WTF - PELAKON AMERICAN PIE DULU VS SEKARANG
Home » » WTF - PELAKON AMERICAN PIE DULU VS SEKARANG

WTF - PELAKON AMERICAN PIE DULU VS SEKARANG

20 Feb 2013 63 Comments
#American Pie. Tontonan umur di amerika, anyway bawah ni gambar dulu dan sekarang. enjoyss


63 comments:

  1. Replies
    1. Jaga-jaga sesiapa yang nak pakai Samsung note s3!
      3 fakta tersorok tentang SAMSUNG GALAXY NOTE S 3!

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. Orang sakai mmg xpernah tonton citer ni...

      Delete
  3. Replies
    1. jgn wat2 tak tau la. ko kecik2 dulu fap fap fap tgk citer ni kan mazeer. lancau la lu!

      Delete
    2. aduyai mazeer... kalau ye pon nak nak nyamar jadi anom, x payahlah letak link post bawah tu...

      WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
      18SX:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
      HOT:REMAJA MELAYU BERBANGGA MENEGUK ARAK!

      Delete
    3. mazeer² ko ni mmg lawak la mazeer..oh mazeer

      Delete
    4. lucu la ko ne mazeer..promosi blog sndri..haha....

      Delete
    5. mazeer bodoh ~.~

      Delete
    6. mazeer ke mazi

      Delete
    7. pakcik gua bro....+kahwin ngan mak lu...larh bahalol

      Delete
    8. bahalol sunguh mak kau! kawin dngan pakcik lu haha.jadi lu ni anak haram lh

      Delete
  4. Pakcik-makcik aje yg xtau citer nih.. (hehe.. larikkk~)

    ReplyDelete
  5. ni citer lame sblum zaman p ramlee ni.. mmg patut pun rmai x tau.. pada adik2 yg teringin nk tau..xya ngade2 nk search download citer ni yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelak ape?? aku lempang kang!

      Delete
    2. aku gelakkan ko sbb salah belajar sejarah..

      Delete
  6. best kot citer every part den menengoknya

    ReplyDelete
  7. Ni cite blue untk student sesuai di tonton d dwan kuliah dan brsama kuarga

    ReplyDelete
  8. ah kau lucah cite ni

    ReplyDelete
  9. stifler yg pling sempoi,, sume movie aq ad,, jlan cite best,, cume ad babak2 yg lucah..hahaha

    ReplyDelete
  10. aku suke yg time pompuan bogel lari reramai smbil bogel tu.. yg tu american pie yg ke brape yer wahai org atas yg sgt pakar dan mahir di dalam filem lucah dan kelucahan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak silap aku american pie 7

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. naked miles

      Delete
    4. a'ah naked miles

      Delete
  11. x boleh nk fap lah tgok movie ni. x cukup open lagi

    ReplyDelete
  12. beta house jugak yang best

    ReplyDelete
  13. american pie 5-naked mile,, huhu

    ReplyDelete
  14. "Gangnam Style"

    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Najeneun ttasaroun inganjeogin yeoja
    Keopi hanjanui yeoyureul aneun pumgyeok inneun yeoja
    Bami omyeon simjangi tteugeowojineun yeoja
    Geureon banjeon inneun yeoja

    Naneun sanai
    Najeneun neomankeum ttasaroun geureon sanai
    Keopi sikgido jeone wonsyat ttaerineun sanai
    Bami omyeon simjangi teojyeobeorineun sanai
    Geureon sanai

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo hey geurae baro neo hey

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo hey geurae baro neo hey

    Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh

    Jeongsukhae boijiman nol ttaen noneun yeoja
    Ittaeda sipeumyeon mukkeotdeon meori puneun yeoja
    Garyeotjiman wenmanhan nochulboda yahan yeoja
    Geureon gamgakjeogin yeoja

    Naneun sanai
    Jeomjanha boijiman nol ttaen noneun sanai
    Ttaega doemyeon wanjeon michyeobeorineun sanai
    Geunyukboda sasangi ultungbultunghan sanai
    Geureon sanai

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

    Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh

    Ttwineun nom geu wie naneun nom
    Baby, baby
    Naneun mwol jom aneun nom

    Ttwineun nom geu wie naneun nom
    Baby, baby
    Naneun mwol jom aneun nom
    You know what I'm saying

    Oppa Gangnam Style
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh
    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh

    Oppa Gangnam Style

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berpusing lidah aku nk mengejanye. Blom nyanyi lagi tuh

      Delete
    2. Berpusing lidah aku nk mengejanye. Blom nyanyi lagi tuh

      Delete
    3. oppa gampang style

      Delete
    4. TU BARU LIDAH KO HaZIQ BELUM AKU LETAK LIDAH KT MAK PUNYE KELENTIT CONPIRM MAK KO MENCANAK2 BERPUSING

      Delete
  15. my fav movie..dlm koleksi aku... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Julie fasha filem ko pun aku dh tgk.. syook la tgk ko berak.. tp TETEK KO XBLEH LAWAN MAK KO PUNYE LA?? MAK KO PUNYE MMG TERBAEK SEDAP MAIN NGN MAK KO... MENCANAK2 MAK KO PEGI

      Delete
  16. pergh rindu sial nk tgok citer ni

    ReplyDelete
  17. Pelakon Citer Lucah20 February 2013 14:12

    yang last best..american reunion

    ReplyDelete
  18. haha terbaek actor2 dyeaa blakon cite nie.... especially Stifler haha bitch boy....

    ReplyDelete
  19. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. cam cilake je. hahaha

      Delete
    2. pukimak boleh ko wat cerita plak . hahaha .

      Delete
    3. Anonymous21 February 2013 17:27
      nak mamposs..

      Delete
    4. lu memey jilake..nie stok cerita lucah..

      Delete
  20. power siot cite nie..nak2 lagi yg movie baru dia tuu..

    ReplyDelete
  21. scene masa pompuan tu ngah layan cerita romeo
    xD

    ReplyDelete
  22. Nyesal aku bagi orang lain copy cite neh . -_- Btw, pompan yang rambot coklat tu makin cun lah..

    ReplyDelete
  23. klu aku jual jersi bola rm 35 siap pos ade x org nk beli???kedai jersi online lain jual rm40...aku jual rm35 je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALAU DAPAT MAK KO AKU RASA AKU BELI LA tp MAHAL LA RM 35 ... MAK KO BG FREE JE LA SKALI NGN JERSI BANGANG KO TUH.. THANX XSABA NK BERZINA NGN MAK KO

      Delete
    2. aku jual mak ko je...tp mak ko dh ade org beli...sori la..

      Delete
    3. Bodoh la mak die tak salah kot....xde otak....

      Delete
  24. cerite ni smua aq ad,,,tp,pling best american pie 7 la,,,

    ReplyDelete
  25. mazeer mazeer apak kau neh

    ReplyDelete
  26. stifler legend

    ReplyDelete
  27. fuck me..fuck me.. oo yeahh~

    ReplyDelete
  28. Best movie ni ^_____^

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri