WTF - MUKA DEPAN DVD CETAK ROMPAK YANG LOL (8 GAMBAR)
Home » » WTF - MUKA DEPAN DVD CETAK ROMPAK YANG LOL (8 GAMBAR)

WTF - MUKA DEPAN DVD CETAK ROMPAK YANG LOL (8 GAMBAR)

27 Comments
#Cetak rompat at it finest! LOL





Laporan asal GeeksAreSexy

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

27 comments:

  1. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. woit! woit! lu pehal bro! mrh2 x tentu hala...mai cita kt kami satu persatu, sapa dh sabotaj hang ni . x pyh nk maki2 org ..org lain punya maki pun ang kna ingt gak, jgn ingt yang sorg ja yg bleh maki2.

      Delete
    2. perempuan ni "aku neh nak beranak lagi "

      nak branak ka??alolololololo...jom2

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. kau baca kuat2... pegi mampus la ko

      Delete
  3. pergh! masalah tol la anon sorg ni..hahahaha

    ReplyDelete
  4. apa kes orang 1st tu?!
    period tersekat ke apa?!

    ReplyDelete
  5. 18SX:KISAH MALAM PERTAMA PENGANTIN BARU!
    WOW:PENGALAMAN PERTAMA MAIN DENGAN AWEK!
    PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!

    ReplyDelete
  6. "Dan ucaplah kata-kata yang baik kepada manusia" petikan drpd surah Al-Baqarah.

    kata-kata yang kita ucapkan kadang2 tanpa kita sedari menyakitkan hati pihak yang mendengar.
    sedarkah anda? renung2kanlah...

    ReplyDelete
  7. ada laki dia kot comment hahahah....kesiannn dowh

    ReplyDelete
  8. lawak tul la .. tapi pelik la .. ade org beli lak tu .. pirate pon .. murah .. janji dapat tgk movie tu

    ReplyDelete
  9. malaysian book of records lick pussy girls non stop.u wnt try? call me 0174812341

    ReplyDelete
  10. hahaha..komen yg 1st sengal..ko igt nie jamban ke tmpt ko nk luahkn perasaan..krisis umah tangga jgn bwk smpai cni..nmpk sgt kebodohan anda disitu..hahahaha..bebal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komen ko jgla hahaha...plg best! I like.

      Delete
  11. kote ahhh ahhh ahhhh sakit bang ahhh ahhhhhhhhhhhhh abg sakitt laaaa ahhh ahhh

    ReplyDelete
  12. ini semua salah UMNO

    ReplyDelete
  13. Ini sume slh admin sbb bg anonymous wujud blk,haha

    ReplyDelete
  14. Org atas nie bodoh ke ape?

    ReplyDelete
  15. Org 1st nu krisis rumahtangga ke kena hempap tangga? Mau kasitau 1 dunia ke? Pi mntak cerai la, x yah kecoh2 sini..hahah

    ReplyDelete
  16. i love being anon hahaha

    ReplyDelete
  17. ini semua salah bersih 2.0 Kl 112 dan sewaktu dengannya.. pirah.. sedia air liur byk2 lg lah pembangkang tuk kempen pru 14 plak..

    ReplyDelete
  18. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!!

    Reply

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri