WTF : Pelacur Di Itali Laris Seperti Goreng Pisang
Home » » WTF : Pelacur Di Itali Laris Seperti Goreng Pisang

WTF : Pelacur Di Itali Laris Seperti Goreng Pisang

2 Feb 2013 73 Comments
#Di Itali, sindiket pelacuran sangat berleluasa sehinggakan perkhidmatan seks ini wujud di setiap jalan - jalan utama. Larisnya seperti mereka yang menjual pisang goreng di Malaysia. Mari kita bersyukur sebentar, untungnya kita memiliki pemimpin yang berkaliber. LOL






73 comments:

  1. Replies
    1. assalam semua .. korang support la blog baru keluar ni .. memang awesomerblog kat sini semua ade ..lawak,informasi, Islam dan macam2 lagi

      dan

      blog ini juga menawar kan untuk mana2 blog yang nk news feed dia terpapar kat blog ni ..dengan beberapa syarat yang amat ringan ..

      kalau nk tauk news feed blog korang kat blog ni hantar

      -url blog
      -nama blog

      ke azimpauzi@gmail.com

      dan nnti anda di kehendaki memasangkan banner blog ni ..

      harap korang tolong la publish blog ni

      dan nanti akan ade news2 baru ..

      dan siapa ade idea untuk logo sila berikan .. hihi ..logo

      http://awesomerblogr.blogspot.com/

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Org atas ckap kt sini bolehla..p berdepan ngan depa tgk..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. buto la mazir! yg ko turun naik loteng tiap petang tu pebenda?? ko ingat aku x nmpk?

      Delete
    2. dia memang dah ada aids dah,,kejap lagi mampos la tu..

      Delete
  4. meh ramai2 serbu itali...... best siot...!!! kt malaysia pelacur utk menteri2 shaj...

    ReplyDelete
  5. ini stail pelacur siap maen lap dgn tisu je..ps2 cri customer sterusnye..xde nk cuci2 dlu dah..yela tepi jln je kn..mne nk cri jamban..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko prnh men pelacur ke?

      Delete
    2. dier amek pngalaman dari video porn kot

      Delete
  6. Dapat kat zamri kl ni kenyang beliau

    ReplyDelete
  7. Bodo ape.sape nak tgk situasi cmni pergi jln gelang kat area jln pasar KL.g la dlm kul1-5am..bersepah pelacur.Bgos kan pemimpin msia skg.org jual nasi lemak tepi jalan xde permit kene sita.pusat pelacuran club malam dibiar berleluasa.SEDEYH!puii

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul do..aku bnyk kali g jln gelang n jln pasar area Champion Club mmg bersepah ayam cine, korea, vietnam kat situ..harge drpd serendah rm50 - rm200..pandai runding a..dulu aku slalu gak g tp ni allah dah bg hidayah tobat la..

      Delete
    2. baguih la org atah...ini semua dunia sahaja....jangan nnt dpt HIV baru nk tobat

      Delete
    3. aah aku selalu nmpk abah korg yg kt ats ni selalu langgan..hahahaha

      Delete
  8. Ini semua poyo!!!!!!

    ReplyDelete
  9. cipap mak korang lah..

    ReplyDelete
  10. busuk siot pelacur2 nih.. sib baik diorang ni kaler putih, bayangkan kalau kaler itam.. mau berkerak sana sini.. adeh... giler busukk hancing macam hanjinggg!

    ReplyDelete
  11. Aku pn nk!!!!

    ReplyDelete
  12. Org atas ni birah pepek ayam

    ReplyDelete
  13. orang atas aku babi manakala orang bawah aku kucing. babi dan kucing.

    ReplyDelete
  14. perempuan yang pakai mcm nie kat luar sana tu, paham2 lah yerr ape pandangan org pada anda!!

    ReplyDelete
  15. Anon 02:46. ko ckp utk menteri2.padahal ko la slalu gi cr pelacur.hehehe.kita nak ckp biar cermin diri.aku tak sebelah mana pun.tp hakikat skang org kita suka menuding jari padahal diri sendiri pun 2 x 5 juga.hidup jgn cari aib orang.itu yang penting.

    ReplyDelete
  16. p0wer jge dpt nie

    ReplyDelete
  17. mantap siot...naik kote aku tngk..wakakka

    ReplyDelete
  18. wat da poop!! x de ke pumpamaan len slain goreng pisang panas....da la aku tgh mkn pisang goreng skng. admin cbe la gne kedondong ke,dodol ke..apa la huh!

    ReplyDelete
  19. Org atas aku semua POYOOOOOOOOOOOOOO!!

    ReplyDelete
  20. mudah2an mereka diberi hidayah untuk beriman suatu hari nanti~

    ReplyDelete
  21. Astaga.. Sudahlah.. Mmalukan sgt

    ReplyDelete
  22. pehhh bak 1 nk buat merembes malam2 syok gak nih..orang bwh tau x nk ke itali camner?

    ReplyDelete
  23. Dimana letaknye iman korg? Jgn jd hamba syaitan...!!! Bertaubat lah sblum trlmbt...!!! Jgn buruk2kn agama islam,klau agama laen bleh!!!

    ReplyDelete
  24. ape org atas ckp ni btul, hhahaha. Klau awak lelaki I like you klau perempuan you are very good...good luck...

    ReplyDelete
  25. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. APE KO MENGARUT NIE???

      Delete
    2. dafuq are you saying??!!!

      Delete
    3. hebat ko nye syair..

      Delete
    4. APA KO MEREPEK SETAN!!

      Delete
  26. wahhh ..... pemandangan menjolok mata .. hehehe

    ReplyDelete
  27. Mlm ni g bricfields la...

    ReplyDelete
  28. phuiii ini semua poyoooooooooo

    ReplyDelete
  29. x abis2 beleber org tu.

    ReplyDelete
  30. ade depan mata korang sume sapu jugak

    ReplyDelete
  31. sory sye xminat perempuan.. sye gay

    ReplyDelete
  32. jalan pasar & bricfields jom

    ReplyDelete
  33. Aku mencintaimu nurul

    ReplyDelete
    Replies
    1. nurul????
      wakakakaka...

      Delete
  34. aku nak gak jual cipap.. nyaman tu hari2 main

    ReplyDelete
  35. hahahha sial nar juak eh.....brik malu jak

    ReplyDelete
  36. wow, kalau ada budak la jadi pelacur, aku leh langgan ni, by the way, I am pedo

    ReplyDelete
  37. compare harga ladies toiletries kt tesco, giant n carrefour (Aeon).. senang tgok je kt mane murah.. leh soh awek2 korg jimat.. click je nama sy

    ReplyDelete
  38. org ats semua bodoh dan yang bawah anak haram..bapak kaki judi mak pelacur murahan suka isap batang negro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sian la kau ni , babi .

      Delete
  39. Murah-murah..
    3kilo10 - 3kilo10..
    Lambat x dapat ya tuan-tuan..
    Haha.. angkat 5kilo 15 sahaja saje ya tuan-tuan...

    ReplyDelete
  40. pemimpin berkaliber?? hukum al-quran pon x caya

    ReplyDelete
  41. tumpang tanye..
    kat sini ada sape2 pernah buat jemput2 x?
    kalau ada, nk mintak tolong kongsikan resepi..
    saya ni teringin nk makan jemput2..tapi x reti buat.. terima kasih

    ReplyDelete
  42. wah bener-bener zaman udah edan

    ReplyDelete
  43. kat mana nak dapat anak ikan yang fresh???

    ReplyDelete
  44. mcm zombie plak aku tengok...... bersepah2.......

    ReplyDelete
  45. HUh...Nasib Baik Pelacur Malaysia Sering Kali Diserbu...

    ReplyDelete
  46. ITALI here i come.

    ReplyDelete
  47. sesiapa yg ingin kan emas murah kami disini menjual nya tnpa kos upah..
    https://www.facebook.com/kedaiemasmurah

    ReplyDelete
  48. gambo yang bawah2 xleh view la...

    ReplyDelete
  49. macai detected

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko la macai,bongok..org cite lain,sibuk dgn macai ko tu..ko mmg pencacai!!!

      Delete
  50. harap admin buat, mak comment kena register dulu...baru ramai tak berani nak mencarut

    ReplyDelete
  51. laporan: sorang pelacur bernama rosmah mansur telah ditangkap khalwat serta gangbang bersama 4 org lelaki..lelaki2 itu adalh razak husin,tali barut jepun, najib razak,biseksual, mahadir pakistan anak setan serta anwar peliwat.. kesemua mereka ditangkap ketika melakukan shooting filem lucah yg diberi tajuk " tanda putera yg terlampau'..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri