WTF - SELEBRITI SEBELUM DAN SELEPAS KEHADIRAN LADY GAGA (5 SELEBS)

#Gaga sindrom


Laporan asal Tumblr

{ 23 comments.. read them below or add one }

ery sky ery sky 13 February, 2013
Sume terpengaruh ngn sI gagap 2
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Blah r ery ko pn skodeng pepek gaga
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
lady gagah cam lelaki....lesbian kot......
Barang Baik Barang Baik 13 February, 2013
nak JIMAT BIL ELEKTRIK? nak JIMAT PETROL? sukakan BARANG RARE?
sila lawati --> Perkakas Pintar
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
ввм 271CE4D6..
Name: laily... Add sy ye..
Nk kwn bwk jln2 je.. Boring la..
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
hek elehh...laily konon! Blah la laily..! Perut dh memboyot,rupanya dgn jantan lain ye!
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Sangap kotey.. Aku dh add tp dp ko cm tipu.. Puiihhh...
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Seks bersama zamri KL. Batang gajah gerenti puas seumur hidup. Tak kira laki perempuan boleh langgan.
Zahrul Ikhsan Hassan Zahrul Ikhsan Hassan 13 February, 2013
gaga memang bawak evolusi kat artis2....makin teruk aku tgk
NAK KURUS TAK? CLICK HERE
farn tart farn tart 14 February, 2013
Ko pn sgap gk g add..bajet dpt maen r tu..haha..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
sume komen macam bangang
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
.
________________________▄▄▄▄▄
______________________▄████░██
_____________________▐░░░░░░░█
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░███▀███▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌█▄░░░▄█▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐█▄▄███████▄▄█_____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░███_____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__█______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_██_____________▐
_____________▀▀█___███████__▄________▐
________________▐___███████████▀▀▄▄█
________________▐___███████████___▌
________________▐___███████████___▐
_______________▐____██████████▌____▐
_____________▄▀___▄▐██████████_____▐
___________▄▀______▐█████████▌______▐
__________█▄▄______▐██████████_______█
_________▄███████████▐███▐██________▐
______▄█████████████████████________▐
____▄███████████████████████________▐
___▄████████████████████████________█
___█████████████████████████______▄▀
___███████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄███▄
___███████_________________▀███████████
___███████___________________▀██████████
___███████_____________________▀█████████
____██████_______________________▀████████
____██████_________________________▀███████
____▐████▌__________________________▀██████
_____█████____________________________██████
_____▐▓▓▓▌____________________________██████
_____▐▀▀▀▌____________________________██████
_____▐___▐▀▄___________________________██████
____▄▀▄▄▀▒▐___________________________██████
__▄▀▒▒▒▒▄▀▐__________________________▐█████
_▄▀▒▒▒▄▀▄▀___________________________▐█████
▄▀▒▒▄▀▄▀_____________________________▐█████▀█▄█▄▀________________________________▐█████
__________________________________________▐████
__________________________________________▄▀▀▀█
_________________________________________▐▐___▐
_________________________________________▀▄▀▀▀▐
___________________________________________▐▒▒▒▐
___________________________________________▐▒▒▒▌
____________________________________________▀▄▄ ▌
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
Arif Shah Arif Shah 25 September, 2013
________________________▄▄▄▄▄
______________________▄████░██
_____________________▐░░░░░░░█
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░███▀███▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌█▄░░░▄█▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐█▄▄███████▄▄█_____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░███_____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__█______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_██_____________▐
_____________▀▀█___███████__▄________▐
________________▐___███████████▀▀▄▄█
________________▐___███████████___▌
________________▐___███████████___▐
_______________▐____██████████▌____▐
_____________▄▀___▄▐██████████_____▐
___________▄▀______▐█████████▌______▐
__________█▄▄______▐██████████_______█
_________▄███████████▐███▐██________▐
______▄█████████████████████________▐
____▄███████████████████████________▐
___▄████████████████████████________█
___█████████████████████████______▄▀
___███████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄███▄
___███████_________________▀███████████
___███████___________________▀██████████
___███████_____________________▀█████████
____██████_______________________▀████████
____██████_________________________▀███████
____▐████▌__________________________▀██████
_____█████____________________________██████
_____▐▓▓▓▌____________________________██████
_____▐▀▀▀▌____________________________██████
_____▐___▐▀▄___________________________██████
____▄▀▄▄▀▒▐___________________________██████
__▄▀▒▒▒▒▄▀▐__________________________▐█████
_▄▀▒▒▒▄▀▄▀___________________________▐█████
▄▀▒▒▄▀▄▀_____________________________▐█████▀█▄█▄▀________________________________▐█████
__________________________________________▐████
__________________________________________▄▀▀▀█
_________________________________________▐▐___▐
_________________________________________▀▄▀▀▀▐
___________________________________________▐▒▒▒▐
___________________________________________▐▒▒▒▌
____________________________________________▀▄▄ ▌
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri