WTF : Punca Sebenar Kejadian Meteor Di Russin

#Orang cakap superman la, ultraman la, kamen rider la. Apa ni, kalau nak tipu pun jangan la nampak sangat dan jangan la poyo. Buat apa dengar cakap orang sedangkan kita semua tahu goku tengah buat ha me ha me ha!


{ 32 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 18 February, 2013
1st நான் நேசிக்கிறேன்
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
ceh x berjaya gak dpt 1st..
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 18 February, 2013
own.. gitu rupa nya... ingat kan kluangman...
anti mazeer anti mazeer 18 February, 2013
koter mazeer untuk dilelong. kontot 1/2 meter.

................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
hahaha terbaik..........
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
woiii bukan goku tapi goten......goku dh lame mati lah....
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
sini ade jual babun betina x?????
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
sepatutnya ko ditembak dgn senapang gajah!
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
sape komen lepas aku gay..
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
kepada orang yg nk beli babun betina tow .. babun betina da jadi babun jantan .. ko la jadi babun betina ,, pas tu aku jual ko .. nk x..??
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Main la main..bala tuhan pon nak wat main2..
hafizi aien hafizi aien 19 February, 2013
orang first dapat hadiah ke?
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
apabila kuasa tuhan menjadi mainan dan gurauan...
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Saya ada menjual kote khas utk jolok jubur(pelincir semulajadi)bukak harga rm299...harga boleh runding..tq mudah
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
ko jual RM299.00 mahal tu...aku jual murah je RM1.00 je buatan mazeer...
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
NOKIA 3310 For Sale.. FBfanpage: KEDAI AMMEYJAYA PAGE
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
Kau dah nak mampos ke APA?
AnonymousAnonymous 11 April, 2013
Uchiha Madara yg buat teknik tu...apa daaaa
AnonymousAnonymous 11 April, 2013
1st pak anggg...!!!!
AnonymousAnonymous 15 April, 2013
KAME HAME HA la bodoh !!!!!! hame hame ha pe bende lak setan??? bangang abadi ape ko ni??!!!
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
pandai la sngt goku msih hidup aa
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
AnonymousAnonymous 16 February, 2014
http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=romeo_francis

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri