WTF- THE ROCK KETIKA BERUMUR 15 TAHUN

#Tetek dah ada, budak kita?  bulu ketiak pun tak keluar lagi.

Laporan asal Twitter The Rock

{ 73 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 18 February, 2013
MENURUT KAJIAN!!! MAJORITI PENGOMEN DI DALAM BLOG PEN PATAH INI ADALAH LELAKI YANG BERNALURI PEREMPUAN ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI PONDAN GERSSSSANGGG! BAPPPPOOOOKK GERSANG! PELACOR PONDAN GERSSSANGGG!!! KAJIAN YANG LEBIH MENGEJUTKAN LAGI PENGOMEN YANG BERNAMA KAK CHAM@OLGA MERUPAKAN SEORANG "WANITA" YANG MEMPUNYAI "BELALAI GAJAH"! X KE SENTAP CIK KATTY PINGGANG KERENGGA DIBUATNYA!!! MENURUT SATU LAGI KAJIAN! MAKCIK MAKCIK KEREPOT! MAKCIK MAKCIK GEMOK BAK TONG DRUM! SEMUA BERMULUT PUAKA DAN LONGKANG!!!!! ANAK LAKI DIBERI MAKAN TAIK KAMBING JEW! YANG PENTING DAPAT MEMBERI KOMEN YANG HAPRRRAKKK!!! APA PON LELAKI LELAKI BENGKANG BENGKOK TETAP ADA YOU OLLLZZZ!!! KOMEN PEDAS BAK TAIK LEMBU SUAM! :-D DAAAAA!!!! SEKIAN..... KAJIAN SETERUSNYA AKAN DIJALANKAN!!!!
Reply
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
teloq dia tersepitttt!
PEROGOL bertauliah PEROGOL bertauliah 18 February, 2013
mesti anon kat atas ni stim tgk tetek the rock... hai anon kt atas.. tgh bt pe? melancap ke? wahaha
Drina Marya Drina Marya 18 February, 2013
Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :-
DRINA DMARYA RESOURCES
No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's)
Tel : 03-33745230/ 013-3311606
WEB KAMI :
kahwinthaibest.blogspot.com
drina1998.blogspot.com
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
ada jugak anon bodoh xde keje wat kajian bangang kat sini.. go to hell la!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
org atas nak tetek skit ..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
sah ker??? sumer ikut rukun nikah ke atau suke2 hati ikut ko?? klu betul x payah nak kawin kat thai.. ini sindiket lah ni nk tipu org.
Malong Kuning Malong Kuning 18 February, 2013
aku suruh the rock bagi people elbow kat ngko biar ko mampus terus.. tak payah buat kajian bodoh ngko tu lg..
Malong Kuning Malong Kuning 18 February, 2013
pegi minumlah... hahaha....
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
sini ade jual kambing jantan tak????
aku nak kahwin kan ngan kmbing betina aku le.....
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
diri sendiri yang pondan tak nak mengaku huahaha pondan siam
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
kan lg elok kau je yg kawin dgn kambing betina kau tu.
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
haha kambing gila glemer
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Aku ada lembu betina ,tapi aku taknak jodoh kan dgn kambing ko sebab kmbing ko bodo tahap 19 ada otak tarok kat peti ais.....!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Dia tu pelacor pondan n ahli perstuan maknyah, dulu dia ada butuh skang kena potong sebab dia liwat adik jiran mak si Temah....
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
ko ingat kmbing aku nak sngat ke ngn lembu sewel ko tu n satu lgi kmbing aku bukan lesbian ok dan dia nak jantan bukan betina....
dan lmbu ko bodoh tahap 20 otak tarok kat freezer....
MOL.fm MOL.fm 18 February, 2013
umur 15 ???? biar betik .. dah mcm body builder dah .. hah
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
weiii kambing ko memang lesbian ok tiap2 malam aku tengok dia ngendap depan kadang lembu aku memang dasar keturunan kambing tahap lori sampah....
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
weiii lembu ko tu yg panggil kambing aku lah lembu ko kata dia sunyi sbb ko kurung di kat jamban bkan kmbing aku yng mengendap....lgi pon dorang cite pasal gossip mazeer je. ko tu yg bangang dasar keturunan lembu lesbian tahap lori semen....ada ke letak lembu kat jamban..bangang
The RockThe Rock 18 February, 2013
teringin plak ak mkan sup kambing...
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
meh sini kambing kambing korang aku kasi sembelih.. banyak sangat bunyik!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
pelik gak aq nie..tgok gmbo the rock..yg komen nye pasal kambing,lembu,kawin ,pondan, siam. .kepale hokk mu laa
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
woiii ko jngan nak masuk cmpur hal dorang nnti x pasal2 ko yng dorang sembelih....ko diam je lah bodoh tahap 21 otak letak kat mangkuk tandas!!!!!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Ko tu anak ikan,xyah cakap bnyak,bodoh..nak buat statement bukan2.tapi guna nama "Anonymous"...BODOH!!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
admin nanti tolong tunjuk kote the rock ketika umur 15thun juga ye
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Rimas aku ngan dia ni..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Org ats ak bodo tahap 22
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
http://i.imgur.com/uiEb3.jpg
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
ko plak bodo tahap 23 ahaks....
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
memang ramai pondan kat cni
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
korg semue bodo thp 24
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
xpyh nikah kt Thai..kt sini pon dh byk hotel cap ayam...kahwin je terus, xpyh nikah...
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
mohon share jugak ea admin...aku nk wat wallpaper
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
adohai .. kelako la mengkeme ni ..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Bdn tu macam tipu jek.. mcm ade kesan edit
C.A Majdi C.A Majdi 18 February, 2013
Ala ko pun pundan gak komen guna nama anom!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
dulu aku sangat cintakan die,namun sejak akhir2 ni aku perasaan aku xcinta kan die....ahhhhh babi kenape la bende ni berlaku kt aq,sejak tu kak ton terus ckp xbenti.selang bberape hari kemudian ceritu tu teru keluar wayang syialllll laaa.
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
ap nk jd la ngn ank2 muda skrg. adui..
Malong Kuning Malong Kuning 18 February, 2013
Sumer komen lari dr gambo... ntah ape2 ntah korg ni..
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 18 February, 2013
Bengong.. xpayah admin... mati pucuk aku tgk kote the rock kang.. letak la gambar siti saleha xpakai baju... baru syok skit tgk tetek nya... xde anon2 disini men timun kat lubang jubo sendiri nanti....
Tannhayy Tannhayy 19 February, 2013
http://tannhayy.blogspot.com/ tolong follow blog ni,please..jasa korang semua akan dikenang sampai bila-bila..
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
ko tu bodoh,sume entry ko komen merapu same bangang ngn org atas yg jual kambing skali ngn prof yang wat kajian pasai komen2 anon..sume lahir xcukup bulan..sbb tu prangai mcm berok baru kua hutan.
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
diorg ni memang slalu comment lain dri yg sepatutnye..haha
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
fuck la aku kurus kering je tinggi 176 cm berat 47 kg badan tak berotot nampak tulang rangka umur 15 tahun ni... fffff
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
semua lak bodo tahap 25 ahahaha sebab pi ngendap kambing jantan ngan betina buat projek kesian kambing tu dia pun nak berasmara biarkan la dia sebab kehadiran korang diorang rasa tak senang tu la payah nak dapat anak tu maka semakin pupuslah populasi kambing di dunia akibat daripada tiada waris atau baka kambing tersebut disebarkan//
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
anon nanti boh child porn k, I dah lame teringin nak bukak link tu tapi kena pasang TOR lak tapi TOR takleh download dah la.. kat Deepweb banyak tu, leh x kongsi ngan I child porn.. ghairahnye I lihat cipap xde bulu lagik.. ahaks, by the way, I am pedo
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
gambar tipu. trolling je lebih.
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Bodoh punye statement..gua syak die ni orang2 lorong haji taib..
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
betul tuh...aku 14 taon kecik jer...lol
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
aku umo 15 badan x la beso mano.... tapi kote dah tahap monster... aweks keno terus mata naik atas.... menjerit!!!!
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
Seronok bace komen Dari Tajuk bergambar..hahaha
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
Sbborg melayu mentaliti rendah
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
sye sangap.. pls nk konek
muhammad hafiy Azizi muhammad hafiy Azizi 02 October, 2013
komen yang baik baik la se_an!!
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
Cibai , umur 15 tahun pun dah rupa macam bapak orang dah
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri