbaik lah !

      Delete
    4. bila mau buat?
      P1M = Petrol 1 Malaysia..

      Delete
  2. DSN minat kucing. . .tak salah ada gambar die. . .mana ada 1MALAYSIA kat bungkusan tu. . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sokong tu..

      Delete
    2. aku sokong jgk lh....wei kalo xske makanan kcing ni jgn duk malaysia lah ok!

      Delete
    3. bnyk dh yg PM buat,

      Delete
    4. X abes2 najib nk cri publisiti.. Nk tadbir negara dh xmampu curi perhatian ngn benda2 mcm nie.. Bnda remeh temeh...

      Delete
    5. x yah nak ckp nak tadbir x mampu la..PKR sampah rumah aku pon xnak angkat..dah 2 bulan..sbb ape?xnak smbung contract dgn city waste disposal,kroni katenye..itu bru WTF!!!

      Delete
    6. Pkr...hahaha...klka laa...ahli2 die sume men hantam blkg

      Delete
    7. blkg 2 aku x tau la,tp klu hentam mmg power,kje x power..hahaha XD

      Delete
  3. LISTEN! LISTEN! LISTEN! Kucing pun ada masalah tu.. Sebab tu Pak Jib bagi MK1M.. Nak kurangkan masalah kucing.. Nanti adalah MA1M dengan MB1M...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da basi la bro. Slowpoke btl.

      Delete
    2. Cam sakai cter ko ni haha wtf

      Delete
  4. ok pe .. kucing pon dapat .. hahahaha

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Lancau sape???lancau kau potong boleh buat makanan kucing 1 malaysia. Ade bran ka???

      Delete
  6. Mcm2 ble dh nk pru nie..hahaha

    ReplyDelete
  7. tu pun nak jadi isu?
    tu pun nak salahkan BN?
    cakap orang² BN macai,
    abis orang² yang bukan BN socai la,
    tau socai tu apa?
    gi tanya cina² DAP, korang kan sekutu dengan DAP,
    bangang betul orang² melayu sekarang yang sekutu dengan DAPig

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa.... aku sokong.....

      Delete
    2. Betul.. bibir najib pink mcm babi.. dah puas main ngn altantuya.. pegi transfer pepek dia dengan bibir najib

      Delete
    3. dah nama pon pembangkang,membangkang jela keje nyer yop

      Delete
    4. hidup BN..hidup UMNO.. pembangkang2 ni ckp blkg brani la.. bila kerajaan bg bantuan,semua tersengih..siap salam ape semua.. sama mcm kt org bwh umah aku.. kutuk BN ape semua.. last2 semlm org2 BN dtg umah nk serahkn baucher BR1M,semua senyum,siap peluk lg org2 BN..phuuuiiiii.. BN terus maju..undilah BN..

      Delete
  8. Citer ko ikut sdp bibir pink ko je.. dh mcm babi...

    ReplyDelete
  9. Aku Mak Temah:- Kucing Mak Temah dah nak beranak, tak lama lagi dapat cucu le.. Tak sabor nye.. Mmmm

    ReplyDelete
  10. sape bidannya yg nak sambut kelahiran anak kucing tu???? mak temah ker???

    ReplyDelete
  11. Kucing aku senyum lepas dia baca entry ni kuat2 depan aku...

    ReplyDelete
  12. ini pon nak jd isu ke?adehhh..x pham btol la

    ReplyDelete
  13. laa korg ni najib bg mknan kuin pon jd isu..kucin tu pun kn salah satu bntang kesayagn nabi die pon kne idup..abis korg yg pokai xde duit tpi bli kucin mampu ke nk bli mknan tuk kucin korg..byk ckp..BN bg duit korg sapu gak...sembang lebih beb..pastu dh dpt cuci tgan je..hahaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu korg nk taw..najib suke kucing..

      Delete
  14. biar laa die nk buat pic die..die yg buat mkan kucin tu xkn nk wat gmbr anuar plak...boooo..hahahahaha

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum wahai umat islam..sedarlah kalian,bahawa dia yang bergelar perdana menteri kita ini merupakan seorang kafir yang bertopengkan muslim..disebalik wajah tersebut,terdapat sebuah perbuatan keji dengan mencampurkan makanan kucing tersebut dengan daging babi,maka jatuh haramlah kepada kalian yang memegang makanan tersebut..perbuatan terkutuk ini adalah untuk menyesatkan umat islam sekalian..usah sekali percaya dengan habuan dan tipu muslihat kerajaan pusat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..ko ni ckp ada gaya org alim2,tp cara ko judge seseorg 2,men tembak je kan..mane ko tau ada babi??klu setakat binatang x sembelih 2 logik lg r..agak2 r klu nak membangkang pon,Allah bg akal utk menilai,bkn utk menfitnah..bwk2 la ngucap dr sebok ckp org len kafir

      Delete
    2. Nth cm bodo jek..poyo2alim...nth2 die tu yg kapiaq

      Delete
    3. puiiiiiiiiiiiii......
      blagak alim tp tuduh org kafir...mcm haram
      pukimak butohpak babi sial cilaka jahanam bodo bengap
      naharommmmmmmmmmmmmmm
      puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Delete
    4. kau sapa nak ckp mcm tu?? ahli kimia ke smpai tau makanan tu ade babi ke tak?! atau kau prgi makan skali then baru ckp ada babi dlm ni nih! kat kkawasan Kota bharu ni penuh pompuan melayu seksi, laki tunjuk jari tgh kau tau tak! NIK AZIZ kau buat ape????? sampai kan PSY pon dianggap pompuan, mesti tutup aurat la konon! kat KB ni belambak orang telanjang! lebih buruk dari KL!

      Delete
    5. Dasar pengikut anuar al bontoty wal juburi memang suke membangkang dan main blakang...

      Delete
    6. Dia x tau ke fitnah itu sngt bsr dosanya

      Delete
  16. raih undi kat kucing pulakk ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahahaaa...sokong...pasni arnab, anjing, hamster dan lain2 haiwan akan merasa makanan 1M...undian pasti bertmbah!!!!

      Delete
  17. Anon atas aku ni mesti sekolah sampai darjah 5 je, eh eh, tinggi sangat tu, mesti sampai darjah 2 je sebab tu cakap ikut sedap mulut. Well, how did u know the ingredient was mix up with pork? Sesungguhnya,dosa memfitnah itu adalah lebih besar daripada dosa membunuh. Well,in case u are a good muslim,u shouldn't say that he is 'kafir' kita hamba allah mana boleh jatuh hukum senang2 hati nak cakap orang tu kafir ke tak. Kau tentu kau masuk syurga? If u don't like the way he lead our country, express it during the election. Not here,
    u stupid dumbness!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sparuh org mmg kje nak membangkang je kan..klaka plak aku tgk

      Delete
    2. Boy puchong ni mesti dah dapat kengkangan rosmah kan.. tu dia backup tu.. pepek rosmah ketat lg ke?

      Delete
    3. Ketat sket dr pepek mak ko laa...pepek mak ko btol air mineral tu slmbe je die hadap

      Delete
    4. Ko ✗ tgk bontot mak dia lg... Asik kene doggy ngan anuar al jubury... Lagi rabak....hehehe

      Delete
    5. bukan stakat btol air..tin susu besar,tin milo,kepala pun blh gk..hahahhahaahhahaha

      Delete
    6. pahal la plak anon yg kutuk aku 2..pe kait plak ngan rosmah ni,adeh..dah xde modal kehape??kikiki XD

      Delete
  18. bodo r korg sume
    org ats n bwh pon sme ja

    ReplyDelete
  19. X slh nk wat mknn kucing 1Malaysia...air tin 1M ke, pampers 1M ke, tayar beskal 1M ke...tp...perlu ke bubuh gambo PM skali??? haishh...smue bnde nk bubuh muke dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks!spender 1M pown buh gambaq dia noh :P

      Delete
  20. Bodanyer pembangkang.. bagi slah.. xbagi lgi slah...

    ReplyDelete
  21. sokong UMNO kalau sayang agama dan bangsa! sokong PR kalau nak malaysia jadi negara kristian!

    ReplyDelete
  22. selepas memakan ubat jamu ramuan pak awang, saya kini menjadi lebih kuat dan bertenaga di dalam aktiviti seharian saya. dahulunya saya yang kurus dan tidak bermaya tetapi kini saya mampu mengangkat 10 orang gadis muda dan berdara dengan hanya sebelah tangan sahaja.. bukan itu saja, malahan saya mampu terbang ke mana saja saya suka. inilah kesan daripada jamu pak awang.. jamu terbaik abad ini.. Belum Cuba Belum Tahu.. cepat! smentara pak awang masih hidup.
    Rm 90 sekotak (10 tablet)
    pengedar sekitar moscow dan karachi diperlukan

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaiii labu...sah2 pak awang bagi kau mkn muntah jin...hahahahhahahahahaha
      bengong...

      Delete
  23. Korang sume mmg poyo poyooooooooooooooo......wakakakaaa :D

    ReplyDelete
  24. itu makanan najib lhoo...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri