WTF : Punca Sebenar Kejadian Meteor Di Russin
Home » » WTF : Punca Sebenar Kejadian Meteor Di Russin

WTF : Punca Sebenar Kejadian Meteor Di Russin

18 Feb 2013 32 Comments
#Orang cakap superman la, ultraman la, kamen rider la. Apa ni, kalau nak tipu pun jangan la nampak sangat dan jangan la poyo. Buat apa dengar cakap orang sedangkan kita semua tahu goku tengah buat ha me ha me ha!


32 comments:

  1. 1st நான் நேசிக்கிறேன்

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. 1st haha berjaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st pak anggg...!!!!

      Delete
  3. ceh x berjaya gak dpt 1st..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. koter mazeer untuk dilelong. kontot 1/2 meter.

      ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
  5. PEROGOL bertauliah18 February 2013 at 23:45

    own.. gitu rupa nya... ingat kan kluangman...

    ReplyDelete
  6. hahaha terbaik..........

    ReplyDelete
  7. woiii bukan goku tapi goten......goku dh lame mati lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai la sngt goku msih hidup aa

      Delete
  8. sini ade jual babun betina x?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepatutnya ko ditembak dgn senapang gajah!

      Delete
  9. sape komen lepas aku gay..

    ReplyDelete
  10. kepada orang yg nk beli babun betina tow .. babun betina da jadi babun jantan .. ko la jadi babun betina ,, pas tu aku jual ko .. nk x..??

    ReplyDelete
  11. Main la main..bala tuhan pon nak wat main2..

    ReplyDelete
  12. apabila kuasa tuhan menjadi mainan dan gurauan...

    ReplyDelete
  13. Saya ada menjual kote khas utk jolok jubur(pelincir semulajadi)bukak harga rm299...harga boleh runding..tq mudah

    ReplyDelete
  14. ko jual RM299.00 mahal tu...aku jual murah je RM1.00 je buatan mazeer...

    ReplyDelete
  15. NOKIA 3310 For Sale.. FBfanpage: KEDAI AMMEYJAYA PAGE

    ReplyDelete
  16. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
  17. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau dah nak mampos ke APA?

      Delete
  18. Uchiha Madara yg buat teknik tu...apa daaaa

    ReplyDelete
  19. KAME HAME HA la bodoh !!!!!! hame hame ha pe bende lak setan??? bangang abadi ape ko ni??!!!

    ReplyDelete
  20. http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=romeo_francis

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri