WTF : Pramugari Dipecat Kerana Tunjuk FUCK Kepada Penumpang (5 Gambar)
Home » » WTF : Pramugari Dipecat Kerana Tunjuk FUCK Kepada Penumpang (5 Gambar)

WTF : Pramugari Dipecat Kerana Tunjuk FUCK Kepada Penumpang (5 Gambar)

32 Comments
Seorang pramugari syarikat penerbangan Aeroflot (syarikat penerbangan terkenal di Rusia) telah mengupload sekeping gambar ke dalam internet yang menunjukkan FUCK kepada penumpang di dalam sebuah kapal terbang ketika bertugas. So sebagai penghargaan, Pihak syarikat dengan baik hatinya memecat pramugari tersebut. Berikut merupakan gambar-gambar pramugari tersebut.

#Tahukah anda pramugari dan pramugara penerbangan domestik adalah stok reject untuk penerbangan antarabangsa? ke canne?










Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

32 comments:

  1. kuhang hajau la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org atas..Nape ko lak yg emo??dose ko lebih dari org yg ko kutuk..xley blah la ko ne..aishhh

      Delete
    2. pehal gn Org ni ?? da kne sawan khinzir ke ap?

      Delete
    3. Awat meroyan xtentu pasal ni???????

      Delete
    4. hahaha... bodo jer

      Delete
    5. haha aku rasa dia ni tengah layan kepala la to ..

      Delete
    6. xpasal lepas perasaan kat sini, pergi la sound depan muke baru gentle

      Delete
  3. Fap fap muke org atas aku. lahanat. Anak bini pon kecoh kt org

    ReplyDelete
  4. peh...nak beranak tu jaga la tingkah laku dan bahasa.kang turun kat anak sok.kena carut selalu ngan anak jer.sia2 jer...

    ReplyDelete
  5. aper r..nk kutuk pown jgn la kt cni...huhh

    ReplyDelete
  6. x leh blah la....

    ReplyDelete
  7. Org2 atas mmg bangang abadi

    ReplyDelete
  8. wahhh .. tunjuk fuck eh .. dia ngah stress la tu .. koje banyak .. hehehehehe

    ReplyDelete
  9. yg emo terlebih td tu. maybe dalam pic tu adik dier kot. dier begang lah adik dier kerja main2. tu yg emo tu. ish ish

    ReplyDelete
  10. ni awek zamri kl ni

    ReplyDelete
  11. Aq nk tnye ckit la.. dh jd trend ke skrg ni luah kn mslh kt comment?? NI SUME POYO JE!!

    ReplyDelete
  12. Byk page dlm blog nih dia komen gitu, komen yg same..lantak ke dia.

    ReplyDelete
  13. orang suruh komen pasal gmbar 2..yg hampa dok merapu ni apsal...

    ReplyDelete
  14. zamri kl,mana kamu?? kami kangan sama kamu..hahaha..puuiihhh... (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bapak ko kat sini..anak kurang ajaq...xkenang di untong..aku anta hang pergi sekolah,hang ponteng dngan si mazeer mohamad tu buat apa...dia xpala bapak die toke besi buruk..cuba hang pikiaq sikit

      Delete
  15. mana km zamri kl??? saya mau km lick pussy saya... da gersang ni... lps km lick kita blh main...

    ReplyDelete
  16. hmmm...masa ni pakcik ada kt blakang tu bru lepas kua dr tandas..pkcik tegor dia..nape buat tgn mcm tu..dia xnak dgr nasihat pakcik...sbab tak paham bhs mlayu.

    ReplyDelete
  17. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!

    ReplyDelete
  18. org atas ni lawak nak mampus

    ReplyDelete
  19. butoh mazeerkotelancau mohamad......blog macam taik haram nak promote..blog ko ni atok ko sesuai la bace.....heiii panas betol la aku ni...eiiiii rase macam nak bagi je...nok harom...pelaq haram jadah...semalam dah la ku x makan lapar...semalam nye lagi pon x makan..semalam lagi pon aku x makan ..semalam dan semalam pon aku x makan..heiiiii susah la aku nak cakap dngan ko ni...argggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh sial la jai

    ReplyDelete
  20. banggang sungguh org di atas ini jebat

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri