WTF - PELAKON AMERICAN PIE DULU VS SEKARANG

#American Pie. Tontonan umur di amerika, anyway bawah ni gambar dulu dan sekarang. enjoyss


{ 63 comments.. read them below or add one }

Malong Kuning Malong Kuning 20 February, 2013
X penah nonton pun citer ni..
daqspark daqspark 20 February, 2013
Pakcik-makcik aje yg xtau citer nih.. (hehe.. larikkk~)
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
ni citer lame sblum zaman p ramlee ni.. mmg patut pun rmai x tau.. pada adik2 yg teringin nk tau..xya ngade2 nk search download citer ni yer..
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
best kot citer every part den menengoknya
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Ni cite blue untk student sesuai di tonton d dwan kuliah dan brsama kuarga
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
stifler yg pling sempoi,, sume movie aq ad,, jlan cite best,, cume ad babak2 yg lucah..hahaha
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
aku suke yg time pompuan bogel lari reramai smbil bogel tu.. yg tu american pie yg ke brape yer wahai org atas yg sgt pakar dan mahir di dalam filem lucah dan kelucahan?
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
x boleh nk fap lah tgok movie ni. x cukup open lagi
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
beta house jugak yang best
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
american pie 5-naked mile,, huhu
c130 c130 20 February, 2013
"Gangnam Style"

Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Najeneun ttasaroun inganjeogin yeoja
Keopi hanjanui yeoyureul aneun pumgyeok inneun yeoja
Bami omyeon simjangi tteugeowojineun yeoja
Geureon banjeon inneun yeoja

Naneun sanai
Najeneun neomankeum ttasaroun geureon sanai
Keopi sikgido jeone wonsyat ttaerineun sanai
Bami omyeon simjangi teojyeobeorineun sanai
Geureon sanai

Areumdawo sarangseureowo
Geurae neo hey geurae baro neo hey

Areumdawo sarangseureowo
Geurae neo hey geurae baro neo hey

Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Eh-eh-eh, eh-eh-eh

Jeongsukhae boijiman nol ttaen noneun yeoja
Ittaeda sipeumyeon mukkeotdeon meori puneun yeoja
Garyeotjiman wenmanhan nochulboda yahan yeoja
Geureon gamgakjeogin yeoja

Naneun sanai
Jeomjanha boijiman nol ttaen noneun sanai
Ttaega doemyeon wanjeon michyeobeorineun sanai
Geunyukboda sasangi ultungbultunghan sanai
Geureon sanai

Areumdawo sarangseureowo
Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

Areumdawo sarangseureowo
Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Eh-eh-eh, eh-eh-eh

Ttwineun nom geu wie naneun nom
Baby, baby
Naneun mwol jom aneun nom

Ttwineun nom geu wie naneun nom
Baby, baby
Naneun mwol jom aneun nom
You know what I'm saying

Oppa Gangnam Style
Eh-eh-eh, eh-eh-eh
Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Eh-eh-eh, eh-eh-eh

Oppa Gangnam Style
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
tak silap aku american pie 7
Julie Fasha Julie Fasha 20 February, 2013
This comment has been removed by the author.
Julie Fasha Julie Fasha 20 February, 2013
my fav movie..dlm koleksi aku... :)
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
pergh rindu sial nk tgok citer ni
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
jgn wat2 tak tau la. ko kecik2 dulu fap fap fap tgk citer ni kan mazeer. lancau la lu!
MOL.fm MOL.fm 20 February, 2013
lain sket je .. hahahaha
Pelakon Citer LucahPelakon Citer Lucah 20 February, 2013
yang last best..american reunion
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
aduyai mazeer... kalau ye pon nak nak nyamar jadi anom, x payahlah letak link post bawah tu...

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
18SX:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
HOT:REMAJA MELAYU BERBANGGA MENEGUK ARAK!
NauFaLhaziQ NauFaLhaziQ 20 February, 2013
Berpusing lidah aku nk mengejanye. Blom nyanyi lagi tuh
NauFaLhaziQ NauFaLhaziQ 20 February, 2013
Berpusing lidah aku nk mengejanye. Blom nyanyi lagi tuh
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
mazeer² ko ni mmg lawak la mazeer..oh mazeer
Ahmad Muqriz Ahmad Muqriz 20 February, 2013
haha terbaek actor2 dyeaa blakon cite nie.... especially Stifler haha bitch boy....
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
lucu la ko ne mazeer..promosi blog sndri..haha....
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
power siot cite nie..nak2 lagi yg movie baru dia tuu..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
gelak ape?? aku lempang kang!
manusiaberjarimanusiaberjari 22 February, 2013
scene masa pompuan tu ngah layan cerita romeo
xD
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
cam cilake je. hahaha
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
Nyesal aku bagi orang lain copy cite neh . -_- Btw, pompan yang rambot coklat tu makin cun lah..
AnonymousAnonymous 24 February, 2013
klu aku jual jersi bola rm 35 siap pos ade x org nk beli???kedai jersi online lain jual rm40...aku jual rm35 je...
Faqhrol Fly Faqhrol Fly 24 February, 2013
boleh tau .siapa mazer ?
AnonymousAnonymous 24 February, 2013
aku gelakkan ko sbb salah belajar sejarah..
AnonymousAnonymous 24 February, 2013
pukimak boleh ko wat cerita plak . hahaha .
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
Julie fasha filem ko pun aku dh tgk.. syook la tgk ko berak.. tp TETEK KO XBLEH LAWAN MAK KO PUNYE LA?? MAK KO PUNYE MMG TERBAEK SEDAP MAIN NGN MAK KO... MENCANAK2 MAK KO PEGI
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
KALAU DAPAT MAK KO AKU RASA AKU BELI LA tp MAHAL LA RM 35 ... MAK KO BG FREE JE LA SKALI NGN JERSI BANGANG KO TUH.. THANX XSABA NK BERZINA NGN MAK KO
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
TU BARU LIDAH KO HaZIQ BELUM AKU LETAK LIDAH KT MAK PUNYE KELENTIT CONPIRM MAK KO MENCANAK2 BERPUSING
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
pakcik gua bro....+kahwin ngan mak lu...larh bahalol
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
aku jual mak ko je...tp mak ko dh ade org beli...sori la..
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
Bodoh la mak die tak salah kot....xde otak....
AnonymousAnonymous 02 March, 2013
cerite ni smua aq ad,,,tp,pling best american pie 7 la,,,
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
mazeer mazeer apak kau neh
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
Anonymous21 February 2013 17:27
nak mamposs..
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
fuck me..fuck me.. oo yeahh~
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
lu memey jilake..nie stok cerita lucah..
AnonymousAnonymous 10 April, 2013
Best movie ni ^_____^
AnonymousAnonymous 12 April, 2013
Orang sakai mmg xpernah tonton citer ni...
AnonymousAnonymous 12 November, 2013
bahalol sunguh mak kau! kawin dngan pakcik lu haha.jadi lu ni anak haram lh
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri