WTF - SELEBRITI SEBELUM DAN SELEPAS KEHADIRAN LADY GAGA (5 SELEBS)
Home » » WTF - SELEBRITI SEBELUM DAN SELEPAS KEHADIRAN LADY GAGA (5 SELEBS)

WTF - SELEBRITI SEBELUM DAN SELEPAS KEHADIRAN LADY GAGA (5 SELEBS)

23 Comments
#Gaga sindrom


Laporan asal Tumblr

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

23 comments:

  1. Sume terpengaruh ngn sI gagap 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nenek erygaga...

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. org atas gagap ke??

    ReplyDelete
  3. Blah r ery ko pn skodeng pepek gaga

    ReplyDelete
  4. lady gagah cam lelaki....lesbian kot......

    ReplyDelete
  5. nak JIMAT BIL ELEKTRIK? nak JIMAT PETROL? sukakan BARANG RARE?
    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  6. ввм 271CE4D6..
    Name: laily... Add sy ye..
    Nk kwn bwk jln2 je.. Boring la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangap kotey.. Aku dh add tp dp ko cm tipu.. Puiihhh...

      Delete
    2. Ko pn sgap gk g add..bajet dpt maen r tu..haha..

      Delete
    3. kita semua sangap...

      Delete
    4. korang semua sangap

      Delete
  7. hek elehh...laily konon! Blah la laily..! Perut dh memboyot,rupanya dgn jantan lain ye!

    ReplyDelete
  8. Seks bersama zamri KL. Batang gajah gerenti puas seumur hidup. Tak kira laki perempuan boleh langgan.

    ReplyDelete
  9. gaga memang bawak evolusi kat artis2....makin teruk aku tgk
    NAK KURUS TAK? CLICK HERE

    ReplyDelete
  10. sume komen macam bangang

    ReplyDelete
  11. .
    ________________________▄▄▄▄▄
    ______________________▄████░██
    _____________________▐░░░░░░░█
    ____________________▐░░░░░░░░▐
    ____________________▐░███▀███▐
    _____________________▐░▀▀░░▀▀▐
    _____________________▐░░■▀■░░▌
    ______________▄▀▀▀▀▄▌█▄░░░▄█▀▀▀▀▀▀▄
    _____________▐____▐█▄▄███████▄▄█_____▐
    _____________▐_____▀▀__░░░░░░░███_____▐
    ____________▐_________░▀▀▄░░░░__█______▐
    ___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
    ____________▐______░░░░_██_____________▐
    _____________▀▀█___███████__▄________▐
    ________________▐___███████████▀▀▄▄█
    ________________▐___███████████___▌
    ________________▐___███████████___▐
    _______________▐____██████████▌____▐
    _____________▄▀___▄▐██████████_____▐
    ___________▄▀______▐█████████▌______▐
    __________█▄▄______▐██████████_______█
    _________▄███████████▐███▐██________▐
    ______▄█████████████████████________▐
    ____▄███████████████████████________▐
    ___▄████████████████████████________█
    ___█████████████████████████______▄▀
    ___███████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄███▄
    ___███████_________________▀███████████
    ___███████___________________▀██████████
    ___███████_____________________▀█████████
    ____██████_______________________▀████████
    ____██████_________________________▀███████
    ____▐████▌__________________________▀██████
    _____█████____________________________██████
    _____▐▓▓▓▌____________________________██████
    _____▐▀▀▀▌____________________________██████
    _____▐___▐▀▄___________________________██████
    ____▄▀▄▄▀▒▐___________________________██████
    __▄▀▒▒▒▒▄▀▐__________________________▐█████
    _▄▀▒▒▒▄▀▄▀___________________________▐█████
    ▄▀▒▒▄▀▄▀_____________________________▐█████▀█▄█▄▀________________________________▐█████
    __________________________________________▐████
    __________________________________________▄▀▀▀█
    _________________________________________▐▐___▐
    _________________________________________▀▄▀▀▀▐
    ___________________________________________▐▒▒▒▐
    ___________________________________________▐▒▒▒▌
    ____________________________________________▀▄▄ ▌

    ReplyDelete
  12. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  13. ________________________▄▄▄▄▄
    ______________________▄████░██
    _____________________▐░░░░░░░█
    ____________________▐░░░░░░░░▐
    ____________________▐░███▀███▐
    _____________________▐░▀▀░░▀▀▐
    _____________________▐░░■▀■░░▌
    ______________▄▀▀▀▀▄▌█▄░░░▄█▀▀▀▀▀▀▄
    _____________▐____▐█▄▄███████▄▄█_____▐
    _____________▐_____▀▀__░░░░░░░███_____▐
    ____________▐_________░▀▀▄░░░░__█______▐
    ___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
    ____________▐______░░░░_██_____________▐
    _____________▀▀█___███████__▄________▐
    ________________▐___███████████▀▀▄▄█
    ________________▐___███████████___▌
    ________________▐___███████████___▐
    _______________▐____██████████▌____▐
    _____________▄▀___▄▐██████████_____▐
    ___________▄▀______▐█████████▌______▐
    __________█▄▄______▐██████████_______█
    _________▄███████████▐███▐██________▐
    ______▄█████████████████████________▐
    ____▄███████████████████████________▐
    ___▄████████████████████████________█
    ___█████████████████████████______▄▀
    ___███████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄███▄
    ___███████_________________▀███████████
    ___███████___________________▀██████████
    ___███████_____________________▀█████████
    ____██████_______________________▀████████
    ____██████_________________________▀███████
    ____▐████▌__________________________▀██████
    _____█████____________________________██████
    _____▐▓▓▓▌____________________________██████
    _____▐▀▀▀▌____________________________██████
    _____▐___▐▀▄___________________________██████
    ____▄▀▄▄▀▒▐___________________________██████
    __▄▀▒▒▒▒▄▀▐__________________________▐█████
    _▄▀▒▒▒▄▀▄▀___________________________▐█████
    ▄▀▒▒▄▀▄▀_____________________________▐█████▀█▄█▄▀________________________________▐█████
    __________________________________________▐████
    __________________________________________▄▀▀▀█
    _________________________________________▐▐___▐
    _________________________________________▀▄▀▀▀▐
    ___________________________________________▐▒▒▒▐
    ___________________________________________▐▒▒▒▌
    ____________________________________________▀▄▄ ▌

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri