WTF : Model 'Body-Paint' Di Pameran IT Mendapat Kritikan Negatif (10 Gambar)
Home » » WTF : Model 'Body-Paint' Di Pameran IT Mendapat Kritikan Negatif (10 Gambar)

WTF : Model 'Body-Paint' Di Pameran IT Mendapat Kritikan Negatif (10 Gambar)

89 Comments
#Model tanpa seutas benang di pameran IT ke canne. Mohon PC Fair malaysia buat macam ni.








89 comments:

  1. tersentap bila tegok,yag ambik gambar tu pegang camera n zoom dekat2 kalau tengok dekat2 kantoi ar ngan bini.... he5

    http://partner.jobdirumah.com/jdr.php?uid=adminjdr_1_eaid_2

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.damnlol.com/no-sht-noooooo-14278.html

      Delete
    2. assalam semua .. korang support la blog baru keluar ni .. memang awesomerblog kat sini semua ade ..lawak,informasi, Islam dan macam2 lagi

      dan

      blog ini juga menawar kan untuk mana2 blog yang nk news feed dia terpapar kat blog ni ..dengan beberapa syarat yang amat ringan ..

      kalau nk tauk news feed blog korang kat blog ni hantar

      -url blog
      -nama blog

      ke azimpauzi@gmail.com

      dan nnti anda di kehendaki memasangkan banner blog ni ..

      harap korang tolong la publish blog ni

      dan nanti akan ade news2 baru ..

      dan siapa ade idea untuk logo sila berikan .. hihi ..logo

      http://awesomerblogr.blogspot.com/2013/09/assalam-dah-hai-pembukaan-blog-baru.html

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Memalukan betol.. tak relevent dengan pameran IT langsung.. dah la "nasi lemak 20 cent jer" buang karen betul la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ada menjuai gigi unta. gigi ni pernah dignakan oleh bobo untuk menghasilkan video terbaru beliau. di jamin halal. warranty diberikan selama anda boleh menahan kentut. kentut cair, kentut berlubang, kentut terberak adalah dikecualikan. majulah sukan untuk negara

      Delete
  3. Depa takda rasa malu dah...rasa banganf dok ada..

    ReplyDelete
  4. Logik malays skang.

    Zombie run: fuck event xberfaedah tiru org barat yahudi cibai lahanat abeskan duit rakyat!

    Model bogel kat pc fair: mohon buat kat malaysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thumb Up!..mentaliti org malaysia..bila buat cmni nnt masuk plak bab politik..lawak tul la org malaysia ni

      Delete
  5. dorang sume ni ..xde puting ke ..cian tetek cacat rupe nye ..mcm tetek barbie dh ..abis nak hisap camne ..gna straw ke admin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan xde puting ler bodo..pompuan tu pakai sarung warna kulit..tang breast tu dye letak invisible bra tu..tu psl tak nampak puting..

      Delete
  6. eh, henset sony miro ok tak? ade sape2 yg dah pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miro pade ak setakat ni ok lagi x de ape ape problem...... Kalu awak nak belipon berpatutan...... Kalu kat lowyat bleh dpt 600... Kalu kat kedai sony bleh harga 599 untuk warna gold dan 699 untuk warna lain....... Kalu beli kat kedai sony awak akan dapat free music lover headphone......... Ok jugak la headphone tu........

      Delete
    2. miro xde 3310 ada..mmg berkualiti,tahan lasak n boleh jadi alat pertahan kn diri..contoh anjing nk kejar je ko leh baling 3310 tu kt anjing..gerenti lari anjing tu..pastu ko amik hp tu lek cnfm xde ape rosak..cuma bateri mungkin terkuar dari casing..sekian
      abah ko!!

      Delete
  7. sony miro xd..3310 ad le,hebat

    ReplyDelete
  8. mcm bodo je mintak wat kat malaysia mcm ney...
    mcm xde agama je ckp tu

    ReplyDelete
  9. admin pn bangang...ble mase takde seurat benang..yg spende tu bnde ape..agknye spende tu baut dripada batu bata kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu la..aku exited kot xde seutas benang,,sat g ad spender..haha..spender plastik kot..

      Delete
  10. admin gila sex ! Bodoh !

    ReplyDelete
  11. ish...dari korang kutuk admin..baik jawab soalan aku ni haa:

    henset sony miro ok tak? ade sape2 yg dah pakai?

    dapat gak pahala sebab tolong aku...hehehe..btw, terima org atas sana yg jawab...walaupun jawapan anda tak menjawab soalan..keke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mu ni asik dgn hp soni tu aje la. Haha

      Delete
  12. Admin mmg bodoh! Gile sex! Artikel asyik nk berunsur lucah memanjang!

    ReplyDelete
  13. bodoh2 pn korunk follow gak post admin..n tgk gak..lg bangang abadi..noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau cakap dengan diri sendiri ke ni? Lagi bodoh abadi berganda.

      Delete
  14. kpd pukimak pukimak yg post psal hp sony pundek uw ..leyh g mampos x ..jgn nak buat pepek kat cni ..blah gampang ..weyh bodo kalo nak sgt g bli largh bodo ..setan ..sial largh jai ....

    ReplyDelete
  15. ade gak la spender .. mane leh tak pakai ape2 langsng .. kang kalau wat kat mesia .. habis keen rogol kat situ gak .. keselamatan perlu diutamakan ..

    ape motifnye ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korg tu belagak je hebat nak rogol konon...p g dah...klu wat kat mesia...korg terkulat2 je tgk...balik umh br fap fap fap

      Delete
  16. ketahuilah wahai dirimu syg... bahawa hanya engkau di hati ku walaupun rmai lg skandal2 aku syg.. di bawah lampu minyak tanah ini ku lafazkn kata cinta.. moga cinta kita kekal abadi.. di sebabkn kerinduan ini telah ku belasah anak2 kucing jiran kerana x dpt menanggung rindu lagi.. time ku igt akan dirimu, akan ku cabut rumput2 rumah jiran sebelah supaya perasaan rindu ini berkurangan... khas untuk mu syg.. mila kemila... eh seri melati dewi malam.. muahhh.. jumpa i d kl...

    ReplyDelete
  17. org kafir sememangnya begitu,tapi kalau org islam, bertudung dia kata melakukan kekejaman tarhadap wanita

    ReplyDelete
  18. seni sangatle tu..

    ReplyDelete
  19. Budak 2 ckp event zombie run tiru yahudi lahanat..pas2 sruh wt mdel bogel pc fair kt sni..ksmpulannye 2x5 cm yahudi lahanat nk tru org barat..hahahaha hipokrit..

    ReplyDelete
  20. ( T _ T )

    Forever Alone

    ReplyDelete
  21. apa2 jela labu........

    ReplyDelete
  22. kalau buat kat msia habis kene rogol..biasa laa, tak pnah nampak real.. slalu layan kat hp sony miro...hahaha
    ~melayu boleh

    ReplyDelete
  23. woii admin. tak payah post bende camni.. nanti ada org tak tahan pgi rogol ank sendiri..Biasa tjd d masyarakat kita d msia hahaha

    ReplyDelete
  24. 01. Dari mana datangnya cinta? dari SMS turun ke hati ..

    02. Andai kau dapat melihat hatiku, Andai saja kau dapat membaca fikiran, Betapa ruang jiwaku penuh bayangan dirimu, Menghiasi hari-hariku, Senyum dan suaramu teduhkan jiwaku, Cintailah aku dengan kesungguhanmu

    03. Kalau I boleh menyusun abjad, I nak letak U dekat dengan I

    04. Hello..U ada plaster tak?? I luka teruk sebab jatuh cinta pada U!

    05. Hello..Aku pencuri! dan aku di sini nak curi hati kau!!!

    06. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U !

    07. I nak belanja u gula-gula HACKS..faham tak ertinya?

    H- Hanya
    A- Aku
    C- Cinta
    K- Kau
    S -Seorang
    08. Luahan Cinta Ibarat Kentut, ditahan sakit, dilepas malu, dah keluar..fuhhh! Lega!!!

    09. Jika kau hidup sehingga 100 tahun, aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau..

    10. Biarlah yang dulu jadi masa laluku, dan kau menjadi masa kini serta masa depanku.

    11. Kalau cinta ibarat penyakit,aku taknak makan ubat.Biar aku merana diserang penyakit ini krn aku ingin kau tahu betapa aku mencintai kau!

    12. Org kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi setiap kali aku mendengar suaramu, aku jatuh cinta sekali lagi!

    13. Aku terasa sesuatu dihatiku.. ianya seperti bara yg kecil. Setiap kali aku melihatmu, bara ini menyala dan ia sungguh istimewa kerana AKU CINTAKAN KAU!

    14. Apakah kasih sayang perlu diucapkan? Tidak perlu. Lalu kukirim SMS ini padamu, hingga tidak perlu mengucapkannya.

    15. Andai hatimu penjara, biar aku dipenjara seumur hidupku di dalam hatimu..

    16. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    17. Aku mahu kau tahu aku menyintaimu setulus hati..bukan hipokrit.. bukan cinta palsu..bukan ada kepentingan.. Ini adalah cinta tanpa syarat.. Aku begitu menyintaimu…

    18. Cinta akan hilang jika diambil org. Cinta akan mati jika digenggam rapi. Bagaimana harusku memegangmu? Apa perluku meneruskan atau melepaskan?

    19. Betapa indah pun perkataan, tak boleh sama utk menyatakan cintaku padamu..

    20. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    21. Cintaku bukan ibarat kertas, Cintaku adalah bara yg sentiasa menyala dan semakin marak ditiup kerinduan padamu…

    22. Jika mencintaimu satu kesalahan..biar aku bersalah. Cintaku padamu sangat kuat dan akan kuperjuangkan hidup ini demimu..

    23. Cinta kita banyak ranjau. Tapi percayalah ia tidak sedikit pun mengurangkan cintaku padamu… Kau adalah insan teristimewa dalam hidupku

    24. Aku tak dapat hidup tanpamu… kerana kaulah nyawaku..

    25. Jika cinta itu dicukai.. aku lah pembayar cukai paling tinggi!

    26. Mencintaimu adalah perkara terindah yg pernah berlaku dalam hidupku. Mana mungkin aku melupakanmu seumur hidupku. Kaulah kekasihku yg pertama dan terakhir.

    27. Air mata kerana sahabat 1 pengorbanan, Air mata kerana ibu bapa 1penghormatan, Air mata kerana kekasih 1penyesalan, Air mata kerana Allah 1 keberkatan.

    ReplyDelete
  25. Org umno suke la benda2 mcm nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku orang PAS pun sukaaa..^_^

      Delete
    2. apehal palk org umno yg kne nie GAMPANG

      Delete
  26. kalo ade kt m'sia ni knfem aku jilat2 pepek die

    ReplyDelete
  27. woi babi.. jgn ngaku ko org pas la.. org bN je yg suke lucah2 vidoe sex ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org PAS suka cakap babi..ko panggil mak ko mesti babi gak kannn..^_^

      Delete
    2. ko nk kte org...ko pn smela...ckp xpk...

      Delete
  28. DILDO UNTUK DIJUAL

    saiz XXL
    kondisi elok
    baru 3 kali guna
    jual sebab jarang guna
    harga boleh runding
    berminat?
    PM zamri kl untuk berurusan

    ReplyDelete
  29. pahal mamat nih???
    jual dildo plak...
    klu jrg pakai bg ngan mak ko..
    biar die pkai...
    saiz lubang mak ko kan XXXL..
    boleh double dildo tu..
    hahahaha

    ReplyDelete
  30. Kalu buat kat malaysia mahu runtuh bilik pameran ni sbb ramai yang berebut nk masuk...rega tiket mahal pn tkde hal nyee...

    ReplyDelete
  31. btol tu nazri razak..sye sokong!!! sebab tu laa org MELAYU ramai msk jailed sbab Merogol.. nafsu xdpt dikawal...sampai sanggup rogol ank sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mana ada rogol anak sendiri, saya tak kawin lagi la, saya rogol anak orang, statement kau salah sekali bagi keadaan aku skang ni, by the way, I am pedo

      Delete
  32. btol2 tu..conform penuh dgn laki je..

    ReplyDelete
  33. nazri razak da buat kat lorong **** **** pasal tu omputih tiru wat kat IT fair

    ReplyDelete
  34. macam haram jadah ko punye tetek..

    ReplyDelete
  35. cakap tanpa seutas benang? nie pakai spender lha admin woi,wat potong stim je lha admin nie,hahaha

    ReplyDelete
  36. mcm ni tgkp tang tu jugak kasi konkek..hahahahahahahahaahahaha

    ReplyDelete
  37. ok la tu.. dorang tu kan model.... apa nak heran zaman skrg ni ye tak org atas... aku nak batang besar dan panjang ada tak

    ReplyDelete
  38. karut..kepale hottakk kamu..xde seutas benang konon..tu kedut spender tu ape dia..tetek dorang pon ade cover tu..tu x nmpk puting tu..puih..indah kabo dari rupe

    ReplyDelete
  39. Tu pakai spender!!?? Ape yg tanpa seutas benang nye?? Haih, semak kepale lah!!! Bodoh

    ReplyDelete
  40. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  41. sya ada jual spender 2nd,baru pkai 3 bulan,masih ade waranty 10 bln..siap de lmpu led sesuai dipakai untuk wktu malam pasti blink,blink...sya buka harga rm299.99..berminat pm Zamri KL..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyatakn warna2 yg ada pada spenda tu.

      Delete
  42. Sedihnyer ble bce kmen2 kt ats sye ni. Rse2nye smua adlh org mlayu. Klu mcm ni la gaya peradaban kite mknenyer kite lbh truk dri kaum yg x pkai bju tu... bhase kesat, sling mnjatuhkan ssame melayu.. hm.. at last kafir laknat jgk la yg nmpk lbh bjk dan btamadun dri kite.

    ReplyDelete
  43. http://www.tagged.com/profile.html?uid=5974461567

    tlg la saye..xde prmpuan nk bg sy jilat kemaluan...

    ReplyDelete
  44. Lawak la korg ni. Tak leh blah de spender blink2?! Hahahahahaha. Demm funny serius.

    ReplyDelete
  45. pakcik ade mse pameran ni...pakcik try cubit..xpulak dia begerak..last2 pakcik pg bli aiskrim je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. pacik mana lah ni? geng kiram ka?? wkakaka

      Delete
  46. hahaha.. lwak la pak cik ats niy.. komen2 yg ats2 tu pun bangang2..

    ReplyDelete
  47. Dato Seri Najib10 February 2013 07:42

    Maka dengan ini, undilah barisan nasional.

    ReplyDelete
  48. fuh kalau tukar ngan budak best ni.. mesti ramai pedo yg akan masuk, senang kena tangkap, by the way, I am a pedo too

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang mmg cam kiram 3 tu.. muka sepet.. tulah pedo x tentu pasal

      Delete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  50. ni semua salah anuar berahim la ni..admin org kuat anuar berahim..mntk buat mcm ni kt malaysia..ish2..ni semua salah dia..xde org lain dh yg bertanggungjawab ni..pak jib xsalah dalam hal ni..anuat yg salah..anuat salah..kita isa kan anuat..

    ReplyDelete
  51. Henset sony miro ok tk?ada sesiapa yg pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi.!.ni bkan kedai hp la..ko tanye soaln2 cmtu kat sini pahal..bangang bahalol lahabau tol la ko nie..
      .l. fuck u

      Delete
  52. nenen kecik sangat la. sekali aku hisap je dah kempis.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri