WTF : Stail Rambut Lelaki Yang Sangat #Gay (2 Gambar)
Home » » WTF : Stail Rambut Lelaki Yang Sangat #Gay (2 Gambar)

WTF : Stail Rambut Lelaki Yang Sangat #Gay (2 Gambar)

18 Feb 2013 43 Comments
#Fesyen akan buat ramai orang muntah darah. #LOL


43 comments:

  1. 1st நான் நேசிக்கிறேன்

    ReplyDelete
    Replies
    1. Smart kot.. Haha.. Siot je..

      Delete
    2. Selama ni anda tertanya2 bagaimana orang boleh berjaya dalam E-Networking bukan? adakah kerana mereka pandai dalam IT? atau mereka berpelajaran tinggi?? jawapanya TIDAK..!! mereka adalah dikalangan orang biasa2 sahaja. apa yg membezakan anda dan mereka adalah "mereka rebut peluang,tanpa perasaan takut dan was2" ...itu saja...apa kata anda semak disini.adakah anda layak? ataupun anda memang seorang yg ditakdirkan untuk gagal seumur hidup??? >> Klik link di bawah..untuk membongkar RAHSIAnya.. http://lpgnxtreme.com/? referid=parker

      Delete
    3. ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
    4. bodooooo!! x de bende lain ke nk lukis..tobatlah,rimas tau x..

      Delete
    5. ntah..lain kali lukis la gambaq buah dada ka....puki ka...barula best bro!!

      Delete
    6. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Hahha....muka ganas..baju pink..rambut hampeh

    3 Sifat Baik dan Buruk Penis(18++)

    ReplyDelete
  3. PEROGOL bertauliah18 February 2013 23:12

    jual karipap ke kak? 1 brape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. karipap kepala otak ko...akak jual dildo lah ko nak ke?????
      murah je 1 RM 100.00 nak????

      Delete
  4. bapak segala GAY.....wakakakaka.......
    orang bawah anak dia...huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. koter mazeer untuk dilelong. kontot 1/2 meter.

      ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
  6. mcm cibai nye negro

    ReplyDelete
  7. ha..ha..ha..ha..ni sizuka versi gengster nih

    ReplyDelete
  8. lg come dpd azwan ali keminatan korg..

    ReplyDelete
  9. diam la korang.. memekak je keje.. x sembahyang ke haaaa

    ReplyDelete
  10. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  11. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  12. Ni jambu bonyot... x blh blah tul...

    ReplyDelete
  13. babi tul punya melayu.. tak kering gusi aq d buatnya,ketawa aja aq wei.. sial tull hahaha

    ReplyDelete
  14. Xpe jnji btg lu ttp power bro.....i like...nih klu pow bdak pompuan melayu under 15 mst maut nihhh

    ReplyDelete
  15. ................................................_¸„„„„_ ........................................„--~*'¯.......'\..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/' ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-" **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-" .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-" :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯ .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯ :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯ :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯ :.': : : : :"-„ : : :"\.:.:.: : : : :" : : : : \, :.: : : : : : : : : : : : 'Ì : : : : : : :, : : : : : "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....kote x jadi ke????? wakakakaka......bangang....

      Delete
    2. gamba kote mazeer time stim

      Delete
    3. hahahaha...palat penyek..trok lu ni bro

      Delete
  16. isk .. dia ingat hot ke buat mcm tu?

    ReplyDelete
  17. Bodo anonymous 0949..tu kote tenggiling sial..kote ko cam tenggiling..babi punye keling

    ReplyDelete
  18. wahh..stail. cam rambot org bawah je?

    ReplyDelete
  19. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. nenek dye nak join ke nenek lu yg join..jgn tuka statement..da laa menipu,fitnah lagii.

      Delete
    2. ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
  20. resepi cempedak goreng. Di dalam bekas, satukan tepung bersama marjerin, garam dan gula. Bancuh dengan air ( guna whisk lagi senang ) warnakan kuning dan ketepikan.
    Panaskan minyak di dalam kuali untuk menggoreng.
    Masukkan isi cempedak ke dalam adunan tepung dan goreng segera sehingga cempedak masak dan garing.
    Angkat dan toskan....sedia dimakan....

    enjoy ur day!

    ReplyDelete
  21. negro ni mmg sampah
    pemakan daging anjing

    ReplyDelete
  22. Hello! I just would like to give an enormous thumbs up
    for the great information you have got here on this post.
    I shall be coming again to your blog for extra soon.


    Visit my web page ... semakan upu lepasan spm 2011

    ReplyDelete
  23. Howdy! I just want to give a huge thumbs up for the nice information you will have right here on this post.
    I shall be coming again to your weblog for more soon.



    Check out my homepage :: google glass youtube

    ReplyDelete
  24. Hi there! I just wish to give a huge thumbs up for the good data you will have here
    on this post. I will likely be coming back to your blog
    for extra soon.

    Look into my web-site :: best seo books ever

    ReplyDelete
  25. Hiya! I just would like to give an enormous thumbs up for the great data you will have right here on this post.
    I shall be coming back to your weblog for more soon.



    Check out my page; seomoz whiteboard friday keyword research

    ReplyDelete
  26. Howdy! I simply wish to give a huge thumbs up for the nice info you have right
    here on this post. I will probably be coming
    again to your blog for more soon.

    Look at my weblog - seohyun aegyo strong heart

    ReplyDelete
  27. Howdy! I just want to give an enormous thumbs up for the nice info you’ve got
    right here on this post. I might be coming back to your blog
    for extra soon.

    Look at my site - semolina wheat healthy

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri