WTF- THE ROCK KETIKA BERUMUR 15 TAHUN
Home » » WTF- THE ROCK KETIKA BERUMUR 15 TAHUN

WTF- THE ROCK KETIKA BERUMUR 15 TAHUN

18 Feb 2013 73 Comments
#Tetek dah ada, budak kita?  bulu ketiak pun tak keluar lagi.

Laporan asal Twitter The Rock

73 comments:

  1. Replies
    1. fuck la aku kurus kering je tinggi 176 cm berat 47 kg badan tak berotot nampak tulang rangka umur 15 tahun ni... fffff

      Delete
    2. Sbborg melayu mentaliti rendah

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. MENURUT KAJIAN!!! MAJORITI PENGOMEN DI DALAM BLOG PEN PATAH INI ADALAH LELAKI YANG BERNALURI PEREMPUAN ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI PONDAN GERSSSSANGGG! BAPPPPOOOOKK GERSANG! PELACOR PONDAN GERSSSANGGG!!! KAJIAN YANG LEBIH MENGEJUTKAN LAGI PENGOMEN YANG BERNAMA KAK CHAM@OLGA MERUPAKAN SEORANG "WANITA" YANG MEMPUNYAI "BELALAI GAJAH"! X KE SENTAP CIK KATTY PINGGANG KERENGGA DIBUATNYA!!! MENURUT SATU LAGI KAJIAN! MAKCIK MAKCIK KEREPOT! MAKCIK MAKCIK GEMOK BAK TONG DRUM! SEMUA BERMULUT PUAKA DAN LONGKANG!!!!! ANAK LAKI DIBERI MAKAN TAIK KAMBING JEW! YANG PENTING DAPAT MEMBERI KOMEN YANG HAPRRRAKKK!!! APA PON LELAKI LELAKI BENGKANG BENGKOK TETAP ADA YOU OLLLZZZ!!! KOMEN PEDAS BAK TAIK LEMBU SUAM! :-D DAAAAA!!!! SEKIAN..... KAJIAN SETERUSNYA AKAN DIJALANKAN!!!!
    Reply

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suruh the rock bagi people elbow kat ngko biar ko mampus terus.. tak payah buat kajian bodoh ngko tu lg..

      Delete
    2. diri sendiri yang pondan tak nak mengaku huahaha pondan siam

      Delete
    3. Dia tu pelacor pondan n ahli perstuan maknyah, dulu dia ada butuh skang kena potong sebab dia liwat adik jiran mak si Temah....

      Delete
    4. Ko tu anak ikan,xyah cakap bnyak,bodoh..nak buat statement bukan2.tapi guna nama "Anonymous"...BODOH!!

      Delete
    5. Rimas aku ngan dia ni..

      Delete
    6. teloq dia burrot..

      Delete
    7. http://i.imgur.com/uiEb3.jpg

      Delete
    8. memang ramai pondan kat cni

      Delete
    9. Ala ko pun pundan gak komen guna nama anom!

      Delete
    10. Bodoh punye statement..gua syak die ni orang2 lorong haji taib..

      Delete
  3. teloq dia tersepitttt!

    ReplyDelete
  4. mesti anon kat atas ni stim tgk tetek the rock... hai anon kt atas.. tgh bt pe? melancap ke? wahaha

    ReplyDelete
  5. Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
    Sekiranya berminat, sila hubungi :-
    DRINA DMARYA RESOURCES
    No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's)
    Tel : 03-33745230/ 013-3311606
    WEB KAMI :
    kahwinthaibest.blogspot.com
    drina1998.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sah ker??? sumer ikut rukun nikah ke atau suke2 hati ikut ko?? klu betul x payah nak kawin kat thai.. ini sindiket lah ni nk tipu org.

      Delete
    2. xpyh nikah kt Thai..kt sini pon dh byk hotel cap ayam...kahwin je terus, xpyh nikah...

      Delete
  6. ada jugak anon bodoh xde keje wat kajian bangang kat sini.. go to hell la!

    ReplyDelete
  7. org atas nak tetek skit ..

    ReplyDelete
  8. sini ade jual kambing jantan tak????
    aku nak kahwin kan ngan kmbing betina aku le.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku ada lembu betina ,tapi aku taknak jodoh kan dgn kambing ko sebab kmbing ko bodo tahap 19 ada otak tarok kat peti ais.....!

      Delete
    2. ko ingat kmbing aku nak sngat ke ngn lembu sewel ko tu n satu lgi kmbing aku bukan lesbian ok dan dia nak jantan bukan betina....
      dan lmbu ko bodoh tahap 20 otak tarok kat freezer....

      Delete
    3. weiii kambing ko memang lesbian ok tiap2 malam aku tengok dia ngendap depan kadang lembu aku memang dasar keturunan kambing tahap lori sampah....

      Delete
    4. weiii lembu ko tu yg panggil kambing aku lah lembu ko kata dia sunyi sbb ko kurung di kat jamban bkan kmbing aku yng mengendap....lgi pon dorang cite pasal gossip mazeer je. ko tu yg bangang dasar keturunan lembu lesbian tahap lori semen....ada ke letak lembu kat jamban..bangang

      Delete
    5. meh sini kambing kambing korang aku kasi sembelih.. banyak sangat bunyik!

      Delete
    6. woiii ko jngan nak masuk cmpur hal dorang nnti x pasal2 ko yng dorang sembelih....ko diam je lah bodoh tahap 21 otak letak kat mangkuk tandas!!!!!

      Delete
    7. Org ats ak bodo tahap 22

      Delete
    8. ko plak bodo tahap 23 ahaks....

      Delete
    9. korg semue bodo thp 24

      Delete
    10. semua sama ja

      Delete
    11. semua lak bodo tahap 25 ahahaha sebab pi ngendap kambing jantan ngan betina buat projek kesian kambing tu dia pun nak berasmara biarkan la dia sebab kehadiran korang diorang rasa tak senang tu la payah nak dapat anak tu maka semakin pupuslah populasi kambing di dunia akibat daripada tiada waris atau baka kambing tersebut disebarkan//

      Delete
  9. kan lg elok kau je yg kawin dgn kambing betina kau tu.

    ReplyDelete
  10. haha kambing gila glemer

    ReplyDelete
  11. umur 15 ???? biar betik .. dah mcm body builder dah .. hah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh...aku 14 taon kecik jer...lol

      Delete
  12. teringin plak ak mkan sup kambing...

    ReplyDelete
  13. pelik gak aq nie..tgok gmbo the rock..yg komen nye pasal kambing,lembu,kawin ,pondan, siam. .kepale hokk mu laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha3..klaka2...

      Delete
    2. diorg ni memang slalu comment lain dri yg sepatutnye..haha

      Delete
    3. Seronok bace komen Dari Tajuk bergambar..hahaha

      Delete
  14. admin nanti tolong tunjuk kote the rock ketika umur 15thun juga ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon share jugak ea admin...aku nk wat wallpaper

      Delete
    2. PEROGOL bertauliah18 February 2013 22:11

      Bengong.. xpayah admin... mati pucuk aku tgk kote the rock kang.. letak la gambar siti saleha xpakai baju... baru syok skit tgk tetek nya... xde anon2 disini men timun kat lubang jubo sendiri nanti....

      Delete
    3. anon nanti boh child porn k, I dah lame teringin nak bukak link tu tapi kena pasang TOR lak tapi TOR takleh download dah la.. kat Deepweb banyak tu, leh x kongsi ngan I child porn.. ghairahnye I lihat cipap xde bulu lagik.. ahaks, by the way, I am pedo

      Delete
  15. adohai .. kelako la mengkeme ni ..

    ReplyDelete
  16. Bdn tu macam tipu jek.. mcm ade kesan edit

    ReplyDelete
  17. dulu aku sangat cintakan die,namun sejak akhir2 ni aku perasaan aku xcinta kan die....ahhhhh babi kenape la bende ni berlaku kt aq,sejak tu kak ton terus ckp xbenti.selang bberape hari kemudian ceritu tu teru keluar wayang syialllll laaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tu bodoh,sume entry ko komen merapu same bangang ngn org atas yg jual kambing skali ngn prof yang wat kajian pasai komen2 anon..sume lahir xcukup bulan..sbb tu prangai mcm berok baru kua hutan.

      Delete
  18. ap nk jd la ngn ank2 muda skrg. adui..

    ReplyDelete
  19. sakit konek r

    ReplyDelete
  20. Sumer komen lari dr gambo... ntah ape2 ntah korg ni..

    ReplyDelete
  21. http://tannhayy.blogspot.com/ tolong follow blog ni,please..jasa korang semua akan dikenang sampai bila-bila..

    ReplyDelete
  22. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
  23. gambar tipu. trolling je lebih.

    ReplyDelete
  24. aku umo 15 badan x la beso mano.... tapi kote dah tahap monster... aweks keno terus mata naik atas.... menjerit!!!!

    ReplyDelete
  25. semua banggang

    ReplyDelete
  26. sye sangap.. pls nk konek

    ReplyDelete
  27. Cibai , umur 15 tahun pun dah rupa macam bapak orang dah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri